לא מסכימה איתך ריינמן כי אומנם זה כיף מאוד לעבור שלב אבל מה שבאמת היה חשוב לי כאן היום למען האמת הוא שנראה טוב ונשחק טוב, ואת זה עשינו ללא כל עוררין. פשוט ידענו לנצל מצבים ,ולולא סולצ'אגה שנתן הופעה לא טובה מדי במדי הפועל ת"א, אני חושבת שזה היה נגמר בתוצאה הרבה יותר גבוהה לנו. מה שחשוב פה זה איך הפועל שחקה- ואני מאוד נהנהתי לראות אותה משחקת ככה. זה שהעפלנו לשלב הבא- כיף, אבל לא העיקר לפי דעתי.
הפועל תל אביב תשחק בשלב הבא בגביע אופ"א מול גזאנטספור הטורקית, שממנה הפועל זוכרת רק טוב מהמסע לפני שנתיים לרבע גמר גביע אופ"א (אחח, היו זמנים). למרות הכל אני ממש לא מזלזלת ביריבה הזאת ולא בטוחה שנעבור אותם הפעם, אבל בהחלט מחזיקה אצבעות!
כמה חבל! בקבוצה הלא מדוגרת שהוגרלה מול הקבוצה המדורגת ששם הייתה הפועל ת"א, הייתה ז'ילינה, יריבת מכבי ת"א אם זכור לכם :roll: , כמה חבל שמפגש בין ז'ילינה לקבוצה השניה מתל אביב לא מתקיים, זה היה יכול להיות מעניין.... אבל לא נורא, בקשר לקבוצה הטורקית, הם קבוצה לא רעה, זה בטוח. לדעתי פחות או יותר ברמתם של הפועל ת"א, אבל מאז המפגש האחרון איתם הפועל השתנה, ובטח גם הקבוצה הטורקית השתנתה, שיבקשו מפיני בלילי רשמים על הקבוצה הזאת....
חחח פיני בלילי... הוא אפילו לא יודע איפה הוא משחק. אתמול שלחו כתבת לסקר את המשחק שלו מחר בליגה הטורקית והיא שאלה אותו נגיד מי הוא משחק והוא ענה לה: " מאיפה לי לדעת"? (ציטוט, אני עכשיו מכניסה את זה לנושא ציטוטים). בכל מקרה, גם אני רציתי שיגרילו לנו את זילינה הקלה והמשעשעת :twisted: אבל מה לעשות שלא יצא, מהקבוצה הטורקית הזא תאני דווקא מפחדת לאללה, כי אני אף פעם לא מזלזלת בטורקיות. נקווה שנעבור הלאה, למרות שאני ממש לא בטוחה בזה.
אתמול אח שלי אמר לי על המשחק של חיפה שאין בכלל קהל וזה חבל.. אמרתי לו שפעם לפחות חיים רביבו היה בא לעודד היום גם את זה אין.. אז הוא אמר שיש את בלילי..ואני אמרתי לו אתה באמת חושב שבלילי יודע שאיזמיר זה בטורקיה??? רוב הסיכויים שבאמת הוא לא יודע שחיפה שיחקה אתמול אצלו..
עזבו אתכם מהמשחק, ראיתם את המגרש של בנאנטס?? כפ''ס ליד זה זה סטאד דה-פראנס. מה זה הדבר הזה?!?!? כל הכבוד על הניצחון, אבל משום מה נראה לי שגזיאנטפ ינקמו נקמה קטנה בהפועל ת''א אחרי כמה שנים(ד''א מישהו יודע איפה אוסטרץ?!?)