הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

* נהריה לא תחתים כנראה את מקי הבינוני להחריד (תשאלו את טלקסקי) כנראה בגלל בעיות התנהגות, ניצלו שם.
    אשכרה כמעט נפלו ב-3 רכזים העונה באופן יחסי (שיחררו כבר 2 רכזים העונה).

זאת בעיה גדולה בגלל איכות השחקנים, קרפורד בקלות השחקן הכי טוב בליגה, מנגד מקי מהזרים הכי חלשים בליגה, אני מוצא 5 רכזים טובים ממנו בליגה בלי לחשוב בכלל.

נהריה צריכה רכז וגם קלעי בדחיפות, מצד שני אלו כמעט הבעיות היחידות שלהם בסגל, שאר הסגל חזק מאוד ביחס לתקציב ולליגה.
    הרכזים של נהריה הם: יפתח זיו וניב משגב הבינוניים.
    שחקנים בעמדה 2-3 בנהריה: יבזורי, הנרי, גפן וסולומון.

העמדה של השחקן שאתה מביא לא רלוונטית, אז הנרי והשוטינג גארד החדש יובילו כדור בחלק מהזמן, כשאתה מביא את מקי, מי בכל הסגל שלך מסוגל לייצר נקודות בקו האחורי ? למי הולך הכדור האחרון במשחק ? יש לך רק שחקן ראוי אחד וקוראים לו מייק הנרי, זה נוראי.

כשאתה מביא שחקן כמו קרופורד או נניח דייסון, אתה יוצר סגל חזק מאוד עם בעיה קשה בעמדה מספר 1 שניתן להסתיר אותה בחלק מהזמן כשקרופורד/הנרי/דייסון יובילו כדור.
    הכי חשוב זה איכות השחקן, קרופורד לעומת מקי זה מתכון של ירידת ליגה בטוחה אלא אם כן גלבוע או הפועל ת״א מצילות אותך.

לא מצליח להבין למה הפועל י-ם הביאה את קונגר, אין משהו יותר טוב בשוק ?

--------

לא מצליח להבין למה מכבי ת״א לא מביאה חיזוק, זאת יכולה להיות עונה כושלת במיוחד, 2 גביעים הלכו לה, חיזוק כאן יכול לשנות עונה כמו אשתקד.

2. Roma מנהלים

אני מניח שיש יותר טובים בשוק אבל לחוזה של חודש וחצי ואופי שקט לא בטוח שתמצא במיוחד לאור האמונה כי האופי שלו יאפשר לו להשתלב בצורה חלקה בתלכיד שכבר רץ. שחקן שהגיע להחליף את כריס ג'ונסון ל-2 המשחקים שהוא אמור להחמיץ באירופה בקרוב ואם ירשים ימשיך עד תום העונה באירופה.

סה"כ עלות עסקה נמוכה עם סיכון נמוך, אני לא מתנגד לנסות.

3. yakov_y YNWA

תביא מישהו תותח, אם נהריה והרצליה מביאות אז בטוח שיש, בטח כשהליגות בסין ודרום אמריקה וכאלה נגמרות עכשיו.
    תביא מישהו תותח ותחליף את באטלר, שייעשו רוטצייה כשיש סגל כשיר.

אפשר לחשוב שפייבורטים באחד המפעלים שאין צורך בחיזוק רציני.

4. Roma מנהלים

הבאתי את קרופורד לדוגמא לירושלים, שרפתי את כל מה שבניתי עד עכשיו. אנחנו לא במצב של הרצליה ונהריה שאנחנו זקוקים לכל מי שיכול לעזור לקבוצה, הקבוצה רצה יפה מאוד.
    אני חושב שאתה מתעלם הרבה פעמים מהחשיבות של חדר הלבשה בריא. זה מה שיש בירושלים ולא שווה לסכן את זה בשביל שום כוכב סורר.

כיום בירושלים יש קבוצה ולא אוסף שחקנים, לא בטוח שכל שחקן אינדיודאולית הכי מוכשר בשוק אבל התלכיד חזק מאוד. האם זה יספיק לאליפות וליגת האלופות? בספק. שווה לנסות.

5. גלץ Member

גלאדנס ששוחרר מנס ציונה איפה חתם? אם היה חופשי עכשיו ירושלים הייתה חייבת לחטוף אותו.

6. Telkiyski Member

הפועל הוציאה הודעה מוצדקת ביותר שהיא לא מופיעה יותר לבית הדין המושחת של איגוד הכדורסל.

לא יכול להיות שאנחנו נקבל עונשים כבדים על מקרים מסויימים, בעוד שקבוצות אחרות ייצאו ללא כל עונש או עם עונש מינימלי ביותר על מקרים חמורים לא פחות ואף יותר.

