הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. כינוי כי הכח זהו כח

לא לא, אני אומר שחצי סגל כבר, בנוי וזה משאיר לדרוקר מעט מרחב פעולה ויותר מזה השחקנים שחתומים לעונה הבאה לא מספיק טובים לדעתי.
    מה שאני אומר שלדרוקר יש מקום בערך לעוד 3-4 ישראלים ושני זרים ובגלל זה המרחב פעולה שלו בעייתי.
    גם אם יביא שני זרים טובים לליגה, איזה ישראלים בכירים הוא יכול להביא לקבוצה שתיאבק על החיים שלה, יחפש קצת בינגואים בלאומית, יביא איזה ישראלים סטייל חנוכי שיש להם שם אבל עבר זמנם.
    לדעתי הרצליה היו צריכים להביא לפחות שלושה זרים חדשים (כמו הפועל חיפה מינימום לשמור על אחד מהם ועוד אחד כמו סיגרס שמכיר את הליגה), והם היו צריכים להיפרד מחנוכי שלדעתי עבר זמנו בליגה, אם אני הייתי בונה קבוצה בהרצליה הייתי מחפש שחקנים מהליגה הלאומית כמו שמכבי חיפה עשו העונה ומחתים משם 3-4 ישראלים (עשיתי רשימה של שחקנים ששווים לעלות ליגה העונה מהלאומית, אם אתה רוצה לדעת את מי הייתי מביא בערך), בנוסף לכך הייתי מחפש עוד שניים מליגת העל שמסיימים חוזה ויכולים להיות מעניינים ושם סוגר סגל ישראלי (יחד עם אביבי שהוא שחקן בית).
    מבחינת סגל זרים אולי אולי אולי הייתי משאיר את דונאלדסון למרות שהוא עוד שנייה בן 40 (יהיה בן 37 תחילת עונה הבאה), והייתי נותן לדרוקר לבחור את שלושת הזרים הבאים, הוא בדרך כלל פוגע.
    בכללי אני לא אוהב קבוצות שבונות חצי סגל לפני שמחתימים מאמן, ואני חושב שדרוקר הוא מאמן שבדרך בונה סגלים טוב.
    נכון שזה לבנות את הסגל כמעט מאפס וזה לא מצב טוב, אבל הרצליה בנו סגל שנה שעברה ששווה עלייה מהלאומית ולא יותר, ובגלל שיש פערי רמות לא קטנים בין הליגות אז הם היו צריכים לבנות את הסגל כמעט מאפס.
    גם אצל הפועל באר שבע (גם החליפו מאמן) כשהם עלו בנו מאפס, נכון הם השאירו את עדי כהן סבן ועמית גרשון אבל עדי כהן סבן לא קיבל דקות עד שלב מאוחר יחסית של העונה וגם כשקיבל הוא נפצע וסיים את העונה, לגבי גרשון הוא נתן עונת פריצה עונה שעברה שאני לא יודע כמה ציפו שהוא ייתן ובהתחלה גם הוא לא שיחק המון.
    אגב אם נבדיל את בניית הסגל של חיפה בליגה הלאומית, היה ניתן לראות שמכינים את הקבוצה ליום שאחרי העלייה דבר ראשון בנו על שני הפרוספקטים הגבוהים שלהם שהם סורקין וקופרברג (קופרברג התפספס וגם היה לו בעיות משמעת העונה אבל בכל זאת לנקודה), בנוסף לכך היה את ווילי וורקמן שהוא שחקן ששווה ליגה ראשונה וככה יש לך איזשהו שלד שממשיך שאמור להיות משמעותי בליגה הראשונה יחד עם המאמן שנשאר ופגיעה בישראלים שהביאו מהלאומית (יונתן מור, בריסקר, גיל אמיתי) יצרו איזה בסיס טוב שעליו ישר הביאו את גרגורי וארגס שהוא הרכז הכי טוב בליגה בלי תחרות וג'יימס יאנג שהוא אחד הסקוררים היותר טובים שנחתו פה בשנים האחרונות ויצרו סגל שאם היה נשאר היה מסיים טופ 4 לדעתי

yakov_y אוהב/ת את זה.
  2. DRORIKO Member

כן אבל אתה מכיר את הכדורסל הישראלי. אם 2 הזרים שכבר נמצאים בקבוצה לא יהיו מספיק טובים אפשר להחליף אותך אחרי שבועיים ב-2 זרים חדשים ואז להחליף גם אותם ב-2 זרים חדשים ואז להחליף גם אותם ב-2 זרים חדשים....

