הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

גולש בפורום ״השדים האדומים״ של אוהדי הפועל ת״א ופשוט צוחק.
    יש שם דיון על עניין רפי מנקו וכולם בדעה שלי שהייתה מיעוט עד לא מזמן, יש שם משתמש שרשם הודעה מסודרת עם ציטוטים מכל אתרי הספורט לטובת הכדורסלן הישראלי ונגד הזרים, מצאתי גם משתמש שיוצא נגד הסמל מתן נאור בגלל המעורבות שלו בעניין, תענוג.

ציטוטים מאתרי הספורט:
    ״ורק לחשוב שרפי מנקו האכפתי, שממשיך לקבל כסף מהפועל ת"א, ישב כצופה ביציע.״
    "היום מנקו הקורבן, מחר זה יכול להיות כל אחד."

כמובן שאני בצד של הפועל ת״א אבל מה שרפי מנקו עושה ביחד עם תקשורת הספורט חצה כל גבול, עצוב לי שזה המצב.

2. yakov_y YNWA

יש משפט כזה על החיים שאני אישית די מרגיש אותו, אם לא הולך היום אז כלום לא יילך, הבנתם את הכוונה, זה מכוון להפועל ת״א.
    37-30 לחולון בריב׳, 14 ריב׳ ב-31 דק׳ לאטקינס הנהדר, כן כן, כמעט חצי מהריבאונד של הפועל ת״א ב-31 דק׳ בלבד, האם הפועל ת״א אשמה ?
    לא, חולון עם 6 ריב׳ התקפה סה״כ.
    הסיבה להפרש בריבאונד הזה היא בשלשות, 2/17 להפועל, 15/27 לחולון וזה בדרייב אין, קשה לי להאשים את האדומים במשחק הנוכחי, זה יום רע בהתקפה עם יום מטורף של היריבה, רק מראה את החוזק של חולון.
    לא להאמין שהמשחק נגמר 18, משקר מאוד, הממוצע של חולון אחרי המשחק הזה הוא 9/25 מהשלוש, אחרי המשחק, אתה קולטים ? יום נדיר.

דני פרנקו כבר שנים מצליח, רק מצליח, מקבל ביקורת כאן גם ממני וגם ממשתמשים אחרים שלא בצדק אבל בחייאת, הזר החדש שלך רק 12 שעות בארץ, הגיע בערב, לא התאמן, לא כלום, אתה נותן לו לשחק ?
    הבחור עלה ל-4 דק׳ בין הרבע הראשון לשני חסר ביטחון בצדק, הוא הרי שומר על פניני ונותן לפניני מטר שקולע שלשה, איך אפשר להאשים אותו ?
    שיחק 4 דק׳ סה״כ ופרנקו הוריד לו את הביטחון, בדיוק כמו נבן ספאחיה וקנדריק ריי, חבל.

סיכום עונה של הפועל ת״א, חמישייה:
    מקניל - אין צורך לציין, כולם יודעים באיזה שחקן מדובר.
    לימונד - ירידה חדה מאוד מהכושר ב-2016 בגלל הגיל ועדיין, אחד הישראלים הכי טובים שיש, חייב להיות שחקן מפתח בנבחרת, שחקן שיש לו הכל מהכל, טכניקה, קליעה, הגנה, מסירה, שחקן שחקן.
    אקון פרסל - רזומה סופר מרשים.
    הוואל - מפלצת התקפית.
    אמינו - מפלצת הגנתית.

חמישייה ברמה סופר גבוהה, הגנתית, התקפית, חמישייה מאוזנת, סייז, כל סגנון אפשרי וברמה גבוהה.

ספסל:
    מדר - חוגג היום 18, כישרון גדול אבל משלמים מחיר כבד מאוד על שטויות.
    שולר - רזומה מרשים, בפועל שחקן בינוני יחסית, לא זר עלוב אבל גם לא קרוב להיות זר שובר שיווין.
    דאגאלס - למעט קליעה אין לו כלום, כל הקריירה היה קלעי סביר והעונה לא פוגע בכלל והוא לנטל, נגר ולא יודע לשמור.
    גינת - שחקן מטורף, שחקן התקפה מטורף, לא להאמין שישראלי עם טכניקה וחוצפה כזאת, הבעיה שאין לו אלמנט נוסף, אין לו קליעה ובטח שלא הגנה, לא יכול לשחק 3, חבל אבל שחקן שאני מאוד אוהב עם פוטנציאל עצום, רואים שהוא עובד קשה אבל חייב אלמנט נוסף במשחק.
    ששון - נער פוסטר.

