הפועל תל אביב-העונה שהייתה,העונה שתהיה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏4/6/03.

1. קופירוק Member

צודק רון, זה היה כתוב בדיון אחר..איתך הסליחה.

2. ליהי Member

אסי דומב חתם בבני יהודה תסתכל טוב בוואן רוי...
    וקאקו,שחקן שהפועל גילתה בו התעניינות חתם גם הוא בבני יהודה

3. Thierry Henry Member

בן לוז עזב, דומב עזב, אבוקסיס כנראה עזב, בלילי קרוב לעזיבה, גם טועמה, יעקב הילל שוחרר, כפיר אודי קרוב לוודאי שיעזוב (אם הוא לא שוחרר כבר, לא זוכר), ואולי יש עוד כמה וכמה שחקנים שלא ציינתי ברשימה הארוכה הזו, של לא פחות משבעה שחקני מפתח בעונה החולפת (בחלקים שונים של העונה) בהפועל ת"א. אולי דומב פחות אבל גם דומב יכול היה לתרום בשנה הבאה.
    לבינתיים אין יותר מדי דיבורים על קניית שחקנים.

לדעתי להפועל ת"א של השנה הבאה לא תהיינה היכולות להתמודד עם מכבי-חיפהמכבי ת"א, וגם עם קבוצות קצת קטנות יותר כמו מכבי נתניה, הפועל ב"ש ובית"ר י-ם (שהצעירים שלה יותר מוכשרים מכל שחקני הפועל ת"א שצפויים להישאר).
    אני לא חושב שהמצב של תאומים כל-כך קשה!

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני מתקשה להבין את המצב של הפועל בייחוד שיש לה 4 בעלים שמחלקים בשותפות.
    עכשיו אם אבוקסיס עוזב הפועל יכולים לשכוח ממאבקי הצמרת סופית ולנסות להתבסס באמצע הטבלה וזהו.

5. ליהי Member

אבוקסיס לא עוזב למה שהוא יעזוב? הוא נמצא כרגע בדיוק איפה שהוא רוצה להימצא. ביום ראשון הוא הולך לדבר עם ההנהלה על העונה הבאה שם ובינתיים יש יבונ ליבן מ.ס אשדוד הסכמה בע"פ על המו"מ שלו בקבוצה או במילים אחרות- הוא לוחץ את הפועל לקיר כדי לקבל את מבוקשו. אל תדאגו, במקרה של אבוקופיף-הוא לא יעזוב.

6. ירוק בלב Member

בימים האחרונים, או יותר נכון בשבוע האחרון.
    אני קורא בעיתון על בעיות בהפועל, לדוגמא:
    שחקנים עוזבים, מתח ביניהם לבין מכבי פ"ת,
    אי ההגשת צ'קים בזמן, קיצוצים עצומים..
    בקיצור לא שמעתי משהו טוב בשבוע הזה על הפועל ת"א.

הפועל הייתה בשנים האחרונות קבוצה מאורגנת שלא נופלת ומטמוטטת.
    אנשים בהנהלה של הפועל מדברים על חוב של 50 מיליון.
    מה שגרם לכל המכירות והקיצוצים הגבוהים.
    לאבוקסיס קיצצו 30 אחוז, עומרי אפק אולי עוזב, בלילי והולמאי עוזבים.
    הולמאי מתכוון לתבוע את הפועל בסכום גבוהה,
    ושחקנים מתעצבנים על כך שהקבוצה מאחרת בתשלום הצ'קים.

הרבה בעיות, לא מתאים להפועל, מעניין איך תראה הקבוצה בעונה הבאה,
    מה שבטוח שתיהיה קבוצה שונה,
    השאלה מי יהיו המחליפים ועד כמה הם יהיו טובים.

