הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הנה הפיקנטריה בשבילכם:
    פעם אחרונה שמחזיקת הגביע קיבלה הזדמנות לדאבל שהיא לא מכבי?
    2007.
    מחזיקת הגביע? הפועל ירושלים.
    מי אצלה? שמיר המאמן, פניני שחקן.
    בצד השני - ספאחיה ומכבי.
    ירושלים קרעה את בני השרון בגביע בגמר.

ובגמר הליגה? נו , סמי בכר, טפירו, מכבי אלופה מריבאונד התקפה של ארנולד. בלט בהפקרותו בריבאונד: גיא פניני.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שהלפרין יצא המטומטם בסיטואציה.

(למען הסר ספק, ההודעה שלי לא טוענת שעם הלפרין ירושלים היו מנצחים).

3. DRORIKO Member

דווקא כתבתי שהלפרין הוא זה שיצא כאן מטומטם(שלא באשמתו כן?)

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני התכוונתי לכתוב שלא הוא יצא המטומטם, אלא קטש.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

לא הייתי במשחק אבל די "חשתי" את הקהל האדיר של ירושלים. רק לחשוב על זה שכולם חוזרים הביתה עם הראש למטה מבאסת אותי לגמרי(בנוסף לזה שגם אני עצמי עם הראש למטה) המשחק הזה זה אחד הבזיונות הכי גדולים שנתקלתי בהם. להוציא את בר ואת היווני כולם ביישו את החולצה. אשכרה הרסו לי את השבוע.

6. ייא Member

שתי קבוצות חלשות ומביכות. רק במזל ניצחנו אחרי רבע 4 עלוב. בחמישי זה יספיק למינוס 10. כבר לא אכפת לי, העיקר אין אליפות למגדל.

7. yakov_y YNWA

מה ?
    מה עשה בר טימור ? מהיותר חלשים היום.

דייסון היה תותח, קינזי תרם הגנתית והיה סביר התקפית, האוול היה בסדר ולקח ריב׳ התקפה כמו כל חולון.
    ביישו ? ממש לא.

Maccabi Diamond אוהב/ת את זה.
  8. Roma מנהלים

טוב,
    הייתי במשחק וכמובן אווירה נהדרת והקהל שלנו נתן את האקסטרה.
    מי נרדם? מר עודד קטש, מדהים הקילריות בתור שחקן וההירדמויות שלו בתור מאמן. כל כך אדיש ורדום על הקווים שזה הורג אותי.
    חוסר השיתוף של הלפרין ולוקאס זה חתיכת פשע. יש דברים שרואים רק מהיציע והשחקנים של חולון היו גמורים, היה חייב להכניס רגליים טריות לשבור את השחקנים של חולון אבל עודד... שחקן גדול מאמן קצת פחות.

לא הגיע לנו כלום העונה. בניית סגל נוראית וגם התיקונים שניסו לעשות לא צלחו ואינספור משברים בדרך שלא הצלחנו לעמוד בהם בסוף. השקר התגלה. כמובן שאף אחד לא בכלל מזכיר את הכישלון האדיר של מר גיא הראל והוא ימשיך כרגיל.
    הפחד הכי גדול שלי שעודד ייקבל את הקרדיט גם לעונה הבאה, זה חתיכת עצירה בהתקדמות תחת אורי אלון, נקווה שאולי יהיה זעזוע.

---

תחושת הרייקנות שיש אחרי עוד הפסד מאכזב אבל סוף סוף מנוחה מהכדורסל לקראת המבחנים והטיול המתוכנן. את המשחק בחמישי אני אפילו לא יודע אם אצפה וגם אין לי העדפה מיוחדת.

