פתאום יואב כץ נהיה פחות יואב כץ ומאריך חוזים לסבג ודיבה שהם כבר שנתיים חלק מעמודי התווך בדרך לצמרת וגם פנה לג'ראפי להשאירו לשנתיים נוספות. אינני יודע אם זה ניסיון לגרום לנו לשכוח את כל הדברים הרעים שעשה למועדון אבל אם כן זה לא יעבוד לו. הקהל לא שוכח. גם עכשיו הקהל דורש מיואב כץ דבר אחד וזה למכור את המועדון
היום רוני לוי במשחק הכי כושל שלו מאז שהגיע להפועל (אולי גם הכי כושל שלו בקריירה) לא הכין את השחקנים למשחק שהיו כבויים ובדגש על שחקני החילוף שבכלל עשה חילופים הכי שגויים שהיו לו בקבוצה. רוני לוי צריך להתבייש בעצמו שככה גרם לנו להיראות היום ושום תירוץ של "דיארה, סאלו וסבג לא שיחקו" ו"השגנו את הפלייאוף וזה מה שחשוב" לא יעזרו לו הפעם. בעונות תחתית לא היה חוסר מחויבות כמו שהיה היום וזה עוד בדרבי. בושה וחרפה
תגיד, בן כמה אתה? איך אפשר לקחת אותך ואת התגובות שלך ברצינות ? לא נמאס לך שכל דבר אצלך הוא "הכי"? הכי כושל, הכי גרוע, הכי לא טוב. רוני לוי בקריירה שלו הפסיד לקבוצות דייגים כשאימן קבוצות שרצו לאליפות, חטף בעונת הגביע 5 ממכבי תל אביב כמאמן מכבי חיפה, תאמין לי שהפסד בדרבי 2:0 ליריבה העירונית זה ממש לא המשחק ההכי כושל בקריירה שלו.
שאלתי אותו את השאלה הזאת כל כך הרבה פעמים הוא בחיים לא עונה אל תנסה להערכתי לא יותר מבן 15 -16 גג 17 ורואה כדורגל ישראלי לא יותר מ5- 6 שנים רצוף
להבדיל משניכם אני מבין בכדורגל אגב, גם כשניצחתם אתם עצבניים אש יותר ממני וזה רק בגלל שהבעתי דעה. זה כיף כל אני חייב להמשיך להגיד מה שבא לי ככה תתעצבנו יותר.
עצבני ??? מה הקשר בין זה לבין זה שאתה מסרב להגיד בן כמה אתה..... הדעות שלך בכל הנושאים כאן בפורום שאתה מגיב אליהם הם ילדותיות ושטחיות ומראות על הבנה מאוד מנימלית אם בכלל בכל הנושא של כדרוגל וכו' דעות של ילד קטן שלא ראה כלום בחייו ושמע סיפורים ואגדות על משהו שלא קרוב אפילו למציאות
אתה ממש מצחיק אותי אני יכול להתנגח איתך עד מחר התמימות שלך כל כך מתוקה וחמודה פשוט קסם של ילד..... מעתה אני רק מטפח אותך תמשיך לחלום להאמין אולי הפועל חיפה שלך יביאו לך רגעים של אושר כמו שאני חוותי מהקבוצה שלי יום אחד זה יקרה אמן.....
אורן גולן תובע מעל 800 אלף שקלים מהפועל חיפה עד כדי כך תובעים את יואב כץ שאפילו אורן גולן שלא עשה כלום במועדון תובע אותו
ניצחון מאוד כיפי. לא פשוט לנצח בחוץ בטדי ועוד כשאתה ב10 שחקנים. אחרי שאניס נכנס והעלה את הרמה הוא חטף אדום שבחיים לא היה. השופט ראה שזה לא אדום אבל בישראל קורה קסם שלא קורה בשום ליגה - הvar הופך החלטה טובה להחלטה שגויה. למרות האדום, דיארה מוכיח מי השחקן הטוב בהפועל העונה עם שער מרהיב. לקראת הדקה התשעים שער שספגנו נפסל בנבדל וזה היה ממש גבולי ויש שיגידו שזה לא נבדל ובית"ר קופחה אבל אם כן אז לפחות הפעם הקיפוח לטובתינו ולא לרעתנו. העונה בכלל הוכחנו שאנחנו בלתי שבירים עם כל המשקולות שהיו לנו העונה שאין לאף קבוצה אחרת בליגה. הכאב ראש הכי גדול שיהיה לנו הקיץ זה למצוא מחליף לדיארה כי זה לא יהיה פשוט. זה שחקן שבטעות הגיע לישראל ומתאים לרמות של הליגות הגדולות באירופה.