הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Mahranlala Member

סטו דאגלס חתם בהפועל.

2. yakov_y YNWA

דאגלס נגר עם קליעה טובה.
    לא יודע איך לאכול את ההחתמה הזאת... מצד אחד, אם אני מחתים גארד שלא יודע להוריד כדור לרצפה אז שיהיה לו יתרון אחד משמעותי, 40% מחוץ לקשת זה לא מספיק טוב בעיני לשחקן עם כל כך הרבה חיסרונות, בטח עם חיסרון שהוא מתאזרח.
    מצד שני, בשוק הדל אי אפשר להאשים את פרנקו.

לא ברור לי הקיץ הזה, מאמנים מחליפים שחקנים ישראלים, שחקנים ישראלים מחליפים קבוצות על ימין ועל שמאל, למה למאמן צריך להחליף את כל הסגל, הרי זה ישראלי בינוני בישראלי בינוני אחר, השחקנים הישראלים על 10-20 אלף דולר בשנה מחליפים קבוצות, חבל.
    חנן קולמן לא יכל לוותר על ה-100 אלף דולר שקיבל בב״ש בשביל להשאר בחולון ?
    קבוצות גם משלמות דמי העברה לשחקנים כמו אדם אריאל ואיתי שגב, לך תבין.

מכבי ת״א:
    מחליף לתומאס והסגל סגור ?

3. גלץ Member

טייריס רייס מובטל?! מכבי, לחטוף במיידי.
    מה המחיר שלו?

4. Roma מנהלים

עבר זמנו ועם דרישות השכר שלו הוא יישאר מובטל או יילך לככב בליגה הסינית.

5. ייא Member

נקווה שאני טועה יש לי הרגשה שהשנה בלי טו, בלי המלטון בלי אלכסנדר נהיה פחות חזקים משנה שעברה.
    ברור לי שעונה כמו אשתקד זה פעם ב5 שנים וכל עוד נהיה בפלייאוף אני מרוצה.

6. גלץ Member

גם לדעתי חולון נחלשה משנה שעברה.
    בנוסף לזה שאין להם שחקן ברמה של המילטון או גלן רייס שייתן את הטון, העזיבה של אלכסנדר ותמיר בלאט מאוד משמעותית.

7. Telkiyski Member

אתר ערוץ הספורט - חדשות הספורט, תוצאות, תקצירים ושידורים - Sport5.co.il

https://scontent.fhfa2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/38512039_221369851914582_9023028356710400000_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=57aa0ca36978e6601d8804d8d6fe7a9e&oe=5C039EAC

חחח שוב שימון לא ידע מסכן.

מעניין אם הוא ידע בהמשך אותו שבוע, בחגיגות האליפות שלהם, שמדבקה עם אותו ציור שעליו הוא "לא ידע" - מודבקת על חולצתו.

איש אמין מזרחי.

https://scontent.fhfa1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35325205_10156551655249124_2928033210325532672_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=83eb22cdb180a31d851d7fe7c7af842a&oe=5BB48ABA

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/18
  8. כינוי כי הכח זהו כח

אז אחרי העדכון שלי מיום רביעי שעבר נראה שהיו הרבה החתמות בלאומית.
    כמו תמיד אני משועמם מספיק לכתוב על כולן.
    מכבי חיפה: החתימו את המתאזרח חואן ברגל, לפי מה שהבנתי מדובר במתאזרח מליגה נמוכה בארגנטינה עם קליעה לא רעה לשלוש(בן 29 גובה 190 ס"מ)
    הפועל חיפה: ארד הררי חתם, אישית את ארד והיכולות שלו אני מכיר מצוין מהשנים שלו במכבי רמת גן(הולכים להיות הרבה כאלה) ונראה שבשנה האחרונה הוא שדרג את עצמו במגדל העמק. הוא שחקן עם הרבה פוטנציאל לדעתי, יש לו קליעה טובה לשלוש, יש לו חדירה טובה והוא שחקן התקפי מצוין. הוא בתור ישראלי יכול לתת ערך מוסף להפועל חיפה. הבעיה שלו במכבי ר"ג שהוא לא היה יציב בכלל יכל לתת הופעה של 20 נקודות שבוע אחד ויכל להיות חושך שבוע הבא. יש לו בעיה לדעתי, לפחות כששיחק במכבי ר"ג שהוא מנסה לסיים מהלכים בפוזה ולא בצורה פשוטה, אני זוכר לא מעט טעויות שלו בגלל שהלך על הדרך המסובכת.