תודה לך הפועל ירושלים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/18
  9. DRORIKO Member

בתחילת המשחק בר היה טוב, בהמשך אכן נעלם(גם בגלל שקטש הושיב אותו לא מעט על הספסל). דייסון היה ככה ככה, בטח לא תותח, בהתקפה בעיקר העיף קטיושות. קינזי לא תרם כלום התקפית. הוואל היה פשוט מ-ז-ע-ז-ע, גם כל השטויות שלו בהגנה, גם איבודי כדור בהתקפה. ככה באים לחצי גמר פליאוף?
    זה שהפסדנו רק ב-4 הפרש לא הופך את ההפסד לפחות מבזה, זה בעיקר כי חולון נעלמה בסוף (כן גם להגנה שלנו יש חלק בזה) ובפרט המילטון שפשוט לא היה קיים במחצית השניה, אבל התקפית פשוט הסרחנו את הפרקט, אם להשוות את זה לכדורגל אז זה הכי אלישע לוי שיש

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. yakov_y YNWA

נילך לפי הדוגמא שהבאת למרות שאני לא אוהב את הטיעון הבא שלי רק כדי ללכת באותה הדרך שלך:
    כמה אליפיות יש ל... ?
    דן שמיר - 0.
    גיא גודס - 0.
    עודד קטש - 1 (אליפות גדולה, הייתי עד לה).
    מיקי גורקה - 0.
    דני פרנקו - 1 (אם לא היה לוקח אותה היה כישלון עצום, לא הייתה לו תחרות).
    בית הלחמי - 0.
    בראד גרינברג - 1.
    זילברשטיין - 0.
    דרוקר - 1 (בבלגיה).
    אלפסי - 0.
    פלג - 0.

ברור שזאת גניבת דעת אבל בחייאת תפרט לעומק על הקריירה של עודד קטש ותשפוט, אני יעשה את זה בשבילך:
    גליל עליון:
    2005 עונה עצומה, עונת בכורה, מסיים במקום ה-2 אחרי מכבי ת״א המפחידה ומפספס את העלייה לגמר בגלל שניצח בנקודה את הפועל ת״א והפסיד ב-2, נקודה ממרחק גמר.
    עונה לפני (2004) גליל עליון סיימה במקום ה-7 בלי קטש.
    גליל פותחת עונה (2006) עם מאמן אחר, מאזן 5-9 שלילי בלעדיו, עם קטש מאזן 9-7 חיובי ומקום 5.
    עונה (2007) לאחר מכן מסיים במקום ה-3 ומודח רק ע״י מכבי ת״א ב-6 הפרש.
    כמובן שלאורך השנים טיפש את אליהו, כספי, אוחיון, בן שימול ועוד.
    2008 - פותח בכבי ת״א ומגיע באמצע עונה, מחליף בגליל את פרנקו, עם פרנקו גליל ב-5:12 שלילי, עם קטש 5-5, מציל אותם מירידה ומסיים 8.

מכבי ת״א:
    כישלון.
    מישהו זוכר על היורוליג בעידן קטש ? זכה בגביע הליגה אם אני זוכר נכון.
    מנצח את מכבי ת״א עם הגליל באותה עונה, לפורטקול.

גלבוע:
    2009 - מקום 3.
    מודח ב-2 הפרש ע״י מכבי ת״א, מביא זרים מטורפים כמו דוואל, רנדל, רוברטס וסוואן.

2010 - אליפות.

סיכום בגליל:
    ציון 11 מתוך 10.
    4 עונות שהוא פותח עונה, אליפות ו-3 פעמיים פיינל פור, מודח פעמיים ע״י מכבי ת״א בהפרש קטן ועוד הדחה ע״ הפועל בהפרש קטן.
    מציל את הקבוצה מירידה בחצי עונה ועוד חצי עונה טובה שהוא פתח.
    אין יותר מושלם מזה.

הפועל י-ם:
    עונה ראשונה שם מסיים מקום 3.
    עונה לאחר מכן מתפטר במחזור 10, לא כישלון, למה ?
    מ-2007 עד 2015 לא הגיעו אפילו לגמר הפועל י-ם, כל המאמנים בשנים האלה נכשלו ? לא, ציפיות גבוהות מהמועדון, לחצי הגמר בקושי הגיעו.
    סטגימה !

