הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נס ציונה הפסידו אתמול בבית לבני הרצליה, ככה שיכול להיות שנמנע ממכבי בפלייאוף.

ובוא, יש לי את הביקורת על רמי הדר, אבל אנחנו עם פעמיים פלייאוף בשלוש השנים מאז שעלינו, כשאנחנו עם אחד התקציבים הנמוכים בליגה, עצם העלייה לפלייאוף היא ההישג מבחינתנו.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפסד צמוד למכבי. גריפין היה חסר מאוד בצבע היום. חייב להגיד שמכבי הייתה מאוד חלשה, עם גריפין ואגאדה היינו יכולים גם לנצח היום. חבל שהדברים התפתחו כמו שהתפתחו.

3. yakov_y YNWA

מכבי תל אביב קבוצת התקפה אפורה בסגל מלא,
    כספי וזוסמן ב-3 זה אפור, קלויארו ובנדר ב-4, צמד הסנטרים, אפורים.
    תוסיפו את השיחרורים הסופר משמעותיים של ברייאנט ודורסי, שני היציריים ונשארנו עם ג’ונס ו-ווילבקין וזהו.

יש יתרונות גדולים מאוד לקבוצה הזאת אבל זה החיסרון העיקרי.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  4. Roma מנהלים

גם מכבי עם X ו-Y היו מנצחים ב-20 הפרש.
    זה לא עובד ככה, בדיוק כמו שהניצחון לפני שבועיים בארנה לא אומר כלום למרות שהיינו עם 2 זרים בכירים בלבד, אם ואם... גם מכבי בהרכב מלא שלנו הייתה מגיבה אחרת.

מכבי חלשה אבל כל הליגה נחלשה בצורה משמעותית בעקבות גל העזיבות של הזרים. עדיין מכבי נשארה הכי טובה בפער לא קטן.

פעם ראשונה אחרי תקופה שאנחנו מגיעים אנדרדוג מובהק לפלייאוף, בהצלחה. האמת קצת מתגעגע לימים ששמחים מכל ניצחון ולא רק מול מכבי.

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/21
  5. yakov_y YNWA

הסגל של ירושלים מביך וקצר, קשה לקרוא לזה סגל.
    3 הזרים של ירושלים קולעים בממוצע 14 נק׳, בריימו קולע יותר מהם.
    הסגל הישראלי בכלל מביך, עונה הבאה לא צריך מהפכה כי אין סגל, פשוט למלא אותו בכאלה.

חולון עם 10 שחקנים מעולים ברוטצייה אבל יש להם מלא בעיות בסגל, סייז וגיל של השחקנים אחת הבעיות, בלוז הנוכחי זה משמעותי.
    אין יותר מידי שחקני הגנה וזאת לגמרי קבוצה אחרת ממה שהכרנו.

מכבי תל אביב, אילת וגלבוע יעלו בקלילות, חולון יהיה צמוד.

6. Roma מנהלים

אנחנו עולים. בריימו סוחף אותנו. אין זרים כאלה בליגה.
    אם קרמר מתעורר ומזכיר שהוא שחקן כדורסל ואפילו די טוב אז אני מאמין בסיכויים שלנו.
    החמישייה שלנו טובה, ספסל והילך לא קיים, נצטרך לסחוט את הלימון עד הסוף.

חבל שבחרו מאמן טירון ולא לקחו מאמן עם ניסיון שיכל לעזור לנו במעמדים האלה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שלי לא ברור איך הקבוצות לא תובעות את השחקנים שלא חוזרים אחרי הפסקת האש? אני יכול להבין שאם אתה שחקן זר אתה לא רוצה לחיות במדינה שנמצאת במלחמה, אבל עכשיו יש שקט. האם מבחינה משפטית זו פשוט לא הפרת חוזה?

אגב אני הולך על גליל/גלבוע כאלופה הבאה.

8. Roma מנהלים

כי אתה רוצה שיגיעו לישראל בזרים בעתיד הקרוב. מה יעזור לתבוע את השחקנים? מה תרוויח מלבד שם רע בקרב שחקנים וסוכניהם.לדעתי אפילו חלק מהמועדונים שמחים על כך, במיוחד כאלה שכבר גמרו את העונה או מבינים שהסיכוי נמוך גם כך.
    לישראל שם נהדר בקרב שחקנים וטוב שימשיך כך. סוגרים את העונה הקשה הזאת בכל צורה ואז מתמקדים בעונה שתבוא עלינו לטובה.

להערכתי כולם מבינים שהתארים העונה זה כוכבית.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma
    אני מבין. צריך לקוות שבקיץ כל הקבוצות יתחזקו שוב כמו שצריך. מאד לא קל לראות את מה שקורה עכשיו בפלייאוף. העובדה שאין שום קבוצה שתובעת שחקן שעזב אומר כנראה שאתה צודק. אני כן מעריך מאד זרים שכן נשארו, בטח אלה שהיו בקו האש.

