הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

ללא ספק ספרופולוס כבר מכביסט והתחיל לבכות בנושא סקוטי "לא מתקבל על הדעת שהוא מקבל 0 שריקות".
    מקבל מספיק שריקות וכבוד מהשופטים, חשוב לציין שהוא מתחזה מעולה ובכל משחק מנסה לסחוט עבירות לשלוש בדרך מלוכלכת או מבצע תנועות מוגזמות אחרי עבירה קלה.
    אין בעיה עם זה, אבל הוא דאג לזה שהוא מסומן על ידי השופטים. גיא פניני לעניים.

עוד שנייה ספרופולוס יגיד שגם יהושפט לא מקבל קרדיט מהשופטים...

---

שיתעסק לבדוק איך הוא משחק שני רצוף מקבל בראש מהפיטבולים הנגרים של הפועל.

2. כינוי כי הכח זהו כח

טוב קבלו משהו מעניין שאולי יכול להשפיע על העובדה האם ווילבקין ישחק מחר או לא, עם הקנס של ה-25 אלף שקל שקיבל אחרי הזריקת בקבוק על אוהד של ראשון או מה שלא היה שם הוא קיבל גם משחק על תנאי.
    אם יעלה לדין מעניין אם הוא יורחק למשחק אחד בסוף או לא.
    באמת שקשה לראות את מכבי מנצחת מחר בלי זוס וסקוטי בייחוד עם המסדר פצועים המטורף שיש שם, העובדה שדורסי נראה מזוויע והיחידים שעושים שם משהו הם קלויארו, האנטר, ואמארה...

3. Roma מנהלים

יהיה תקדים ג'רל מקניל בגמר הגביע. אני מאמין שהוא יישחק.
    בוא נגיד שמכבי יצטרכו יותר מזה שסקוטי יהיה כשיר לשחק, שאר השחקנים פשוט לא מתפקדים למעט הבלחות(זוס, האנטר ויהושפט).

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה כאילו ממש לדבר "מקצועית". הקבוצה מפורקת. זוס לא משחק במשחק השלישי. אייסי, בריאנט גם לא. יש לך 3 זרים (דורסי, סקוטי שלא יודע מה יהיה איתו וקלויארו).
    סגל של סקוטי, דורסי, אבדיה, סהר, בורדיון, סנדי כהן בגארדים , כהן, קלויארו, אמרה והאנטר בצבע זה סגל ששווה אליפות בארץ? הוא פחות טוב מראשון אפילו. ושלא נדבר על הצד המנטלי הגמור ועל הכושר הנוכחי (דורסי 0 מ7 לשלוש אתמול..).

יצאה הודעה עכשיו. זוסמן קרע את שריר הירך האחורי. גמר את העונה.

5. DRORIKO Member

זה כבר הפציעה הרצינית השניה שלו השנה. יש בעיה עם הבן של אתם יודעים מי, כמות הפציעות בקבוצה היא מעבר למה שאפשר לסבול.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינה מנטלית, הפועל ת"א בכמה רמות מעל מכבי ת"א וקשה לראות איך בצד המקצועי מכבי ת"א מצליחה פתאום לייצר יתרונות להישען עליהם.
    אם מכבי ת"א עוברת את הסדרה, זו גניבה מארץ הגניבות, כי הסדרה הזו כבר הייתה ראויה להסתיים בניצחון אדום.

7. Roma מנהלים

הצלחתם לאזרח את אטולו האנטר? :)

אכן סגל פחות טוב משמעותית ממכבי של תקופות אחרות בעונה ועדיין זה סגל שלא צריך להתבזות בצורה כזאת מול הנמסיס. השחקנים צריכים לקבל בראש בגדול על הסדרה הזאת.
    סקוטי - דורסי - אבדיה - קולאירו - האנטר. מה ברע בחמישייה הזאת? ללא ספק הפציעות גמרו לכם את הרוטציה במיוחד עכשיו בלי זוסמן.
    יאניס צריך להביא פתרונות, אולי קיצור הרוטציה למינימום? אני לא יודע.

אני לא בדיוק עוקב 24\7 אחרי מכבי, יותר נכון לא עוקב בכלל, אבל חשבתי שאייסי וברייאנט אמורים לחזור כל רגע ומסתבר שזה לא המצב.

צריך לבדוק איך השנה כל השחקנים של מכבי נפלו כמו זבובים בניגוד לשאר הקבוצות, גם מדבר על תקופת הקורונה וגם לפני(שם ההשוואה היא לקבוצות יורוליג עם לו"ז דומה).

צ'אנס גדול להפועל תל אביב יש בחמישי, ואם נלך רחוק אפילו לעקוץ תואר.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר מתכונן לספוג את השמחה לאיד שנקבל בקרוב. עזבו קורונה, עזבו שופטים, אותי בעיקר לא ברור איך הקבוצה ספגה העונה מהלומה אחרי מהלומה מבחינת פציעות. זה דבר שיצטרכו לבדוק היטב. מבחינתי הפציעות גמרו אותנו ככל הנראה לחלוטין. דבר שבאמת לא מקובל.

