הפועל תל אביב בכדורסל

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י King Kenny, ‏21/6/07.

1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

שי, חבל על המאמץ והעצבים שלך. הם כבר מזמן הפכו לקבוצה השנואה בארץ, הם אוהבים את זה ושיהיה להם לבריאות. אנחנו נמשיך לדרוס אותם ולהנות מכל רגע. לפחות ההנהלה שלהם מגנה. אוהדי הפועל זה העם הכי פחדני ומוג לב שיש בארץ. אוהבים להתגרות והרבה, אבל כשהם חוטפים את המכה הם מייללים כמו ילדה בת 4. אני מכליל כאן, כי מעבר לאותם זבלים, כי יש אוהדי הפועל שפויים ונורמלים שמגנים את מה שהחלאות שיושבים איתם ביציע עושים.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נותר לי רק להסכים איתך. לא צריך גם להעניש את האדומים כקבוצה. אני יודע שאני צריך לתת לדברים האלה לנוח, אבל קשה לי לעשות את זה כי הכתובות האלה פוגעים ישר בליבי. לא כאן המקום לפרט מה השואה עשתה לאימי ולי כבנה.

בכל זאת אני מברך את אוהדי הפועל השפויים בעלייה של קבוצת הכדורסל שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏17/5/12
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

מצטרף לאיחולים ליובל ולשאר אוהדי הפועל הנורמלים, בתקווה שהדרבי הבא ייגמר רק ב"חצי מנה" מהדרבי האחרון ששיחקנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx בכל זאת לא נעים, הכנסת אורחים וכו'.

4. זכאי Member

גועל נפש של כתובות
    לשמחתי הגיעו אוהדים לשם כבר בבוקר ומחקו בעצמם את הכתובות שכמה זבלים כתבו
    גם אתמול בחגיגות אף אחד לא העז לכתוב שום דבר בשפה הזאת, רק אחרי שכולם הלכו זה קרה...
    חבל לי מאוד שאתם מכלילים.
    לקבוצה הזאת יש 1600 בעלים, רובם המוחלט נתקף גועל נפש כשהוא רואה את הדברים האלה. לא צריך להתנגח בקבוצה ובכלל אוהדיה ובעליה בגלל זה.

עידן, מקווה ששכנעתי אותך בקשר לחולצות.
    ואין לנו בעיה להפסיד לכם, אנחנו באים בלי ציפיות, זה כל הכיף של דרבי בכדורסל, אין מתח, אין לנו מה להפסיד, רק לכם. מה רע?

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

זכאי,

בקשר לחולצות, אכן היה לי נראה מוזר שזה לא בצבעים וללא לוגו אבל כמו שכתבתי זה יותר מתאים לאוהדי הקבוצה לעשות. מצד שני, אולי בגלל שהליגה הראשונה מנוהלת ע"י המנהלת, אז מבחינת איגוד הכדורסל אלופת הליגה השניה היא אלופת המדינה אבל אז זה ממש בדיחה עצובה....בעצם, גם הפיינל פור זו בדיחה עצובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

ושוב, אומנם הכללנו, אבל כתבתי גם שיש לא מעט שפויים אצלכם ובירכתי אתכם על כך. גם אני שמח שהפועל חוזרת, הרבה יותר ירושלים הפאתטית שגם עוד 100 שנה לא תעשה דבר בכדורסל. אז באמת כל הכבוד לפרוייקט שהרמתם ושהגיעה בצדק לליגה הראשונה. ולגבי העקיצות, זה היה בצחוק אבל גם זה חלק מהדרבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx עד עכשיו ברגל השליטה היתה שלכם, תנו לאזן את זה עם הכדורסל.

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

כל מילה של זכאי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    אם יש משהו שהיה חסר לליגת העל זה קהל כמו של הפועל. אין אחד כאן שלא יסכים איתי.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

יובל אני אתקן. להפועל יש פוטנציאל להיות הקהל שחסר לליגה להוציא את הקהל של מכבי, אבל אם תמשיכו (אני מדבר שוב בהכללה) לצעוק משחק שלם שואה ונאצות אחרות כלפיי מכבי כמו שקרה בכל משחק באוסישקין ולא ע"י קומץ, אז אתם לא ראויים להיות בליגה ב' גם. המבחן האמיתי של הקהל יהיה מול מכביושם נראה עד כמה אתם גדולים. תעודדו את הקבוצה שלכם ותצאו ענקים, כי אין מה להשוות אתכם עם הירושלמים, אבל מצד שני האוהדים שלכם ידועים גם במעשים והקללות הבזויים שלהם. אפשר לקלל בתור עקיצה, אני לא אומר שלא, אבל כשיורדים לקטע של שואה, נאציזם ושאר הדברים שכל יהודי אמור לחוש גועל וזה לא משנה אם הוא מכבי או הפועל, אז באמת שהאלפים ששרים את זה, מכסים על שאר הנורמלים שמגנים את זה.

