הפועל תל אביב-העונה שהייתה,העונה שתהיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏4/6/03.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הבעיה הגדולה של הפועל שהבעלים שלה לא רוצים להשקיע יותר מידי ולכן שנה הבאה אני לא חושב שהפועל יתמודדו חזק על האליפות..

2. קופירוק Member

אני אומר (תרשמו):
    שנה הבאה זאת הולכת להיות עונת הנפילה של הפועל ת"א.
    זהו, נגמר הסיפור של הפועל עם הליגה הזאת ואני בהחלט חושב שהצהובה מנתניה או האדומה מב"ש תחליף אותה בעונה הבאה.הפועל ת"א תחזור שנה הבאה לשנים באפורות שלה כשהגיעה למקומות4-6.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אמן

4. ליהי Member

טפו טפו טפו
    מהפה שלך לאלוהים
    רק שלא תרד ליגה

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הגזמנו....גם עם מה שנשאר בינתיים זה מספיק לאמצע טבלה.

6. קופירוק Member

ליהי האם הרגשתי נימה של זילזול בדבריך? יש התערבות :twisted: ?

7. ליהי Member

חס וחלילה זלזול!!!

זה מה שאני מנסה להגיד כאן כל הזמן
    שלהפועל תל אביב אין כמעט חומר לצמרת, מקסימום לאמצע טבלה.

8. AFC Member

רוי אמר נכון - בלילי נראה כמו חלוץ העתיד של הנבחרת בעונה הדאבל של הפועל, אבל קחו את דאנוט פרג'ה, שימו מאחוריו את שלום תקוה ותקבלו שבצ'נקו. גם רונן חרזי היה אחראי מרכזי לאליפות ההיא, למרות פציעותיו הרבות.

תבינו - לא יהיה עוד שלום תקוה, אבוקסיס לאט לאט מזדקן לו, שחקנים מובילים עוזבים, עומרי אפק, אחת קרנות האור הבודדות, גם כן כנראה יעזוב יחד עם לוז המצוין - וקשטן יישאר עם חבורה של אלמונים ויהפוך גם אותם לרובוטים. אבל הפעם זה לא ייגמר בניצחון 1:0 - הפועל תתחיל להישבר.

בקשר לאליפות השנה, אי אפשר לקחת אליפות של 1:0, וגם אם היה אפשר, לא חושב שאפשר להכיר בזה כאליפות. אוהדי בית"ר ראו את זה אצל גוטמן ומיהרו להיפטר ממנו - אוהדי הפועל ת"א גם כן מבינים את מה שקורה (למרות שלקח להם הרבה יותר זמן מאוהדי בית"ר). אתם בדרך להתפרקות, אתם בדרך לעבור חוויה מסוייטת, חוויה שתסחוט מכם דמעות, חוויה שתשבור אתכם. אתם בדרך להיות קבוצה וירטואלית בדיוק כמו בית"ר ירושלים של היום. ואני לא מקנא בכם.

9. קופירוק Member

אוקי, אז עכשיו השאלה המתבקשת:
    האם רק חיפה ומכבי יהיו בודדות בצמרת או גם נתניה או ב"ש?
    דברו שפכו והציגו

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

לגבי נתניה ובאר שבע יש כמה שאלות...
    נתניה-
    *האם הם יושפעו מסדנרום העונה שאחרי?(ראה אשדוד)
    *האם סגל השחקנים יישאר אותו דבר?

באר שבע -
    *שאלת המאמן..איך הקבוצה תשחק עכשיו וכדומה...
    *סדנרום העונה שאחרי
    *סגל השחקנים

11. AFC Member

בעניין השאלה שלך, קוףירוק, יש מספר אפשרויות : מכבי נתניה, מכבי פ"ת והאפשרות הקלושה ביותר : בית"ר ירושלים. אחת מהן או יותר יצטרפו לצמרת במקום הפועל ת"א שתשקע לה בבינוניות.

