הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן הבנתי את זה מאותו ראיון כי הוא אמר באמת שמלכתחילה הם לא אהבו את השיבוץ. חד משמעית נשדדו, העבירה ל-3 שלא נשרקה גמרה את המשחק לדעתי.

2. Roma מנהלים

הגיע הזמן שישרקו ליאנג עבירות תוקף על כך. הוא לא יכול לזרוק שלוש ולבעוט במגן ואז לטעון למגע.
    גם מול ירושלים הוא עקץ 2-3 עבירות בסגנון.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מומחה גדול לחוקה. אני מסתמך על רסקין ושלח שהיו נחרצים.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את הקשקוש הזה גם בטוויטר. נראה שהרגל של יאנג לא פוגעת בשחקן שלהם, גם אם פוגעת זה אחרי הנגיעה ביד שלו ולא נגיעה ששווה אופנסיב.

5. Roma מנהלים

מי שלח? זה שלא רואה? גם את הזרנוק של לפיד הוא לא ראה. רסקה שימשיך לשדר את הנינג'ה וישחרר אותנו מעונשו.
    תרשה לי לגחך על פרשני ערוץ הספורט. כל מחזור יורוליג והרבה מליגת העל אני רואה, הם חסרי מושג בחוקה ויותר מכך לא מגיעים מוכנים למשחקים שהם מדברים. ביורוליג זה מאוד בולט.

קח את מקרה לוטם אמסלם עם אונוואקו, אבא שלו חבר שלהם לערוץ, כמובן שישר אמרו שזה צריך להיות ללא שריקה בזמן שכל בר מוח מבין שזאת עבירה טכנית\בלתי ספורטיבית.עוד החלטה נהדרת של צוות השיפוט.

שהפועל תל אביב ימשיכו לבכות, זה לא מדגדג לאף אחד.
    שיתחילו לגייס כסף להביא סנטר רציני במקום להתלונן על כל העולם, כי העונה לשם שינוי יש אחלה של קבוצה ורק חסר גרוש ללירה בשביל לקחת אליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/22
  6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma

אם אתה באמת חושב שהשיפוט בגמר גביע היה נהדר, או אפילו משהו שהוא לא איום ונורא, אתה אחד מה2 - חסר מושג בכדורסל, או שונא את הפועל תל אביב. אני אניח שאתה לא הראשון, ולכן אגיד שעצוב שאתה יותר שונא את הפועל תל אביב מאשר אוהב את הכדורסל הישראלי.

7. yakov_y YNWA

בוא נדבר ברצינות ולא ניכנס למי שונא את הפועל ומי לא.
    לדעתי היה שיפוט במעט לטובת הרצליה וזאת החלטה שקיבלתי לקראת סיום המחצית ה-1/תחילת ה-2, אם כי לטוען שהגמר הוכרע בידי השופטים מגוחך בעיני.

עד עכשיו כל הטענות של אוהדי הפועל שגויות בעיני,
    מאזן העבירות בסדר גמור, כשמביאים את המאזן הזה שיביאו גם סטט׳ כמו נק׳ בצבע ועוד, הרצליה חגגו בצבע ומן הסתם שמאזן העבירות יהיה לטובתם.
    ניר מאירסון שופט מעולה, לא רואה בעיה בצוות ששפט את הגמר.
    יש לו משקעים עם פרנקו ? שפרנקו יילך לעזאזל עם הבכי שלו, על זה לא פוסלים שופט, מה השלב הבא ? הפועל ייקבעו ביתיות ?

העבירה של אמסלם בלתי ספורטיבית ברורה, הפרצוף ביביי פייס שלו לא קנה אותי.
    אכן הייתה עבירה על יאנג אבל לא הצלחתי לראות את הרגליים של יאנג אז אני נמנע כאן.
    אונאקו סחט כל כך הרבה עבירות, יכול להיות שהייתה עבירה אחת שהשופטים נתנו לו, לא על זה הוכרע המשחק.
    מה הטענות הנוספות ?

כולה הגיעו לגמר גביע וכמה רעש, נהריה ונתניה ואשדוד הגיעו גם כן ולא היה רעש כזה.

