הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. כינוי כי הכח זהו כח

קצת ידיעות מהימים האחרונים:
    ג'ייק כהן סופית לא ימשיך במכבי
    עמית שמחון סיכם בהפועל חיפה, אופק אביטל ימשיך, יחד עם ארבעת הזרים שכבר חתמו ונסטרנקו יש סגל מעניין קצת שנבנה והם רוצים עוד ישראלי בכיר (האמת ממש בא לי שיביאו את בר טימור כי הוא שחקן שגדל שם ושיחק בגילאים צעירים גם בבוגרים)
    מכבי מתעניינת ברומן סורקין אבל יהיה לה קשה להחתים אותו הבא בתור לעמדת הפורוורד הוא עוז בלייזר וגם ביפתח זיו מתעניינים (לדעתי אם יפתח קליעה יכול מעל 30% באופן קבוע שזה דבר אפשרי דווקא יכול להתאים).
    נועם אביבי עובר מבני הרצליה למכבי ראשון באופן קבוע.
    צ'וברביץ' חוזר למכבי חיפה איתה לקח אליפות והוא מצטרף לסגל די מעניין שכולל את כריס דואו, דונטה סמית', רומן סורקין, מייקל בריסקר, יונתן מור, ווילי וורקמן ואמור לכלול גם את נסטור קולמאנרס.
    אבי בן שימול עוזב את הפועל אילת ובני הרצליה בעניין שלו
    ג'ו תומאסון וליאור ליובין ימשיכו בגלבוע גם בעונה הבאה
    רועי הובר לפי אור שקדי בדרך לאילת והוא יצטרף במידה ויחתום יחד עם עידו דוידי, בן קרטר, מירון רוינה וג'וש ניבו והם מעוניינים גם באור לאומי לפי שקדי.

יש לא מעט קבוצות בשלבי בנייה מתקדמים כבר בליגה, בעיקר אלה שסיימו את העונה אני אתן על זה את דעתי עוד כמה ימים כשיהיה לי זמן.

ראיתי השוואות כאלה, לא יותר מדי אבל ברור שלא צריך להיות מבין גדול שזאת לא אותה ספירה של כישרון בכלל.
    זאת לא הנקודה שניסיתי להעביר, הנקודה שיש אוברהייפ על כישרונות כאלה וזה משהו שאני מסכים איתו באופן כללי.
    אבל כן צריך להכיר בעובדה שמבחינת כישרון כדורסל הוא כנראה הכישרון הכי גדול שצמח פה בטוח במילניום הזה, והוא הכישרון הכי גדול שיצא לי לראות בעיניי (אבל מצד שני אני מחשיב את מה שראיתי במו עיניי בערך מאז שהייתי בן 4 והייתי הולך למשחקים של מכבי רמת גן בזיסמן)

2. Telkiyski Member

מה כזה מוכשר בו?
    אני באמת שואל.

אין לו קליעה, עונשין נוראי.
    יכולת מסירה גם לא משהו.
    ראיתי אותו בדרבי נגדינו. כשעושים עליו לחץ הוא מסוגל לאבד 15 כדורים במשחק.

מה מוכשר בו? שהוא גבוה שיודע לכדרר? יש הרבה כאלה.

גם ביורוליג, 4 נק' למשחק, פחות מ-60% מהקו, 28% ל-3.

עדיין חושב שמדובר בבלון.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/20
  3. DRORIKO Member

@כינוי
    אגב יש לך מושג איפה מכבי רמת גן שיחקה לפני זיסמן? מסתבר שהוא נבנה מאוחר יחסית, סוף ה-80.

4. כינוי כי הכח זהו כח

שיחקה באולם בכפר המכביה, והיה גם את מגרש הבלטות בהרצל לפני המון זמן (היום יש שם מגרש חנייה).
    אני חושב שגם חילטרו קצת באוסישקין ועוד אולמות במרכז נגיד במשחקים באירופה.
    האמת שאבא שלי יהיה מקור טוב יותר לדברים כאלה, כי אני רק בן 20 אז לא יצא לראות משחקים שם.
    מה שכן אני חתיכת נאחס עם הקבוצה, איכשהו נולדתי להיות אוהד שלה בתקופה הכי גרועה בהיסטוריה שלה...

הנה סרטון של משחק באולם בכפר המכביה משנת 1983

5. DRORIKO Member

בן 20? באנה אפילו את מתן נאור לא הספקת לראות שם :)

6. Telkiyski Member

יש בסלון תמונה של אנדראה ספנסר?

