הפועל תל-אביב 14/15: רעידת אד(ו)מה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Hapoel_Tel_Aviv Member

2. Raulito Madridista

שלום לך עונת 2014/15:

סטטיסטיקה:
    - מקום 8, הכי נמוך מאז עונת 2004/05.
    - המאזן בליגה: 12-8-13 - 42 נק'(שתי נקודות ירדו)
    אבל צריך לזכור שהיינו בפלייאוף התחתון.
    עונת 2007-08: 12-5-16- 41 נק'(וגמר גביע)
    עונת 2004-05: 10-9-14 - 39 נק'
    מצחיק אפילו לכתוב את זה, אבל הפועל לא תהיה באירופה לראשונה מזה עשור.

סיכום העונה במשפט אחד:
    הפועל לא רצה כל שנה לאליפות וכבר היו עונות גרועות, אבל זו העונה הכי חשוכה שאני זוכר.
    לא ניצחנו לא דרבי, לא חיפה, לא בית"ר. גביע? אולי של קבוצת הנוער, נקודת האור של העונה הזו.

- רגע השיא:
    פואד מתפרץ למגרש ותוקף את זהבי שמקבל אדום. הקהל מעודד בטירוף כאילו חזרנו לימי הדאבל העליזים.
    (נכתב בציניות, כמובן).
    מבחינת כדורגל נטו, הניצחון 3:2 על הפועל באר-שבע ככל-הנראה, עוד היינו במקום הרביעי בליגת שקר הזו.
    שריקת הסיום של העונה הזו, אתמול, הייתה כל-כך משמחת, וגם 'יצאנו ספורטיביים' והורדנו ליגה את אשדוד.

http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1800418-18.Xxx

- רגע השפל:
    קשה לבחור רגע אחד, אפשר לציין באמת את כל העונה הזו שהיה בה הכל חוץ מכדורגל.
    ובכל-זאת: גילי ורמוט, קפטן וסמל אדום, עולה לשחק בדרבי כשהוא כבר סגור במכבי. אין לי מילים.
    במקום השני: שער 8 לאוהדי בית"ר, סתם כי רמון מפגר. החזיר אותנו עשרים שנה אחורה האפס.

- השחקן המצטיין:
    'שער עצמי' - סגן מלך השערים של הפועל ת"א במשך רוב שלבי העונה, עד כמה שזה עצוב. לא היה אף שחקן טוב.
    במקום השני: לוקאס סאשה שנראה טוב ליד שחקנים בינוניים.

- השחקן המאכזב:
    ישראל זגורי, וגם לגביו צריך לקחת הכל בפרופורציות. היה ברור שהוא לא מסוגל להוביל קבוצה והוא מאוהב בכדור. עונה מביכה שלו.
    היו לי ציפיות מדודו ביטון שנתן כמה גולים בחו"ל וכמובן שהוא לא השתלב כאן כמו שצריך. סארי פאלח עשה יותר מידי שגיאות.

- הפספוס:
    שגיב יחזקאל שחקן עם הרבה כדורגל אבל הפציעות פגעו בו כל הזמן. זה הספיק לשני שערים בלבד וברור שהוא שווה יותר מזה.
    במקום השני - אבו אל-היג'א שתרם התקפית כמו שצריך ואפילו בישל גול בדרבי אבל דעך. מוכן לשלם את שכר הלימוד לגביו.
    אפשר לציין אולי גם את שלומי אזולאי. לא נלחם, לא סקורר, אבל יש לו כדורגל בניגוד לשאר. אני מקווה שהוא יישאר איתנו כחילוף.

- שער העונה:
    גם בעונה כזו חשוכה היו איזה שניים וחצי שערים שצריך לזכור.
    הסיבוב והבעיטה של שלומי אזולאי לחיבורים נגד מכבי חיפה - לפתע הוא היה נראה כמו שחקן בונדסליגה טיפוסי.
    - הוולה של בן רייכרט לרשת של מכבי חיפה באותו משחק, תענוג להיזכר.
    - הרמוני איקינדה כובש מ-35 מטר ומנצל את הנמנום של אג'ידה. ובכל-זאת - שער גדול שלא רואים כל יום.

- השחקן הכי חלש:
    למרות שהיו כל-כך הרבה שחקנים מביכים שאני מתבייש שלבשו את החולצה האדומה, הבחירה קלה.
    דני עמוס השוער הכי גרוע בליגה, כל-כך הרבה נקודות הוא איבד לנו. לא תרם מקצועית, לא התחבר למועדון ולקהל. ברוך שפטרנו.

- הקוסם:
    מקצועית: ציון 3. נכשל בכל הזרים, הלך על כמות במקום איכות.
    פיננסית: עשה את המוטל עליו, קיצץ, שיחרר אוכלי חינם.
    תדמיתית: מצבה של הפועל היה בשפל עוד לפניו, אז...

- המאמנים:
    אסי דומב - חסר ניסיון, ועדיין חיי בבועה משלו, היה עקשן מידי.
    אלי כהן - לקח לו יותר מדי זמן לייצב את הספינה אבל עשה זאת.