@Roma
    אתם מטיילים לאליפות. ניצחתם העונה את ראשון בכל המשחקים. רק יהירות תמנע ממכם דאבל היסטורי. מכבי גמורה, מחר הכל יסתיים בשבילנו. זוסמן בחוץ וסקוטי ווילבקין? בהנחה שהוא ישחק אפשר בקלות להתגרות בו. הבחור לגמרי לא עם ראשו בעניינים. ראינו את זה כבר עם האוהד של ראשון. זה משאיר את אבדיה לבד במערכה כי אין מי שיעזור לו. בקיצור, חבל על הזמן. אנחנו צריכים לספוג את השמחה לאיד והעלבונות ולחזור בעונה הבאה עם אש בעיניים. כמובן, שנצטרך גם להשאר בריאים...

9. Telkiyski Member

מעניין אם יש פה אחד שבאמת, אבל באמת מאמין שהפועל תנצח מחר.
    באמת נורא מסכנים מכבי איך יהיו להם מחר רק 7 אמריקאים ולא 11. קשה מאוד.
    מעניין איך הם יסתדרו מחר נגד טאליב זאנה וקופברגר

כמובן שלא מדברים על זה אבל גם מר סטודמייר היה חייב להיות מורחק אתמול.

10. Roma מנהלים

על מה בדיוק יהושפט צריך להיות מורחק? אם הוא צריך להיות מורחק גם קופרברג או כל שחקן שקצת מתעצבן על השופטים. השופטים עשו טעות במשחק הראשון, בספק גדול אם זה היה משנה את תוצאות המשחק, ואתמול היו מעולים אז חלאס לבכות סתם.

אם אתה מדבר על "המרפק" או מה שזה לא היה כנגד זאנה, חלק ממאבקי מיקום. עבירה בלתי ספורטיבית מתקבלת בכיף. מדובר בכדורסל ולא בטניס.

de Middenweg,

תשמע, ראשון לציון כבר לקחו לנו אליפות, והיינו קבוצה מעולה אז, וגם דאגו להעיף אותנו בגביע בפיינל פור נוסף. לא סובל את הקבוצה הזאת מבחינה ספורטיבית, יודעים להתעלות נגדנו.

אני עדיין חושבת שאתם פייבוריטים מול הפועל תל אביב מחר.

11. Telkiyski Member

דפק לזאנה מרפק מכוון ללא כדור ברבע השני.

12. Roma מנהלים

וקיבל בלתי ספורטיבית לא? בצדק. לא הייתי מרחיק שחקן על זה בפלייאוף.
    אני אוהב שאתה משתמש במונח "ללא כדור" - זה לא כדורגל, בכדורסל יש המון מגע וזה מאבק על מיקום.

דרך אגב גם סקוטי ווילביקין לא היה מורחק אם לא היה מגזים בתגובה שלו, כבר קרה לו מול ירושלים והוא לא הורחק אם אני זוכר נכון. *מצורף סרטון למטה.

https://twitter.com/YoavHebel/status/1285891619942805504

13. Telkiyski Member

זה עונה להגדרה של ללא כדור,גם בכדורסל.
    לא היה מדובר שם באיזה מאבק על מיקום או משהו.
    הוא פשוט דפק לזאנה מרפק לצוואר. בכוונה.
    הוא היה עצבני עוד לפני כן ככה שזה לא היה משהו כזה תמים.

אני מסכים שזה "גבולי", אבל לדעתי זה גבולי שיותר קרוב להרחקה מאשר לבלתי ספורטיבית.
    אבל על עוד זה "גבולי" אז ברור לאיזה צד השופטים פה הולכים, בטח כשזה משחק שחשוב למכבי והתוצאה צמודה.

לגבי הקטע ששמת פה עם ווילבקין ממשחק הגביע שלכם נגדם - לא הכרתי.
    היה חייב להיות מורחק גם כאן.
    שופטים פחדנים שרק 2 דק' לפני כן המציאו לו שלשה + 2 זריקות עונשין להאנטר אז מה הפלא?

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/20
  14. Roma מנהלים

הם לא המציאו את זה, זה החוקים*. השאלה האם שופטים מחליטים לפי החוקים תמיד ובכל סיטואציה? לא, ובטח לא במצב כזה.
    *לפי מה שהסבירו לי, אם העבירה בוצעה במהלך הזריקה אז זה עונש כפול.
    זה בדיוק מה שעצבן באירוע הזה, האם נגד מכבי היו שורקים את זה? לא יודע ולא מעניין אותי.

תשמע בעונה הסדירה, הייתי בעד להרחיק את יהושפט, בפלייאוף, תנו להרביץ. ואני מקווה שגם במשחק השלישי ייתנו להרביץ ולשחק חזק ואגרסיבי שזה מצוין לכם.

---
    אישית חושב שפעם היה פחד ממכבי תל אביב וכמובן בהיכל, היום המצב שונה. מכבי איבדה הרבה מהכוח וההתראה שהייתה לה וזה גם משפיע על השופטים.
    הרבה זמן לא חכתי למשחק כדורסל שלא כולל את הפועל ירושלים. חבל שסדרה כזאת מעולה מתנהלת ללא קהל.

15. Telkiyski Member

תראה את דקות הסיום של המשחק במוצ"ש ותחשוב שוב אם "פעם היו פחד ממכבי תל אביב וכמובן בהיכל, היום המצב שונה".

בזמנו אגב את מקניל הרחיקו ממשחק גביע נגד מכבי כי משחק אחד קודם לכן הוא התפרץ על שופטים במשחק מול הרצליה.
    מעניין אם גם הסקוטי של המדינה יורחק הפעם.

מצב נושא:
הנושא נעול.