הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון יפה של ראשון. אחרי יותר מעשרים שנה שרף זוכה בפרס בכדורסל המקומי. ממה שהבנתי הזוכה למעשה כבר נקבע בחצי כשראשון הובילה מעל עשרים נקודות.

יהיה מעניין לעקוב אחרי שתי הקבוצות.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/18
  2. yakov_y YNWA

עברתי על הסגל של באר שבע + גביע הליגה + היכרות עם הסגל, מסקנות:
    1. החליפו שם שחקנים ועוד יחליפו אבל עדיין הם עברו מקבוצה ביזיון לקבוצה מזעזעת, חייבים להחליף הרבה, איכות הזרים והישראלים בלתי מתקבלת כל הדעת גם אם זה תקציב מינימום.
    בנוסף, אין רכז מחליף טבעי.
    2. נהריה הגיעה לגמר וכמעט ירדה, באר שבע עברה את נהריה החלשה, אשדוד עם 6.5 שחקנים בקושי וזה היה נראה רע מול ראשון לציון שלא תהיה בצמרת לדעתי.
    3. באר שבע חזק מאוד בעניין הירידה, יש לה מזל שנהריה בנתה סגל ביזיון עם צוות מקצועי החלש בליגה.
    גם הפועל תל אביב תהיה בתחתית לדעתי, במקרה הכי טוב ייגנבו מקום אחרון בפלייאוף.
    4. כמות הזרים רצינית כאן, באר שבע עם 4 זרים או 5 זרים זאת לא אותה קבוצה, גם אם הזר החמישי בינוני זה שווה ערך לישראלי מהטובים בליגה ברוטצייה.

לסיכום, חובה לשנות את הסגל, לקצץ ולהביא.
    בנוסף, 5 זרים בסגל ואני לא רואה את באר שבע יורדת, לתת החלטה מהתחלה לשחק עם 5 זרים כי זה ישנה את העונה, למה להמהר ולחכות למחזור 20 כדי לשחק עם 5 זרים, מפספסים מקום בפלייאוף.

3. yakov_y YNWA

אתר ״one״ עושה מה שמעולם לא עשו בכדורסל הישראלי לדעתי ומפרסם תקציבים, עוד לא פורסמו התקציבים של כולם אבל אלה התקציבים עד עכשיו:
    מכבי ת״א - 100 מיליון שקל, עברו מזמן את רף ה-20 מיליון דולר, עצוב שאלה התוצאות.
    הפועל ת״א וחולון - 13 מיליון שקל, חולון זה ידוע וכל הכבוד אבל הפועל ת״א ? על מה הולך הכסף ?
    הפועל ב״ש - 8.5 מיליון, על מה הלך הכסף ?
    כל הליגה עם תקציב של 7 עד 8 מיליון - אני מניח שתקציב המינמום הוא 7 מיליון שזה יפה, שאר הליגה בנו סגלים יפים ביחס לתקציב.

הפועל י-ם עוד לא פורסם אבל אני משער שהתקציב כ-9 מיליון דולר (30-35 מיליון שקל).

4. גלץ Member

הפועל תל אביב עם התקציב השלישי בטיבו בליגה ובנתה את אחד הסגלים החלשים ביותר ככל הנראה

yakov_y אוהב/ת את זה.
  5. גלץ Member

וואו אילת נראית רע...

6. כינוי כי הכח זהו כח

וואו וואו וואו
    לא הפועל תל אביב אני מדבר על הפועל אילת
    מחצית אחת וראיתי את אחת הקבוצות החלשות שראיתי מקבוצה בליגה בשנים האחרונות.
    הזרים של אילת נראים כמו חרא שלא ראיתי הרבה זמן הם ביחד 18 נקודות, אני לא מבין מאיפה הם הביאו את דיוויד כהן נראה רע.
    טוקוטו נראה בינוני במקרה הטוב ולא נראה משדרג, דווין תומאס מעדיף לא לדבר עליו מעדיף את זלמנסון עליו, לאלייז'ה ברייאנט וסמית' אני אתן להנות מהספק כי הם הראו צדדים נחמדים בגביע ווינר.
    אוי זה רע, ההגנה שלהם זאת זוועה אחת גדולה, הפועל תל אביב קלעו 77% מהשלוש זה נראה האחוזים הכי גבוהים שאני זוכר למחצית, נכון הפועל קולעים כמו מטורפים אבל זה לא שאילת מקשים עליהם...
    נכון אילת לא פותחים מדהים כל עונה אבל הם אפילו יותר חלשים מנהריה והפועל ב"ש כרגע.

7. גלץ Member

אני בעד לשים כבר עכשיו את עירוני רחובות בליגה הראשונה במקום אילת

8. Telkiyski Member

איך תקציב השלישי בטיבו בליגה?
    לחולון יש תקציב גבוה משלנו למיטב ידיעתי ככה שבמקרה הטוב אנחנו 4.
    גם כל הראשון ואלה, אני לא חושב שיש להפועל תקציב גבוה משלהן.
    מאיפה הנתון הזה?

