הפועל חיפה - עונת 2022/23: סגל (כמעט) חדש לגמרי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י HHFC1924, ‏28/7/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מביא את רפואה במקומכם.

2. HHFC1924 Member

כנראה זה או רפואה או לוי (בלבול עם חוזה בקבוצה שלו בחו"ל שטרם פיטרה אותו או התפטר)

במצב הנוכחי זה הכי טוב שאפשר. שוק המאמנים הישראלי מאוד מוגבל ועכשיו לחפש את התגלית הבאה זה הימור גדול שיכול לעלות ביוקר. גם להביא עכשיו מאמן מחו"ל, בטח שבאמצע העונה בארץ ובעולם, זה קשה עוד יותר. חוץ מגולדהאר, לא זוכר בעלים שהצליח עם הנחתת מאמן זר בשנים האחרונות

חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  3. shons242 Member

אתה באמת חושב שמישהו אחר יכול לשנות את המצב שלכם ???

גם עם תמנו את פפ או קלופ עדיין הם יעבדו תחת יואב כץ .... המחאה שלכם הייתה צריכה להיות נגדו ולא נגד קלינגר
    כל עוד יש לכם בעלים כזה שכונתי ואנשי ניהול עוד יותר שכונתיים מימנו אתם בדרך הבטוחה ללאומית לדעתי אתם היורדת הראשונה העונה

וסתם לידיעה אני אוהד מכבי חיפה נכון אבל מאוד מסמפט את הפועל חיפה כואב לי המצב שלכם באמת

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  4. matanbl22 Member

מצד שני אומרים עליו ניהול שכונתי קמצני וכו אבל מצד שני יש שם סגל עם תורג'מן, ממן, אליאל פרץ, אלחמיד זה סגל מכובד ויקר שחייב לסיים פלאוף עליון

5. Raulito Madridista

רוני לוי וחנן ממן זה הולך טוב ביחד? בממלכת הפועל חיפה זה חייב להיות שיקול, לא? אין הבדל גדול בין המאמנים. לדעתי אם רוני לוי יגיע הוא יציב 'אתגר' גדול יותר בדמות רצון ספציפי לעוד חיזוק ואנשים משלו בעוד קובי רפואה בניגוד למה שאמר - כן ייתפשר בקלות יותר. רוני לוי בגדול מאמן הגנה יותר טובה, סטיגמה די נכונה שקיבל על מסעי ההיחלצות עם בית"ר ירושלים ונראה שזה מה שהקבוצה הזו צריכה. הסגל מספיק טוב התקפית.
    אני חושב שבשנה שעברה למכבי נתניה היה גב חשוב מאוד של הקהל שהגיע במספרים ודחף קדימה ובהפועל חיפה זה לא יקרה. גם הקהל של הפועל הלך אחריה וכנ"ל בית"ר. לא שזה תנאי להצלחה, תספר לנו ק"ש וגם קבוצות כמו אשדוד, אבל זה חיוני.

אגב עמיר פלג כתב מדויק על קלינגר היום: "הכישלונות, ההתנהלות וגם הבריאות, מסמנים עבור האיש שקיבל כל מה שביקש, את המקום הכי מתאים למאמנים שעשו מעט ומדברים הרבה. במקום פרישה - פרשנות".

6. HHFC1924 Member

לא אמרתי שזה ישנה משהו. זה אולי פלסטר לעונה אבל לא שיפור לטווח הארוך (מקווה שאני טועה אבל כך זה נראה)

כמה מהאוהדים שלא החרימו אתמול את המשחק ובאו שרו "יואב כץ תלך מהפועל" ולא רק "קלינגר תתפטר" אז להגיד שהקהל מוחא רק נגד המאמן זה לא נכון.
    בשנים האחרונות היו ניסיונות לחבר קבוצת רכישה בין נקש (הספונסר של הנוער), ביליה, הברפלד וגם יוסי מאור שלפני עשור פנה לקבוצה ובהמשך הלך לנתניה ולאחרונה רצה גם את חדרה. הם אלה שצפויים לקנות את המועדון מיואב ביום שהוא יחליט למכור (אף אחד לא יודע מתי הוא באמת ימכור)

7. HHFC1924 Member

גם קלינגר פוטר וגם בן מרגי צפוי ללכת.
    פשוט יום מושלם

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפטרים את קלינגר,הכישלונר הכי גדול ב20 שנה האחרונות, בשביל למנות את רוני לוי, הכישלונר השני הכי גדול בכדורגל הישראלי ב20 שנה אחרונות.
    זה למה בחיים המועדון הזה לא יתרומם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. matanbl22 Member

זה לא רק הפועל חיפה, זה הסיפור של הכדורגל הישראלי. קלינגר,מימר,סילבס, רוני לוי, קורצקי מה זה כבר משנה? כולם אותו אחד

Sturridge, oranfu, שי ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי קלינגר וקורצקי רמה מתחת לשאר הרשימה הזאת, רפואה רמה מעל.

11. oranfu Member

קלינגר לא מאמן.
    גם רוני לוי לא מאמן.

אלה 2 שרק פוגעים בקבוצות שלהם.

alexshw אוהב/ת את זה.
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סך הכל הגיוני, לפטר מאמן אנטי כדורגל שהיה ברור לכולם שהמינוי שלו יכשל בגלל הגישה ההגנתית ולהחליף אותו במאמן אנטי כדורגל שהמינוי שלו יכשל בגלל הגישה ההגנתית שלו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. קשר שמאלי Member

אתה מחפש הגיון אצל יואב כץ החובבן? הפועל חיפה תחתיו שורדת בליגת העל נטו בגלל היתרון הכלכלי הגדול שיש לה על לא מעט קבוצות בליגה

14. Andrei Kanchelskis Member

לא שאני מחזיק מרוני לוי(בכלל לא)אבל כמה מאמנים נורמטיבים יש בכדורגל שלנו שעולים במשהו על רוני לוי? לצערנו רמת המאמנים פה היא בתחתית של התחתית ולא נראה לי שמישהו אחר משוק המאמנים הדלוח שלנו היה לוקח אתכם למעלה.

15. alexshw Member

כץ רצה במקור את בלבול בקיץ, אבל בלבול בא בדרישות מקצועיות של צוות מורחב ועזרים טכנולוגיים.

Love Is Red ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.