הפועל אילת:
    אילת חוזרת אחרי אין סוף שנים, עונה ראשונה גדולה, מגיע כרגיל לפיינל פור.
    עונה אחרי, כרגיל פיינל פור, מודח ע״י מכבי ת״א. גמר גביע בנוסף והדחה ע״י מכבי ת״א.

הפועל ת״א:
    מסיים במקום ה-7 עם אותו מאזן של מקום 3, מודח בסוויפ ע״י הפועל י-ם האלופה.
    במחזור ה-4 בעונה לאחר מכן מפוטר וזאת הפעם היחידה בקריירה שיש לו מאזן שלילי בעונה.
    ממש לא כישלון, מה עשו הפועל ת״א לפני ואחרי ? בדיוק כמו י-ם, עשה מה שאותם מאמנים לא עשו במשך שנים על גבי שנים.

הפועל אילת:
    לא נשאר בבית, ישר חתם באילת שפתחה מזעזע.
    מפרק פעמיים את הפועל ת״א האקסית באותה עונה, מעיף בסוויפ את נהריה בלי יתרון ביתיות ומודח בחצי ע״י הפועל י-ם החזקה ב-4 הפרש, פיינל פור בפעם המיליון לקטש.
    עונה לאחר מכן מסיים במקום ה-2 בעונה הסדירה ומודח ע״י ראשון לציון.
    עוזב בגלל בגלל בעיות כספיות ואפיק ניסים.

נבחרת העתודה:
    סגן אלוף אירופה.

סיכום:
    גלבוע הצלחה בלתי רגילה, אילת הוא המאמן הכי מצליח שם בעידן הנוכחי, נבחרת העתודה אין מה להרחיב, הצלחה, מכבי ת״א נכשל, הפועל י-ם ממוצע, הפועל ת״א ממוצע.
    מאזן ליגה יוצא מן הכלל, אין ספור פיינל פורים.

------
    עתיד:
    לקח את הנבחרת והפועל י-ם, החלטות מאוד גרועות, מאוד, נשפוט אותו כשיסיים את הקדנציה שם.

@DRORIKO
    תגובתך עכשיו ?
    העיקר קטש נכשל אצל הגדולות, גדול, סטיגמות.

@Telkiyski
    שינת את דעתך ? מרגיש פיספוס ? דן שמיר עדיין עם יח״צ ? פרנקו ?
    אפשר את הרזומה של המאמנים שאתה מחזיק מהם ונשפוט ?

@Roma
    מקווה שלא תשכח את הרזומה של המאמן שלך ותקבל קצת ביטחון אחרי גניבת הדעות בערב האחרון, קיבל ירושה רעה.

11. DRORIKO Member

דבר ראשון, אהבתי את התשובה הזאת שלך הרבה יותר מהתשובה הראשונה. יותר מתאים לך לדבר כדורסל מלנסות להעליב סתם.
    ולעניינינו, לא אמרתי שעודד הוא לא מאמן, אמרתי שהוא לא מאמן לקבוצה גדולה. אין ספק שהוא עשה דברים יפים בגליל ובאילת.
    לגבי ירושלים, אם אתה כבר לוקח את השנים 2007-2015 אז באותן שנים הקבוצה עשתה 3 פעמים רבע גמר יורוקאפ, קטש נתקע ב-32. כלומר מעבר לחוסר ההצלחה בליגה הוא גם לא סיפק את הסחורה באירופה. מ-2007 עד 2015 ירושלים זכתה בשני גביעים+גמר עם פרנקו. עם עודד לפי מה שאני זוכר היא נכשלה שם.
    הגמר עם העתודה לא אומר כלום, גם יורם חרוש עשה גמר עם העתודה, היום הוא מאמן בליגה לבתי כנסת.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  12. yakov_y YNWA

זה ממש לא היה ממקום מעליב, לא התכוונתי לכך, בעצם להשוות אותך לאוהדי ב״ש זה באמת מעליב (תירגעו בצחוק...).

