הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

הגמר בשבת לפי רועי כהן מערוץ הספורט.

מכבי ת״א תעלה בקלילות, י-ם תעלה למרות היריבה הנהדרת ממול.
    אני מצפה מירושלים לדרוס את היריבה בצבע, אין לנס ציונה כמעט כלום שם, בנוסף לראות את קרב הסנטרים יהיה מעניין.
    מכבי ת״א ונהריה עם הרבה דימיון בקו הקדמי, גבוהים הגנתיים, בלי סייז, אנרגטיים, אתלטים ברמה גבוהה וכישרוניים בהתקפה, ההבדל באיכות.

2. Roma מנהלים

כרם משעור מצטרף לאימוני הפועל ירושלים - וואלה! ספורט

yakov_y,

הוא לא ייקבל הצעה לחוזה אבל אי אפשר לדעת. אני מאמין שעדיין חולמים על יהושפט.
    כארם הוא עוד מקרה של קפיצה מהירה למכבי והידרדרות הקריירה בצורה דרסטית, ראה ערך דגן יבזורי. מעט מאוד שחקנים הם נמרוד לוי שפעמיים הצליח להשתקם, אולי זה הגיל הצעיר.

3. גלצ Member

בינתיים בני הרצליה מהלאומית החתימה שחקן עם רזומה שהיה יכול להפציץ גם בליגה הראשונה

4. yakov_y YNWA

5 דק׳ לסיום המשחק בערך, 20 הפרש לי-ם.
    דקה לסיום רק 3 הפרש.

מטורף, איך אפשר להסביר את זה ?
    כל כך בשקט זה עבר, מתחת לרדאר, קטש פיספס עם פסק זמן.

5. yakov_y YNWA

לא תמיד צריך להאשים את מכבי ת״א, לפעמים השחקן לא מספיק טוב.
    הייתי מחתים בכל הכוח את משעור, בדיוק לעמדה שחסרה ובדיוק שחקן ישראלי שחסר לקבוצה הזאת, אני מתחיל לא לאהוב את עניין האמריקאים בליגה, חסרה זהות.

אמארה יחזור ? זלמנסון יילך.
    במידה וזלמנסון יירצה להשאר אז הכל בסדר, אפשר להסתדר למרות הקושי, הבעיה האמיתית כאן זה לראות את עידן זלמנסון משחק כדורסל, בטח בהפועל י-ם, הישראלים הנוכחיים בירושלים זה חיסרון עצום, לא זוכר מתי היו לקבוצה הזאת ישראלים ברמה כ״כ נמוכה ?!

6. yakov_y YNWA

3 הפרש למכבי ת״א, רבע אחרון מתחיל.

נהריה לא קלעה סל שדה 7:30 דק׳, דקה אחרונה של הרבע קלעה 3 שלשות רצופות, בדיוק כמו המשחק של י-ם ונס ציונה.

הזריקה של כספי לא רק מזעזעת, הוא יקבל חסימות בזריקה החדשה והמוזרה שלו ובנוסף הקשת שלו מטורפת, 2 זריקות עונשין בקושי הגיעו לטבעת, הזייה.

יובל זוסמן מבחינה התקפית פשוט רע, גם לכספי אין טכניקה טובה אבל לזוסמן אין סייז מספיק, אין קליעה מספיק טובה, לא שחקן שיכול להיות רכז, סימן שאלה ענק מבחינה התקפית.

ג׳ייק כהן שיפר את הקליעה בצורה מטורפת, קלעי גדול, הלוואי ועוד ישראלים יישפרו ככה את הקליעה כמו גולן גוט וג׳ייק כהן.

7. Roma מנהלים

כל הקדנציה בירושלים כזאת. לא יודע להשתמש בפסקי זמן המאמן הזה.

משעור שחקן עבר, לא עף עליו. שישקם את עצמו במקום אחר. דומה מאוד למקרה ג'נטילה וזליקוביץ'.

מה רע בישראל? בלאט, טימור, זלמנסון ונמרוד זה הטופ שיש בליגה הזאת. הבעיה היא בישראלים לא בישראלים של ירושלים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. yakov_y YNWA

אני לא מחזיק מכרם משעור למרות שיש לו יתרונות כשחקן, הסיבות לחתימה שלו:
    1. חסר ישראלי לרוטצייה כמו שאמרתי בעבר.
    2. יש רק שחקן טבעי (!) אחד בכל הסגל בעמדה מספר 3 (לוקט).
    3. יש סיכוי שאמארה יחזור ולדעתי זלמנסון יבקש לעזוב בעקבות זה, אז שלא יהיו 3 ישראלים צברים בקבוצה, צביון ישראלי.

רמי הדר הקשיב לי, החתים את בן אלטיט, מצוין.
    שחקן נורא בהתקפה אבל שחקן עם סייז (חסר להם) והגנה (חסר להם).
    סגל נהדר יש לב״ש, השאלה היא מה יהיה המוביל כדור השלישי למקרה חירום כי יש 2 רכזים נמוכים, כמה זרים יישחקו ? איך איכות הזרים הנוכחיים ?

