הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

הבעלים והמאמן של נתניה אימנו את נתניה ורמת גן ונכשלו אז אתה יכול להבין למה הסגל הזה פח, נכון ?
    סגל נוראי, מצד שני, כל הליגה גמדים.

2. yakov_y YNWA

3:31 לסיום המשחק - 21 הפרש לאילת על הפועל ת״א.
    0:38 לסיום - 4 הפרש.

בסוף אילת ניצחה אבל ריצה מטורפת של הפועל.
    בושה אם פרנקו יפוטר (למה אני צריך להגן עליו ?!) אבל הוא לא מוציא את המיטב מהסגל ומשום שחקן בסגל, מזעזע.

אמרתי את הבעיות של הפועל, אין ספסל, אין שחקני הגנה, חוסר איזון בסגל ובעיקר דני פרנקו שמסרס את הקבוצה, כמובן שהאשמים ב-80 אחוז הם ההנהלה.

3. ייא Member

פי איך שכחתי. ברור שצביקה, על הראשלו לקחנו אליפות...

4. yakov_y YNWA

עודד קטש זכה בגביע ווינר, צביקה שרף החליף אותו והפסיד בגמר גביע המדינה, גמר יורוליג וגמר הפלייאוף.

העונה הכי גרועה שראיתי ממכבי ת״א ואולי בכל ההיסטוריה שלהם.

דיברנו בימים האחרונים על חוסר מזל של קבוצות, עושה רושם שהוא עבר להפועל חולון.
    שון ג׳ונס חזר לעצמו וחולון בעונה נהדרת, ככה זה שעובדים נכון בקיץ עם מאמן גדול, הדברים במהלך העונה קלים יותר (ראה ערך: קיץ רע של ב״ש ואשדוד).

5. כינוי כי הכח זהו כח

העונה הכי גרועה בהיסטוריה שלהם זה קצת מוגזם לומר את זה...
    רק בעשור הזה היו להם רגעים יותר משפילים ממה שהיה להם בכל ההיסטוריה שלהם כמו שהם עפו בבתים ביורוליג ליורוקאפ וגם שם הם עפו בשלב הבתים השני, זה שהם הגיעו למספר דו ספרתי של הפסדים בליגה, לעוף בסדרה להפועל אילת בעונות האלה זה לא רק שמכבי הושפלו וחוו עונות מחורבנות זה גם מבחינת רמת כדורסל מביכה. בעונה הזאת הם הפסידו אליפות להפועל חולון עם זרים כמו פי ג'יי טאקר, מאליק דיקסון ועוד ולהגיע לגמר יורוליג, לא יודע עד כמה זה נורא מבחינת הישגים בעונה. אם אתה מדבר על מכבי בתור מכבי שהייתה מפלצת בלתי ניתנת לעצירה שזאת הייתה הכי חלשה מביניהן אז אני מסכים

6. yakov_y YNWA

זאת עונה כמעט נטולת תארים, מתי זה קרה ?
    בשנים הגרועות לפחות זכו בגביע.
    מה זה משנה אם עפת ברבע גמר הפלייאוף נגד אילת או הפסד בגמר ? תארים חשובים.

7. Love Is Red Member

קיץ רע של באר שבע?
    בוא תגזים...

8. yakov_y YNWA

הסבר רלוונטי הבאת כאן.
    היה לב״ש קיץ רע עם שיחרור 2 שחקנים זרים + 3 החתמות זרים + החתמת שחקנים ישראלים במהלך העונה, לא נכון ?
    זה קיץ טוב ?

אני ו-כינוי טענו כאן בקיץ שהסגל שנבנה בב״ש עלוב והם תיקנו מהר וכל הכבוד להם, מתי היה דבר כזה בשנים האחרונות שקבוצה בזמן קצר של עונה מחתימה כל כך הרבה שחקנים, בהפועל ת״א תיקנו רק אחרי התוצאות הרעות, אשדוד התנהלה רע בגלל ההחתמות המאוחרות ולא החתמות רעות.

9. כינוי כי הכח זהו כח

בשביל תקציב שהוא לא מינימום בנו סגל ישראלי שהוא מחליש, שחקנים עלובים כמו רם אליאספור היו שחקני רוטציה, הביאו את לוסיאנו פארודי שהיה בינוני במקרה הטוב ממכבי מונטבידאו והיה דיבור לדעתי שהוא אולי יוכל לקבל אזרחות ובסוף באר שבע נשארו עם זר בינוני במקרה הטוב שהוחלף בבינגו ענקי שקוראים לו סמאג'ה כריסטון, סטורם וורן שעבר פציעה בתחילת השנה נראה כמו חצי ממה שהוא היה בלאומית(גם ברחובות הוא לא מדהים). הסגל הישראלי כלל שחקנים כמו בן אייזנהארט, חנן קולמן אחרי עונה חלשה, עמית גרשון שאם אני לא טועה הוא קלעי לא רע וזהו, אוהד כהן שרמי הדר לא מת עליו ועדי כהן סבן שהתחיל לקבל דקות לאחרונה כל אלה מרכיבים סגל שחקנים מאוד חלש. אבל באר שבע עשו חיזוקים מצוינים כמו סמאג'ה, דונלדסון ורות'בארט תוסיף לזה שסווינג וברון מצויינים שווריק התברר כבינגו לשיטה של רמי הדר וחנן קולמן בעונה לא רעה אחרי עונה גרועה ולבאר שבע יש סגל לא רע אחרי שעבר תיקונים. חייב לומר שאני לא מבין למה החתמתם את עמית זיס ששוחרר מהפועל חיפה.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  10. כינוי כי הכח זהו כח

אגב הדוגמה הכי טובה לבנייה תוך כדי העונה זאת הפועל אילת שבמשך שלוש השנים האחרונות אם אני לא טועה פותחת את העונה רע מאוד מחליפה כמה שחקנים ונכנסים לריצות מאוד חזקות.

11. yakov_y YNWA

1. אילת החליפה רק שחקן אחד ואדיר, רפי מנקו רק הגיע ולא נחשב.

2. אילת הפתעה ענקית ואין לי הסבר לכך, מאמן גדול, זרים טובים ועדייין שאפו, אני לא מאמין בהם עדיין והיא עוד תידרדר לדעתי כמו גלבוע.

12. yakov_y YNWA

לא תמצאו מישהו שמגן על מעמד המאמן יותר ממני, כולם גם יודעים כמה אני מחזיק מעודד קטש אבל במידה והוא מפסיד את הגביע הזה... פיטורים !

13. DRORIKO Member

הגביע הזה שווה כקליפת השום, ויש לי מספיק דוגמאות מהשנים האחרונות בשביל להראות את זה.

14. גלץ Member

מכבי ראשון לציון הקבוצה שלא ראתה פחד מימיה

15. ייא Member

מגדל בחצי טוב לנו. 3/4 אולם בעדנו, מגדל לא רוב. אפשר לעבור אותם רק בחצי והכי חשוב, לא יחגגו עלינו בגמר אם וכאשר. הסיכוי לנצח אותם בחצי גדול מהגמר.
    עדיף חצי אולם ריק בחצי מאשר 8000 אדומים עלינו.
    כרגע זה 70-30 מגדל,בגמר זה היה 90-10.

מצב נושא:
הנושא נעול.