7. כינוי כי הכח זהו כח

כן כן איך שהתחלתי לאהוד את הקבוצה נהיינו פח חחחח יש מצב שאני נאחס (גם עם הכח המצב לא טוב יותר) ואיך שהגעתי לגיל 10 ראיתי את הקבוצה יורדת ליגה כשאני קובעים משהו היסטורי ואנחנו הראשונים לאבד יתרון של 2-0 בסדרה מול פאקינג עפולה/גלבוע כג'סטין דנטמון ודיונטה כריסמס שוברים אותנו ואז כמובן התחיל העשור הכי שחור של הקבוצה הזאת אי פעם כשאנחנו על הדרך גם יורדים לארצית...

8. DRORIKO Member

עם כך יש עוד אחד שפספסת בשנתיים-ברק בכר

9. Roma מנהלים

אחלה שמעון שבעולם.
    אם כל הנזקים שהוא עשה לכדורסל הישראלי(עשה גם טוב), כמובן לטובת מכבי תל אביב ולא ממניע אחר, הלוואי עלינו בירושלים איש כזה. עושה רושם שחומסקי&גיא הראל יכולים להיות כאלה בעתיד בתקווה שיישאר להם הדרייב והרצון.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינת מיצוי והמורשת שכל אחד מהם השאיר בישראל ובכלל בקריירה, מסכים אתך, כי קורטני פלס בסוף לא עשה כלום.
    עדיין, ראיתי מטווח 0 את כל השחקנים בליגה באותן שנים, כשאני יושב על הפרקט באולם בגן-נר, יכולות כמו של קורטני פלס לא היה לאף שחקן אחר. הבעיה אצלו הייתה, שוב, המיצוי. הוא לא מיצה עשירית מהיכולות שלו, הרבה בגלל בעיות מנטליות. במשחקים שהיו מתחילים בהחטאה של שלשה פנויה, ידעת שהוא לא ייצא מזה ושכל המשחק הולך לעזאזל.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

@yakov_y
    המשחק הזה קירר מאוד את המניות של הנקינס. כנראה שהסנטר הטוב בליגת האלופות ובליגה עדיין לא מספיק במשחק על התואר מול סנטר יורוליג כמו אותלו ושחקן כמו אמארה. אני לא שופט אותו על משחק אחד, ואני אוהב אותו מאוד, אבל מכבי אתמול בהעדר ווילבקיין שהיה נפקד ניצחה את המשחק בהכנסת הכדורים וההתעללות של הסנטרים של מכבי בו. הוא פשוט חוסל אתמול כליל.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. Telkiyski Member

אומרים שגבוהים לא מנצחים משחקים צמודים, אלא גארדים.
    אני אזכור את המשחק הזה לפעם הבאה שאני אשמע את המשפט הזה.

ואחרי כל זה, במצב של 82-81 השופטים, בנוהל, עזרו למכבי והמציאו למונרו את החמישית, שלחו את אמארה לעשות 2 מהקו ובעצם לקחו לראשון הזדמנות לכדור במינוס נקודה.
    ברגיל.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל זה משחק קצת יוצא דופן בדרך כלל זה נכון. אגב, פשוט ברב המקרים ברגעים אחרונים של משחק גארדים לוקחים את הזריקות (ווילבקין, פארגו וכו') אז הם אלו ש"מנצחים" או מפסידים. בדרך כלל הכדורים לא מגיעים לגבוהים במצב הזה. מכאן זה נובע.
    אכן אתמול היה חריג.

ההצבה של אמרה ואותלו ביחד בילבלה לחלוטין את ראשון לציון. בהתחלה הם פשוט לא ידעו איך להתמודד עם זה. קרדיט ענק ליאניס. אף אחד לא חשב בחיים שהוא יעלה עם אמרה ב4 ואותלו ב5. לא נראה לי שכל העונה הם שיחקו ביחד. מכבי טחנה את ראשון בפנים. כל הסלים שלהם היו מהטבעות בערך.

המהלך של המשחק ש"מסכם" את העניין היה בהגנה עם שניהם. 32 שניות לסיום האריסון הולך לחזק על אבדיה, אמרה בא לחסום ולעזור, עולה לשמייים עם הניסיון חסימה - משבש את הזריקה של האריסון. עכשיו במצב בכתיקונו עומד שם סנטר לבד ו"מתקן" או מקסימום לוקח ריבאונד התקפה על שחקן נמוך (כי אמרה הלך לעזור). אבל היה שם את אותלו שלקח ריבאונד מתוך הידיים של הנקינס. אני מדבר על הקטע הזה (חתוך מיוטיוב):

אז קרדיט אדיר לשני השחקנים אבל גם ליאניס שציוות אותם ביחד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/20
  14. Telkiyski Member

ומה עם העבירה שהומצאה למונרו ב82-81?

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

40 דקות מכבי מובילה על ראשון אבל ניצחנו בזכות שריקה גבולית. אם זה מנחם אותך, בכיף.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.