עונת 2011/2012: מכבי תל אביב - 9 שחקנים זרים, 2 שחקנים מתאזרחים = 11 שחקנים זרים. הפועל תל אביב - 2 שחקנים זרים, מתאזרח אחד = 3 שחקנים זרים. יש לך בכלל אומץ להטיף להם בנושא הזה? בכל זאת, פאקינג 11 שחקנים זרים שיחקו העונה בקבוצה שלך.
לא מטיף כלל, יש לנו מספר רחב של זרים לפי הצורך למפעל החשוב שהקבוצה משתתפת ואנחנו לא מתביישים בזה. מי שיש לו בעיה עם זרים אלו הקבוצות האדומות שיש להן זרים בלי פרופורציה למפעל שלהם, זאת צביעות,וחוץ מזה תבדוק יחס נקודות ודקות של ישראלים בליגה,מכבי מובילה ביי פאר,היום שלושה שחורים העלו את הפועל ליגה,גועל נפש של קבוצה
מה אתה גזעני נגד שחורים, אם זה היה לבנים מאירופה זה היה יותר טוב.? גם מכבי משחקים עם המון זרים, מול פנא אוחיון היה הישראלי היחיד שבלט. והסתמכתם על הזרים. זה לא בושה ולא סיבה להיות גועל נפש של קבוצה. אולי מסיבה אחרת שאתה מרגיש בסדר, אבל כל קבוצה זכותה לשתף את הזרים שלה. הם לא חלק מהקבוצה לקישוט, אני לא אוהב את הפועל תל אביב אבל לא מבין את התלונות במקרה הזה.
מה קשורה גזענות? שלושה שחורים זאת אומרת שלושה זרים, אין לי בעיה עם הזרים רק שיחשבו טוב לפני שהם מדברים על מכבי
ליברפול87, אני באמת מקווה שאתה צוחק שאתה מטיף לנו על מספר הזרים שיש לנו בקבוצה. חוץ מזה, יש לנו בסך הכל שני זרים, קורי קאר הוא מתאזרח. אם באר יעקב הייתה עולה מה היית אומר? להם יש שני זרים ושני מתאזרחים. לפעמים לשתוק לא מזיק. לגבי ההדפס על החולצות, לדעתי זו הייתה טעות בהדפסה ואני גם לא בטוח שאלו חולצות שהפועל הדפיסה. הלילה, הלילה, הלילה - שמחה גדולה הלילה! הפועל חזרה! :aaarse: :aaarse: :aaarse:
עזוב יובל, שום טעות בהדפסה ושום כלום. אלו חולצות שהפועל הדפיסה וביודעין, אבל שיהיה לכם לבריאות. סתם עניין אותי מאיפה מרעיון הפאתטי, כי אתה חייב להודות שזה פאתטי. לגבי מה ששי אמר, אני גם לא הבנתי מה אתם רוצים ממנו. הוא לא מתלונן על כמות הזרים שיש למכבי או להפועל, הוא רק אמר שכולם תוקפים את מכבי על כמות הזרים שיש לה, בעוד שכמות הזרים בקבוצות האחרות (וביניהן הפועל ת"א) הוא ממש לא שונה ביחס למפעלים שהן משחקות בהם. ככה שלאף אחד כאן (כן יעקב, כולל גם אותך ואת נתניה שלך שבנויה רק על הזרים) אין שום זכות לתקוף את מכבי על כמות הזרים שלה כשבשאר הקבוצות רוב הישרלאים הם קישוט בלבד. מבחינתי שרק זרים יהיו בקבוצה שלי או קבוצות אחרות, אבל אני מעולם לא אתלונן על משהו שקיים בקבוצות אחרות כאשר בקבוצה שלי יש בדיוק אותו דבר.