אליצור יבנה: יריב עמרם חתם. אני לא מכיר אותו מספיק טוב לפי המספרים שלו נראה שחקן סביר ללאומית.
    זר שני חותם ביבנה ושמו הוא לרון בלאק, מדובר בזר צעיר יחסית(בן 22) שיוצא לאירופה בפעם הראשונה, הוא פאוור פורוורד\סנטר(2.01) שיחק במכללת אילנוי ותרם ממוצעים של 15.3 נקודות ו-5.2 ריבאונדים.

מכבי הוד השרון: טמיר אריאלי עושה את הדרך מכפ"ס כמו שלושה שחקנים נוספים אל הוד השרון, בנוסף עומר כהן ששיחק בעונה האחרונה במכבי חדרה חתם שם גם כן.

אליצור 'איתו' אשקלון: איגור מאיור והמתאזרח ג'פרי פריד חתמו. איגור מאיור עוד אקס של מכבי ר"ג, שחקן בית, יש לו קליעה מצויינת זה בעיקר הקטע שלו. הוא היה פעם מלך הסלים הישראלי של הליגה אחרי שעזב את מכבי ר"ג כי לא קיבל פרקט. את שלושת השנים האחרונות אם אני לא טועה הוא בזבז על הספסל של הפועל ירושלים וקצת גליל. טעות טיפשית שלו הייתה להתייבש בליגת העל, אם היה ממשיך בלאומית יכל להיות שחקן לגיטימי בליגת העל. הוא היה חלק משנתון לא רע של העתודה בו היה קפטן(השנתון של דוסון). בנוסף חתם המתאזרח ג'פרי פריד, הוא סנטר בגובה 2.16 הוא שיחק שנה שעברה במעלה אדומים, הוא היה שם לא רע לדעתי הוא יהיה בליגה הזאת כמו שצ'וברביץ' היה ששיחק בר"ג הרבה גובה, מעט כדורסל והרבה נגרות. אישית לא יצא לי לראות אותו משחק בארצית.

הפועל כפ"ס: זר שני חתם, קוראים מלסאן בסאבה(26,2.01) שיחק בעבר אירופה באנטוורפן ביורופקאפ והעמיד ממוצעים של 15 נקודות למשחק, בנוסף שיחק בליגה היוונית והעמיד ממוצעים של 10.2 נק' למשחק ו7.5 ריבאונדים.

הפועל גליל עליון: אחרי הרבה זמן של שקט די ג'יי שארפ(21, 1.85) חותם בקבוצה. עוד "אקס"(לא ראה דקה) של רמת גן. ממה שראיתי ממנו יש לו קליעה סבירה ואתלטיות. הוא העמיד ממוצעים של 9.8 נקודות עונה שעברה.

הפועל עפולה: אחרי דולב דראפיץ' שחתם גם מקסים קיקוס(22, 1.94) חותם. הוא שחקן לא רע ללאומית שקולע בממוצעים של דאבל פיגרס ועם קליעה סבירה. לדעתי בעפולה בונים קבוצה בינונית מינוס ועם כמות הקבוצות החזקות יותר שנבנות לדעתי היא תיאבק עם כפ"ס באיזורי הירידה.

