הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Telkiyski Member

ומה דעתך על מר מנקו?
    סתם עזוב, אין מה ליפול עליו.

בכל מקרה פרנקו בנה השנה קבוצה טובה שאין בה יותר מדי שחרנים טובים.
    קבוצה טובה שיש בה גם שחקנים טובים (נניח עוד זר או שניים טובים) זה יהיה סיפור אחר.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנקו? אפילו אם הייתה לו קליעה טובה(ועל סמך העונה אין לו), הוא שחקן חד גוני שמסוגל לעשות סל בדיוק מ2 מצבים - שלשה פנויה או חיתוך ולייאפ פנוי.
    הוא מצליח קצת לקחת ריבאונדים ועושה הגנה סבירה בהתאם למגבלות שלו, אבל בסה"כ שחקן מאוד מאכזב.

3. yakov_y YNWA

רפי מנקו שחקן לא רע בכלל, קלעי מהיותר טובים שיש לנו בכחול לבן, שילמתם על רפי מנקו 150 אלף שקל ביי אאוט, פראיירים גדולים... אבל תהנו עם החוק הרוסי שלכם והמחיר שהוא פוגע בכם.

טוני גפני הוא שחקן הגנה יוצא מן הכלל ושחקן התקפה טוב, נכון אפשר למצוא הרבה שחקני התקפה טובים ממנו אבל לא תמצאו שחקן עם סייז, קליעה, טכניקה ובנוסף לכל שחקן הגנה, לא לזלזל ולהעריך שחקני הגנה, אני יודע ששחקן התקפה זה יותר יפה לעין אבל לא יותר חשוב.

ג׳ף אלן במקום מאט הווארד והפועל ת״א במקום אחר, שלא נדבר על סמול פורוורד בנוסף לרפי מנקו.
    בקשר לאדם אריאל כשחקן חיזוק, זאת התגובה שלי: :sm_eusa_wall:

אני יכול לדבר עכשיו שעות על הפועל ת״א, המאמן, סגל השחקנים, חיזוק עתידי, אירופה, לנסות להחזיר שחקנים ששיחקו בקבוצה אבל כל זה גורם לי לקנאה, כל כך מחכה שנתניה תעלה לליגת העל ותשאף להצלחה עם סגל שחקנים איכותי, באסה...

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוני גפני בעיקר שחקן הגנה גרנדיוזי, נותן את הבלוקים שמקפיצים את הקהל ואת הריבאונדים של המלחמה שנראים מאוד מרשים. אני לא מזלזל בדברים האלה שמוסיפים המון אנרגיות למשחק וכתבתי שאני מאוד אוהב אותו, אבל אם תוציא את אלה מהמשוואה, לא הייתי מגדיר אותו כשחקן הגנה מטורף כמו שאתה מצייר אותו. לא פעם ולא פעמיים ראינו גבוהים עושים לו בית ספר, גם היום.

שחקן הגנה טוב מאוד, שחקן התקפה בינוני, ועושה רושם של אישיות חיובית מאוד. צריך להישאר כתלות במחיר ובעיקר כתלות לזרים שישחקו איתו, כי להשאיר גם אותו וגם את הווארד לדוגמא יהיה פשע נגד הקהל של הפועל, 2 שחקנים שלא מסוגלים ליצור לעצמם כלום.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  5. yakov_y YNWA

"אם רייס היה מתנצל, הוא עדיין היה פה"

4 ימים לפני שגלן רייס חוזר, איתן לנציאנו מביך את עצמו שוב פעם.
    ״זה יכול לעלות לנו בסדרה ובאליפות, אבל רייס לא יחזור".
    ״דייסון גמר לסקוורר את העונה ואף אחד לא אמר כלום.״
    ״למה הוא ירק? שמחון דיבר טראש טוק לתוך הראש שלו.״

אחד האנשים הכי הזויים שיצא לי לראות בעולם הספורט והדבר הכי חמור, כל יומיים הוא מופיע עם ראיון טיפשי בתקשורת.

@ייא
    אתה מודע לכך שדן שמיר סוחב אותכם בדרך אל ההצלחה והבעלים יחד עם היו״ר שלכם נגררים ו״גונבים״ קרדיט. התנהלות שכונה של אנשים שכונה, ברגע שדן שמיר עוזב אתם תלויים הרבה במאמן הבא ולדעתי גם תתפרקו מבחינת תוצאות לא משנה מי המאמן הבא.