-----------

הרצליה לא הייתה זוכה בגביע אם הייתה משחקת מול מכבי ת״א.
    לא חושב שהרצליה יכלו לבקש יריבה נוחה יותר מהפועל, המאצ אפ בצבע מפלצתי.
    אונאקו וצמד הגבוהים הנהדרים שלא הגיעו (קמפ והבלגי) לא היו חוגגים ככה נגד סוללת הגבוהים של מכבי ת״א והארוכה.
    הרצליה פגשה את חולון עם סטיב ז׳אק, גיא פניני בצבע ואחרי זה את זלמנסון, טוקטו ואוונס, הגרלה מהשמיים.

Roma אוהב/ת את זה.
  8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

@yakov_y

אתה לא יכול להגיד שמצד אחד הייתה עבירה על יאנג ומצד שני "לא על השופטים הוכרע המשחק", האי-שריקה הזאת הייתה ההבדל בין הפרש 1 דקה וחצי לסיום להפרש 6 דקה וחצי לסיום. זו ממש הייתה החלטת שיפוט שהכריעה את המשחק. יכול להיות שהרצליה היו מנצחים בכל מקרה ויכול להיות שלא, אין דרך לדעת את זה. ועוד מאירסון מסמן שם שהשחקן של הרצליה נגע בכדור, זה אשכרה או מכירה או שהוא השופט הכי גרוע בעולם.

אנוואקו מסתבך קבוע בעבירות וגם במשחק הזה פירק חופשי שחקנים שלנו, טלקיסקי פירסם פה טעימה הזויה לפני כמה הודעות שהוא עושה 2 אופנסיב על שחקנים שלנו ובסוף מקבל שריקה לזכותו, זה היה בולט מהרגע הראשון שיש לו רישיון לשחק אגרסיבי. אם אתה רוצה עוד דוגמאות תגיד.

כמות מטורפת של פעמים במשחק לא קיבלנו שריקות על מגע עם שחקנים שלנו בצבע של הרצליה,למשל טימור ב79-79 וכשלא קיבל אנד וואן ב74-72, כשהתקפה אחרי זה הרצליה כן מקבלים אנד וואן על משהו דומה. ב2 המקרים אנוואקו המכשיל.

תחילת רבע שלוש בריצה של הרצליה, הייתה פאול די ברור על גיל בני בזריקה לשלוש.

הספורטיבית של אמסלם לא הסיפור אלא הרישיון של הרצליה למגע לעומת שריקה על כל מגע שלנו, אבל עדיין מעניין אותי מאיפה באה הנחרצות שלך(ושל השופטים) לגבי זה שזו בלתי ספורטיבית. לא הראו ריפליי נורמלי בערוץ הספורט אבל גם אם זו בלתי ספורטיבית זה על הספקטרום הכי תחתון שיש, אנוואקו סחט את זה נהדר הרבה יותר משאמסלם עשה שם משהו חריג. הפאול על בר טימור במתפרצת באותו רבע היה הרבה יותר בלתי ספורטיבית מזה, וכמובן שלא התקבלה שם שריקה ואפילו לא הלכו למוניטור.

והרצליה קבוצה נהדרת ובאמת המאצ'-אפ שלהם על הפועל היה טוב, גם להם מגיע שיפוט טוב יותר ולנצח על הפרקט ולא ככה.

"ניר מאירסון שופט מעולה" - לא לפי מאמני הליגה שדירגו אותו מקום 23 מתוך 25 מבין השופטים. בהחלט היה צריך לפסול אותו כי ברור שבינו לבין פרנקו יש משהו שהוא מעבר למקצועי, לך תראה את השרשור שפירסמתי קודם, זה מעבר למאמן שלא תופס משופט. חבל שהפועל היו נחמדים ולא הציפו את זה לפני המשחק, כנראה מתוך מחשבה שבגמר גביע הוא לא יעז להתנהל ככה.