Roma אוהב/ת את זה.
  10. Roma מנהלים

בסוף מזה לתבוע גם? עזוב את הנזק התדמיתי, מה בדיוק אתה מרוויח? הרי מדובר לרוב השחקנים חוזה שנשאר בו חודשיים פחות או יותר.
    חלק מהשחקנים הם באמת מצוינים שרוצים ימשיכו לעונה הבאה, חלק הבטיחו שיחזרו וכדומה.
    צריך לחשוב על העתיד ולא רק על ההווה במקרים כאלה.

---

אנחנו קבוצה גמורה. קשה לראות. חמישי בארנה נקווה להיות התוספת שהקבוצה צריכה.
    40 שקל כרטיס לכל מקום באולם ובחינם לבעלי מנויים ככה קבוצה צריכה להתנהל עם הקהל שלה. שאפו!

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma
    למרות הכל משהו לא ברור לי. כבר היו בשנים האחרונות מלחמות ולא זכור לי עזיבה כזאת המונית באמצע העונה. האם אולי משבר הקורונה גם שיחק תפקיד? יש לך שמות של שחקנים שיחזרו בעונה הבאה?

בסך הכל שכנעת אותי לגבי הענין לתבוע שחקנים שעזבו, אבל עד כמה הנזק גדול? קח למשל את ניבו. האם הוא באמת ירצה לחזור לארץ כדי לשחק במכבי? (אם ההתעניינות רצינית מצד הצהובים) אני חושש שיותר מדי שחקנים לא ירצו עכשיו להגיע, לא רק למכבי אלא לכל קבוצות הליגה.

מה שקורה לירושלים לא מפתיע. גם לפני "חומת מגן" הגליל/גלבוע השאירו רושם חיובי. בסיטואציה הנוכחית ברור שזה לא כוחות. אני בכל מקרה הימרתי שהקבוצה של אבישי גורדון תקח אליפות.

12. Roma מנהלים

בהפועל תל אביב מדברים על כך שהם יחתימו את רוב הזרים שוב. אני מניח שגם ראשון לציון תשאף להמשיך עם רוב הזרים וכך הלאה עם הקבוצות שהצליחו עם הזרים.

במבצעים הקודמים לא היה כמות כזאת של טילים לכיוון גוש דן, תראה היכן ממוקמות רוב קבוצות הכדורסל בארץ ותבין לבד את הפאניקה שזה ייצר.
    בלי יש יש תהליכים צדדים של התארגנות של רוב הזרים בארץ כמקשה אחת, מניח שזה התחיל בקורונה שהרבה התנגדו לחיסונים ולחזרת הליגה והמשיך גם לסיטואציה הזאת.
    הרבה מאוחדים שחקנים מצטרפים להחלטות שנקבעו למרות שחלק בכלל לא היה בקו האש.

בהרכב מלא שלנו עם הזרים, אנחנו עדיין צריכים לעבור את הגליל. ההנהלה החליטה פשוט לוותר על העונה במינוי מאמן חסר ניסיון וזה פשע ספורטיבי.
    כל החלטה מקצועית שלקחו העונה כישלון חרוץ.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני גם מהמר על גליל בגלל שנשארו בסגל מלא.

מכבי נוראית, מזעזעת, ועם כל הכבוד לסגל עמוק ובינוני איבוד שני הגארדים המובילים שלנו זה חתיכת מכה. נכון שלחלק מהקבוצות היו מכות יותר גדולות וזה לא שאני מוריד מהאחריות לתצוגות האיומות האלה אבל זה לא פשוט לשחק עם גארדים נגרים כמו ג'ונס וזוסמן שלושת רבע משחק. באמת עונה מזעזעת. לא כזה מדהים אותי לראות מכבי חצי קבוצה מנצחת קבוצה אחרת שאיבדה עוד יותר שחקנים. זה לא כדורסל וחבל שככה התפתחה העונה הזו.

מצרף לרומא ולא מאשים אף אחד לא את ניבו ולא את דורסי ולא את של חולון או ירושלים. זכותם המלאה לעזוב.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

de Middenweg ו-Roma אוהבים את זה.
  14. Roma מנהלים

ההימור הראשי נשאר מכבי, בכל זאת הסגל הכי נמצא בליגה למרות המצב.
    הימור משני זה חולון, נשארו בסגל לא רע ביחס לקבוצות אחרות. הבעיה? הגרלה סופר קשה עד התואר: נס ציונה, גליל ואז מכבי(?).

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתה אחלה אווירה במשחק. לקחתי את הילדים לראשונה והם מאוד נהנו.
    באמת שנתנו הכל, אבל כמה החלטות רעות של בל בסוף וכמובן השיפוט שתמיד שם כשמכבי צריכה אותו נתנו את המשחק למכבי.
    לדעתי האליפות השנה פתוחה מתמיד, מכבי מאוד לא מרשימה, ועם אגאדה וגריפין לדעתי אנחנו גם יכולים לעבור אותם כי רוב הנקודות הגיעו מהצבע שלנו שעם העזיבה של גריפין חסר מאסה וכוח.
    וייס כבר תקופה פשוט נפלא, עושה הכל מהכל אבל היה ברור שבסגל הנוכחי זה לא היה מספיק לעבור את מכבי בפלייאוף.
    חשוב מאוד ששוב עשינו פלייאוף ושתקענו יתד בליגה.

Roma אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.