הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

איזה כיף זה סדרות.
    מה טוב בזלנמסון ? יש בעמדה שלו ישראלים עדיפים ואין לו שום יתרון מבחינת משחק הכדורסל.
    מכבי ת״א עם קו קדמי טוב, הייתי משאיר את בנדר, האנטר וזיזיץ׳ אם מתעלמים מעניין הגיל של האנטר.
    בישראלים ? שאלה לגבי בלייזר, קלויארו בחוץ וקליין ואטיאס כמובן בחוץ.

אה שכחתי שבנדר לא יישחק בעןנה הבאה כמעט, קו קדמי חדש בקיצור.

נס ציונה עם ספסל בסדר, לא ברור למה גרינברג לא מאמין בכמה דק בשחקנים האלה.
    נמרוד לוי מככב אצל המאמן הזה.
    חולון קבוצה מאוד מוזרה, קשה לנתח, הרבה יתרונות בולטים והרבה חיסרונות.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

יש לו יש רכה מחצי מרחק. הוא ישראלי. הוא בעמדה 5.
    זהו.

בנדר 6-8 חודשים בחוץ. האנטר סיים את הסיפור שלו. הגיל, הפציעות, גמור. זיזיץ ישאר. קלויארו לדעתי גם מיצה את עצמו. כספי גמור. בקיצור שחקנים בעמדה 4-5 חדשים לגמרי. לפחות 2-3 שחקנים.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

3. yakov_y YNWA

האנטר בהחלט גמור מבחינת כדורסל אבל קשה לוותר על דמות כזאת, לא מסוג האמריקאים פח שמגיעים לכאן, כזר שמיני אולי אפשר להשאיר אותו.
    כספי גמור כן, מה שפציעות עושה ועדיין הייתי משאיר אותו בסגל.
    קלויארו לא מחזיק ממנו מקצועית, בנדר בחוץ כאמור.
    מביא את זלמנסון רק אם שאר האופציות לא מצליחות, מאמין שסורקין יגיע ובצדק.

4. Roma מנהלים

זלמנסון אדיר, עשה קפיצה מטורפת בירושלים.
    בתור סנטר ישראלי עם מסה עבורי הוא הכי טוב שיש. מכבי חייבת להתאבד עליו, גם אם יהיה שחקן מרכזי רק בליגה.

מלבד זיזיץ' מכבי צריכה לנקות את כל השחקנים בעמדה 4-5.
    בנדר - פצוע וגם בלי הפציעה פשוט שחקן בינוני.
    כספי - לא כשיר לכדורסל מקצועני.
    האנטר - נכס לכל קבוצה בתנאי שהוא יכול לשחק כדורסל, כרגע הוא רחוק מהלציג יכולות ראויה. התאומים שלו באירופה היינס ודאנסטון עדיין תורמים לקבוצות שלהן גם בפן המקצועי ולא רק המנטלי וחברתי.
    קולויארו - מיצוי של כולם, חייבת אתגר חדש ומכבי צריכה שחקן אחר.

TJ קליין - תלוי בסכומים שהוא מקבל.

5. Bruno Fernandes Member

מכבי צריכה להוציא חבילה של כסף על בוקר\מיקי. אי אפשר למכור את השקר של "נמצא כשרונות שיתפתחו לשחקני יורוליג" מהg ליג או מהיורוקאפ.זה פשוט לא עובד . בטח ובטח בעמדות 3-4-5 . במצב שיש כסף הייתי מביא גם את בוקר וגם את מיקי.

6. Roma מנהלים

בטח שזה עובד. מכבי לא מביאים את הכוכבים של היורוקאפ או השחקנים שפרצו ביבשת.
    בסדר יש היררכיה בשרשרת המזון בקבוצות הצמרת האירופאית ומכבי לא בטופ, היא לרוב מסתפקת בשאריות ומציאות.

קח את ג'ורדן מיקי כדוגמא, פרץ בחימקי ועבר לריאל מדריד בכסף גדול ואז חזר לחימקי לכסף עוד יותר גדול. הוא הגיע לרוסיה נפלט NBA ויכל להגיע למכבי, כאשר מכבי פספסה אותה שם הסיכוי שהוא יגיע למכבי הוא רק אם הוא ייכשל או יהיה מבוגר כמו האנטר.
    עכשיו חצי יבשת רודפת אחריו, אם הוא לא ימצא קבוצה או שמכבי ישברו עליו קופת חיסכון אין סיבה שהוא יגיע למכבי.

קח את ג'וש ניבו או ז'אק ליידי, האחרון היה בארץ ומכבי היו צריכים להחתים אותו בדחיפות אבל הוא יצא ליורוליג ועכשיו הוא כבר שחקן מפתח במילאנו שעשתה פיינל פור. ניבו זה שחקן שאם יעבור לאירופה ויצליח למכבי לא תהיה אופציה להחתים אותו, לכן היא צריכה להחתים אותו מעכשיו.