3. כינוי כי הכח זהו כח

גם נכון אבל אני לא אוהב בנייה עקומה, והרצליה גם ככה הכל עקום שם

yakov_y אוהב/ת את זה.
  4. Roma מנהלים

אני מתחיל לאהוב את השיתוף פעולה בין בלאט לטרי ואני בטוח שאני יאהב יותר את השיתוף פעולה עם פארגו.

5. yakov_y YNWA

התנצלות לקטש ובלאט תהיה מובנת, מתי אתה קונה חולצה של בלאט :) ?!
    בעצם תמשיך לנחס, זה עובד.

תעזרו לי, מי בשנים האחרונות עשה בכורה בגיל צעיר בליגה ?
    לוינסון ודוברת בגיל 15, אבדיה 16, זוסמן 17, בלאט 17, גלעד לוי 17, חנוכי ומדר גם, יש 15-16 עוד שפיספסתי ?

6. Roma מנהלים

התנצלות עדיין לא תגיע, אם יביאו אליפות נדבר :)
    בלי קשר, בלאט זה וואן טריק, אם הוא ממשיך לפחד לחדור ולהיכנס לצבע זה עדיין משאיר אותנו עם שחקן מאוד חד גווני.
    הביקורת על קטש ובלאט בעיקר על הדקות המוגזמות שלא נובעות משיקול מקצועי טהור לטעמי. בנוסף קטש עדיין לפעמים קופא בתור מאמן ברגעיים מאוד קריטיים.
    בוא נגיד שאני לוקח את היווני של מכבי ודיבר' על קטש ובלאט לצורך העניין. אסור לשכוח שאנחנו כרגע באחוזי פגיעה מטורפי בזרים וגם הישראלים מצליחים לתרום...

לא עולה לי כרגע עוד שמות.

7. כינוי כי הכח זהו כח

אם אתה מחשיב את השחקנים האלה מתי קיבלו דקות בכורה בגארבג' טיים אז אתה יכול להחשיב את טל פלד מראשון אתה מחשיב, גם ילד בן 17 ואחלה קלעי, עמית אהרוני קיבל דקה גם כן העונה בגיל 17, אגב גלעד עוד לא שיחק בליגה ומסגרת הבוגרים היחידה שהוא שיחק היא הליגה הספרדית הרביעית, דוברת קיבל בגיל 16 וגם חנוכי.
    אגב תמיר ממשיך להיראות מצויין מהשנייה שחזרנו מהקורונה, פשוט מחלק אסיסטים כמו לא יודע והיום מוסיף לזה משחק קליעה מצויין של 21 נקודות ומשהו כמו 5-6 שלשות, מתחיל להראות איכויות שמתאימות לכמות הקרדיט שהוא מקבל מקטש.
    אני מאוד אוהב לראות את הכדורסל של קבוצות של קטש באופן כללי ואני חושב שהעונה ירושלים שיחקה את הכדורסל הכי יפה בלי תחרות העונה, הבעיה שאני לא מחזיק כל כך מקטש ברגעים קריטיים ומבחינת ניהול משחק יש לו נטייה לקפוא כמו ש @Roma אמר, בכל אני חייב לומר שהעונה ירושלים שלו היא הקבוצה הכי טובה שלו שאני זוכר פשוט תענוג (כולל ג'ייקובן וטיישון).
    אגב ראשון במשחק הזה עם האחוזי שלשות בין המזוויעים שאני זוכר בליגה הראשונה במשחק צמוד, הם קלעו ב-9% לשלוש!!!! שתי שלשות במשחק שלם, בנוסף לזה הם קלעו ב-67% מהעונשין!!! איזה משחק קליעה מביך של ראשון, הזוי שנגמר צמוד.
    אבל נהניתי מהמשחק, הייתה צפייה מאוד נחמדה למרות שזה דפק לי את הלמידה באימונולוגיה...

עריכה: גם עמית עבו נמצא ברשימה הזאת וערך בכורה בגיל 16-17 והוא גם קיבל דקות משמעותיות במדי אילת בגיל 18

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/20
  8. yakov_y YNWA

שימו לב לכמה שחקנים עורכים בכורה בגיל 16, מדהים, 17 זה גם נחמד אבל 16 מפתיע.

תמיד החזקתי מבלאט, תמיד החזקתי מקטש, הייתה לו קבוצה אדירה עם הגלבוע וגם אימן את גליל עליון הנהדרת ומכבי ת״א, קשה לבחור מי הטובה ביותר.
    בעיקרון זכה בכל תואר אפשרי, גביע הליגה עם ירושלים ומכבי תל אביב, גביע המדינה עם ירושלים ואליפות עם גלבוע.

ראשון לציון כל העונה קבוצה קליעה זוועה, היה ברור.
    המילטון, טישמן לא קלעים, הקו הקדמי אין קלעים בכלל.
    הם מאוד הפתיעו אותי העונה, ידעתי שיהיו בצמרת אבל לא במאזן הזה.

