הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

סי גיי האריס אחד השחקנים הכי אלגנטיים וחכמים שיצא לי לראות.
    לא יודע אם הוא הוא הראשון בשוק שאני מחתים אלה לגמרי שחקן בלבל של מכבי תל אביב, בלי ספק נותן לו חוזה לשנתיים.
    15 נק׳ בממוצע, 4 אס׳ ו-40 אחוז מהשלוש בעונה הסדירה אבל הוא שווה כל כך הרבה יותר, קורא את המשחק מעולה ואחד החכמים שראיתי, דברים שלא רואים בסטט׳.

2. ייא Member

איך יכולהיות מאמן שלא לומד, עולה עם אותה חמישיה שנדרסה יומיים קודם 15 הפרש ברבע? חותם שגם בשבת פתח שוב ככה ונרדוף. לא מגיע לנו ,לא יעזור.
    מממשיכים לחגוג במש' אימון בינואר לא רלבנטיים. שנה אחר שנה כבר עשור אותו דבר, פרט לשני מקרים אילת ומגדל.
    ויש סיבות מקלות הפעם אבל זה מעצבן מאד.

3. Roma מנהלים

אני מקווה לעריפת ראשים בצוות המקצועי, חזרתי מבואס מהמשחק.

מאז שחזרנו לסיים את הפיינל פור ליגת האלופות הקבוצה פשוט חסרת חשק ומוטיבציה.

4. yakov_y YNWA

לדעתי עריפת ראשים בכל המועדון, הנהלה, צוות מקצועי ושחקנים.
    שנתיים הזויות עברו על הפועל י-ם ועדיין, מאמן תותח כמו גיא גודס אמור לבוא בריצה למשרה הכי חמה בארץ (ביחד עם הנבחרת).

5. כינוי כי הכח זהו כח

אוקיי היום בטוויטר ראיתי הרבה דיונים על איזה סגל ישראלי הפועל ירושלים צריכה לבנות לעונה הבאה ואלה השמות שאני דיברתי עליהם או ראיתי שדיברו: אז אדם אריאל 100% נשאר, איתי מושקוביץ (אותו אני מאוד רוצה לראות בירושלים לדעתי יש לו אחלה תקרה)/ יפתח זיו במקום תמיר בלאט, רפי מנקו שהוא עוד שחקן בית ומגיע אחרי עונה לא רעה בכלל בצרפת וחופשי בקיץ, עוז בלייזר שחופשי בקיץ, רומן סורקין שחופשי בקיץ, זלמנסון (תלוי במכבי), גולן גוט, והשליפה המפתיעה שלי שהוא שון דוסון שלא נספר בבדאלונה.
    בנוסף עלו עוד שמות שהם יותר השקעה לעתיד כמו גבי צ'אצ'אשווילי שהוא גבוה מאוד מעניין עם אינטיליגנציית משחק גבוה ויכולת מסירה מצויינת ולירושלים יש בו עניין, יותם חנוכי, נועם אביבי. גם שגב וג'ייק כהן יהיו חופשיים. לדעתי גם ים מדר הוא אופציה ריאלית.
    היום בבוקר רועי כהן פרסם כתבה שבירושלים רוצים להחתים אחד מבין השלוש לפחות, נועם דוברת, ג'יימס פלדין ויובל זוסמן כמובן שלדעתי מלבד פלדין אף אחד מהשלוש הוא לא אופציה ריאלית בשביל ירושלים.
    לירושלים יש עם מה לעבוד ולא לעשות שוב את הטעות הזאת של סגל ישראלי של שלושה בכירים, צריך למלא את הבור של הרכז הישראלי הבכיר שהעזיבה של בלאט פותחת. ירושלים צריכה סגל ישראלי עמוק ובאמת שיש גם חברה מספיק כישרוניים כדי למלא את המקומות מישראלים בכירים כמו מנקו, זלי, סורקין ובלייזר כדוגמה להשקעות כמו צ'אצ'אשווילי וחנוכי שיכולים להשתלם להם מאוד בעתיד אם יצליחו

Roma אוהב/ת את זה.
  6. Roma מנהלים

הכל יפה בתיאוריה, כרגע אין כסף לשמות האלה.