הפועל ר"ג\גבעתיים: שני ישראלים שמצטרפים לסגל החזק שנבנה שם. הראשון ינעם אירם, עוד אקס של מכבי רמת גן(מוטיב חוזר). אישית אחד השחקנים שחיבבתי מאוד כששיחקו אצלנו, הוא ישראלי מצויין לליגה עם קליעה לא רעה בכלל. מיכאל מושקוביץ (20, 1.99) חותם גם כן בר"ג\ גבעתיים, הוא אחד השחקנים שפחות הרשימו אותי בנבחרת העתודה ולדעתי לא יהיה בורג משמעותי בקבוצה. בגבעתיים המאמן מתן חרוש מחפש גארד זר שיחליף את ראשד מאדן ששיחק בקבוצה בשנתיים האחרונות והיה מצויין.

אליצור נתניה: עוד אקס של רמת גן והחתמה מצויינת של הקבוצה. גיל אמיתי חותם בנתניה ומעמיק את הסגל הישראלי האיכותי של עידן פלדה שמורכב מגיל אמיתי, גל איתן, לירן מורן, יותם שירן, רז אדם ואלירן גואטה. אם יביאו שני זרים טובים נתניה תדבר חזק מאוד למעלה. עצה לנתניה אם צריך לזרוק מהחצי תנו את הזריקה לגיל הוא תותח בזה*/aaarofl

ראוי לציון שאיתמר סאקס חותם בעירוני רעננה, הוא שחקן בית והוא השחקן המקומי החמישי בסגל יחד עם גיל בני, מייקל בריסקר, אופק בר-שי ודניאל רון.

בנוסף לכך אפיק ניסים אולי בדרך לרחובות.

זרים:
    לרון בלאק

מלסאן בסאבה

מתאזרחים
    חואן ברגל

ג'פרי פריד
    מהעונה הקודמת
    מעונה לפני באיכות נורמלית

אחרי הצפייה בג'פרי אני ראיתי שיש לו קליעה, והוא סביר במשחק הפוסט. נגר הוא לא אבל אבל הזרים הפיזיים בלאומית יאכלו אותו בלי מלח למרות שהוא ענק(פיזית).

אני חושב שסיכמתי את כל ההחתמות. תגידו לי אם פספסתי משהו הולכת להיות ליגה מותחת בטירוף. אם נתניה תעשה חיזוקים טובים למצבת הישראלים שלהם, תביא שני זרים גבוהים שישדרגו אותה בכמה רמות לדעתי נתניה תוכל להיות המועמדת החמישית לעלייה.

טור מעניין שכתב ניב שמולי על הליגה הלאומית שם הוא אמר מה הוא חושב על הליגה שהולכת להיות(אמר גם הרבה דברים שאני אמרתי)
    עולה לשלוש: חורף חם בחסות הליגה הלאומית | סלאומית
    אגב למעוניינים בנושאי הליגה הלאומית זה האתר הכי טוב, מהימן ומהיר בנושאי הליגה הלאומית(יש גם את ספסל אבל הוא פחות מהיר ומתעסק בעוד ליגות).

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/18
  9. כינוי כי הכח זהו כח

בסופו של דבר אבירם זליקוביץ חותם ברחובות. החתמה מצויינת לליגה הלאומית. בינתיים רחובות לדעתי הפייבוריטית לעלייה. יש לה את המאמן הכי טוב בליגה, סגל ישראלי מצויין, זר טוב וורסטילי(רלפורד) וזר שמאיים להיות סנטר מפחיד(ג'ונס). גם הפועל עפולה ביצעה החתמה מרשימה כשהחתימה את קאהים סירייט(בן 31) הוא סנטר 2.03 שמגיע מהליגה הטורקית הראשונה ואמור להיות שחקן מוביל בליגה. לפני שתי עונות קלע 9.4 נקודות ולקח 3.7 ריבאונד למשחק. הוא מגיע אחרי שנה בחוץ בעקבות קרע בצולבת. החתמה מסוכנת של עפולה שלדעתי במקרה הטוב לאור הסגל הישראלי שלהם תאפשר להם להיאבק על פלייאוף(עדיין צריך לחכות לזר שני) ובמקרה הרע תתרסק, הוא יוחלף ולדעתי עפולה תחזור להימור הראשוני שלי ותיאבק על חייה.
    קאהים סירייט
    .