אגב תוך כדי שאני כותב את ההודעה שלי הפועל מפרסמים מכתב ששלחו לאיגוד הכדורסל, ורשום שם שמאזן השריקות של מאירסון היה 8-2 לטובת הרצליה. וברוב המקרים שציינתי פה למעלה הוא היה מעורב והחליט לא לשרוק/לשרוק לרעת הפועל. אכן, צירוף מקרים קוסמי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/22
  9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

המיטב של מאירסון השופט המעולה נגד הפועל תל אביב, יש שם גם קטעים מהמשחק נגד הרצליה שלא ציינתי בהודעה למעלה:

קצת עצוב לי שהפועל דורשים שלא ישפוט אותם יותר, חלום שלי שהאפס הזה יגיע לדרייב אין.

10. DRORIKO Member

כמה קבוצות יורדות ליגה השנה? אחת או שתיים?

11. yakov_y YNWA

אם יש מישהו שחושב שזאת עבירת תוקף על גיל בני שיעבור לבלט.
    אין לי אפילו מה לדון פה.

הייתה עבירה קטנה עם היד, קשה לראות את זה וגם אני בהילוך החוזר ביחד עם השדרנים חשבנו שמגיע כאן 3 זריקות ליאנג.
    אחרי ההודעה של @Roma שהעיר את עיני, לא הייתי צריך יותר מידי הילוכים חוזרים, יאנג זורק את הרגלים שלו קדימה בכוונה !
    אין פה קייס להפועל... תאר לך מה היה קורה אם דרק שארפ המניאק לא היה עובד על השופט, מאיר טפירו היה היום עם טבעת.

אם הייתי יודע לערוך קטעי וידאו ההודעה שלי הייתה רצינית יותר, אין לי מושג וגם אין לי טוויטר ככה שאני לא יודע למצוא את הקטעים האלה.

היה ריפליי אלף פעם, עבירה של אמסלם, הלך בכוונה תוך כדי תנועה לאונאקו.
    לי זה היה ברור בהילוך החוזר והשופטים (לא אחד) הלכו ובדקו את המהלך, ראיתי את ההשתללות של פרנקו ועוזריו, שייקפצו, אפילו הפרצוף של אמסלם הסגיר את עצמו.

על מה פרנקו קיבל את הטכנית הראשונה ? מה פרנקו אמר לפני ומה היה במהלך לפני ?
    אני לא יכול לשפוט אירוע כזה עם עריכה יפה.

https://twitter.com/HapoelTLVBC/status/1495068562309980167/photo/1
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בציציות מחפשים אותו, כן כי דבר קשה לשיפוט כזה זה כמו לפסול פנדל כי שוער קפץ מהקו.

https://twitter.com/HapoelTLVBC/status/1495068605079334917
    תרשה לי לצחוק שוב.
    גיל בני הולך תוך כדי חסימה, עבירת תוקף.
    גיל בני לומד האבקות ?

https://twitter.com/HapoelTLVBC/status/1495068656094564364
    טעות של מאירסון.
    כמו שאמרתי שכבר בחצי הראשון שמתי לב לשריקות קלות נגד הרצליה, זה לא הכריע את המשחק.

https://twitter.com/HapoelTLVBC/status/1495068881051955205
    איפה הייתה עבירה על טימור ?
    אונאקו לא זז והוקר לא עושה עבירה מאחור.

עבירה ברורה של זלמנסון שזז תוך כדי תנועה, זלמנסון טיפש ותמיד עושה את זה.
    אם לא הייתי מכיר אותך הייתי בטוח שאתה מזלזל בנו.

כמו שאמרתי... אני לא חושב ששריקה כזאת (יאנג - 3 זריקות) או אחרת הכריעה את הגמר הזה.
    אני לא חושב שמאיר טפירו בזמנו נשדד למרות טעות שיפוט אחת שכואבת לכולם עד היום כולל לי, אני לא אוהד ירושלים אפילו.
    טוד וורניק, שופט בינלאומי הצטרף ונמצא בצד של הפועל.
    זה מצחיק, וורניק שפט את הגמר ב-88 שבה שאליצור נתניה נשדדה על ידיו והפסידה גביע לגליל אחרי מסע מופלא בגביע.

Roma אוהב/ת את זה.
  12. yakov_y YNWA

@Roma
    למה הפועל צריכה סנטר ?
    אמרת שאתה מחזיק מאוונס ואם אני זוכר נכון אתה המעריץ הכי גדול של טוקטקו תקן אותי אם אני טועה.
    זלמנסון התקפית טוב כבר שנתיים פלוס.