6. Roma מנהלים

הווארד\מקי\גפני הם זרים משלימים כלומר הם טובים למכבי\ירושלים שמנצלת עד תום את מכסת הזרים בארץ. לכל אחד מהם יש יתרונות בולטים אך הם לא יכולים להיות זרים בקבוצה שמחזיקה 4 זרים בלבד, למרות שבנקס זה זר בדמות מתאזרח. הפועל סה"כ מחזיקה ב-4 זרים טובים אבל אף אחד מהם לא מצוין ובשבילי אף אחד מהם לא נמצא בTOP5 בעמדה שלו.
    חייב לציין שגם ממקניל אני לא מתלהב, אפשר להשיג יותר טוב בעמדה הזאת במיוחד לאור הקליעה הבינונית שלו מ-3 וחוסר היציבות שלו.

טוני גפני ומקי הצליחו בירושלים בתור שחקנים משלימים ולא היו צריכים להוביל את הקבוצה בשום שלב.מקי היה הבולדוג ההגנתי שעולה מהספסל ולא היה צריך לנהל את המשחק מבחינה התקפית וליצור דבר שהוא מתקשה ומנגד גפני הוסיף המון אנרגיות מהספסל.

* לא מבין מזה הטבח ברפי מנקו, זה הרמה של הישראלי הממוצע. אדם אריאל? מנקו לוקח אותו בסיבוב. רפי עוד ילדון במונחי הכדורסל הישראלי, 24, עוד קצת אמונה ואפשר לקבל שחקן ליגה ישראלי מצוין.
    הבסיס של הפועל בגזרת הישראלים טוב מאוד - מנקו, גינת, בנקס ולימונד. למעט מכבי שזה מתאזרחים שאין סיכוי שיגיעו להפועל מבחינה כלכלית זה הבסיס הישראלי הכי טוב שיש. גם כן יותר מירושלים.
    מלבד שון דאוסון ועמית שמחון לא יודע איזה ישראלי שריאלי שיגיע בליגה יכול לתרום יותר ממה שקיים כבר. אולי בלייזר או שוכמן.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אל תיקח את זה אישית כי אני דווקא מאוד נהנה לקרוא אותך - אבל זה ההודעות הכי מעצבנות שיש מאוהדים - זאת הודעה של "חכמה בדיעבד". כל הפרשנים (בסדר, נכון, לא הם לא אלוהים ובכל זאת) דיברו על הכושר המצויין של הפועל, גם אוהדי מכבי וגם אוהדי הפועל הרגישו שהמשחק הזה הוא מאוד פתוח. אף אחד (לפחות הרוב) לא צפה בלואו אאוט כזה. ואם היית אומר אתמול בצהריים "לדעתי יגמר מכבי בדו-ספרתי" הייתי אומר ואללה, לא רע. אבל לבוא אחרי לאוהד הפועל שהייתה לו הרגשה שהיית בערך לחצי מאוהדי מכבי ,הפועל, פרשנים וסתם אוהדי סל שיצא לי לדבר איתם - "אני לא מבין למה" זה הכי חכמה בדיעבד שיש. די נו, אף אחד לא ראה את מכבי דופקת 24 הפרש. גם לא האופטימים שבמכביסטים.
    מכבי הגיעה גם מאוד "מוכנה" נגד חיפה בפיינל פור בשנה שעברה וקיבלה בראש. העניין מעבר למוכנות זה באמת שמכבי קצת יותר טובה מהשנתיים האחרונות. לא בהרבה, אבל קבוצה יותר טובה. כמובן שהייתה הכנה טובה, אבל זה שלעצמו זה לא מבטיח כלום.

ולך ולאיתי - זה משעשע שאתם אשכרה מדברים על אדם אריאל ושמחון. אתם יודעים מה, מנקו לא עילוי, לא לברון ולא כריס פול - אבל אני מזכיר לכם שיש חוק רוסי (וגם לשנה הבאה) - אני מזכיר לכם שהיצע הישראלים נמוך מאוד, ושה"מובילים" שבהם נמצאים במכבי וי-ם. מנקו היה לא רע העונה, וגם הדיבור על שמחון של איתי זה סופר חכמה בדיעבד - בתחילת עונה (אחרי שמנקו היה נהדר שנה שעברה) גם הייתם לוקחים את שמחון\ אריאל על מנקו? כי אני לא. היום, פתאום שמחון דפק עונת חייו אז יא אללה למה לא שמחון...שוב, חכמה בדיעבד.