נשים לרגע את החולצות האלו בצד כי זה מאוד מאוד שולי כרגע לפחות לדעתי, יש בכלל מקום להשוות בין מס' הזרים של מכבי תל אביב להפועל תל אביב? הפועל תל אביב לא בנויה רק על הזרים שלה, בניגוד למכבי, שאם לא היה לה את הנדריקס, סמית', סופו, לנגפורד וכו', היא הייתה נראית אחרת. לפחות לדעתי.
אבל זה בדיוק מה שהסברתי לכם. כמות הזרים ביחס למפעלים שהיא משחקת בהם. אם מכבי היתה משחקת רק בליגה הישראלית, אני חותם איתך גם שהיא היתה מסתפקת ב-3 זרים ובתקציב קטן בהרבה. אנחנו לא צריכים את הזרים האלו בשביל הליגה המקומית, אוחיון, אליהו + 3 זרים היו עושים את העבודה כשעל הספסל יושביפ פניני, בורשטיין, בלו...אבל אנחנו משחקים באירופה, לעומת שאר הקבוצות שמסתפקות במפעל המקומי בלבד (כמוכם, כמו נתניה). לכן מה אתה רוצה? להחתים 6 זרים לליגה השניה? יש לך בכלל כסף לזה? אז ברור שלמכבי יהיו 8 זרים כשהיא משחקת בפאקינג 3 ליגות במקביל. וברור שמכבי בנויה על רוב הזרים שלה. בוא תראה לי ישראלי אחד היום שיכול להוביל קבוצה ביורוליג. אחד. מצד שני, התפוקה של הישראלים במכבי בליגה הישראלית היא הגדולה בליגה, אז איך אתה מסביר את זה?
התפוקה שלהם הכי גדולה בליגה כי היא מנצחת את כל המשחקים, הם מקבלים אסיסטים יותר טובים, יש להם שחקנים יותר טובים בקבוצה שעוזרים להם, הם הישראלים הכי טובים בעצמם וזה למה התפוקה שלהם הכי גבוהה בליגה.
אחלה, אז בוא נאתגר את הצהובים יותר קשה. נזרוק את הישראלים הבכירים וניקח ישראליים אנונימיים מליגה ב' ונראה אם גם איתם מכבי תוכל להיות ספקית הנקודות העיקרית של הישראלים..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx לפעמים אני קורא את התגובות ופשוט לא מאמין.....שתסגרו עם עצמכם ותחליטו איך מתאים לכם שמכבי תתנהל, תעדכנו אותנו. סליחה שאני גלשתי כאן לא בדיון הרלוונטי, אבל זה כבר מצחיק לקרוא את זה.
שוב פעם אני לא נגד מכבי ולא אוהד את הפועל. רק אמרתי איך לדעתי הישראלים של מכבי משיגים הכי הרבה תפוקה. מצידי שימשיכו להתנהל ככה אין לי בעיה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx i Dgaf
נו באמת..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אני אשמח לקבל הוכחה כלשהי, כי זו פעם ראשונה שאני שומע שאיגוד הכדורסל אחראי על הדפסת חולצות (כי אין להם דברים אחרים בראש) ובוודאי לבצע כזו טעות מעוותת שדווקא לאור ניסיון העבר מתאימה יותר לאנשי הפועל ת"א ולא לאיגוד. כל עוד הוכחה לא התקבלה, הפועל ימשיכו להראות פאטתים עם ההתנהגות שלהם.
את ההוכחה קיבלתי אתמול בבאר יעקב כששאלתי את אחד מחברי ההנהלה. זה חולצות עם סמל של איגוד הכדורסל, לא בצבע הקבוצה, בלי סמל הקבוצה, ובלי ששם הקבוצה בכלל מופיע עליהם
ה'אוהדים הכי טובים בארץ'... http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Arti...274.120944.html פשוט אין לי מלים לתאר את הגועל והכעס האדיר שאני מרגיש כבן לניצולת שואה לנוכח הכתובות האלו. מי שכתב את זה לא נורמלי ואני אומר את זה בעדינות. 'אוהדי' הפועל ת"א כבר מזמן בדרגת הגועל של חבריהם מבית"ר.