בכל מקרה אחלה משחק הערב, כבר ברבע השני היה 30 ומשם גארבג' טיים עד הסוף (וזה טוב, כי הפועל מסוגלת לאבד כל יתרון).

ים מדר מוכשר ונראה טוב אבל חייב להיות פחות ילד זין. לא יכול להיות שהוא כל הזמן ינסה לעשות כל מיני דברים וירטואוזים.
    סבבה שיש לו ביטחון וזה כמובן נהדר, אבל לאט לאט.

שבוע הבא ב"ש בחוץ.

9. yakov_y YNWA

הפועל עם התקציב השלישי בליגה לפי אתר וואן ביחד עם חולון.

הפועל עם פתיחה נוחה, באר שבע וגלבוע הבאות בתור, 3-0 חיובי וכבר יתחילו חגיגות ואז במשחקים הקשים יהיה משבר קשה.

לא ראיתי את המשחק (בגלל נתניה) ואפילו לא סטטיסטיקה אבל לא מפתיע אותי, אילת חלשים להחריד כמו שאמרתי, מי בונה קו קדמי עם שולדבראד וזלמנסון ?
    הם כבדים ולא שומרים, מה הפלא שהם קיבלו 100 נקודות, בנוסף התקציב מינימום לדעתי ומה שקרה עם מוטי אמסלם משפיע.
    פעם ראשונה שאני אחרי 7 שנים שיש לאילת סגל פח ולא סגל מרשים, מוזר לי, הם חייבים שינוי בסגל.
    שמח בשביל ים מדר, מחר נתעדכן ונראה מה עשה אבל אל תשכחו מה אמרתי עליו בתחילת דרכו :)
    דאלאס מור שחקן שחקן, מקווה שאמינו לא איכזב.

10. yakov_y YNWA

מכת פציעות באשדוד שמעולם לא ראיתי.
    כל יום עוד שחקן נפצע, כרגע רק 3 שחקנים בכירים כשירים במאה אחוז, הרכז המחליף תום מעיין, מילבורן ופאלאס שהוא שחקן 11, יובל חיים בן ה-19 הוא שחקן 12 ברוטצייה גם כן כשיר, אשכרה רק 2/10 השחקנים ברוטצייה כשירים, כל ה-8 האחרים בבעיה.
    וייס, שושי ופליישר ייעברו מבחן כשירות, לא כשירים ב-100 אחוז.
    3 שחקנים בני 15 בסגל של אשדוד, עוד אחד שרק חגג 16 ועוד אחד בן 16, טירוף אבל אין בני 17 בקבוצת הנוער ? לפחות שיילמדו מהכדורגל.

זה לא שאשדוד קבוצה עם סגל קצר, מכת פציעות מטורפת שבחיים לא ראיתי, כואב הלב, מקווה שספאחיה ייתן כבוד ובעיקר 40 דק׳ לזוסמן ואבדיה, חובה.
    אשדוד דרך אגב עם 0 שחקנים מהעונה שעברה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. גלץ Member

חולון מוכיחה בפעם האלף שבלי גלן רייס היא עוד קבוצה בליגה

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נגמר איזה ארבעים הפרש לטובת מכבי. מבחינתי היה לדחות את המשחק הזה. ערך ספורטיבי הכי חשוב. אם זה היה ההיפך גם הייתי מתעצבן כי לאשדוד פשוט לא היתה הערב קבוצה נורמלית.

13. Telkiyski Member

יוגב אויחון שיחק 5 דקות.
    פצוע או שהוא שלישי לבלאט ובר טימור?

14. Roma מנהלים

פצוע בקרסול, נשמר בצמר גפן.אפשר להגיד שהוא שלישי אבל מחכה ל-2 עמדות אז...

כרגע:
    G - בלאט*, ג'יקובן בראון
    SG - פדליין, בר טימור

* בלאט זה הפרוקיט של עודד, הוא יילך איתו עד שהוא יפוטר.
    יש מספיק דקות ליוגב שאפילו יכול לעקוף את בראון ברוטציה בסיטואציה מסוימת.

אישית אני לא מרוצה מההירכיה ובטח לא מהשחקנים בקו האחורי. טוב נו , הישראלים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/18
    גלץ אוהב/ת את זה.
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1,200 מנויים נמכרו למשחקים של הפועל באר שבע בכדורסל העונה (האולם מכיל 3,000 מקומות), לדעתי צפוי להיות מלא ברוב המשחקים ובחלקם גם סולד אואט (בטח כשיגיע קהל אורח).
    היום הבכורה, מרגש...

https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/43165591_1764709350293355_1546063431990247424_o.Xxx?_nc_cat=107&oh=b67879a40aa0f080b75958a03f45782b&oe=5C4D8DD9

מצב נושא:
הנושא נעול.