הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מכיר את בניה סרור אישית, אבל המשפחה שלו מוכרת מאוד בעפולה.
    אני לא חושב שיש עפולאי אחד שאין לו תמונה בראש של האבא (שגם הוא גוליבר, כמו האחים, אבל בניה הכי גבוה) רוכב על אופניים בכביש הכי מרכזי בעיר. זה ככה מהיום שהתחלתי לזכור דברים.
    מאז ומתמיד המשפחה הזו הייתה ידועה בשני דברים: הזיקה הגדולה לדת היהודית והאהבה הגדולה לכדורסל. כולם שם משחקים כדורסל ובילדות הייתי משחק הרבה עם אחיו הגדול, שהיה חבר מאוד קרוב של בן-דוד שלי (שניהם למדו יחד בבית הספר הכי דתי בעפולה).

אני באמת ובתמים חושב שמעבר לעיר כמו ת"א זה משהו שהוא לא יצליח להתמודד אתו, עוד לפני שבכלל מדברים על כדורסל. זה לא חייב להיות משהו שיגרום לו למשברים ולילות לבנים, אבל כן משהו שישפיע עליו רגשית מספיק כדי שהמנוחה כבר לא תהיה אותה מנוחה ושהתחושה הכללית תהיה שזו לא הנישה שלו.
    יכול להיות שאני טועה, כי אני לא מכיר אותו אישית, אבל זה הרושם שיש לי מהיכרות שטחית מאוד שהייתה לי לפני כמעט עשור וחצי עם אחיו הגדול וממה שאני עדיין רואה מפעם לפעם כשאני נתקל באחד מהם.

2. Telkiyski Member

הוא כרגע משחק בגליל גלבוע, קל"ב.
    פשוט אני רואה שחקן ישראלי, צעיר, 2.06. זה די נדיר פה.
    מבין שמדובר בנגר, אבל אני מניח שיש עם מה לעבוד.

3. yakov_y YNWA

הוא באותו סגנון משחק כמו קופרברג רק שפחות טוב ויותר צעיר.

אגב, גלבוע עושה דבר נהדר, שחקנים בני 17 משחקים גם בנוער וגם בליגה א' אם אני לא טועה, היה לו משחק בליגה א' כשהיה בן 17 ובניה סרור הלך מכות באמצע משחק, יש סרטון והכל בגוגל.

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אנשי ירושלים קצת התבלבלו. במזכירות יושבים בני אדם שמפעילים את השעון ברגע הנגיעה של השחקן. זה קורה בכל חוץ וכל מהלך כמעט במשחק שהכדור יוצא מהחוץ (מתחת לסל או בצד). כמעט תמיד לוקח עשירית השנייה או שני עשיריות מרגע הנגיעה עד רגע הלחיצה - ככה המוח האנושי מסוגל. זה שעכשיו זה הפך להיות "קריטי" זה ממש לא שייך. הסתכלתי 1000 פעמים על הפעלת השעון והיה את אותו "לג" לגיטמי של עשירית השנייה עד שתי עשיריות השנייה שיש בכל מהלך כזה. כל הזמן, בכל משחק. אף אחד לא "חלם" או לא זכר להפעיל בזמן. מרגע הנגיעה של השחקן ועד רגע הלחיצה של איש המזכירות להפעיל את השעון לוקחות בדרך כלל עשירית שנייה. מה לעשות. תבנו צ'יפים באצבעות של השחקנים שיעשו את זה אוטומטי.

הבאזר ביטר הכי גדול בכל הזמנים של הכדורסל הישראלי. הזריקה, המעמד, איך שהכל הלך שם. הכי גדול לדעתי שהיה פה.

**
    מכבי גרועים, מזעזעים. סגל קצר, קבוצה שבורה מנטלית ופיזית שמצליחה להתסבך באמת נגד יריבות סופר חלשות.

c_web ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

אני שומע את יפתח זיו אומר שהוא מתכוון לעבור אף הוא לצרפת. לדעתי בעקבות הנהירה הגדולה של הישראלים לאירופה צריך לדעתי להגדיל את מכסת הזרים, כי אנחנו יכולים להגיע למצב שלא יהיו ישראלים מספיק טובים אפילו בשביל להיות שחקנים משלימים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/20
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. Telkiyski Member

הצ'מפיונס של פיבא חוזר מתישהו? ירושלים יודעים את מי הם פוגשים?

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עוד חודשיים בתחילת אוקטובר הם ממשיכים משלב רבע הגמר שהופסק (ירושלים נגד בורגס הספרדית).

בלי קשר הם הוגרלו כבר לבתים של עונת 20-21.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

8. כינוי כי הכח זהו כח

הם באותה עונה עלו לארצית ונשארו השנה בזכות הקורונה, היה אמור להיות חלק מהסגל של הקבוצה בארצית אבל בגלל מכת פציעות שהייתה להם העונה בעמדה חמש הוא קיבל צ'אנס. אפשר לומר שהוא מאוד ניצל אותו.
    בעונה הבאה הם ישלבו עוד קצת שחקנים יותר בוגרים (הכי בוגר בן 24) יחד עם שחקני הנוער שלהם ובוגרי מחלקת הנוער.