בן משה - חוצפן חיובי אבל שחקן רע, למעט קליעה אין לו כלום והוא הוא בכושר מחריד כמו כל הקלעים, אפילו בלאומית הוא לא הצטיין וקיבל את המקום בליגת העל רק בגלל שהוא שחקן בית.
    הראל - נער פוסטר.
    עלוש - נער פוסטר.

בעיות קשות מאוד בספסל, ספסל עלוב, הספסל העלוב בליגה, אין שום איכות, קודם כל אין רכז אמיתי בספסל, אין 3 בספסל, אין סנטר טבעי, אין סייז, הרבה גארדים (5 גארדים טבעיים בספסל, טירוף מטומטם), אין שחקני הגנה.
    החמישייה של הפועל מנצחת 10/10 את החמישייה השנייה.
    שימו לב: יש בהפועל מלא קלעים והם בכושר מחריד, פשוט מחריד, זה או בעיה של סגל לא מאוזן או בעיה של מאמן, לדעתי זאת הסיבה הראשונה.
    שימו לב 2: 6 אמריקאים להפועל !

עתיד לדעתי:
    הפועל סוגרת סיבוב עם 3 ניצחונות, בסיבוב הבא אין סיכוי שזה ייקרה אבל עדיין חייב להגיע חיזוק, הייתי מביא אמינו 2 לצבע ומעביר את גינת ל-3, זה סוגר סגל אדיר.
    בלי חיזוק הפועל תדגדג את הפלייאוף במקרה הכי טוב, לא אתפלא אם יירדו ליגה, הזרים של נהריה יותר טובים ורק בגלל הישראלים יש הבדל, הישראלים של הפועל באמת מעולים.

3. yakov_y YNWA

• ראשון לציון מחתימה את דיימון סימפסון.
    אין דברים שאני יותר שונא מתירוצי פציעות, יש קבוצות שהפסידו אליפות על פציעה של שחקן משמעותי אבל עדיין לא קונה את זה למעט מקרים חריגים, המקרים החריגים שאני זוכר זה מכבי ת״א מלפני 2-3 שנים, קו אחורי ארוך מאוד היה למכבי ת״א וכולם פצועים כמעט, בערך 9 שחקנים בקו האחורי ו-7/8 פצועים. היה את המקרה של בני הרצליה לפני שנתיים, קו קדמי ארוך אבל כולם פצועים למעט גבוה אחד, הם ביקשו לרכוש מאיגוד הכדורסל שחקנים מהליגה הארצית ולא הסכימו להם אבל הם סבלו מפציעות לתקופה מאוד מאוד קצרה. המקרה השלישי זה מכבי אשדוד, המאזן שלהם משקר, בסיבוב הבא זה יהיה שונה, הם סבלו מפציעות ברמה פסיכית ויש להם סגל מאוד מאוד ארוך בכל העמדות (בכמות לפחות) בעקבות הפציעות, שימו לב:
    סטול, רוזפלט ושושי - 7/9 משחקים העונה.
    ספנסר וייס - 6/9.
    טולפסון - 2/9.

אני נזכר גם בריאל מדריד אשתקד אבל לא עקבתי מקרוב, אני חושב שקצת הגזימו איתם.

4. Telkiyski Member

יעקב מה עם אמינו ה"בינגו"?
    4 נקודות נגד חולון. בהחלט בינגו.

הייתי מעיף אותו בכיף אם היה כסף. כמו את פרנקו האפס המאופס שהחליט שהוא רוצה את מנקו ומוכן לוותר בשביל זה על בנקס, ועוד ההנהלה המוטמטמת שלנו נתנה לו יד חופשית בזה.

אחח, כמה טעויות.

5. גלץ Member

יעקוב החמאת יותר מדי להפועל תל אביב..
    נראלי שאפילו הם לא ידעו שהם כאלה טובים.