7. Bruno Fernandes Member

ניבו זו השערה בלבד,אתה יכול להחתים אותו בכסף לא גדול (ועוד אחרי ש מילאנו רצתה אותו העונה מה שהקפיץ את המחיר משכורת החייל....),אולי יתפתח לכוכב יורוליג ואולי לא . לצורך העניין דורסי וברייאנט ממש לא מרשימים (הם מתאימים פחות או יותר לתיאור שלי). אולי הוא יהפןך להיות ויל קלייברן או אולי יהיה לו אימפקט של דורסי-אי אפשר לדעת. כל המיקים ובוקרים זה שחקנים לפיינלפור - ובגזרה הזו מכבי חייבת גיים ציינגר מה שהיא לא מקבלת בדמותו של כספי... וגם כשאתה מביא את כריס גונס ומספרים לך שהוא הולך להיות פוינט גארד הטוב ביורוליג (הGM המהולל ויאניס ) אתה מבין שיש בעיה מערכתית.מדובר במקסימום מחליף ותו לא.
    אז אתה עדיין יכול להחתים ריג'קטים ו"כוכבים בפוטנציה" לצד כוכב גדול.ושהאחד לא יבוא על חשבון השני אלא בנוסף.
    אתה מסכים איתי שלאחר ההתרפסות במחצית העונה. שהנהלה של מכבי הרימה דגל לבן לא הוציאה כסף ולא הביאה שום חיזוק שיכל להציל את העונה ולמעשה קליין היה החיזוק היחיד... יש בעיה עם שבירת קופת חיסכון רצינית? שאולי רק כך תאתגר את הטופ 8? ועוד אחרי שהבאת רק את טי ג'יי סטיב נאש קליין באמצע העונה?

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/21
  8. Roma מנהלים

אתה חייב להכיר במצב שמכבי נמצאת נמוך מאוד בשרשרת המזון ביורוליג תבין שהיא בין האופציות האחרונות של שחקנים מוכיחים במפעל כגון בוקר ומיקי.

ברייאנט כרגע בNBA והוא שחקן מצוין.
    דורסי גם ייקבל חוזה אצל קבוצת יורוליג או יחזור לNBA.

הם לא אשמים כמו הבנייה הגרועה סביבם. בסוף החלום שלך למכבי זה שני שחקנים מהקבוצה הכי גרועה היסטורית במפעל ואני מניח שגם הצלע השלישית שם, שבד, ייקבל חוזה בקבוצה בכירה במפעל.

בוקר ומיקי עשו כמה שנים טובות במפעל לפני שהפכו לשחקני פיינל פור ביורוליג וכרגע הם לא שם ודווקא ליידי שחמק למכבי מהיד שם.

מכבי צריכה להחתים זרים שהתבלטו בליגה הישראלית בגיל של לפני הפריצה הגדולה לחוזה ארוך טווח ולקוות לתפוס מפלצת לפני שהוא מוחתם בצמרת היורוליג. להביא שחקנים מקבוצות דרג שני במפעל כמו ולנסיה או באסקוניה זה משימה בלתי אפשרית תקציבית למכבי.
    ריאל מדריד כבר שדדה את הנרי מבאסקוניה ופנר חושקת בפולונארה מבאסקוניה. מכבי אפילו לא יכולה לחלום על שחקנים כאלה.

אולי כרגע עם החזרת של הקהל ורכישת מנויים מכבי ירשו לעצמם יותר להתפרע כלכלית, בלי לשפוך סכומי כסף על שחקנים היא תמשיך לחפש מציאות.

9. Telkiyski Member

מה הסיפור עם חולון?
    אייזאה מיילס עזב?

10. yakov_y YNWA

מגי נפצע עם הדאנק האדיר והטיפשי באירופה, זה יותר משמעותי.
    מיילס היחיד שעזב בגלל המלחמה למרות שהיא נגמרה הוא עזב מאוחר, לחץ של המשפחה, הקלעי הטוב בליגה לדעתי.

העניין שהביאו את נינטה וסוקולבסקי המעניינים אבל סגנון אחר, ג’ו אלכסנדר גם הגיע.

קבוצה מעולה חולון, יש בסיס של 10 שחקנים לפחות לעונה הבאה, לא רואה את נס ציונה עולה למרות שאני בעדם.
    גרינברג מגזים את ברוטצייה, אי אפשר לנצח עם 5.5 שחקנים, הלוואי ואני טועה וירחיב את הרוטצייה.

11. Roma מנהלים

אין לו עם מי וגם הוא ידוע ברוטציה קצרה. בנוסף שמה שלא שבור לא צריך לתקן.
    עונה היסטורית של נס ציונה, תן לו קרדיט.
    דדאס, גרינברג וגודס מאמני העונה שלי. לגבי גליל אני מאמין שזה הצלחה של מערכת ופחות של מאמן מסוים.

12. Telkiyski Member

הם הלכו על קו שונה הפעם של אירופים.
    בדרך כלל הם ישר מביאים אמריקאים.

13. Roma מנהלים

הסגל המקורי היה רק אמריקאים, מקסים דה זאו הצטרף מאוחר יותר.
    עכשיו צירפו סוקולובסקי הפולני.

בהחלט לא שינו מגמה בצדק, האמריקאים פורחים בליגה הישראלית.

14. yakov_y YNWA

חחחח אני תמיד נותן לגרינברג תמיד, על העונה כל העונה.
    חושב שמגזים וצריך לתת לקורלינוס, עבו, לימונד וטורצקי כמה דק׳.

לימונד מתעלל בפניני, קשיש מתעלל בקשיש.

מאמן עונה זה רק בליגה הישראלית, אי אפשר לתת תואר כזה על כל המפעלים.

15. Roma מנהלים

טעות שלי להגדרה מאמן העונה, מאמן העונה שלי הכוונה היותר מדויקת.
    אני מסתכל על אמצעים שעמדו לרשותו*, אירופה, בניית קבוצה וכן הלאה.

*יאניס מאמן על עבורי פשוט קשה להשוות אותו לאחרים כי באמת יש לו כלים אדירים להצלחה בליגה המקומית, הוא נבחן עבורי רק באירופה.

אשמח לכל השמות שציינתי בירושלים.

מצב נושא:
הנושא נעול.