הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

בחיי איזה קשקוש. שזר זורק כפול רבע זריקות אז הוא גם יקלע הרבה יותר. אני לא חושב שהבעיה של הישראלים היא הקליעה.
    ציינת שלושה ישראלים שנתנו עונה נפלאה עם מספרים יפים, לפחות תציין ישראלים שלא תורמים - אהמ אהמ אצלנו יש כמה כאלה.

הפועל תל אביב הוכיחה שהישראלים שלה נותנים פייט מעולה ללגיון הזרים הצהוב, רק חבל שהם איבדו את הסיכוי בלי הזרים שנפלו כמו זבובים עקב פציעות.

רועי הובר שחקן מוכשר עם ניהול קריירה כושל, בסוף הוא יצליח כי כישרון יש אבל חבל שאף אחד לא מכוון אותו.
    מזכיר את יפתח זיו, הוא עוד יגיע לחמם ספסל במכבי תל אביב.

2. DRORIKO Member

איזה קליעה יש לזלמנסון בחייך. אני עד עכשיו לא יודע במה הוא טוב בכלל כי גם הגנה הוא לא עושה. עמית שמחון יכול לתת משחק טוב ואז להעלם ל-5. נגד מכבי נתן הצגה ופתח מהדורות ואז נעלם לכל הפליאוף, זה נקרא שוטר? פעם היה לך שחקנים כמו ג׳מצ׳י, כמו אמיר כץ שאם הם הם לא היו קולעים טוב באותו משחק היו מדברים על זה, היום כששחקן נותן משחק טוב בחודשיים זה כבר סיבה למסיבה, כמו עם ילדים קטנים.

3. Roma מנהלים

זלמנסון קולע מצוין מחצי מרחק - חתיכת נשק שהוא פיתח. אחלה C\FF מחליף.
    אי אפשר להגיד שבר טימור או אדם אריאל הם לא קלעים ברמה טובה לצורך העניין.

מה שהיה פעם היה פעם, זה לא רלוונטי. הכדורסל היום שונה לחלוטין.

לאנשים מסוימים קל להיטפל לישראלים קודם אבל כל הקבוצות קודם כל בניות על הזרים והם לוקחים את מרב הזריקות והאחריות על המשחק. ראיתי את הפועל תל אביב עם שני זרים וחצי וישראלים ועשו יופי של משחק מול מכבי תל אביב.

שאני רואה את בר טימור בהפועל תל אביב בפלייאוף מול השחקן המסורס שהיה אצלנו זה קצת צובט. תמיר בלאט אצלנו קיבל את המפתחות ולמרות שאני לא אהבתי השחיתות סביב זה הוא עדיין לרוב הוכיח את עצמו.

4. DRORIKO Member

גם בר טימור זה מפס היצור של עמית שמחון, משחק אחד הצגה חמש משחקים דני דין. גם בסדרה נגד מכבי הוא הופיע רק למשחק אחד. לגבי תמיר בלאט אתה מה זה נסחף. אני ראיתי רכזים גדולים בירושלים. ראיתי את עדי, ראיתי את שפר, ראיתי את טפירו. בלאט אפילו לא באיזור.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בר טימור בפלייאוף:
    משחק ראשון 18 נקודות ב67% מהשדה, 3 אסיסטים, 19 מדד.
    משחק שני 15 נקודות ב75% מהשדה, 3 אסיסטים, 16 מדד.
    משחק שלישי 26 נקודות ב82% מהשדה, 6 אסיסטים, 35 מדד.

רק במשחק הרביעי היה חלש, חוץ מזה התעלות ענקית שלו בפלייאוף כמו בערך כל הישראלים שלנו חוץ מקולשוב.

וכן גם זלמנסון נשק התקפי טוב כשהוא בזון שזה לא קורה מספיק. העונה היו לו כמה חודשים טובים בהתחלה, אחרי זה כמה חודשים חלשים ואז התעלות בפלייאוף. הבעיה שלו ממש לא בקליעה אלא בראש ובראשונה שהוא רך בהגנה מכל הבחינות.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסך הכל זה די פשוט, אם השחקנים הישראלים כאלה טובים הנבחרת תשתפר בצורה ניכרת. נראה אם זה יקרה...

@Roma
    זלמנסון, טימור ובלאט ספגו המון ביקורת מצדך כשהם שיחקו בירושלים. שכחת את זה? עכשיו בגלל הסדרה מול מכבי אתה משבח את שני הראשונים. למה אין לי מושג כי אין למכבי הגנה רצינית או שמה אתה לוקח ברצינות את התרומה של ריינולדס וויליאמס ואפילו ווילבקין שבהגנה פשוט חור.

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/22
  7. Roma מנהלים

בלאט ספג ביקורת על הקומבינה סביבו וקטש. כשמובטח לשחקן 25 דקות ללא קשר ליכולת על הפרקט זה לא מקצועי, שבלאט היה טוב אז לאף אחד לא היה אכפת. יש לי הרבה ביקורת על בלאט אבל בתור ישראלי מוביל אני לוקח אותו כל יום, זה לא אומר שהוא צריך לשחק X דקות אם הוא לא טוב.
    בר טימור זה סיפור עצוב על מאמנים שפסלו את השחקן הזה, אף פעם לא העריכו אותו כמו שהקהל העריך. גם אותו היום אני לוקח.

ראית את הישראלים שיש לנו היום? גורמים לי להתגעגע לזלמנסון, בלאט וטימור(אף פעם לא רציתי שיעזוב).

8. DRORIKO Member

שוב, מה זה כשהוא בזון, אני מצפה משחקן לקלוע כל משחק, יודע מה ברובם. לא בקטע של להתנשא אבל לפני שנולדת היה סנטר בשם תומר שטינהאור, אפילו שיחק בקבוצה שאתה אוהד. זה למשל סנטר שידע לשים את הכדור בסל, ממש החזקתי ממנו. למעשה זה הסנטר הישראלי היחיד שידע לעשות את זה. למה אתה חושב שכל קמפיין של הנבחרת אנחנו מחפשים לאזרח סנטרים? כי אין לנו גבוהים שיודעים לקלוע.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma
    זה שאתה מעדיף אותם על אלה שמשחקים עכשיו בירושלים זה לגמרי לגיטימי, אבל אני שוב אומר, אם דור הישראלים הנוכחי באמת טוב אז אנחנו נראה את זה בנבחרת או ביורוליג (אם לא במכבי אז בקבוצות אחרות). אני לא משוכנע שהם כאלה טובים.

10. Roma מנהלים

הם באמצע, לא כאלה חלשים כמו שדרור ציין.

דרך אגב לנבחרת יש עוד מספר משתנים שלא בהכרח קשורים לדור כמו יריבות ושחקנים שזמינים.

11. yakov_y YNWA

איזה הישגים יש נניח לנבחרת סרביה ?
    נבחרות זה גם מזל וטורנירי נוק אאוט, לא מדד טוב. נניח ארה״ב של אליפות העולם האחרונה לא הייתה מפסידה בסדרה עם טייטום וחבורת בוסטון עם כמה שזה עלוב שהם הפסידו.
    כדורסל נבחרות לא מעניין אף אחד כולל מנהלי הטורניר.

המדד זה כמה שחקני יורוליג ואן בי איי יש לכדורסל הישראלי, המדד השני זה יורוקאפ, ליגות בכירות באירופה וליגת האלופות.

לא רואה הבדל בשחקן הישראלי (למעט סגנון המשחק כמובן שהשתנה) ב-20 שנה כמעט שאני צופה בכדורסל.
    הדבר היחיד שזיעזע אותי כאן היו מחמאות לעידן זלמנסון ואל תעיזו לבקר אותי... סבלתי ממנו מספיק כאוהד נבחרת ישראל.
    אשכרה היתרון היחיד שלו זה הסייז וזהו, הוא צריך לשחק בליגת העל או בנבחרת ישראל רק אם אין גבוה ישראלי וב״ה יש לנו לא מעט כאלה (רעיון טוב לבנות סגל משלי לנבחרת).

הרצליה נותנת בראש למכבי ת״א.
    מתי נקבל ראיון של רקנאטי על כמה אבי אבן מאמן עולה ועוד אמירה של שימעון על אבי אבן ?
    מה עם ניקולה ?
    מה עם חגיגות העפלת היורוליג לפלייאוף ?
    ניצחו את פנר׳ וברצלונה שלא עניין אותם המשחקים וחוגגים את זה, אלוהים ישמור כמה המצב של המועדון הזה מזעזע לקראת העונה הבאה.
    אם עד עכשיו כלום לא השתנה שם, אין למועדון הזה טיפת אופטימיות.
    שיביאו מנהל מקצועי תותח שיציל אותם מכל השימעון והרקאנטי האלה, זמנם עברם, מ-2006.

זופי אבדיה ואורן אהרוני,
    אחד אימן ילדים אשתקד, השני היה מאמן נוער של מכבי ת״א משפילים לבד מערכת שלמה שכוללת את ניקולה, אבן, שמעון וחבריו.
    והם עושים את זה עם אקוניס ורקאנטי הכושלים !!!! הישג כפול, זה כמו להצליח עם רמי כהן.

12. הרצליה Member

תענוג של קבוצה הרצליה, לא זוכר מתי ראיתי כל כך הרבה משחקי כדורסל מלאים של בני הרצליה ולא השתעממתי אחרי כמה דקות.

המשחק האחרון שהייתי בו עוד היה תחת בני השרון ב-2004, לא פוסל הגעה ליד אליהו ביום רביעי.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שהיה צפוי, הרצליה משווה והיא מראה שהיא רצינית לכתר. לא מופתע מהיכולת של מכבי, ככה היא נראית כל העונה.

14. DRORIKO Member

הבדלים של שמים וארץ. בתור אחד שגדל על הנבחרת של שנות ה-90 שמים וארץ. אחרי זה הגיעה הנבחרת של תחילת ה-2000 עם מאיר טפירו הגדול ועם גור שלף וטל בורשטיין ששיחקו במכבי ההיסטורית של אותה תקופה. גם בדור שבא אחרי עם כספי מקל ואליהו היה לך מה למכור, למרות שזאת היתה נבחרת קצת פחות טובה. הדור הנוכחי הוא סימן שאלה גדול. יש לך את דני ב-NBA אבל עד שהוא לא יגיע לנבחרת אני לא אוכל לדעת כמה הוא באמת השתפר שם. תומר גינת לפי מה שאני שומע עושה חיל ביורוקאפ וגם אותו יהיה מעניין לראות בנבחרת. לגבי כל השאר אין לי הרבה אופטימיות. גם ים מדר לפי מה שהבנתי די נתקע אצל אוברדוביץ'. בוא נגיד שבוסטון כרגע לא צריכה אותו.

15. DRORIKO Member

אגב מישהו כתב בטוויטר שמה שבני הרצליה עשתה למכבי זה אלימות בתוך המשפחה וזה נכון ליטרלי. הבעלים של מכבי והבעלים של הרצליה הם בני דודים.

מצב נושא:
הנושא נעול.