מכבי ת״א תשחק בשבת בגמר, בשבוע אחד בלבד תשחק 5 משחקים !
    לא יאומן, שמעון מזרחי הורס לקבוצה שלו.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי ניצחה במשחק חלש ומבולגן. יום שבת נראה מה יהיה.

@yakov_y
    כספי יגלה כבר ביורוליג מה זה כדורסל אמיתי. מביך לראות את הזריקות שלו. כבר חשבתי שנפטרנו מהגויאבה אז קיבלנו את עמרי. לליגה כספי מעולה, אבל לדעתי באירופה יאכל רק חצץ.

זוסמן צריך העונה שוב לעשות כמה צעדים קדימה. יש בהחלט משהו בדברים שאתה אומר. אני עדיין לא משוכנע שיגיע לנ.ב.א.

עומס? היום ישבו מספר שחקנים בצד. כעיקרון זה מוגזם לשחק חמישה משחקים בשבוע. אולי ללא אימונים רציניים זו פחות בעיה.

10. Telkiyski Member

ראיתי את כספי בדרבי.
    בואנה, מה זה הזריקה הזו? איך הבנאדם היה באנביאיי?

עזבו גם שהוא עשה צעדים איזה 3 פעמים שלא נשרקו לו כי זה כספי וכי הוא משחק במכבי.

לגבי זוסמן, הוא דווקא כן שיפר את הקליעה שלו לדעתי.
    ראיתי אותו נגד הפועל שוב קולע 2 שלשות כשהוא היה חופשי וגם נגד נהריה ראיתי שקלע שלשה.

את יתר המשחק לא ראיתי.

11. zivmay Member

מתי זוסמן היה קלעי גרוע? תמיד הייתה לו קליעה סולידית ביותר.
    בנוגע לכספי, כנראה שעונות הקליעה הטובות שלו היו כסטיית תקן.

12. DRORIKO Member

כספי אף פעם לא היה איזה שוטר, כמו ש-ZIVMAY אמר לפעמים הלך לו יותר ולפעמים הלך לו פחות. בתור אחד שראה לא מעט משחקים שלו ב-NBA הוא נראה יותר כמו כלבויניק כזה, כזה שפה יתן את השלשה, פה יתן את החיתוך, שם יתן את המסירה החכמה או ירוץ מהר לפאסט ברייק. הוא לא היה מומחה בשום דבר, ובגלל זה לא הפך לשחקן מוביל, אבל יש לו הכל מהכל, ובגלל זה שרד בליגה הזאת 10 שנים.

מה שכן בנבחרת, מול הגנתות "אירופאיות", הוא יותר הביא לידי ביטוי את היכולות שלו והיה שחקן מוביל. למשל יכולת חדירה שאין לאף ישראלי. בטח ובטח שלא לגבוהים הישראלים.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/19
  13. yakov_y YNWA

הזריקה של כספי הייתה שונה לגמרי עד לפני כשנה - שנה וחצי.
    מדובר בשחקן עם קליעה אמינה וטובה, 37 אחוז מהשלוש לאורך קריירת האן בי איי ולא מעט עונות עם מעל 40 אחוז מהשלוש.

זכור לי מהלך אחד שהוא ספק צעדים, לדעתי לא היה, לא זוכר עוד מהלכים אבל כן קראתי ברשת שכספי מקבל כבוד מהשופטים (לדעתי זה לא נכון).

בנוגע לכספי, בדיוק כמו שעניתי לטלקייסקי, הזריקה שלו השתנתה אבל הוא תמיד היה קלעי מעולה.

לא אמרתי שזוסמן קלעי רע אבל אי אפשר להגיד שיש לו קליעה טובה, הוא לא קלעי אמין, בערך כמו ווילבקין.
    זה חיסרון גדול לשחקן שאין לו שום יתרון במשחק ההתקפה בליגה הישראלית.
    מה שכן, זוסמן שומר גדול וגם במשחק האחרון היה אפשר לראות את זה.

14. גלצ Member

לא הבנתי. כספי שכח איך זורקים לסל? מה העניין הזה

15. yakov_y YNWA

כספי קולע טוב, הזריקה מזעזעת, הוא לוקח את הכדור מהבטן וזורק מאיזור הפנים, מעבר לכך שזאת הזריקה המכוערת בהיסטוריה הוא ייקבל הרבה בלוקים למרות הגובה שלו.
    סטף קרי גם זורק נמוך את הזריקה שלו (לא דומה לכספי) ואני שואל את עצמי עד היום איך הוא מצליח ?!

הגמר בחמש לייב (58) למי שלא מוצא, הערוץ פתוח לכולם.

מצב נושא:
הנושא נעול.