הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

כריס ג'ונסון לא קרוב להיות השחקן הכי טוב בהפועל ירושלים, הוא פשוט לא מצליח להיות כשיר. משום מה יעקב יש לך נטייה לאהוב פצועים כרונים שלא מחזיקים חודש כדורסל רצוף, אהמ אהמ פארגו.
    פלדין רמה מעליו, והוא החיזוק הכי חשוב לעונה הבאה.

הסגל של ג'רלס - דייסון - קינזי בעונה עם המאפיונר האיטלקי היה טוב בהרבה, התוצאות גם בוודאות יהיו טובות יותר, אומנם נאבד גביע אבל אליפות וחצי גמר יורוקאפ ולא צ'יפופו קאפ זה הבדל משמעותי.
    קו אחורי מהטובים שהיה בליגת הזאת, בתוספת הוואל בתור ישראלי בצבע, רק לחשוב אם אמארה אז מקבל אזרחות אז קבוצה זאת יכלה להיות.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

דיווחי מלפפונים מואללה:

הפועל חולון מתכוננת כבר לעונה הבאה ללא דן שמיר, המועמד המוביל להחליפו הוא שרון דרוקר. שלומי הרוש צפוי לחתום על הארכת החוזה לשנתיים נוספות. בקבוצה ינסו להשאיר את וולדן אך סביר להניח שהוא יעזוב כמו יתר כל הזרים.

דני פרנקו לא ימשיך בהפועל ת"א, המועמדים להחליפו ע"פ וואלה ספורט הם בראד גרינברג, אריאל בית הלחמי ואריק אלפסי. תומר גינת ימשיך כמו גם רביב לימונד. כל הזרים יעזבו למעט מקניל לו יוצע להישאר. שוכמן, בן שימול ומייקל בריסקר מועמדים להגיע

3. Telkiyski Member

הלוואי שרביב, גינת ומקניל יישארו (יחד עם מדר) ואת היתר יביאו חדש.

אשכרה אפילו כל מיני נס צונה מביאות בראון רמירז וכריס דואו ורק אצל הפועל יש כל מיני אפסים כמו שולר ואמינו

4. גלצ Member

הקבוצות שם למדו מאלו מהכדורגל להיפרד אחרי עונה אחת מכל השחקנים הכי טובים?

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אין יותר שידוך משמיים כמו הפועל ושוכמן.

6. Telkiyski Member

פחות קריטי לי אם יביאו את שוכמן או ישראלי אחר בדרג הזה (מה שכומן? בעמדה של מנקו כזה לא?)

אני רק רוצה שסוףסוף יהיו בקבוצה הזו 4 שחקנים זרים טובים.
    נמאס שכל שנה אנחנו פוגעיןם במקרה הטוב ב-2 זרים מתוך 4.

7. Roma מנהלים

מהבריגדה:
    ***עדכון לגבי הפיינל פור***

אחרי שהקמנו קול זעקה פעמים רבות בנוגע לאי הספורטיביות של השיטה הנוכחית ולגבי גזל המחירים באירוע הפיינל פור - שמחנו לשמוע על ההחלטה לעבור לסדרות סוף סוף.

בפיינל פור הקרוב והאחרון נגיע ונשב ביציע 11 למעלה.
    במידה והמנהלת תתקפל מההחלטה לעבור לסדרות נשקול את החרמת כל אירועי המנהלת וצעדים נוספים להשבת ערך הספורטיביות ולמניעת הגזל ותאוות והבצע של המנהלת.

יאללה הפועל להסתער!!!!

---

מקווה שיעמדו במילה שלהם, כי למרות שיש החלטה על סדרות ארגון השחקנים עדיין לא אמר את המילה האחרונה.

8. yakov_y YNWA

* שמתי לא מעט כסף בווינר על ראשל״צ, מזל טוב להפועל חולון על הניצחון היום.

ברצינות עכשיו, לא ברור לי למה הווינר הביא לראשל״צ פלוס אחד, פייבטורים ברורים, כנראה המהמרים בארץ לא מבינים כדורסל.
    מקווה מאוד שהג׳ונסים לא יישחקו, כל אחד מהם שלא יישחק זה חיסרון שרק מאמן קוסם יכול לנצח בכלים שנשארו לדן שמיר, בעצם עם כל מה שהוא עבר העונה עם הפציעות זה נס מה שהשיג.

* בנוגע לסגל של הפועל ת״א.
    בניגוד למכבי חיפה שעלתה ליגה וחייבת סגל חדש, אני חושב שלהפועל ת״א יש סגל נהדר ולא הייתי משנה יותר מידי.
    סגל ישראלי טוב יותר לא יהיה לה, הישראלים שיגיעו לא יהיו שידרוג, הזרים בהחלט בינוניים אבל זה עניין של תקציב, אמינו וגרין בינוניים אבל אפשרי להסתדר איתם.
    זה 100 אחוז עניין של תקציב, אני רק אומר שהסגל מצוין לדעתי וחיזוק על חשבון הקיים זה תלוי בתקציב.