8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

קודם כל אתה הולך כאן מאוד מאוד רחוק. נכון, עד לא מזמן היינו שרים "שתהיה שואה למכבי" וכו', אבל מאז שזה החל לפגוע בהפועל (בתחילת הפלייאוף בעונה שעברה), הקהל של הפועל הפסיק עם זה. אתה מוזמן להגיע היום למשחקי הפועל ולשמוע בעצמך אם הקהל שר את זה או לא. ברור שביום שיהיה דרבי, אחרי כל כך הרבה שנים, לאנשים יהיה הרצון לשיר את שירי השנאה והנאצה למכבי - אבל אם יש משהו שלמדתי על הקהל שלנו, לפחות על הרוב שלו, זה שכשזה פוגע בקבוצה - לא ישירו את זה. הקהל של הפועל התבגר, אתה שוכח שעבר הרבה מאוד זמן מאז אותם ימים באוסישקין הי"ד. חוץ מזה, למה אנחנו צריכים להיות בכלל בקטגוריה של "פוטנציאל להיות קהל שחסר לליגה"? מה יותר יסקרן אותך, מפגש בין הפועל חולון להפועל תל אביב (מבחינת קהל) או מפגש בין הפועל חולון לבני השרון\הרצליה? מפגש בין מכבי תל אביב למכבי אשדוד או דרבי תל אביבי (מבחינת קהל)? מפגש בין ברק נתניה להפועל תל אביב או מפגש בין הפועל ירושלים להפועל תל אביב (מבחינת קהל)? אני חושב שהבהרתי את הטענה שלי.

9. Ricky van Wolfswinkel Member

מה ההבדל הגדול בין לקרוא למישהו נאצי ובין לבין לשיר נגד טועמה והערבים או לאחל לקהל/שחקנים/מאמן של הפועל מוות?

ומנצ'סטר יונייטד 87, כנארה שאתה שוכח שגל איתן קלע 22 נקודות במשחק הבית הקודם מול באר יעקוב, מתי ישראלי שלכם קלע 22 נקודות לאחרונה שלא בגרבייג' טיים?

חוץ מזה עדיף קהל שמקלל מקהל ששורק בוז לקבוצה שלו.

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אבל יובל, אתה בעצמך כותב "עד לא מזמן"...אני לא אמרתי שתתחילו להיות נאורים, אין לנו קהל נאור, גם לא של מכבי ורצוי אפילו בשביל הספורט קצת קללות. אתה יודע בקטנה, בן זונה ומניאק עוד לא זיעזעו אף אחד. אבל אתם עליתם פה לרף גועל חדש, ברגע שאתם מערבים (והרוב ילדים, כי מבוגרים בני 30-40+ לא יעיזו לשיר את זה) דבר שפגע כל כך בנו כעם יהודי לפני לא הרבה זמן, ברגע שאתם מכניסים את לספורט ועוד מתגאים שכל המדינה שונאת אתכם, זה כבר דוחה. אל תייצגו את ישראל, גם אני לא אוהב שמכבי "היא הקבוצה של המדינה", אבל אנחנו לעולם לא נשתמש בכתם הגדול ביותר של העם היהודי נגד קבוצה שאנחנו שונאים ושים לב שאתם היחידים שמשתמשים בגועל הזה. תעודדו את הקבוצה שלכם נטו, כי כמו שאמרתי, יש לכם לטעמי את הקהל השני בטיבו בליגה.