כמובן יש את האופציה שאורי אלון יחזור להשקיע בקבוצה ואז....

7. Telkiyski Member

וואו איזה עונה כושלת של ירושלים.

Roma אוהב/ת את זה.
  8. Roma מנהלים

האמת רואה דמיון ממשי לעונת האחרונות של הפועל תל אביב תחת רמי כהן, רק אצלנו גיא הראל אחראי לביזיון.
    *כמובן כל קבוצה והמטרות שלה.
    רכבת זרים מטורפת, חילופי מאמנים וקהל אדיר כמובן.
    האמת גם הזרים היו טובים על הנייר, לפחות בעברם לפני שהגיעו לקבוצות.

הדמיון בין הפועל תל אביב סל לרגל מושלם, חצי עונה רעה מאוד, מקצה שיפורים בגזרת המאמן\זרים ואז שיפור לקראת סוף העונה שלא מספיק לפלייאוף עליון.

9. yakov_y YNWA

אל תשכחו את המפעל האירופאי בתחילת העונה עם מלא זרים ששוחררו, צריך לסכם כאן את העונה שלהם, עונה מזעזעת וזה עם סגל מצוין אך קצר בצד הישראלי*.

כמובן שיש נסיבות מקלות, עד שהסגל נבנה לקח זמן, אחר כך לא התחבר עם המאמן, אחרי כך כולם עזבו, בפועל סגל טוב.

אין לירושלים אחרי שכולם עזבו כולם בסגל, פשוט כולם, להתחיל לבנות מחדש ומהר.
    אידיאולוגיה של 6 זאים בסגל וישראלים הכי טובים שיש ביחד עם מתאזרחים תותחים, מתי היו שם כאלה בבירה ?

בנוגע לנועם דוברת, עדיף לירות לעצמך בברך מהלגיע לירושלים.
    שיירשם לדראפט גם אם ייבחר מקום 60 וגם אם לא, אחר כך שיבחר, מכבי ת״א או ראשון וזהו, אולי שיידחף לפנת׳ עם קטש אם אפשרי.

רומא, כמה גרוע דנינו היה ?
    עצוב לי שבריימו לא הגיע רחוק בקריירה.
    שון דוסון עושה רושם שהפציעות גמרו אותו.

10. yakov_y YNWA

גיא הראל איש מקצוע רע שרכב על מזל וכסף כדי להשיג תארים, כנ״ל אורי אלון עם כל האהבה והסטייל.

גיא הראל, רמי כהן, אקוניס,
    אנשי מקצועי כושלים שהורסים ומתערבים למאמן ונשארים הרבה שנים בתפקיד, כמו שמעון מזרחי, ניקולה ומכבי ת״א.

אין לי מושג איך אפשר להיכשל כל כך הרבה, בחיי שזה בלתי אפשרי.

Roma אוהב/ת את זה.
  11. Roma מנהלים

אז מה עדיף רע או כושל?
    אורי אלון לא קשור לנושא הזה, הוא בעלים שפיזר כסף והצליח. בדיוק כמו שמעון(כמובן עם השינויים) האחריות שלהם זה על המינוי של המנהל המקצועי.
    בכלל שמעון מזרחי הוא כבר פוסטר מכבי ונשיא של כבוד לדעתי.

לגבי דנינו, תשמע הוא לא ברמה של צמרת ליגת העל אבל בירושלים לא שופטים שום שחקן העונה. אני מאמין שהוא יכול למצוא לעצמו בליגת העל בתור שחקן רוטציה.

12. yakov_y YNWA

סיכום עונה:
    ליגה - מאזן 16:13 חיובי והדחה ברבע גמר בסוויפ ע״י גלבוע. פתחה עונה עם 7:0 חיובי ואז 9:13 שלילי עד סיום העונה. אין ספור מאיות קיבלה ירושלים העונה. רצף הפסדי ליגה של 6/7 הפסדים רצופים.
    בלקנית - הדחה בשלב הבתים עם מאזן 2:2, הובילה את הבית בבטחה ואז הפסידה פעמיים רצוף.
    גביע - הדחה בחצי ע״י ראשון (שוב ראשון).
    גביע הליגה - הפסידה בחצי לחולון.
    אירופה - הדחה בשלב הבתים, מאזן 2:4 שלילי.
    אירופה 2 - הדחה משפילה ע״י הספרדים ברבע, מדבר על אוקטובר וליגת האלופות שנמשכה לעונה הנוכחית כולל אין ספור זרים שחתמו לצורך זה.