אגב, רגע שאני אקח מאתמול בהקשר של הפועל שאיבדה את זה - פארגו עושה עבירה שלישית באמצע - סוף רבע שלישי. מכבי משחקת התקפה כשדיבה כבר מוכן להחליף אותו - אבל לא קולעת, הפועל יוצאת להתקפה והכדור מגיע לתומר גינת בהתקפה של הפועל במיס מאץ' על פארגו - שתי אפשרויות: סל קל שהיה מוריד ל4-5 (לא זוכר בדיוק) או לסחוט רביעית מפארגו ולהכניס את מכבי לבעיה. גינת הדביל לקח הוק שוט סטייל קרים עבדול ג'אבר לשום מקום, מכבי טסה קדימה ואחרי זה החליפה את פארגו והצליחה לשמור עליו.

8. ייא Member

אין לי בעיה כל עונה כאלה בלאגנים ושטויות בשביל תואר כמו שהיה בגביע.
    שמיר מיצה את עצמו והערב תהיה מבוכה בהיכל. הוא לא ימשיך בעונה הבאה לדעתי

9. Telkiyski Member

ארז, אני לא חושב שאלה "הודעות מעצבנות".
    הייתה לי תחושה שהפועל לוקחת אליפות אבל זה היה נטו עניינים כאלה של תחושות ואווירה. לא באמת חשבתי שמקצועית אנחנו קבוצה טובה ממכבי, בטח לא בשביל לנצח אותם במשחק אחד בהיכל מנורה.
    כמו אלה שב14.5.10 חשבו שלוקחים דאבל בטדי.
    עדיין, ה-24 הפרש הזה לא משקף. הפועל פשוט התפרקה ברבע הרביעי. הפציעה של הווארד גמרה אותנו מתחת לסל. בלי הווארד באמת שזה היה כמו מכבי נגד הוד השרון באיזה הגרלת גביע מכורה.

לגבי מנקו - לא עקבתי אחריו כ"כ, אבל ממה שאני רואה הוא אמור להיות איזה "ידית" והבנאדם בקושי שם שלשה חופשית. זה נוראי.
    זה אולי יישמע מטומטם אבל בתחילת המשחק במצב של 5-5 הוא החטיא שלשה פנויה לגמרי. לגמרי.
    במצב של מינוס 7 עם פתיחת הרבע הרביעי הוא עשה אירבול בשלשה פנויה שיכלה להוריד ל-4.

שמחון היה עדיף עליו לדעתי גם בקיץ. עכשיו אני גם לוקח את אדם אריאל במקומו כי ממה שאני רואה אדם אריאל שם שלשות חופשיות באחוזים גבוהים בהרבה, והרי זה כל מה שיש למנקו - לשים שלשות.

אבל אתה יודע מה? גם בנקס היה נוראי בעונה הקודמת והיה נראה ש"איך לעזאזל הוא עוד כאן" והנה העונה הוא היה השחקן הכי טוב שלנו.
    שווה לתת צ'אנס גם למנקו. אולי בעונה הבאה ייכנס לו יותר (אני באמת אומר).

מצד אחד מגיעות הרבה מחמאות לפרנקו שהצליח להביא את הקבוצה הזו (במיוחד עם הזרים האלה) לפיינל פור, מצד שני זה רק מגביר את המחשבות על מה היה קורה אם במקום הווארד, מקי או שניהם היו פה שני זרים נורמלים.

וכן, גם הייתה המתפרצת ההיא (לדעתי היינו במינוס 8 או 9) של 3 על 1 שגינת פוחד לעלות על טיוס ומוסר לגפני ואז גפני מחזיר לו וגינת מחטיא פשוט מתחת לסל.
    היו לנו לא מעט כאלה אתמול.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/18
  10. Mahranlala Member

היה ממש כיף אתמול על אף ההפסד.
    הצעדה, העידוד והאווירה והחצי הראשון שאף בו היינו גרועים.
    מאוד כיף לראות 5000 אוהדי הפועל, חלקם כאלה שלא היו 13 שנה בכדורסל, כאלה שבאים למשחק בית או שתיים בעונה, מתעניניים ובאים, משלמים סכומים מופרזים לכרטיס (למטה הגיע עד 260 שקל) ותומכים בקבוצה, זה מראה איזה פונצטיאל יש לנו כקבוצה.