11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

ריקי, קודם כל לא אמרתי שאתם היחידים שמקללים, אבל עם כל הכבוד, וזה אולי מפאת גילך הצעיר אז אתה לא יודע, למילים כמו נאצי, היטלר, שואה ותאי גזים, יש משמעות הרבה יותר חזקה וכואבת עבור יהודים (אתם יהודים, נכון?) מאשר לקרוא למישהו ערבי או מחבל. ושוב, איחולי מוות מבחינתי זה גועל, ולא השלכתי את זה רק עליכם, אבל אתם היוצרים הבלעדיים של שירי השואה למיניהם.

ודבר אחרון, ושוב כנראה מפאת גילך הצעיר אתה לא זוכר, אבל כשלקבוצתך האהודה לא כ"כ הלך (גם ברגל וגם בסל), היה קשה לשמוע את העידוד שלכם מבעד לשריקות הבוז והקריאות תתפטר תתפטר למאמן...אל תהיה צבוע, זה קורה ויקרה בכל קבוצת ספורט.

12. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

בזמן שעונה שלמה לא שרו את השיר הזה אתה לא יכול לבוא ולהמשיך להאשים. מה שהיה, היה, נגמר. אותם ריסוסים שפורסמו בתקשורת היום נמחקו על ידי אוהדי הקבוצה הבוקר, זה לא תורם לשום דבר להמשיך לטחון מים. הרי אנחנו הקבוצה הכי שנואה בארץ, אז מה רוצים שנעשה? שנשב ונבכה על זה? לא, אותנו זה לא מעניין, אנחנו נמשיך להיות הכי שנואים בארץ כי אנחנו הפועל.

13. זכאי Member

מעניין אותי לשמוע מאוהדי הפועל כאן אם הם היו משאירים את שני הזרים שלנו העונה בקבוצה

14. Ricky van Wolfswinkel Member

אנחנו, בניגוד לכם, לא פועלים לפי דעת קהל, אתה לא הקבוצה של המדינה ואנחנו לא ציונים גדולים ויהודים גאים, אנחנו מייצגים את הפועל ולא את ישראל.

וזו אחת הבעיות של החברה הישראלית, לא משנה כמה זמן עבר מאז השואה, זה ממשיך לרדוף אותנו, זונה נחשב למקצוע בזוי ועדיין אנשים מנופפים פה במילה הזו בלי סוף אבל נאצי שהוא גם דבר בזוי אבל פה רוב האנשים נתקעים, הם לא יכולים לקבל את זה שקוראים לאדם נאצי, כאילו הנאצי זה דבר קדוש.
    חוץ מזה שכל הדור שלי משתמש בביטויים כמו ''X נאצי/ת'' או ''איזו שואה''.

האולטראס לא מפסיק לעודד, הייתי בשער 5 בהפסדים לא נעימים, כמו ההפסד לחיפה בבלומפילד בתחילת עונת הדאבל וכשכל הקהל השתתק האולטראס לא.
    הקהל קורא להתפטרות מאמן כשהקבוצה נמצאת בחור עמוק שעם המאמן הזה אנחנו רק נדרדר (לנדאו, סיני, בטח לא אחרי מול הפועל ירושלים.

אני חושב שצריך להעיף את סטיט ולהשאיר את קלי כפרוורד.

15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

עונה שלמה לא שרו, עלו ליגה וכל החרא חוזר לצוף. עזוב אותך בחייאת. שוב, אני לא אומר שזה כל אוהדי הפועל, אבל לטעמי זה לא משהו שיעבור כ"כ מהר. אני לא רוצה שתעשו כלום, זה עניין שלכם את מי לקלל ואיך, לפחות ההנהלה גינתה את הזבלים שעשו את זה.

מקצועית אין לי הרבה מה להגיד כי באמת שאני לא מכיר את השחקנים מלבד מתן וקורי, בשביל הכדורסל אני כן מקווה שתתחזקו ונראה עוד קבוצה שתרוץ למעלה כי פוטנציאל יש. לגבי הבית, אני במקומכם מתחיל לחשוב בגדול ומנסה לשחק בנוקיה, הרי לטענתכם לא תהיה בעיה למלא לפחות חצי אולם ואז גם הכסף שחכירת האולם יוחזר לכם, אבל בפעם הקודמת לא רציתם את נוקיה כי מכבי משחקים שם, הכיסאות בצבע כחול והשמש צהובה....תתחילו לחשוב בגדול ואולי תהיו המועדון השני בארץ שמנסה להיות מקצוען ולא להשאר עם שאר החובבנים.