7. amir Member

אני מתנגד לאימרות שפורסמו בידי עיתונאים איוולים שטענו שמשהו רע עובר על הפועל,להפך, משהו רע עובר על אותן קבוצות שאינן מקצצות בשכרם של השחקנים שכן אין קבוצה שאיננה נמצאת בגירעון.
    ובאשר למקונן שרשם שלפי ידיעתו תאומים ושותפיו אינם נתונים בצרה כלכלית, יתכן שלא אך למה לחכות לרגע שכן? ניתן אף למצוא אנלוגיה בין שרי אריסון שפיטרה 900 עובדים בכדי להימנע ממצב של הפסד להנהלת הפועל שכבר נמצאתבהפסד והחליטה לצמצמו.

8. ליהי Member

אמיר
    אף אחד לא בא להפועל בטענות כי היא מקצצת בשכר, אם לא שמת לב אין קבוצה אחת במדינה הזאת שלא מקצצת לשחקנים שלה בשכר (כן כן אפילו מכבי חיפה), הטענות להפועל באות כי כשהאוהדים ביקשו את שיטת ה-"להרוס ולבנות מחדש" הנהלת הפועל הרסה אבל לא בנתה כלום. אני מקבלת את זה שמשחררים את רוב השחקנים כי התפוקה העונה לא היתה מוצדקת (לא הגיע לנו מאבק אליפות לפי איך שנראינו), אבל לא מביאים אף שחקן, ויותר מזה- לא מדברים על להביא אף שחקן. לא אחד עם שם,לא אחד בלי שם, ומבטיחים "קבוצה צעירה" או יותר נכון מבטיחים להעלות רק את הנוער.
    זה מה שמפחיד,זה מה שלא בסדר ועל זה באות הטענות (המוצדקות).

9. amir Member

ראשית בתור אוהד אדום אינני סבור שההנהלה הרסה, השחקנים שהיא שיחררה אינם שווים חצי מהסכום שקיבלו למעט הלמאי ובן לוז שקיבלו הצעות טובות יותר מקבוצות שונות. באשר לבנתה זאת דעתך הפרטית גרידא, כמדומני היא העלתה מספר שחקנים ממחלקת הנוער והביאה מספר שחקנים ברזילאים למבחן.

10. KirkH Member

פחחח, אמיר, מסתבר שזה שאתה מדבר עברית רהוטה לא מונע ממך לפלוט שטויות בקצב.

דעה פרטית? שחקני נוער? תגיד איפה אתה חי? מה נראה לך שקבוצת הנוער של הפועל ת"א מסוגלת להגיע לצמרת של ליגת העל? מילא היו עולים שחקנים שאפשר היה לומר אליהם שהעתיד לפניהם ושהם עומדים להיות העתיד של הכדורגל הישראלי - אבל זה לא המצב, אלו שחקנים שהם לא יותר מבינוניים. זו לא צורה לבנות!!!

אני שונא את הפועל ומת שימשיכו בדרך הזו, אבל להגיד שמה שקורה בקבוצה זה מהלכים שנובעים מניהול תקין זו בדיחה עצובה. לפחות שיוציאו הודעה רישמית שאומרת שהקבוצה החליטה לשחק בעונה הבאה עם שחקני נוער ושחקני בית שמוכנים לקבל משכורת רעב = אבל לא! הם עדיין מדברים על הצמרת...

11. amir Member

קירק מי דיבר על צמרת?
    דרישותם של אוהדי הפועל ת"א או מחד גיסא אינן מובנות כראוי או מאידך חסרות כל בסיס.
    בניית קבוצה מחדש לא הולכת בד בבד עם הצהרות בנוגע ללקיחת האליפות אלא עם מדובר בתהליך בניה הכרוך בהוצאות אדירות.

נ.ב מי היה מאמין שהסגל שלקח את הדאבל יתקרב להשג של אותה השנה.

12. ליהי Member

:shock:
    אמיר,באמא'שך, מספיק אסף עשה לי כאב ראש הוא סוף כל סוף השתפר ועכשיו אתה באת? לא מתאים, דבר עברית או אנגלית בלי מאידך,בלי גיסא ובלי לה גרדיה אוקיי?

