הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. כינוי כי הכח זהו כח

אוליבר התקפית מפלצת שאני לא חושב שנראיתה פה המון זמן אבל הגנתית הבן אדם או לא רוצה או לא מסוגל לעשות הגנה...
    אצמול כשיטה הפועל ירושלים חגגו עליו, זלמנסון לקח אותו לטיולים...
    הוא באמת אחד משחקני ההגנה הפחות טובים שיצא לי לראות.
    אני אישית למרות כל הפלוסים שלו לא יודע אם הייתי מביא אותו בגלל שהוא בור הגנתי.
    אגב באיירן מינכן מאוד מעוניינת בו.

זאת הסיבה שאני לא מחזיק מקטש, יש לו כדורסל והעונה ירושלים שיחקה כדורסל באמת מדהים אבל איך שהוא קופא על הקווים זה פשוט בלתי ניתן לצפייה לפעמים אתמול בכלל זה היה נורא וזה דבר שחוזר אצלו במאני טיים...

2. yakov_y YNWA

קמרון אוליבר חוסם בממוצע 2 חסימות למשחק.
    אני לא מחזיק מהנקיס, יש 10 זרים טובים בליגה שאפשר להביא למכבי ת"א, הוא לא טוב הגנתית ולא ראיתי משהו יוצא דופן התקפית.

3. Roma מנהלים

כינוי,

לגבי ההגנה של אוליבר, תשמע אי אפשר לדעת באמת שהמשחקים מתנהלים כמו ליגת קיץ וללא קהל בכלל מרגיש כמו אימון. הוא אמור להיות גם דומיננטי בצד ההגנה אך אתה צודק שכרגע לא רואים את זה.

בן 23, פרוספקט מצוין לקבוצה כמו ירושלים או מכבי.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

באמת? תשמע הניקנס בנימברוק היה מפלצתי. אני מזכיר לך שהוא היה במירוץ לMVP של האלופות, נימברוק סיימה את העונה טרום קורונה עם 42-2 והמאזן הכי טוב באלופות (יותר מירושלים העשירה פי כמה) שמסביבו שחקנים בינונים.

הוא מגן על הטבעת, חוסם טוב, שומר לא רע. הדבר היחיד זה הפיק אנד רול וההגנה של זה ברמת היורליג מול גארדים בחילופים אבל יש לו את כללל הנתונים להצליח בגדול. הייתי חוטף אותו.

לגבי אוליבר - הגנתית ומנטלית הוא לא שם לדעתי רק בגלל אווירת האימונים שיש בכל משחק עכשיו. בסיטאוציה אחרת עם כל משחק טירוף כמו בתל אביב ועם הקהל ובשנה "רגילה" לדעתי הוא יראה אחרת בהגנה.

התקפית? 7 רמות מעל הליגה. אתמול במשחק רע שלו הוא עשה 20 נק ו9 ריב על ירושלים.'

Sent from my MI 8 using Tapatalk

5. כינוי כי הכח זהו כח

גלבוע/גליל בהתפרקות מפוארת ברבע האחרון, מרשים.
    גיא פניני זה שחקן שאני לא סובל לא חושב שאני יכול לפרגן לו ואני חושב שהוא כבר לא מתאים לרמה...
    אבל כשיש פחות מחמש על השעון הוא לא מסוגל להחטיא

6. WHITERM Member

7. DRORIKO Member

טקס הצגת השחקנים מול היציעים הריקים נראה כל כך מגוחך. זה כמו חזרות לטקס סיום בתיכון.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

המשחק הכי גרוע של מכבי בשנתיים האחרונות. לא ברור איך ניצחו פה.

9. Roma מנהלים

רוצה להחמיא להפועל על משחק נהדר אבל פשוט לא יכול, קבוצת קליעה עלובה מהשלוש מהקו.
    השופטים קיפחו את הפועל תל אביב במהלך האחרון.

איזה פספוס גדול של האדומים.

10. DRORIKO Member

הרבה ריספקט להפועל. הייתי בטוח שמכבי יטאטו אותם אבל האדומים הראו שלדרבי עדיין יש חוקים משלו. ריספקט גם לדני אבדיה שפעולות טובות שלו בסוף הביאו למכבי את הניצחון. אגב זה לא רק הנקודות, הוא גם לקח כדור לזאנה בריבאונד בשניות הסיום. מכבי אמנם פיבוריטים לזכיה אבל קל זה לא יהיה, הם יפגשו משוכות עוד יותר גבוהות מהפועל.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בולשיט נו. הייתה עבירה על הנרי בדרך לסל שהיה נותן להפועל כדור מהצד שנייה אחרונה (מכבי ניסתה לעשות פאול כי היה לה לתת) . טוב להפועל שלא שרקו. על גינת לא היה כלום.

12. Roma מנהלים

בולשיט נו. איזה כדור שנייה האחרונה? שלוש שניות קודם כל וגם אתה יודע זה יכול להיות בלתי ספורטיבית כמו שנשרק לטובת מכבי. בלי קשר רוב הסיכויים שלא היו קולעים אבל עדיין הייתה עבירה.

בכל מקרה לא מגיע להפועל לנצח את המשחק.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי לא ראיתי את הדקה האחרונה. את האמת שהפסד היה יכול רק לעזור לנו. משחק נוראי שלנו. הפועל עם הרבה יותר התלהבות עשתה מאיתנו צחוק. לדעתי קופרברג גרם לשחקני מכבי להתעורר. אין לי מושג למה חוטב העצים (שחקן נוראי, שגב מספר שתיים) בכלל דחף שם את האנטר.

לחזור למשחק. אם האדומים לא ניצחו היום זה בגלל שירו לעצמם ברגל. דורסי שיחק לדעתי עם חולצה אדומה. פשוט מתחת לכל ביקורת. בסך הכל ניצחנו, אבל זה רק בגלל שהתעוררנו בזמן. אין הרבה להתלהב מעבר לזה. ווילבקין ואבדיה יכולים וצריכים הרבה יותר לתת.

ניצחון וכנראה סוף הסדרה, אבל אם השחקנים ככה מזלזלים ביריבה שלהם אז ירושלים תקח דאבל.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה בלתי, היה עבירה הכי קלה בעולם. שוב הפועל היו מקבלים כדור מהצד. בסוף הנרי "התאושש" והגיע לזריקה סבירה לגמרי עם ריבאונד. לוקח דבר כזה על 2-3 שניות וכדור מהצד עם הגנה מסודרת.

שיפוט סופר פסיבי היום. לא שרקו לכלום בשני הצדדים.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אף אחד לא חזר טוב מהפגרה ממש.
    חולון מפורקת ומכבי ניצחה אותה בקלות כמו כולן. לראשון הפסדנו פעמיים.
    נגד ירושלים שיחקו משחק אחד נוראי וגנבו אותו, ובארינה מחצית אחת טובה הספיקה.

אז מחצית וקצת בכל תקופת פוסט הקורונה הזו שמכבי משחקת נורמלי.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.