הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

?'??? ??? ??? ?????? ????? ????? ????
    ג'ימי הול חתם בעפולה. מאוד התרשמתי ממנו בחולון בקדנציה הקצרה עכשיו, לטעמי יש לו מקום בליגת העל בקבוצות התחתית. ספק נקודות יציב מאוד בצבע.

???? ???? ??? ????? ???? ?? ???? ????? ???
    כריס דואו חתם במכבי חיפה. עוד החתמה טובה של חיפה, חבר מאוד קרוב של דונטה סמית'. חיפה שנה הבאה הולכת להיות קבוצה מאוד מעניינת במיוחד אם ישמרו על הישראלים הבכירים.

2. Telkiyski Member

למה הפועל ת"א לא יכולה להביא איזה מישהו כמו כריס דואו כזה?
    פשוט אמריקאי שדופק שלשות. מתי היה לנו כזה?

3. Roma מנהלים

תשאל את הצוות המקצועי, הבנייה עקומה.

בכל מקרה בגזרת הישראלים אתם מאוד רוצים את בר טימור אם לא ימשיך בירושלים ואם לא גולן גוט. כבר חשיבה יותר טובה כי מדובר בקלעים וגם שומרים טובים.
    הסגל הישראלי:
    ים מדר(דראפט), שוכמן עם חוזים.
    אייזנדורף, קופרברג ורז אדם עם אופציה.
    כרם משעור עלול להישאר אם יסתדרו כספית ואת בריסקר המצוין כבר השאלתם לעונה נוספת לחיפה.
    סה"כ סגל ישראלים לא רע, משאיר גם את משעור בסיטואציה מסוימת ובתוספת לטימור\גוט והפעם מדייק בבחירת הזרים ויש אחלה קבוצה.

בסוף הכל נופל על הזרים, תפגעו בשלושה זרים איכותיים והם כבר יובילו את הישראלים. כמובן שכרגע הישראלים למעט גוט\טימור אם יגיעו לא בדיוק חזקים בקליעה אז שלפחות הזרים יהיו קלעים איכותיים.

4. Telkiyski Member

הקליעה של בר טימור לא כזאת מדהימה לדעתי (עדיין ברור שזה עדיף בהרבה מחואקין "מר החטאה לדקה" שוכמן).

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שהאוזמן דיבר בשידור על הסיפור העצוב העונה של "שוכמן מחוץ לקשת". והוא הדגיש את העונה הזו.

אז הלכתי לסטטיסטיקות באתר של המנהלת, כי זכרתי שמדובר בשחקן של הגנה ולדפוק את השלשה מהפינה מהסולידים בליגה (מה שנקרא בהגה המקצועית D&3) ומה גיליתי? שלא מדובר ב"עונה עגומה" ולא נפילה. למעט עונה אחת של 30 אחוז בדיוק מחוץ לקשת כל העונות שלו גם בגליל הוא היה מתחת ל30 אחוז. אז העונה הוא 27 ובגליל זה היה 28 ו29 אבל לא באמת מהותי. פשוט שחקן שרק יודע להרביץ ולהצמד לגופיה.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Telkiyski ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  6. כינוי כי הכח זהו כח