9. כינוי כי הכח זהו כח

בחיי שהפועל ר"ג/גבעתיים זאת אחת מהקבוצות שאני הכי לא סובל בכדורסל...
    עזבו את זה שהאוהדים שלהם זה לא האנשים הכי מדהימים נאמר בצורה יפה (לדוגמה היו מגיעים העונה למשחקים של מכבי ר"ג כדי לקלל את אורי קוקיה, כמובן שבקריאות הומופוביות כי אין מה לעשות חייבים, ואת יוני ניר ובכללי את הקבוצה. באמת שהם האוהדים היחידים שראיתי שמגיעים בקביעות למשחק של הקבוצה השנואה רק כדי לקלל ולהיות פח, בטח כשהקבוצה היריבה בליגה הארצית והם בלאומית)
    עכשיו מתפרסמת בוואן כתבה על אפלייה תקציבית שמכבי רמת גן מקבלת תקצוב גדול והם לא, מה ששכחו לציין הוא ששנה שעברה במסגרת התכנית החדשה של העירייה לכל קבוצות הספורט, בכל הענפים הונחה הצעה תתאחדו לקבוצה עירונית או שלא תקבלו הקצבה.
    עכשיו אני לא אוהב את הרעיון הזה, כי הוא איים גם על הקיום של הכח וגם על הקיום של מכבי רמת גן, אבל מה שקרה בתאכלס זה מכבי רמת גן קיבלה את המתווה הבא, לקבוצה המאוחדת יקראו הפועל עירוני רמת גן, הקבוצה תשחק באדום ותקבל תקצוב כדי שתוכל להילחם על עלייה, בהפועל ר"ג/גבעתיים סירבו להצעה מכיוון שהיא כללה היפרדות מגבעתיים ולעבור להיות חלק ממרכז מכבי וכתוצאה מכך בעירייה הוחלט לאחד את הקבוצות שהסכימו למתווה שהן מכבי רמת חן ומכבי עירוני רמת גן, הקבוצות התאחדו וקיבלו תקצוב משמעותי מכיוון שהסכימו ופעלו לפי מתווה העירייה ואילו הפועל ר"ג/גבעתיים שהחליטו לסרב למתווה העירייה קיבלו תקצוב נמוך משמעותית.
    היום הפועל ר"ג/גבעתיים מתלוננת על אי שיוויוניות...
    אגב כמו שאמרתי המהלך הזה קיים בכל ענפי הספורט וגם בכדורגל הקבוצות לא מקבלות תקצוב גדול מהעירייה, והכח לא מקבלת שקל.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פשוט מדהים איך דני אבדיה חזר מהפגרה הזו. מפלצת.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

de Middenweg ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  11. yakov_y YNWA

1. שיחקתם נגד 2 הקבוצות הכי חלשות בליגה, חולון ואשדוד הכי חלשות ביי פאר, ישראלים וזרים רעים וזה היה ברור, יש להם בעיות כלכליות.
    2. מסכים אבל גם לפני דני היה מפלצת קטנה.

12. Roma מנהלים

בקיצור מחכה כבר לשני, מגיעים להיכל בתקווה שפארגו כשיר כבר לשחק.

זוסמן עם הסרט על הראש מצחיק אותי.
    הפועל חולון החזיקו כמעט מחצית אבל אז התפרקו כצפוי.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@yakov_y
    לגבי הניצחונות אני מסכים. הם לא אינדיקציה לכלום. מה שכן, אבדיה נראה יותר רחב. ללא ספק עבד בחודשים האחרונים בחדר הכושר. בתחילת העונה הוא עדיין נראה כמו ילד שכזה. עכשיו לא. הוא עושה צעדים ענקים לכיוון הנ.ב.א. הוא יחסר לי מאד בעונה הבאה.

@Roma
    לא הכרתי את זוסמן בהתחלה....קצת נראה כמו צ'רלי שין בסרט hot shots part deux...*/aaarofl

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  14. yakov_y YNWA

זוסמן קולע 51 שלשות מהפינה באימון אבל עושה 0/2 מהעונשין :)

15. Roma מנהלים

ענית לעצמך, אימון. נותן לו ולדני אבדיה להפציץ חופשי במשחק מולנו. מנגד על דורסי וסקוטי אני שם שמירה כפולה שלא ירימו זריקה משום טווח.

בעיית הביטחון של זוסמן בקליעה זה לא משהו חדש, בניגוד לדני אבדיה שיש לו ביצים והוא ישתפר בזה אצל זוסמן זה פחות נראה הכיוון.

מצב נושא:
הנושא נעול.