אני לא מתלהב מהפועל, לא הגנתית ולא התקפית, לא מהקו האחורי (שהוא די טוב אבל לא שובר שיווין), לא מצמד הזרים הבינוניים מינוס (טוקטקו ואוונס).
    בלי לבדוק... אני מוכן להתערב שהקבוצה שהזרים שלה קולעים הכי מעט אני בטוח שהפועל נמצאת שם.
    אין שום מספיק שחקני הגנה בסגל.
    זה רחוק מסגל שהבטיח פלייאוף או רחוק מרחק סנטר אחד מסגל פצצה.
    גם דני פרנקו לא הייתי ממהמר לחדש לו חוזה.

חולון עם כישלון ראשון עם גודס בגביע.
    מצד שני גודס הביא וכנראה שהביא בענק בדיוק את החיזוקים שצריך.
    גארד וגבוה זרים, מקווה שרגלנד וז׳אק ייעזבו.
    רגלנד זה רכז שהרבה זמן לא ראיתי, רכז שפשוט מזיק לקבוצה, מחזיק את הכדור הרבה זמן, קולע לא מספיק טוב, מאבד, בעייתי בהגנה, התקפית הוא יפתח זיו 2.
    ז׳אק, כל ילד יודע שהוא לא ברמה של זר לליגה.

עוד מעט יש לחולון ליגה בלקנית.
    עידן אלבר עזב, חבל, היה כישרון גדול שהולך לאיבוד כבר שנים.
    לא הצליח בנס ציונה, הלך לייבש ספסל במכבי ת״א, אחר כך הלך לחולון, היה צריך ללכת לליגה הלאומית ולקבל דק׳, קבלת החלטות רעה.
    בורדיון שקולע פחות מ-4 נק׳ בליגה אומר שאם לא ייקבל חוזה בחולון יירצה לחזור למכבי ת״א... מודעות עצמית.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/22
  13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חייב לומר אחרי שראית שוב את המהלך של יאנג. הוא זורק את הרגל קילומטר קדימה. זו לפי החוקה היבשה עבירה טכנית לרעתו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

Roma ו-yakov_y אוהבים את זה.
  14. Roma מנהלים

yakov_y,

לא מחזיק מטוקוטו בכלל אבל הוא לוהט בחודשיים האחרונים, אין לי טענות לגביו. הוא לא קשור לבעיה העמוקה בצבע. אני אף פעם לא החזקתי ממנו והקליעה החשודה שלו שבחודשיים האחרונים זה מנייה בטוחה ויציבה.

אוונס סנטר בינוני כמו שכבר אמרתי, הוא יכול להיות מחליף בקבוצה עם זרים עודפים כמו חולון וירושלים כי הוא עדיף על ההיצע הישראלי. בהפועל תל אביב הציוות שלו עם זלמנסון פשוט לא מספיק טוב לשאיפות שלהם. בדיוק כמו זיזיץ' וריינולדס ששניהם שחקנים נפלאים אבל הציוות שלהם ביחד הוא לא אידאלי.
    אישית מעדיף סנטר הגנתי ושוט בלוקר וסנטר התקפי בדיוק כמו שיש באימפריות הגדולות באירופה כפי שאמרתי בעבר.

זלמנסון טוב בחצי מרחק אבל זה לא סנטר התקפי מושלם, הוא לא סוחט עבירות מהיריבים שלו ומוציא אותם מהמשחק. הניצחון של אונוואקו זה סחיטת העבירות שלו, הוציא את הסנטרים של הפועל מהמשחק וגרם להם לשמור בחצי כוח.

נ.ב. אתה חולה שבכלל התייחסת לציוצי הבכי של המועדון המביך הזה. לקחו שריקות של 50\50 והפכו את זה לטעות מוחלטת.

15. Roma מנהלים

גם סקוטי מומחה בזה ובשנה האחרונה כבר השופטים טיפלו בזה. במיוחד ביורוליג שהוא כבר לא מקבל שריקות כאלה.

מצב נושא:
הנושא נעול.