עכשיו תן לי להסביר לך דבר או שניים על הפועל תל אביב (אני בטוחה שאתה יודע את זה לכן זה יכול לשמש לך כתזכורת):
    אנחנו,בניגוד למכבי ת"א/מכבי חיפה לא מגדלים שחקנים כמו תמיר כהן,ראובן עובד,ערן לוי,בירוק ודומיהם...אנחנו מגדלים שחקנים ממוצעים + ותו לא. הישועה לא תבוא מהנוער ואל תנסה לתלות את תקוותך בכך כי זה לא יקרה וחבל שתתאכזב.
    שנית, אין גם סיבה ממשית לקוות שהפעם הזו תהיה שונה מהקודמות, ונקנה שחקני רכש משמעותיים לקבוצה.נכון לעכשיו השחקנים שאיתם הפועל במו"מ רק מתרחקים מהקבוצה (אפק,טועמה) והפועל לא מוכנה לרכשים חדשים. כבר שנים שאנחנו לועסים את אותו הקש. תסמין הקמצנות של הנהלת הפועל תל אביב.
    תאומים יכול להיות כמה חבר'מן שבא לו עם הקהל אבל מכיסו גרוש הוא לא יתרום לקבוצה הזו. על רפי עגיב אני בכלל לא ידבר, טיפוס נבזי שכזה. רודף בצע שמגיע לאן שהוא מריח בו כסף.הטרנספר ממכבי להפועל העידה על האופי הבוגדני שלו ועל ה"עסקים" ה"מצליחים" שלו. :roll:

13. amir Member

באשר למחלקת הנוער של הפועל, היא הטובה בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אולי בעבר לא יצאו ממנה שחקנים אך בעתיד בהחלט כן (סאלינג'ר והתפסן ודאי מתהפכים במקומם).
    מעבר ליכולתי להבין הכיצד ניתן לקרוא לתאומים קמצן, אדם שהוציא מכיסו כשבעה מיליון שקלים חדשים והעבירם למעודון הכדורגל שבבעלותו .
    עוד דבר הנמצא מעבר ליכולתי להבין הוא איך בדיוק מר עגיב תיכנן להרוויח כסף מהרפתקאת הכדורגל.

14. שגיא Guest

ליהי, חביבתי, רק לפני שבני יתנפל עלייך, נזכיר שבירוק לא גדל במכבי חיפה. סתם כדי שלא יתעצבן, את מכירה את היציאות שלו.

מלבד אבוטבול קשה לי לראות שחקן בית מהפועל ת"א. אבל אבוטבול עוד ידבר הרבה.

ואמיר, באמת הגיע הזמן שתדבר לעניין. מחלקת הנוער של הפועל היא הטובה בארץ? סלח לי, אבל אנחנו מדברים על אותה הפועל ת"א? כי לא נראה לי שאתה יודע על מה אתה מדבר....
    :shock:

15. ליהי Member

אני מבקשת בשמי (וודאי גם בשם רועי, למרות שאני מכניסה את שמו כאן בלי רשותו) לא לקחת את אמיר בתור דוגמא לאינטיליגנציה של אוהד הפועל תל אביב ממוצע (אנחנו ערבים,לא בלטות).

אמיר- קבל כמה תיקונים לפנים:
    1-המחלקת נוער של הפועל תל אביב רחוקה מלהיות הטובה בארץ. היא לא השניה ויש מצב שהיא גם לא השלישית,לתשומת לבך.

2-אכן כן. תאומים הוא "הנדיב הידוע 2". מאידך גיסא אתה מדבר שטות אחת גסה (מבין אותי ככה?) איפה אתה רואה את המיליוני שקלים שאתה מדבר עליהם לעזאזל? אין שחקנים,אין רכשים ויש רק שחרורים.

3-תאמין לי כשאני אומרת לך שרפי עגיב הוא לא יותר מתפרן עם חליפה מחוייטת שבא כל פעם שהוא מריח כסף. וד"א- לא רק מלשחק כדורגל מרוויחים כסף, ותאומים ורפי לא עושים את מה שהם עושים בתור תחביב. אני בטוחה שזה הרבה פחות כאב ראש פשוט למלאות ווינר. מאידך גיסא... :roll: