הפועל חולון אלופת המדינה בכדורסל 2021/22

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד תחזית מדויקת.

abcd, הרצליה ו-Clock End Stand אוהבים את זה.
  2. yakov_y YNWA

1. במהלך הפיטורים של יאניס וההחתמה של אבי אבן בדקתי מה העונה הכי גרועה של מכבי ת״א.
    הייתי צריך ללכת רחוק עד לשנות השישים אם אני לא טועה, בכל מקרה מה שאני זוכר שב-2008 עם קטש וצביקה זה היה ככה:
    זכייה בגביע הליגה עם קטש (זכייה ראשונה של המועדון אם לא טועה), הפסד בגמר גביע מול ירושלים, הפסד בגמר יורוליג לזליקו והפסד בגמר ליגה לחולון, עונה אגדית.

העונה:
    זכייה בגביע הליגה, הדחה מגביע המדינה בדרבי בחצי, הדחה ברבע יורוליג מול ריאל בסוויפ (מתי היה ניצחון אחרון בפלייאוף ביורוליג ? ב-2014), הדחה משפילה אחרי עונה משפילה בחצי גמר מול הרצליה.

2. מישהו יודע מתי רקאנטי יוצא לתקשורת ?
    אחרי שנים שהיה בשקט, החליט לדבר אחרי תקופה טובה עם אבן, גם שמעון ועכשיו הם יידברו או ייעלמו ?

3. מאמן הנוער של מכבי ת״א אשתקד מדיח אותם.

4. ווילבקין וזיזיץ׳ אוברטייד.

5. אנדי ואן ואליט זה שחקן אירופאי שהייתי שוקל להחתים.
    כבר דיברנו על זה שדי עם האמריקאים כל הזמן, אפילו כמתזארחים.

6. הרצליה פיענחו את הסוד, 5 זרים, 3 בקו הקדמי.

7. ירושלים יכולה להתמודד עם הגבוהים של הרצליה.
    מה חולון ייעשה ?
    קייזר ודלטון סבבה, ג׳ונסון כמה דק׳ ב-4 מילא.
    זה לא מספיק ואם ז׳אק ישחק במקום דלטון לא בטוח שזה יספיק, חולון בבעיה.

3. רוברטו באגיו31 Member

עם כל הכבוד לזאק לידיי ועוד כמה שחקנים טובים ומוכשרים ששיחקו בליגת העל לאורך השנים, אני לא זוכר מאז שאראס שחקן כל כך טוב שמשפיע על קבוצה שלמה כמו אונוואקו בהרצליה .

זה שחקן שיכול להיות סופרסטאר ביורליג באחת הקבוצות המובילות, הוא בכלל גדול על מכבי.

דבר ראשון שצריך לעשות לקראת העונה הבאה זה להעיף את וויצ'יץ', אבל אני לא אופטימי שזה יקרה .
    אם איש מקצוע נוראי כמו אבי אבן נמצא במערכת כל כך הרבה שנים בלי לתרום כלום ( הוא בכלל היה במחלקת סקאוטינג והיה אחראי לכמה שחקנים גרועים ולא כשירים שהגיעו למכבי ) אז כנראה שלמקבלי ההחלטות באמת אין מושג .

פדרמן ומזרחי צריכים לגמור את הסיפור שלהם כחלק ממקבלי ההחלטות . כבר לא כשירים לתפקיד .

אגב, איך קבוצה צנועה מכל הבחינות כמו הרצליה מצליחה להביא שחקן כמי אונוואקו, ומכבי כבר שנים מביאה שחקנים גרועים?? מישהו זוכר מציאה שמכבי הביאה בשנים האחרונות במחיר נמוך ?

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את שלי אמרתי. הכתובת היתה על הקיר ולצערי צדקתי. הבעיות הקשות כבר ראינו באירופה ולדעתי הבעיה הכי גדולה היא באנשים שבנו את הקבוצה הזאת. לצערי הם עדיין במועדון. אי אפשר להמשיך הלאה עם וויציץ או עם אבי אבן. רק חבל שאף אחד מקברניטי הקבוצה כבר לא יכול לנהל את העניינים כמו שצריך. פוטין גרם לנו רק נזק ואחרי כמה משחקים שיא עני זה נראה טוב, מול ריאל קיבלנו את מה שמגיע לנו. במקום להתכונן ברצינות לעונה הבאה עם צוות טכני חדש, וויציץ ואבן עדיין מושכים בחוטים. ועכשיו? למכבי אין את הכסף כדי להתחרות עם עשירי היורוליג לכן "פליטי רוסיה" הבכירים לא יגיעו אלינו, אבל זה לא אומר שמישהו בראש הפירמידה צריך להחליט לאן פנינו?

מאחל הצלחה להרצליה בגמר. קבוצה נחמדה עם כדורסל טוב. לא יודע, אני חושב שעדיף להם לקבל את ירושלים כי גם אז היא תהיה האנדרדוג. פחות גדולה מאשר נגד מכבי, אבל לדעתי חולון הוכיחה שירושלים גם לא יציבה. בכל מקרה הליגה תקבל אלופה חדשה.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו ויכוח על אונואקו, אבל זה בסדר. על מה שקורה במכבי נותר רק להסכים. העניין הוא שאתה מעלה רעיון שנחשב כמו בגידה במדינה...מכבי ללא שמעון ופדרמן? מה, השתגעת :p
    לא, אתה לא משוגע אלא בן אדם שמבין מצוין מה צריך לקרות. הקבוצה זקוקה נואשות לכיוון חדש. לאנשים מוכשרים עם חזון חדש. הקבוצה נשארה מאחור בזמן וככה היא נראית.

רוברטו באגיו31 אוהב/ת את זה.
  6. yakov_y YNWA

30-0 היה המאזן של הצהובים בסדרות של הטוב מ-3.

אבי אבן אחראי ל-3 תבוסות הכי גדולות בכל הזמנים של המועדון בפלייאוף, כולן ברצף.
    הוא לא האשם היחיד אבל איזה מינוי כושל, מהמינויים הכושלים ביותר שיש בספורט העולמי שאני זוכר.

העיקר הפועל התלהבו שניצחו 4 משחקי דרבי,
    לא עשו כלום העונה, סתם ניפחו אץ העונה והניצחונות שלהם בדרבי.

30 הפסדים בעונה אחת למכבי תל אביב.
    אני חושב שזה העונה השנייה עם הכי הרבה הפסדים, בעונת 5 המאמנים היו להם 35 הפסד.

7. DRORIKO Member

מודה טעיתי, חשבתי שוילבקין לבד יביא למכבי אליפות, מסתבר שלא כך הם פני הדברים. למכבי יש מאמן מחבל, בלי שום ניסיון, שמונה רק בשם הקומבינה והצליח לחרב לקבוצה גם את הפליאוף, והאפיל אפילו על ההיחנקות מול ריאל. הבעיה שאולי הכשלונר הזה ירד מעמדת המאמן אבל יחזור לעמדת הסקאוט בשביל להביא עוד שחקנים מחורבנים שלא יביאו את מכבי לכלום. אגב למי שכבר מתגעגע לא לדאוג, אבן קרוב לודאי יחזור לעמדת המאמן בסביבות פברואר 2023.

8. DRORIKO Member

עוד חזון למועד, אבל אם בני הרצליה תיקח אליפות היא תהיה הראשונה מזה 53 שנה שלוקחת דאבל ושהיא לא מכבי תל אביב. האחרונה שעשתה את זה היתה הפועל תל אביב, אבל אם בני הרצליה תעשה את זה זה יהיה עוד יותר מטורף כי מדובר במועדון צנוע, הפועל באותם ימים היה המועדון הכי מצליח בארץ.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

הפועל עושה במכנסיים זה תמיד נחמד.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הנה קיבלנו סדרת גמר בין הרצליה לחולון....לדעתי מישהו חזה את זה...שוב, לא הפתעה אם מסתכלים לאורך כל העונה. מכבי היתה לגמרי בדיחה, ירושלים קבוצה ללא יציבות. יהיה גמר נחמד, אני מאחל להרצליה דאבל.

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מי שמזלזל במאמן וחושב שאפשר לחסוך על זה משלם בריבית. וזה נוגע לשתי הקבוצות מהקצוות של כביש 1.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

שי, DRORIKO ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  12. yakov_y YNWA

שמח בשביל גיא גודס, אמרתי בקיץ שהוא מאמן יוצא מן הכלל שתמיד מביא תוצאות ולא מוערך כי אין תארים.
    אני לא מאמין שחולון ייקחו אבל קצת על גודס.

3 גמרים ב-4 השנים האחרונות,
    לא מדבר על גמרים בכל המסגרות שהפסיד המון אבל זה בעיקר עם ראשל״צ, מעניין מה המאזן שלו בגמרים כי לדעתי הוא נוראי.
    זכה רק בגביע אחד וזהו, נכון שהיה עוזר מאמן הרבה שנים.
    מי האמין שחולון תעשה עונה גדולה מהעונה שעברה, שאפו.
    ראשל״צ קדנציות גדולות היו לגודס, במכבי ת״א כישלון מטורף וגם בירושלים למרות שזכרתי תקופה וכדורסל יפה שם, דווקא הגמרים שלו לא איתם.

מחר אתייחס לכל החצי גמר הזה והגמר שיבוא.

13. Mahranlala Member

ברכות לחולון ולהרצליה
    מקנא מאוד בניהול של חולון בכדורסל
    אצלנו מאוהבים ברעיון של קבוצת אוהדים שמוביל לקבוצה שאולי לא יורדת ליגה ומתפרקת אבל לקבוצה בינונית שנלחמת על מקום בפליאוף עם הבלחות מידי פעם.
    אין להם תקציב גבוה בהרבה משלנו והם התחילו עם תקציבים זהים
    אבל עם ניהול נכון הם כבר כמה שנים בטופ 3 של הכדורסל הישראלי עם הצלחות יפות
    למרות שיש הרבה כשלונות במאני טיים בסדרות או בחצאי גמר גביע הם בהחלט שמו את עצמם מעל הליגה ביחד עם מכבי וירושלים.
    וזה ההפך לעומת מכבי וירושלים שלהם תקציבי ענק ופער גדול מהליגה אבל ניהול גרוע.

למרות זאת יש לי הרגשה שיהיה דאבל של הרצליה
    הם יותר טובים ומשחקים כדורסל יותר יפה לאורך זמן מהמשחקים שראיתי
    חולון תלויה הרבה בקליעה מבחוץ והתעלות של איזה שחקן אחד והקיצוניות די גדולה.

פעם ראשונה מאז 1993 שמכבי וירושלים לא בגמר

14. DRORIKO Member

ה״אשמים״ העיקריים זה פפ גווארדיולה וזינדין זידאן. הם גרמו לבעלי קבוצות לחשוב שלא חייבים מאמנים עם ניסיון בשביל להצליח אז אם אפשר לחסוך כמה גרושים זאת אחלה עסקה. אימון זה מקצוע ואין פה קיצורי דרך. אני הרבה יותר מעריך אחד כמו ברק פלג שירד לליגה הלאומית לכמה שנים וחזר יותר מנוסה ומחושל.

15. DRORIKO Member

אז עם כל הטררם סביב בר טימור הוא לא נבחר אפילו לשחקן השישי של העונה

מצב נושא:
הנושא נעול.