9. Telkiyski Member

ואחרי כל זה, אני מבין את אנשים ים.
    אני חושב שאפשר באמצעות שבב לפתור את הבעיה הזו ולגרום לשעון לרוץ רק מרגע הנגיעה בכדור.

לא נשמע לי כזה מסובך.

ומה כזה שבור מנטלית במכבי?

10. Roma מנהלים

זר נוסף עוזב את הפועל ירושלים: ג'ון הולנד חתם בקאזאן - וואלה! ספורט
    היה טוב וטוב שהיה, שחקן מצוין בהגנה וגם עושה את העבודה בהתקפה אבל נעלם לא מעט.

לירושלמים יש אופציות על ג'יימס פלדין, ג'ייקובן בראון, סולומון בריימו וטיישון תומאס. במועדון אופטימיים שבראון ישוב, ואולי גם תומאס. פלדין קיבל לאורך העונה את המסר שיישאר כל עוד ירצה, אבל לא מן הנמנע שיתבקש לקצץ בשכרו. גם בריימו צפוי להישאר.

בעולם אוטופי כל הרביעייה נשארת בפועל רק פלדין ובריימו. מצפה לSF דומיננטי בשני צידי המגרש.

---

לא מבין את ההתעסקות של ירושלים בשעון, כן קיפחו אותנו פעמיים, גם בהפעלת השעון וגם ב1.1 שברור שהיה פחות. מה שהיה היה, הלאה קדימה לעבוד על העונה הבאה.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  11. cheddar Member

ברגע שמכבי גוררים משחקים לבאזר הם גם יפסידו לפעמים, אם יהיה צמוד זה יכול ליפול נגדם
    הם לא מגיעים כ"כ בכושר טוב כרגע

12. Telkiyski Member

המשימה במשחק צמוד נגד מכבי היא קשה שבעתיים כי ברגע זה צמוד זה הופך ל8 נגד 5.

13. yakov_y YNWA

גלבוע/גליל:
    2010 - 2013 - ליאור ליובין מאמן.
    13/14 - דרוקר.
    14/15 - ברק פלג התחיל, בית הלחמי המשיך.
    2015 - 2019 - בית הלחמי.
    2020 - ליובין.

4 מאמנים בעשור, 5 שינוי מאמן בסה"כ.
    ליובין קיבל את הקבוצה מהאליפות של קטש והוביל לגמר, עכשיו הגיע שוב לפיינל פור לראשונה מאז.
    יש גם 2 זכיות בליגה הבלקנית בתחילת העשור, ירידת ליגה ב-2015.

יש עוד מועדונים עם מעמד מאמן כזה ?

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשוב להגיד שהקבוצה שהוא הביא לגמר הייתה משמעותית פחות טובה מזו שלקחה אליפות שנה אחת קודם לכן. ג'רמי פרגו, בראיין רנדל, דיון דוואל וישראלי ברמה של גל מקל כבר לא היו שם ואלה שחקנים מהשורה הראשונה בישראל. אני חושב שביחס של הישגים לעומת חומר שחקנים, עונת הגמר הייתה מרשימה יותר מעונת האליפות.
    בעונת הגמר שיחק השחקן הכי טוב שראיתי בעיניים שלי משחק בישראל (הכוונה שהייתי באולם, ככה שאת כל השושלות של מכבי ת"א והפועל ירושלים בתחילת המילניום אני לא מחשיב) - קורטני פלס.

פעם היכרתי את ליגת הכדורסל בעל-פה. היום אני צופה במשחקים, אבל לא מצליח לדגדג את האינציקלופדיה שהייתי פעם.

15. yakov_y YNWA

חשוב לציין שליאור ליובין נכשל בחולון ואשדוד, לא סתם היה הרבה זמן בלי קבוצה.
    סיכום קריירה כללי טוב מאוד יש לו, אימן גם משחק או שתיים ביורוליג עם מכבי ת"א אבל זה לא מופיע לו ברזומה.

קורטני פלס זה האוברטייד הכי טוב שראיתי.
    שחקן מצוין, פיזי, אתלט, שומר גדול, קלעי לא רע, יש לו קצת מהכל אבל אנשים מחזיקים ממנו, אוהדי ירושלים התלהבו ממנו והיה הרבה רעש שיחזור לקדנציה נוספת, חזר לגליל בלאומית ולא ראיתי משהו יוצא דופן.
    לא הוביל בישראל את המועדונים ששיחק להישגים כמו נניח דונטה.
    אף פעם לא הבנתי למה עושים אותו כזה אגדי, בשבילי אף פעם הוא לא היה שם.
    אני חושב על זרים בירושלים וגליל שטובים ממנו ועולים לי: רנדל (אפשר להתווכח, לדעתי), פארגו בוודאות, דונטה סמית קל מהגדולים שהיו כאן, ז'אק ליידי, מרקו קילינגסוורת'.
    בירושלים קל למצוא שחקנים טובים ממנו משמעותית.
    איך אפשר לשכוח גם את ברייאן רוברטס האגדי ?
    התחיל בגלבוע, קרע את גרמניה ויוון, עבר לאן בי אי בשלב מאוחר והיה שם טוב.

הלוואי והייתי מצליח להיגמל מהליגה הזאת.

מצב נושא:
הנושא נעול.