טוב בהפועל התחילו לעבוד לעונה הבאה.
    דבר ראשון יפה שהם לא נזכרו ברגע האחרון.
    לפי יעקב מאיר מישראל היום גולן גוט אמור להגיע לקבוצה שזה אחלה דבר כי הוא קלעי וזה משהו שחסר להפועל כמו אוויר לנשימה.
    מי שחתום בקבוצה לעונה הבאה הם: ים מדר (לא מאמין שהוא ייבחר בדראפט/יהיה שחקן NBA), חואקין שוכמן שעליו אני אכתוב משהו בהמשך, אייזאה אייזנדורף שאמור לחזור מהשאלה בבני הרצליה ועל רז אדם ודניאל קופרברג יש אופציה שכנראה תמומש.
    כלומר כרגע בקבוצה יש שישה שחקנים ישראלים (שלושה סגורים חתומים ועוד שלושה בדרך).
    אלוהים יודע למה בהפועל לא החזירו מהשאלה את מייקל בריסקר שמגיע אחרי חצי עונה מצויינת במכבי חיפה, הוא שיפר את ההגנה שלו והראה שהקליעה שלו אמינה מספיק כדי לסמוך עליה גם בליגת העל והוא בעיקר שיפר את המשחק שלו, הוא הצירוף הישראלי המושלם למדר כשהוא בעמדה שתיים כי הוא גם טוב הגנתית, גם יודע להוביל כדור וגם משלים אלמנט שהיה חסר לקו האחורי של הפועל וזה קליעה אמינה הייתי מוותר אפילו על שוכמן בשבילו...
    מבחינת זרים הפועל תצטרך להביא שוטינג גארד שיכול לרכז אבל יהיה חייב להיות קלעי טוב מעל 35%-40%, לא יכול להיות שהקו האחורי של הפועל לא יוכל לאיים משלוש, זה נראה רע העונה וכל עוד בונים על ים מדר כרכז מוביל הוא צריך לידו מישהו שיכול לקלוע באחוזים גבוהים.
    הם יצטרכו פורוורד זר שיכול גם כן להרים שלשות ברמה טובה, ועדיף פורוורד שנוטה יותר לכיוון ה-4 כי יש את אייזנדורף, הם יצטרכו סנטר שזה ברור מאליו.
    הכי חשוב זה שתהיה קבוצה שיכולה לאיים מחוץ לקשת, להביא את גולן גוט זאת התחלה לא רעה בכלל.

עכשיו על שוכמן, בתחילת העונה שי האוזמן אמר עליו ששחקן שמהסס כמוהו בזריקה אין לו מקום בליגת העל, ושוכמן הקשיב לו בכל ליבו הוא הקשיב לו ועכשיו בליגת פוסט קורונה הוא השליך בכמויות מפחידות באחוזים נמוכים יותר כנראה מכמה חברה בפורום פה...
    האוזמן אפילו ציין את זה שמאז שהוא העביר את הביקורת הזאת על שוכמן הוא התחיל לזרוק והבעיה היא שהוא פשוט קולע באחוזים נוראיים
    ואתמול הוא סיכם את היכולת ההתקפית, ספציפית את הקליעה שלו במילה אחת: פאדיחה.
    עכשיו לנגר התקפית כמוהו פשוט אין מקום בליגת העל ולא משנה כמה הוא טוב בצד ההגנתי במגרש (שאגב גם שם למרות שהוא לפעמים דברים מדהימים אני לא יותר מדי מחזיק ממנו כי יש לו נטייה להתלהבות יתר ועבירות מטומטמות שאתה לא יכול להאמין שזה אמיתי), באופן כללי אני לא מאמין ששחקנים שגורמים לך לשחק עם ארבעה שחקנים באחד מצדי המגרש יש להם מקום בליגת העל ומבחינה התקפית שוכמן מאוד עונה להגדרה הזאת...

אגב קצת ליגה לאומית ג'ימי הול סיכם בעפולה עם אופציית יציאה לליגת העל, וואלה חשבתי שקבוצה בליגת העל תיקח אותו, אני ארחיב קצת על הלאומית בהמשך כשיותר עניינים יזוזו.

אגב לא רק בהפועל כבר נמצאים בחלקים עמוקים של בניית הקבוצה.
    גם באילת לדוגמה, שיממשו את האופציה על דיוון סקוט, גם ימשיכו בן קרטר, זיו בן צבי ועל רוינה ודוידי יש אופציה לעונה הבאה. יש לאילת אופציה גם על מילטון דויל אבל אני לא יודע אם יממשו אותה
    ליונתן שולדבראנד יש חוזה לעונה הבאה אבל יש מצב טוב שהוא לא ימשיך ורזיאל חיון בטח ימשיך לחמם שם את הספסל אלא אם בית הלחמי יפתיע אותי וייתן לו צ'אנס.
    אריאל בית הלחמי יאמן.