יודע שכרגיל לא יסכימו איתי אבל זאת דעתי, הסגל הזה היה נראה אחרת עם שרון דרוקר, דן שמיר ובראד גרינברג.
    אני כאן רק להזכיר שדני פרנקו זכה בכל תואר אפשרי בכדורסל הישראלי, פרשן מעולה וזאת העונה הכי גרועה שלו מאז ברק נתניה ב-2012/13.
    הוא רגיל לקבל תבוסות ממכבי ת״א, הוא מעצבן בראיונות אבל מגיע אחרי שנים רצופות של הצלחות, קצת ריספקט, עונה רעה שקורות לכולם, העפיל הרבה פעמיים ברצף לפיינל פור הישראלי, מהזיכרון אני זוכר עלייה עם חיפה, פעמיים י-ם והפועל ת״א, 4 עליות רצופות, גם בגביע אני מאמין שעשה הרבה.
    המאזן שלו בליגה אומר הכל, תסכלו בסטט׳ והכי חשוב:
    אחראי להישג הכי גדול של הפועל ת״א מ-2005 !

9. Telkiyski Member

חחח אתה רוצה שהפועל תשאיר את אמינו וגרין?

אנחנו צריכים להגיד תודה שלא ירדנו ליגה ואתה מספר עכשיו שיש לנו זרים שצריך להשאיר?

בכל מקרה, הבנתי שגרלון גרין סגר בפרומתאס ביוון.

10. גלצ Member

לפני הפלייאוף הזה חולון ניצחה את ראשון לציון 9 פעמים ברציפות

11. Roma מנהלים

כואב על הלב על חולון, מגיעה לפלייאוף פשוט בלי שחקנים. היה פשוט מתסכל לראות את השחקנים על הפרקט, החזיקו 3 רבעים אבל פשוט השחקנים קרסו.
    בהרכב מלא חולון כבר היה בפיינל פור אבל לשחק ללא 3 זרים ועוד 2 ישראלים בכירים זה די והותר. הופסון, ג'ונס, ג'ונס 2, פניני וקליין.

אין סיבה שלא נראה את חולון במאבקים על התארים בעונה הבאה, הנהלה וקהל נהדר מבחינת עידוד ותמיכה בקבוצה ועם האולם בכלל יוצרים אווירה ביתית ומגרש שקשה להוציא ניצחונות.

---

ירושלים - ראשון לציון בפיינל פור. הסיכוי היחידי של ראשון לציון זה לתת למונרו לנצח אותנו. אם ימשיכו לא לחפש אותו בצבע אז זה יהיה מהיר, הם צריכים לאט את המשחק ולבנות את המשחק סביבו. גם היום סיים משחק נפלא עם אחוזים נפלאים למרות שלא כופה את עצמו על הקבוצה.

12. Telkiyski Member

פעם שלישית בשנים האחרונות שחולון נותנת עונה סדירה גדולה, מסיימת מקומות 1-3 ואז עפה בפליאוף בסדרה לקבוצה שנתנה עונה בינונית מינוס ממקומות 6-8.

כשמסתכלים על העונה כולה, אין מה להשוות בכלל בין ראשון לחולון, שגם נצחה במפגשים ביניהן 3-0.

שיטה לא ספורטיבית שכולה גניבת דעת אחת גדולה.

ייא אוהב/ת את זה.
  13. Roma מנהלים

מה אתה רוצה? כל פעם אתה תחזור על זה אחרי סידרה שקבוצה שסיימה מתחת תנצח?
    הקבוצה שהגיעה מול ראשון לציון זאת לא חולון מהעונה הסדירה, החסירו שם חצי קבוצה וגם אם העונה הייתה מסתיימת בתום הסיבוב השלישי אז חולון מסיימת מקום שלישי בלי כלום.

קבלו עתידות: אם אילת עפה, טלקיסקי עם אותה תגובה.

14. Telkiyski Member

מה אתה מתנפל? אסור להביע דיעה?

יופי שזאת לא אותה חולון. זה בדיוק העניין.

אתה יכול לתת עונה סדירה גדולה ואז מספיק שתקבל איזה פציעה לא רצויה בפליאוף או פנצ'ר אחר כלשהו - ואתה יכול לנגב תתחת עם העונה הסדירה שלך.

אשכרה קבוצה שעשתה מאזן שלילי של 15-18, נתנה עונה סדירה בינונית מינוס (אני עוד זוכר אותם מקבלים 20 בבית מאמינו חחחח) מקבלת צ'אנס להדיח את חולון בסדרה שמתחילה ב0-0 והופ שוב חולון עושים חמוצים.

תמשיכו לגנוב דעת עם השיטה הזו וכמה שהיא אם ההכרעות הספורטיביות בעולם.

15. ייא Member

מספיק שפניני כשיר ואנחנו עולים.
    מגדל בחצי מעל 18 בטון,דאבל באנקר.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.