מכבי נתניה יכולה רק להתקדם עם כל הירוקים שקיבלה, לנדאו נשאר, אסים חדשים בדמות בן-מוחא ותומר תייר התגלו, ועם מספר חיזוקים בקישור, שוער חדש והרבה מזל נתניה תוכל לקחת מקום שלישי.

מכבי פ"ת בהנהגתו של גיא לוזון היא קבוצה לוחמת ומצוינת, גיא לוזון מאמן ענק, מתחיל לצמוח קהל אוהדים חדש בפ"ת וקצת כסף תמיד היה ללוזונים. אני מאמין שפ"ת תהיה חזקה מספיק כדי להתקדם בעונה הבאה.

בית"ר ירושלים יוצאת לדרך חדשה עם אלי אוחנה. אם נשלב את הצעירים, נשחק התקפי ונמלא שוב את טדי (אגב, למרות העונה האיומה האוהדים הנפלאים של בית"ר מקום ראשון בקניית כרטיסים), אפשר להתקרב לצמרת או אפילו להיכנס לתוכה, אם יקרה נס.

לאן נעלמה המועמדת הפועל ב"ש? תתפלאו, ב"ש הולכת רק למטה עם אלי גוטמן. המאמן האיום והנורא הזה לא יכול לעשות כלום חוץ מלפרק את הקבוצה - אני מקווה שאחרי שיזייף התקף לב נוסף ויעזוב עם פיצוייו משה יודה בכך שצדקתי.

12. ליהי Member

אל דאגה

לא משנה איפה איך ולמה תמיד נהיה יותר טובים מבית"ר ירושלים- בכל יום נתון,שהחסרונות שלנו לא יתנו לך רושם מוטעה בטעות בני. אנחנו לא הולכים בכיוון של בית"ר אנחנו פשוט צריכים חיזוקים זה הכל.

עמרי אפק נשאר,כך גם בן לוז. שביט אלימלך נשאר ושמעון גרשון יחלים מה"פריצת דיסק" שלו עונה הבאה וקשטן יכריח אותו לעלות על המגרש. לקלמי סבן יש יכולת טובה והוא גם נשאר וגם טועמה.

אז...בבקשה...אתם יכולים להשוות אותנו לבני יהודה מצדי רק לא לבית"ר ירושלים. בתודה,ליהי.

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל אתה לא אובייקטיבי לזה התרגלנו..אבל תפסיק לדבר שטויות..זייף התקף לב..נו באמת..
    לפחות את זה תחסוף מאיתנו..

בכל מקרה לא נראה לי שתהיה עוד קבוצה שתתחרה על האליפות..אבל אולי נתניה עם הרבה מזל ויכולת תוכל להיות שלישית שנה הבאה..
    שאר הקבוצות חסר להן כסף..

14. קופירוק Member

דוגרי, לא הייתי מספיד את בית"ר כל כך מהר.. סך הכל אין לה שחקנים רעים בכל ואם יהיה מאמן נורמלי אז אני חושב ששנה הבאה היא תוכל לנסות לעלות למעלה (יחסית למה שהיא הייתה השנה).

15. AFC Member

ריינמן, גוטמן זייף את התקף הלב, תרצה או לא. איך בנאדם בגיל 40, ללא שום היסטוריה של התקפי לב, שאושפז בבית החולים ושוחרר לאחר מספר ימים, וכמובן המשיך לאמן כרגיל למרות בעיות הלב החמורות שלו, קיבל התקף לב אמיתי?

להזכירך, זאת לא הפעם הראשונה בה הוא משקר במצח נחושה. למנהלי הפועל פ"ת הוא אמר שיש לו כאבי גב - ולאחר כמה שעות נמצא בבית קפה יחד עם חברו. הבנאדם הזה שקרן, אין לי שום ספק שהתקף הלב הזה היה במטרה להשיג את הפיצויים שלו ולהסתלק באלגנטיות, ואולי עם קצת סימפטיה, כמו למשל גלן רודר מווסטהאם. בכל מקרה, אתה מבין שאף אחד לא מאמין לו. חוץ ממך.