גם מכבי חיפה בונה סגל מאוד מעניין, הוא מורכב מרומן סורקין, יונתן מור, ווילי וורקמן, דונטה סמית', מייקל בריסקר וסיכם בקבוצה כריס דואו שהיה מצויין בנס ציונה והעונה היה מצויין באנוויל ווצלאבק. דניאל סאואנה ימשיך בקבוצה

באר שבע עמוק בתהליכי הבנייה שלה אחרי שיש לה כבר שלושה זרים חתומים לעונה הבאה כשידוע שהרביעי יהיה סנטר.
    השניים הראשונים שחתמו הם קיילב אגאדה ואמיר בל שממשיכים והשלישי הוא ראקים סאנדרס שמגיע אחרי סיבוב בליגה הקוריאנית, הוא שיחק ביורוליג וגם שיחק בגלבוע בתחילת העשור הקודם. מבחינת סגל ישראלי ימשיכו שם ספנסר וייס, מוחמד עבו ערישה, מאמין שעדי כהן סבן ימשיך, ואני לא אופתע עם בן אייזנהארט ועמית זיס ימשיכו גם כן בקבוצה. השאלה הגדולה היא אם עמית שמחון ימשיך בקבוצה או ילך לקבוצה אחרת כי בקבוצות אמצע-תחתית הוא הסחורה החמה יהיה.
    רמי הדר ממשיך בקבוצה

עריכה: גם בבאר שבע שכחתי החתמה שנעשתה, קלארק רוזנברג שהיה אחד המתאזרחים הבכירים בעונות האחרונות בלאומית גם כן חתם בקבוצה. גם בבאר שבע הקבוצה כבר בשלבי סיום בניית הסגל אני מאמין.

גם בהפועל חיפה עובדים קשה והחתימו שלושה זרים ולדעתי סיכמו עם רביעי, החתימו מהעונה השעברה את ג'ייסון סיגרס שכבר שיחק 2-3 עונות בליגת העל, ראקיס בוקלס שהיה מצויין עונה שעברה לדעתי סיכם בקבוצה ואני חושב שהוא יכול להיות לא רע בכלל בליגת העל והחתימו עוד שני זרים שעל הנייר נראים לא רע בכלל בדמות קינן אוונס ולנארד פרימן.
    יתרה מזאת איגור נסטרנקו שהיה אחד הישראלים הכי טובים בליגה הלאומית והעמיד 16.1 נקודות למשחק ממשיך גם כן.
    מבחינת שחקנים שהקבוצה רוצה, הם דבר ראשון רוצים ישראלי בכיר כשהחלום שלהם הוא בר טימור, הוא שחקן בית של הקבוצה ששיחק בגילאים מאוד צעירים גם בבוגרים וגם בעמית שמחון מעוניינים שם.
    המאמן הוא אלעד חסין

בבני הרצליה שסוף סוף החתימו שחקן מתאים לליגת העל והם החתימו את קותי קלארק, בנוסף בקבוצה החתימו את שרון דרוקר כמאמן.
    הסגל שלהם מונה עד עכשיו שחקנים שלא בטוח היו עולים ליגה בלאומית, ובקושי עלו ליגה.
    עד עכשיו חתמו בקבוצה אלישי כדיר, יאיר קרביץ, ניצן חנוכי, ג'ואקים דונאלדסון, גייב לוין המאוד פציע שיחק עשרה משחקים רשמיים בשנתיים, דור ענבי שיחמם ספסל.
    כרגע הסגל החלש בליגה

עריכה: בבני הרצליה שכחתי להוסיף שלנועם אביבי יש חוזה לעונה הבאה והוא גם כן אמור להיות חלק מהקבוצה בליגת העל, אני מאמין ואת קנדל אנתוני שהאריך חוזה יחד עם דונלדסון. אז עד עכשיו הסגל שלהם מונה 9 שחקנים, יגיע עוד זר אחד ואני מאמין עוד ישראלי אחד והסגל ייסגר, לא קונה שהוא עולה עונה הבאה מהלאומית (בהנחה שמשחקים עם שני זרים אלוהים ישמור איזה סגל חלש).