אוהדי חולון זורקים לפרקט גרעינים ובקבוקים מלאים (ואף פוגעים בשחקנים) ויוצאים עם קנס מינימלי, אילן השועל מסמן תנועת שחיטה לאוהדי יריבה ומכבי לא מועמדים אפילו לדין.

אבל הפועל זרקו קונפטי? קיללו את שימון? סגירת יציעים, קנסות כבדים, רדיוסים.
    ברור.

ומה הכי "מפתיע"? האיש שקובע את העונשים. את מי אוהד הפועל? מכביל'ה שלנו כמובן.
    והכל תקין. הכל בסדר.

ענף רקוב.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  7. כינוי כי הכח זהו כח

@yakov_y סחטיין על הניצחון על מכבי חיפה היום, עצרתם רצף של 6 ניצחונות מצידם והבסתם אותם בכדורסל לא רע בכלל(היה שידור בדף הפייסבוק של חיפה)

yakov_y אוהב/ת את זה.
  8. yakov_y YNWA

אני אדיש לגמרי, עוקב באדיקות באינטרנט וצופה בוידאו אבל לצערי גם מחוסר זמן לא מגיע, לא אשקר אם היינו במאבקי עלייה הייתי מגיע אבל איכזבו אותי השנה.

אני מופתע לגמרי למרות שמכבי חיפה זה זבל לדעתי, אתה יודע מה השינוי שלנו ?
    מושוקוביץ׳ שעולה מהספסל והמפלצת ההגנתית שלנו, ג׳פרסון שהגיע בטעות.
    לפעמים אתה יכול לשחרר שחקן אדיר ולהביא שחקן טוב וזה יצליח, הכל תלוי באיזון.
    הביאו 2 גבוהים לסגל הקטן והתוצאות טובות יותר, בכלל זאת ליגה של גארדים, לא אוהב את זה.

9. yakov_y YNWA

הפועל ת״א - הרכש החדש של רמי כהן ודני פרנקו:

10. Jefecito Member

מישהו ראה את הדאנק היום של יפתח זיו? אתלט נהדר.

11. Jefecito Member

נמרוד לוי חוזר לאשדוד עד סוף העונה

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי מנצחת בבית את נס ציונה אחרי שכבר פיגרה בחצי הראשון ב-23 הפרש. לפי הסטטיסטיקה האורחת התפוצצה ברבע הראשון בו קלעה 38 נק' (!!!). החגיגה נגמרה אחרי זה כשהאלופה התחילה לשמור וספגה בשלושת הרבעים האחרים רק 34 נק'.

עוד נתון מדהים. נס ציונה הגיעה לקו 33 פעמים ומכבי רק 13...ממש לא ברור לי מה השופטים עשו הערב. למרות הכל מכבי ניצחה ועכשיו תפגוש ביום שני את ראשון בחוץ. כקינוח אנחנו נשחק במינכן. כבר עכשיו ברור לי שנקבל תבוסה בגרמניה. בעונה הבאה יהיו עוד יותר משחקים ביורוליג ומכבי באמת צריכה להחליט. או שתי קבוצות או פרישה מהליגה. ככה אי אפשר יותר .

Roma ו-yakov_y אוהבים את זה.
  13. Jefecito Member

גרין הזה של הפועל בינתיים נראה שחקן טוב. התחבר יפה לקבוצה

Roma אוהב/ת את זה.
  14. גלץ Member

הקבוצה הזו ששיחקה הערב נגד נס ציונה ניצחה בצסקא 17 הפרש?

15. Roma מנהלים

אם יש בהודעה שלך טיפת אשמה למנהלת אז בעיה שלך ושל הקבוצה שלך. היורוליג שהפך מטורניר גביע לטורניר ליגה גורם לעומס אדיר ולא הליגה המקומית שמנהלת בצורה הזו כבר שנים על גבי שנים. אי אפשר להפוך את הליגות המקומיות לטורניר גביע.

מכבי יכולה לפרוש מהליגה, תאבד את התואר ה"קבוצה של המדינה" ותהפוך לאטרקציה לעשירים בלבד, או הפיתרון הריאלי וההגיוני להמשיך ככה ולהפסיק לבכות ולהאשים את העולם בצרות שלה. שתשחק עם הנוער מחוזק בשחקני ספסל.
    פיתרון השתי קבוצות זה פגיעה מקצועית אנושה, אולי סגל רחב מאוד וחוזים מאוד ברורים לשחקנים סטייל אמארה שיודע שהגיע בשביל אירופה בלבד(שייקבל את האזרחות אם וכאשר בוודאי יירשם לליגה).
    מכבי צריכה לשנות את הדיסקט, לא חייב לנצח כל משחק בליגה.

מי אתה רוצה להאשים בזה:
    הנהלת מכבי?
    הצוות המקצועי שלא בנה מספיק טוב?
    מנהלת הליגה הישראלית?
    היורוליג?

נערך לאחרונה ב: ‏2/3/19
מצב נושא:
הנושא נעול.