6. כינוי כי הכח זהו כח

דווקא, הם אני חושב שהם מחזיקים מעצמם יותר מיעקב.
    הפועל קבוצה חלשה, אמינו הימור הגיוני בסך הכל. בסיבוב האחרון שלו בליגה היה מצויין באילת אם אני לא טועה.
    לוותר על בנקס זאת טעות בכל מקרה גם אם היה מוחתם במקומו זר שנותן 20 נק' במשחקים חלשים מהסיבה שבנקס בתור ישראלי זה נכס(בטח שבעמדה שלו יש מנקו). אם היה לי כח הייתי חופר על הפועל יותר

7. yakov_y YNWA

צדקתי לאורך כל הדרך, בנוגע לאלאדו אמינו, אמרתי אז ועדיין, ב-י-נ-ג-ו !
    גלשתי בפורום השדים וקראתי הודעה של משתמש שקרא לאמינו חור בהגנה, כמה חבל שלא מעריכים שחקני הגנה בארץ, בלי אמינו הפועל ת״א יורדת ליגה בוודאות, השחקן הכי חשוב בהפועל, מי אלו בכלל הוואל וגינת ? חורים בהגנה, מפלצת התקפה אבל בהגנה הם בלוף, בארץ לא מעריכים שחקני הגנה, מזל שבאן בי אי המצב אחרת.
    מכיר את אנדרה רוברסון ? נגר מטורף, מחטיא מתחת לסל, לא קולע עונשין טוב שלא נדבר על שלשות אבל שחקן הגנה מוערך.
    אמינו סגן מלך החסימות של הליגה !

עצוב לי כל כך שלא מעריכים שחקני הגנה, בכל מקרה המספרים של אמינו הבינגו:
    2016 אילת - 29.2 דק׳, 14.6 נק׳, 9.9 ריב׳, 1.7 חס׳.
    2018 הפועל - 24.2 דק׳, 10.9 נק׳, 7.2 ריב׳, 1.4 חס׳.

הוואל וגינת שחקני התקפה ברמה גבוהה, מה עם הגנה ? אמינו הוא ההפך המוחלט וזה הדבר החשוב.
    ג׳ונה בולדן הלילה סיים עם 4 נק׳, 9 ריב׳, 4 חס׳ ב-25 דק׳ בפילדלפיה לצידו של הסנטר הטוב בעולם, חבל ששם מעריכים וכאן לא מעריכים שחקני הגנה, בולדן - טיוס - פרחו׳ היו מהחוסמים המובילים ביורוליג אשתקד.

אמרתי את דעתי בקיץ, הייתי היחיד שצדק כנראה בנוגע להפועל ת״א.
    עוד מעט תבקר גם את דאלס מור ותגיד שהוא שחקן בינוני, נכון ? השיחרור שלו מראה כמה המועדון הזה רקוב ומגעיל, שיעיפו כבר את ההנהלה הנוכחית, למה הקהל של מכבי נתניה יכול לסלק את מי שמפריע למועדון שלו והקהל של הפועל מעיף רק את אלי טביב ?

אני ממש לא מחמיא להם, ההפך, אם הייתי מאמן בחיים לא הייתי לוקח אותם אבל יש להם חמישייה חזקה ואי אפשר להתעלם מכך.

מוזר מאוד העניין עם אדריאן בנקס.
    העונה הרעה האחרונה של דני פרנקו הייתה ב-2012 עם בנקס בנתניה, בנקס היה מלך הסלים של הליגה ולמעט המחזור הלפני האחרון עם 8 נק׳ הוא לא ירד מ-15 נק׳ למשחק, סקורר אדיר, מוזר.

8. yakov_y YNWA

תמיר בלאט, אור לאומי, גולן גוט, יונתן מור - עזבו את הפועל ת״א בגיל צעיר ופורחים בקבוצות שלהם, דוגמא להתנהלות כושלת.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

רפי מנקו סגר בהפועל אילת.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

10. ייא Member

הימור: אילת בחוץ.
    בש - מגדל.
    מכ - ראשלצ.
    הפועל - גליל.

11. Jefecito Member

1/4

גליל-ירושלים
    ראשל''צ - מכבי ת''א
    אילת - חולון
    ב''ש - הפועל ת''א/אשדוד

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הגרלה קשה מאוד לכל שלושת המובילות.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

13. ייא Member

2/4 פרגן. עזוב בית חוץ.

הגרלת בלהות ברמת מגדל, מכבי בחוץ. כל המסל שבזבזנו בליגה לא ישחק לטובתנו. רוכש לקבל מחר 30 ממגדל ולעלות לחצי.