ראיתי שהתחלתם כבר לדבר על קבוצות שנבנות לעונה הבאה, התחלתי לכתוב את זה בבוקר ואני מסיים עכשיו בגלל הלימודים...
    אני אוסיף את הדעות שלי אחר כך, בכללי חוץ מהרצליה נראה לא רע בכלל

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/20
    Roma אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

שמע אני רחוק מלהחזיק משוכמן אבל "לא מתאים לליגת העל"? זה לא קצת מוגזם? בגליל הוא היה שחקן מאד חשוב, ביחס לישראלי, ולא סתם הגיע משם להפועל. עם מצבת הישראלים הגרועה, ששנה הבאה תהיה עוד יותר גרועה, בהחלט יש מקום לאחד כזה. אומרים שכל מה שהוא יודע זה להיצמד לחולצה של שחקן. ניצן חנוכי לא עשה על זה קריירה של איזה 15 שנה? ויש גם את המתאזרח ההוא מחיפה שזה גם הטרייד מארק שלו, הרבה דברים אחרים הוא לא יודע לעשות. זה הליגה שלך אחי. שנות ה-90 כבר מזמן עברו :)

8. Telkiyski Member

תנו לי בכיף את ה25-30 אחוז הרגיל של שוכמן ל-3 אחרי הקורונה.
    פה מדובר ב2/34 של הבנאדם ל-3 מאז החזרה מהפגרה (8 משחקי ליגה + 3 משחקי פליאוף). 6%.

אגב, העיקר שהם שחררו את מייקל בריסקר.

9. yakov_y YNWA

אז תענה לי אתה, עם השיחרור של בריסקר וכל ההתנהלות, למה רמי כהן בתפקיד עדיין ?

אני מדבר הרבה שטויות אבל בחיים לא נפלתי לבלוף שנקרא חואקין שוכמן, מי שהחזיק ממנו זאת נפילת המאה, גם בית הלחמי אוברטיייד (בקטנה אבל).
    אם שחקן אכן קולע 2/34 וממשיך לזרוק הוא טיפש, רבאק אתה לא יכול להשקיע קצת איזה קיץ אחד לשפר את הקליעה ?
    אין לך ראש ? אתה לא רוצה להיות יעיל, בן סימונס לדוגמא לא זורק, סנטרים שלא יודעים לזרוק לא זורקים, למה שוכמן זורק ?

אנחנו בתהליך אבל יש שחקנים ישראלים בליגה שעדיף לשים שחקן נוער כי השחקן הישראלי הוא כל כך גרוע, כל כך נגר שהוא מזיק יותר מאשר תורם, בורדיון הוא דוגמא מושלמת מאתמול לכך, גם מסנדי כהן אני מחכה עם המחמאות, הוא אתלט אבל חתיכת נגר, הכדור בורח לו מהיד.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ג'ורדן דיוויס של הפועל עוד לא הספיק לרדת מהמגרש בנוקיה וכבר היום מורסיה הספרדית מודיעה שהיא החתימה אותו.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

11. Telkiyski Member

היה חתום שם כבר הרבה לפני היום.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו לא פעם הראשונה שאני מתנגש איתך וזו לא הפעם הראשונה שאתה מתנהג כמו טרול אמיתי. אתה יודע אחלה למה אני כועס עליך, אבל אתה משנה את הדיון ופתאום אני הבעיה. אתה יודע מצוין שאני מגנה כל אלימות מילולית ופיזית, של כל אוהד של הקבוצות שאני אוהב. לצערי אתה ממשיך בשלך. התנהגות של טרול אמיתי.

יותר אין מה לדבר איתך. יום נעים.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/20
  13. Telkiyski Member

מגנה זה יפה, השאלה לאן אתה לוקח את הגינויים האלה.
    לתחושתי אתה יותר אקטיבי ופעיל כשיש לך סיבה לגנות את אוהדי הפועל.

14. Roma מנהלים

?'?? ????? ?? ?? ????? ???? ?????? ??????

ג'ון הולנד בדרך לקאזאן. אני מאמין שנאבד את רוב הזרים העונה. גם לטרי, בראון ותומאס יש ביקוש מטורף באירופה.
    פלדין יישאר ככל הנראה, בריימו אני בטוח מעורר עניין ברחבי היבשת.

15. Telkiyski Member

איכשהו ירושלים לאחרונה מביאה תמיד זרים טובים.
    לא יודע אם זה כסף, סקאוטינג טוב או שניהם.

מצב נושא:
הנושא נעול.