משהו נוסף, זה אתר שאני לא סומך עליו ב100% אבל נטען שם שזיו בן צבי חתם בקרית מוצקין. אם זה נכון החתמה מצוינת של מוצקין. כשהם צבי שיחק בלאומית בפעם האחרונה זה היה בעפולה ובאותה עונה הוא היה בין הרכזים הישראלים הטובים בליגה.
    מקור:
    Maccabi Kiryat Motzkin inks Ziv Ben-Zvi - eurobasket News

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  10. כינוי כי הכח זהו כח

אפיק ניסים עדיין מועמד להגיע לרחובות שאם יחתום שם לרחובות יהיה את הסגל הכי טוב בליגה.
    כמו שאמרתי זיו בן צבי חותם במוצקין
    עמית זיס חותם בהפועל חיפה
    עמית עבו מועמד לאשקלון

11. כינוי כי הכח זהו כח

12. Roma מנהלים

לפי @yakov_y שאני מאוד מחזיק מהדעה שלו זה חיזוק לצמרת הליגה, ליגת העל. ואני לא מאמין שהוא לא משחק בליגת העל מחוסר שיווק או התאמה, אולי יש דברים שאנחנו חובבי הכדורסל לא יודעים - שחקן בעייתי וכדומה.

בכל מקרה בתור תושב רחובות יהיה נחמד מדי פעם לקפוץ לאולם ולראות את זילקוביץ' ונעימי. ברחובות מכוונים לעליית ליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/18
  13. כינוי כי הכח זהו כח

נעימי קלע בעונה שעברה באיטליה 15 נק' למשחק ומסר 6 אסיסטים. הליגה שם חזקה יותר מהלאומית אצלנו. לשם השוואה קוואמה וון לפני שהגיע למכבי רמת גן שיחק בליגה שם וקלע בממוצע 21.6 נק' למשחק בארץ אם לא היה נפצע היה על ממוצעים של 30 נק' למשחק. שחקנים שמצליחים בליגה האיטלקית השנייה הם חיזוק טוב מאוד לליגה וזה שנעימי בא והוא ישראלי, לרחובות יש הסגל הכי טוב ללא ספק בליגה.

ברחובות כיוונו לעליית ליגה בשנייה שהחתימו שם את רועי חגאי.

14. Roma מנהלים

מכיר מספיק טוב את נעימי, מספרים תמיד היו לו. השאלה למה הוא לא שחקן מוביל בליגה הראשונה בישראל. אין הרבה שחקנים עם סט היכולות שלו בליגה הראשונה.

15. yakov_y YNWA

תודה.

אני לא צריך לספר לך על נעימי, זליקוביץ׳ גם ״שיחק״ אצלכם וזכה באליפות (כמו ג׳נטילה והזר ששיחק רק משחק אחד, דרך אגב, למה לא רשום בויקיפדיה שג׳נטליה זכה איתכם באליפות).
    זה טירוף שיש לך צמד גארדים כאלה, שני גבוהים זרים והם מסודרים, בזמן שמחזקים בליגה משחקן כמו חואקין שוכמן, נעימי בליגה השנייה.
    איזה ישראלי בליגה הוא שחקן התקפה טוב מנעימי ? אפילו לא שמחון, דוסון עזב.
    זליקוביץ׳ הוא מבוזבז, הליגה הלאומית זה טירוף שמעולם לא היה כאן.

נתניה עשתה רכש מפחיד ועדיין זה סגל שלא ייעלה ליגה, חבל חבל חבל שאין לנו יותר קבוצות בליגה ה-1.

מצב נושא:
הנושא נעול.