בניגוד להפסדים בדרבים מכריעים אחרים אני יוצא בתחושה שמחה סך הכל על העונה הזאת.
    מקווה שחולון תקח את האליפות אבל אני לא רואה את מכבי לא לוקחת בכושרה הנוכחי עם פארגו.
    עונה הבאה כנראה מתחילים ממוקדמות ליגת האלופות, מקווה שנקבל יריבה שאפשר לעבור ונהיה קצת בשלב בתים אירופאי, כשהתקציב יצטרך לגדול בשביל זה משמעותית.
    המטרה שלנו כרגע צריכה להיות הגעה רצופה לפיינל פור ולמפעל ליגת האלופות ולנסות למצב את עצמנו כמועדון שהוא קצת יותר משאר הקבוצות בליגה.
    חולון למשל הצליחו לשים את עצמם איפשהו בין מכבי וירושלים לבין כל השאר.
    כרגע עדיין אנחנו באותה סירה עם אילת,ראשון, חיפה (על אף הירידה) וכד'.

Telkiyski אוהב/ת את זה.
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא יודע על סמך מה - אבל האוזמן אמר שההפסד אתמול קבע שחולון תשחק בליגת האלופות. אני מניח שהעובדה שמכבי וירושלים לא ילכו לאלופות, משאיר את חולון והפועל - אולי בגלל שחולון סיימה גבוה יותר? (בהנחה ותפסיד היום)
    באמת שלא יודע אבל האוזמן היה נחרץ אתמול שחולון בליגת האלופות בגלל ההפסד של הפועל אתמול.

12. Telkiyski Member

לך תדע אם נקבל שם במוקדמות.

נקווה לאיזה צמוקי מינסק.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי כותב שייגמר בדו ספרתי למכבי כי לא חשבתי ככה.
    כן חשבתי, ואמרתי את זה גם לפני המשחק בכמה הזדמנויות ששמעתי שמדובר ב"50-50", שזה ממש לא 50-50 אלא יותר בכיוון של 80-20 ושהסיכוי היחיד שלנו לנצח הוא שמכבי יגיעו עם אותה שאננות כמו לשאר המשחקים העונה. רק לקחתי בחשבון שהסיכוי שזה יקרה בדרבי, בחצי גמר, הוא נמוך הרבה יותר מאשר למשחק בית מנומנם נגד גלבוע גליל.

ולגבי שמחון - לא הזכרתי אותו ולא את אדם אריאל אז אתה מדבר רק על איתי. אבל גם הוא לא חכם בדיעבד. שמחון היה מועמד אלינו בשנה שעברה כשחקן חופשי אבל העדיפו להחתים את מתן נאור, וגם השנה הוא היה על המדף כשהוא וחיפה החליטו שהוא לא ממשיך, אבל אנחנו העדפנו להחתים את רמי מנקו עם בייאאוט מירושלים.

עמית שמחון עשוי לעבור להפועל ת"א
    אכזבה במכבי חיפה: "כשדייסון קלע את השלשה עם הקרש, כולם ידעו" - וואלה! ספורט ("עמית שמחון גם כן מחזיק בחוזה, וגם הוא מבוקש, כשמי שנחשבת לבכירה לקלוט אותו היא הפועל תל אביב, והשחקן והמועדון יקבלו החלטה בקרוב לגבי המשך דרכו").

ב2 הפעמים, אחרי שהחתימו את מתן נאור/רפי מנקו על חשבונו, הפורומים של הפועל געשו בביקורת על ההחלטות האלה. אני יכול למצוא לך את הדיונים האלה אם ממש מעניין אותך.

14. כינוי כי הכח זהו כח

שאלה למי שיודע(כי אני אין לי מושג אחרי כל הביטולים בשנים האחרונות של קבוצות ישראליות) כמה נציגות יש לנו במפעלים של פיב"א. השנה היו שתיים הפועל חולון בבתים של האלופות ובני הרצליה שהתחילו במוקדמות היורופקאפ. לפי מה שהבנתי ממה שכתבתם לישראל אמורים להיות שתי נציגות באלופות אחת בבתים ואחת במוקדמות(איזה סיבוב מוקדמות הפועל ת''א תשחק אם תהיה באלופות) וכמה אמורות להיות ביורופקאפ ומאיזה שלב להתחיל?

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חחחחחחחחח איך הכל חזר אליי (תכלס איך לא ראיתי את זה בא)

בהמשך לסידרת ההחלטות המטומטומת ביותר בהיסטוריה של מכבי - כרטיסים לגמר יפתחו תחילה רק למי שמחדש מנוי לשנה הבאה.

איי מכבי מכבי. גם אם היו אנשים שבכח מנסים להחליט החלטות מפגרות הם לא היו מצליחים להתעלות על ראשי מכבי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

de Middenweg אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.