* הרבה משחקים משפילים שהובילו בצורה בטוחה והפסידו.
    * 3 מאמנים.
    * 26 שחקנים עברו בירושלים העונה (15 זרים), נסביר:
    14 סיימו את הסגל כולל שחקני אימונים, 4 זרים ששוחררו בגלל המלחמה ועוד 8 בתחילת העונה אבל מדובר בשחקנים כמו:
    כריס סמית׳ שלא שיחק או סיווריס שעזב בפרי סיזן לפיסטונס או היווני והליטאים שבאו למפעל האירופאי או להיות שחקני אימונים, גם אנדרו יודו הוא זר שבא להיות שחקן אימונים ובמקרה שיחק, לוקה מיטרוביץ׳ כמובן.
    * וויתר הזוי על ביתיות באירופה שגרם להדחה, שחצנות.

מה פספתי עוד ?

13. Roma מנהלים

יותר בכיוון של חסכון בכסף, תשמע המצב הכלכלי לא טוב במיוחד אחרי עונת הקורונה בשילוב חוסר ההצלחה.

פספסת גם את הבעיה המרכזית, מינוי מאמן שלא מתאים לאופי השחקנים, דאיניוס אדומייטיס בהחלט מאמן מצוין ורואים שיש לו שיטה וIQ כדורסל אבל בהחלט היה סוג של חרם שחקנים על המאמן. מנהל מקצועי צריך לזהות שאין התאמה ולהימנע מהמינוי הזה, במיוחד שהקבוצה במצב כלכלי שאי אפשר לגעת בשחקנים.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני דווקא הייתי מחזיר את זלמנסון. מכבי לא תעשה את זה, אבל הייתי משאיר את זיזיץ, מביא 4.5 סופר אתלטי (חלום - ג'ורדן מיקי) וזלמנסון. בליגה שגם ככה לא רושמים 2 סנטרים זרים הוא ישחק הרבה וביורוליג יראה פה ושם דקות בעמדה 5. אני חושב הוא היה אחלה העונה במגבלות הטירוף שעברו בירושלים.

חולון - נס ציונה הולך להיות אש. ממש התפתחה יריבות רצינית שם.
    נס ציונה כרגע משחקת עם 6 שחקנים בלבד ברוטציה וזה משחק שלישי בחמישה ימים. מעניין איך זה יבוא לידי ביטוי במיוחד ברבע האחרון.

לגבי מחר, אותו דבר לגבי מכבי - אילת. אילת יכולה לעבור אבל כרגע בעיקר נשענת על 3 שחקנים זרים שרגלנד ופאנתר משחקים 35-37 דקות בערב. בגלל הצפיפות של הסדרות (משחק כל 48 שעות) אני מקווה שהעומק שלנו יבוא לידי ביטוי.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

15. yakov_y YNWA

ליגה לאומית - פלייאוף תחתון:
    עכו נגד מוצקין, משחק שלא קובע כלום אני חושב ואולי גם מחזור אחרון, לא הכי עוקב.
    141-119 לעכו, בלי הארכה.
    51 נק׳ ללירן מורן, 43 נק׳ לרועי נאברו.
    11/23 מהשלוש בלבד למורן.
    נאברו עם 14 רב׳, 16/18 מה-2, 60 מדד לעומת 55 של מורן.
    רואה בסטט׳ שלא היו כמעט זרים, סגלים סופר קצרים, בבמוצקין בלי זרים עם 6 שחקנים בלבד ו-4 שחקנים ששיחקו 40 דק׳.

27/58 מהשלוש לעכו, מאמין שזה שיא ישראלי ואולי אירופאי.
    הקורונה והמלחמה זה אחלה שיטה בליגות לנפח סטט׳ ולהתגאות בהיסטוריה שלך.

מצב נושא:
הנושא נעול.