נוצרה לקטש סטיגמה של נכשל בקבוצות עם קהל, זה לא נכון, עובדה שהוא היה ממוצע לגמרי בהפועל ת״א והפועל י-ם באותם שנים, הבדיקה הכי טובה היא לראות את ההישגים לפני/אחרי.
    יש הבדל גדול בין נכשל כמו הכישלון במכבי ת״א, מאמן צעיר עם כלום משחקים מגיע למערכת הזאת לבין ״נכשל״ עם הפועל ת״א.

עודד קטש לקח שתי משימות בלתי הגיוניות, לא פייר לשפוט אותו ומגיע לו להמשיך, לדעתי הוא ייכשל בשני המקרים, בנבחרת אין עתיד והפועל י-ם תלויה במכבי ת״א.

13. Telkiyski Member

בשבועיים הקרובים: אורי אלון יודיע על עתידו בהפועל ירושלים

האמת שגם אני במקומו הייתי די חושב על עזיבה.
    אולם ברמה, חצי גמר יורוקאפ, שתי זכיות באליפות ועדיין ה"יורוליג" לא משתינים לכיוון שלהם (למרות המאמצים הגדולים של מזרחי ופדרמן כמובן ע"פ גלדסטון).
    כסף לפח בקיצור.

ענף מת ומושחת.

14. yakov_y YNWA

שלמה אייזיק ואיתן לנציאנו גונבים את ההצגה בתוכנית הבוקר של ערוץ הספורט.

אייזיק בא שחצן ואומר חד משמעית אנחנו נזכה באליפות.

ציטוטים ודברים של היו״ר:
    - למעט קבוצה אחת, כל הקבוצות בליגה התלוננו נגדנו, זאת צביעות.
    אני רק רוצה להזכיר לצבוע שהוא התלונן לאיגוד על עירוני נהריה שרצתה את גלן רייס, הכי צבוע שיש.

״בנינו את הקבוצה טוב השנה״.
    כאילו הוא מחליט משהו מקצועית, גונב לשמיר את הקרדיט.

מתחמק מהטעות עם גלן רייס.

אמר בתחילת הריאיון הקצר שלמעט שחקן או שתיים כולם היו בעד ההבאה של גלן רייס, 2-3 דק׳ עוברות ושואלים אותו אם המילטון היה בעד המהלך ועונה שכולם היו בעד. מה ?!

15. Roma מנהלים

yakov_y,

אין מה לשנות את הדעה, שיוכיח אחרת. כרגע הוא נכשל.
    הייתי במגרש, הוא קפא וזה הזוי לאור החום והאווירה שהייתה בהיכל.

לאמן את גליל עליון זה לא לאמן את ירושלים. קטש מאמן נפלא לאילת, גליל ואפילו הפועל וחולון אבל לא בטוח שזה מספיק לירושלים.
    קח לדוגמא את דני פרנקו לקח אליפות והפסד 2 גבעים ואליפות לליגה אשפה עם סגל מפלצתי. הוא לא מאמן מספיק טוב לירושלים. וזה כמובן רק בליגה המקומית - באירופה היינו ביזיון. העונה הוא בהפועל נחשב מאמן מצטיין והמחאות שופעות לגביו.
    מנגד קח את המאסטרו האיטלקי, למרות מלא בעיות בסוף הבחור השיג חצי גמר יורוקאפ ואליפות למרות כל הביקורות. כזה אני רוצה. הישגיות!

---

אין לי בעיה שיתנו לו להתחיל את העונה הבאה, אבל אם ייכשל שאז שגם גיא הראל יישלם את המחיר. 1+1.

de Middenweg ו-idans10 אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.