הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

בסדרות מכבי וירושלים בגמר ומכבי לוקחת ב 3-4 משחקים. בפיינל פור הכל יכול לקרות. למרות שאפילו בשיטה כזאת מאד מאד קשה לי לראות את אילת עוברת את מכבי. הפערים אדירים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. ייא Member

איפה הם יארחו? האולם המסכן שלהם קרס אמש בצורה בזויה. אנשים עם כרט ביד נכנסו רק רבע 2. בושה לענף

Sent from my MI 5s using Tapatalk

3. Telkiyski Member

יארחו אצלכם בטח.

4. ייא Member

אנחנו גם נשחק באירופה והאולם שלנו לא פרטי, הוא תפוס הרבה במהלך העונה.

5. Jefecito Member

טל קרפלס חותם בכפר קאסם מהארצית. נראה שהם מתכננים משהו גדול

6. yakov_y YNWA

אוריאל טרוצקי זומן לסגל נבחרת אורוגוואי
    ענק...
    החלטה מעולה, יפתח לו עוד מקומות בקריירה גם, ישתף פעולה עם אסטבן באטיסטה (אקס מכבי ת״א) וג'ייסון גריינג'ר.

מאיפה המידע ? לא מצאתי בשום מקום.

בכל מקרה זה באמת גדול, שחקן נוראי שאין לי מושג איך עשה את הקריירה שעשה, קריירה יפה עם הרבה שנים בליגת העל, קריירה ברומניה, זכייה בגביע הרומני והשתפפות באירופה כשהוא משחק שם לא מעט, בלאומית הוא העמיד מספרים יפים.
    באמת שאין לי מושג איך שחקן כמוהו העמיד מספרים יפים בכל מקום שהיה (בלית העל 5.8 נק׳ למשחק, 12 בלאומית, באירופה גם משהו יפה), קצת פיזיות וזהו, לא אתלטי, לא מהיר, קלעי נוראי (20% מהשלוש העונה, 20% והוא שחקן שתמיד פנוי ואין עליו שמירה), נגר ברמה לא נורמלית !
    למה לרדת לארצית בגיל 29 כשאתה מעמיד מספרי שיא בקריירה (דק׳, נק׳, אס׳, חס׳ ועוד) ?

7. Jefecito Member

באתר הפייסבוק של ספסל.

8. Telkiyski Member

האוול האוברייטד עובר לפיליפינים.

9. yakov_y YNWA

מוזמן לרשום לי כאן 3 ישראלים ברמה של ריצ׳י הוואל ששיחקו בהפועל ת״א בעשור האחרון, אתה יכול ללכת יותר רחוק אם אתה מתקשה.
    3 ישראלים בכל העמדות כן, גבוהים ישראלים בלבל הזה תצטרך לבדוק בכל ההיסטוריה של הפועל ת״א.

10. Telkiyski Member

1. מה רלוונטי שהוא "ישראלי"?
    2. סיפרו לי שהוא שובר שוויון בליגה הזו ואיזה שחקן ענק. מצטער לא ראיתי את זה. לא העונה ולא בקנדציה הקודמת שלו אצלינו
    3. אם הוא כזה שחקן טוב, איך זה שהוא חותם בפיליפינים ולא בליגה נורמלית כלשהי? נניח באיזה סראגוסה או אבלינו, או אפילו איזו פרישטרי?

11. Roma מנהלים

1. רלוונטי מאוד, הישראלים בארץ מאוד מוגבלים ולא מתקרבים ברמתם לזר. הוואל זה זר על תקן ישראלי. למה המלחמה על טיגי קליין, קולושוב, ג'ורדי, טיוס ויהושפט? הם שחקנים ברמה יותר טובה מהישראלים ונחשבים ישראלים.
    על תקן זר הוא לא היה שובר שיויון על זה אני מסכים. זר טוב ותו לא.

2. בקדנציה הקודמת שלו הוא לא היה ישראלי, היה מצוין. המשותף לשתי הקדנציות וכבר קרוב לעשור זה ניהול גרוע ע"י צוות מקצועי והנהלה שפשוט כל שנה מחדש בונה קבוצה עקום. אמרתי את זה כבר, 2 השחקנים הכי טובים בקבוצה באותה עמדה, הוואל וגינת ובמפתיע שניהם ישראלים. כישלון מוחלט בזרים.

3. אל תשאל אותנו, תשאל את הסוכן שלו. כסף? מדינה אטרקטיבית? לא יודע, אני מנחש.

דרך אגב, מה שמתאים לסראגוסה ואבלינו זה הרבה יותר טוב ממה שמתאים להפועל ת"א ככה שזה לא מעיד שום דבר.
    הוואל היה דומיננטי בהפועל ירושלים ונהריה, גם אצלכם מאז שהוא הגיע המאזן הרבה יותר טוב.

yakov_y,
    ברשותך אני אעזור, אדריאן בנקס. ימשיך כבודו.

12. yakov_y YNWA

בנוגע ל-1 ו-2:
    הוא שיחק כאן כזר כמעט שנתיים, היה נהדר אבל כישראלי הוא שובר שיווין ומהישראלים הטובים בליגה, אנחנו מדברים כאן על ליגה שחואקין שוכמן ישראלי בכיר כאן.

אם אני מנחש אז הוא חתם שם לעשות כסף במקום לנוח בבית, הליגה שם נמצאת לקראת סיום והוא יחזור למצוא קבוצה באירופה בקרוב.
    חסר שחקנים טובים שמשחקים בדרום אמריקה ?

אבילנו ? הוואל שיחק כבר בליגה האיטלקית, הגיע להישגים בליגה שלנו עם הפועל י-ם וגם באירופה.

שחקן התקפה יוצא מן הכלל, קצת קליעה, טכניקה לא רעה, אם לא היה כזה שמן היה מוביל כדור לא רע ל-4, קליעה מחצי מרחק, גב לסל, ריבאונדר אדיר, שחקן יעיל, הבעיה בהגנה.
    ישראלי יוצא מן הכלל.

13. DRORIKO Member

מאד הופתעתי לשמוע את זה. הוא מאד התחבר לגליל. הבנתי שגם קוזי'קרו בדרך לשם(כן מסתבר שהוא עוד משחק).

@yakov_y קרפלס אכן נגר, אבל בתור שחקן רוטציה בליגת העל הוא בסדר, אנחנו הרי לא מדברים על הליגה של לפני 20 שנה. תוסיף לזה שהוא גם דמות חיובית בחדר הלבשה.

14. yakov_y YNWA

*/aaa021

אני מאוד מרוצה.

Jefecito אוהב/ת את זה.
  15. גלצ Member

אלוף

yakov_y אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.