Jefecito אוהב/ת את זה.
  14. גלץ Member

לא הגרלה קשה מדי למכבי תל אביב עם כל זה שהיא לא טובה

15. כינוי כי הכח זהו כח

הליגה הלאומית הזויה השנה.
    רעננה, גליל עליון, מוצקין ועפולה מאוד מפתיעות, כשראיתי את הסגלים שלהן חשבתי שהן יסיימו 7-9 וגליל חשבתי שיהיו חזק בתחתית(להגנתי זה היה כששני הזרים שלהם היו בינוניים ובנוסף לא ציפיתי שגוני יהיה כל כך טוב ושאר הסגל הישראלי לא רע).
    עכשיו לחלק ההזוי שכולל את הפועל ר"ג\גבעתיים( מאזן 7-4 ) מקום שמיני פשוט נראה לא מספיק טוב אחרי שבנו סגל פשוט מצויין שכולל את ינעם אירם(שחלש להחריד העונה), ברנדון אדוארדס, אילייה אילייב, מריוס מטלון, אלכס האריס(זר עם רקורד מרשים), יוני ניר, אייל שולמן הם חייבים להיות יותר טובים מזה אם תשאלו אותי אולי הגיע הזמן להיפרד שם ממתן חרוש אחרי שלוש עונות.
    רחובות אין מה לדבר היו אמורים לדרוס את הליגה ומשהו שם לא מתחבר, נראה רע רועי חגאי פוטר ובמקומו הוחתם מיקי גורקה(החתמה נוראית).
    נתניה אישית אותי מאוד מאכזבים הם בנו סגל לא, יש להם מאמן סבבה לליגה(עידן פלדה) סגל שכולל שחקנים כמו סטיבן דניס, מרסלוס סאמרוויל(שהוא לא רע), גיל אמיתי, יותם שירן, לירן מורן ורז אדם הכישרוני גם כן חייבים להוציא דברים יותר טובים מעצמם.
    יבנה גם מאוד מאכזבים (דאליס ג'וינר, קארים ג'אמר שהוא טוב, אלעד הופמן, גל גילינסקי, אפיק ניסים, אורי קוקיה חייבים להיות יותר למעלה ועם מאזן יותר טוב מ 7-4 )
    קבוצה שאני חייב לתת לה חיזוק חיובי היא הפועל חיפה שהייתה צריכה להתחיל את ההכנות שלה לליגה מאוחר בגלל הפירוק של קריית גת והם בנו שם סגל לא רע בכלל שכולל את נאור שרון, ג'ף אלן, ג'אמר יאנג, יוני לוי, אייזנדורף המתאזרח ואופק אביטל הצעיר, בתחילת העונה הימרתי שהם יישארו בקושי כי זה היה לפני שחתמו שני הזרים הנפלאים האלו וכמובן לא הכרתי אייזנדרוף ולא האמנתי בנאור שרון, אבל הסתבר שכולם פגיעה טובה ומשתלבים טוב ביחד עם המאמן עופר רחימי שעושה שם עבודה מצויינת מה שלדעתי כרגע נותן להם לפחות את המקום החמישי כרגע. אגב ארד הררי השתחרר מהקבוצה ולקבוצות תחתית כמו אשקלון הוא יכול להיות חיזוק מצויין בייחוד עם החולשה של הקו האחורי של אשקלון.
    עכשיו לשלוש הקבוצות היחידות שלא מפתיעות אותי אשקלון(שאחרי השחרור של מקנייט הכל נפל שם) להם יש את הקו האחורי החלש בליגה, כרגע בילי מקשפרד לא יציב בכלל(כמו שאמרתי הוא הימור רציני) והזר שהחליף את אריק פאנינג הוא ממוצע ולא יותר, כאמור אמרתי את זה מתחילת שנה הסגל הישראלי שלהם נוראי. כפר סבא היא עוד קבוצה שלא מפתיעה אותי מכיוון שהיא בנתה על צעירים בלבד שזה על הנייר יפה ומעשית הם חלשים להחריד, הזר הגבוה שלהם ממה שראיתי אותו בינוני במקרה הטוב ובייסלי הדבר היחיד שטוב שם, בכללי זה נראה מאוד רע. הוד"ש הקבוצה הזאת כל כך חלשה שהיא עם מאזן פח למרות שהיו אולי את שתי הזרים הטובים בליגה (קווינטריל תומאס וסמי יאגר, שהחליף בעפולה את מנואל אטקינס שגם כן היה ממש מצויין) ועכשיו גם הביאו את פול דילייני שהוא בא אחרי פציעה לדעתי אבל גם טוב לליגה הזאת ואוהד כהן מבאר שבע שקלע בבכורה היום 14 נקודות.
    סה"כ הליגה השנה מאוד מעניינת.

מצב נושא:
הנושא נעול.