- הקפטן שי אבוטבול:
    הפך לשעיר לעזאזל בקרב הקהל. מקווה שיישאר בתור שחקן מחליף. מעמדו בקבוצה מוגזם אבל אם כולם היו נלחמים כמוהו..

- המושאלים ממכבי:
    בן רייכרט שחקן מעולה, הקשר הכי טוב בהפועל, ועזר לנו מאוד כדי להישאר בליגה. גולדברג היה בינוני מאוד.
    בגדול, הצעד פגע תדמיתית בהפועל אבל היה חשוב לי שנישאר בליגה קודם כל. ברור שזה ביזיון שאין אופציות רכישה.

- להשאיר בעונה הבאה:
    ליאור לוי, מוחמד אבו אל-היג'א, מתן אוחיון, סארי פאלח, שי אבוטבול, שגיב יחזקאל, שלומי אזולאי.

- תפילות לעונת 2014/15:

https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11204389_10152712410881076_234368320270616365_n.Xxx?oh=674da9d8a464c8fa0f5d3a28b5ad07e2&oe=5602125E

1) שלא יעבדו עלינו
    2) לא מבקש רוכש מיליונר, רק 'להתחיל מ-0'
    3) שחקנים צעירים ששווים משהו
    4) לנצח דרבי.
    5) שירים חדשים סבבה ביציע.

"לפעמים יש אכזבות והפסדים, אבל קבוצה לא מחליפים. הפועל את בשבילי מעל הכל ובלעדייך לא יכול".

https://scontent-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11255008_10152712292901076_2363763581536961304_n.Xxx?oh=7848993f0aea79a82c622f0a93202db1&oe=55D3254F

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/11233166_10152712292896076_2404085068702694697_n.Xxx?oh=1d273d291d4f447440ad44f24737b9d4&oe=5603467F&__gda__=1440002602_39760b11f01bc04c3977f96339abef3e

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  3. Raulito Madridista

בורסת השמות נכון להיום:

- הגיעו: אריאל הרוש(מכבי נתניה), גוטליב(הפועל עכו), איל דנין(חלוץ, טוברוק)
    - על הכוונת: עופר ורטה(אשדוד), עומרי אלטמן(סיים חוזה), שמואל שיימן(מכבי חיפה).
    - יישארו: סארי פאלח, שלומי אזולאי וגם הצעירים.
    - סימן שאלה: ישראל זגורי וליאור לוי, בן רייכרט!
    - יעזבו: אבוטבול, קולין, מתן אוחיון, משה אוחיון
    - לא מזמן דווח שהמו"מ לגבי המגן סאן מנחם פוצץ.

אני נזהר עכשיו מלהתלהב מכל מיני שחקנים צעירים או כאלה שבלטו בליגות נמוכות, אני מקווה שבהפועל יודעים מה הם עושים. לא מחזיק יותר מדי מאלטמן. רכש מעולה יכול להיות פיראס מוגרבי מסכנין, הוא אנדרייטד, הלוואי שיגיע. נכון שלשחק בקבוצה גדולה זה אחרת, ועדיין. חבל שלא מדברים על חלוצים בינתיים. עופר ורטה בלט בעבר אבל עבר זמן רב, אבל ליאור לוי לא להיט, אין ספק. הייתי נותן צ'אנס למתן אוחיון, או הוא או פאלאח על הספסל מבחינתי.

מתי יסתיים עניין הבעלות לעזאזל, כמה סחבת!!

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איך קבעת שרייכרט, ששייך למכבי וזומן למחנה האימונים, הוא בסימן שאלה בהפועל?

5. סמואל אטו Member

הספינים לגביו בתקשורת זה משהו שהוא פשוט לא יאומן. בהפועל עושים הכל כדי לטשטש את העובדה שהוא לא באמת ישאר שם ועד כמה ההשאלה שלו היא בדיחה עבורם.

6. Ice Cream חסה

אני יודע שזה קשה לעקוב אז בוא אני אעזור לך: גם עומרי שקל מהפועל ראשון לציון (3 ניחושים באיזה קבוצה הוא גדל) כבר סיכם בהפועל, ואותו כנ"ל איוסמאילה לינגאנה מהפועל רמת גן. ויש את איאד אבו עביד מנתניה ששייך לטוברוק שהוא על הכוונת, וגם טוסטר משולשים מצור שלום.

1. כלומר שיאמרו לכם שאמיר כבירי הוא עסקן אומנות ולא בהרבה יותר עשיר מרמון, שלקריספין יש 2 בתי קפה וקשרים בכדורגל, שלבכור צבאן ומאיר תושב כבר ממן אין עניין בהפועל, שאם עידו חג'ג' שם כסף הוא רוצה להחליט מה לעשות איתו, שעמותת האוהדים (וגם האוהדים של הפועל עצמם, כלומר אתם) לא שווים כלום, שמנדיודו הוא איזה מקורב של קריספין כאמור - ואף אחד לא מכיר את כישורי האימון שלו יתר על המידה, שאין שום סיבה שאדי גוטליב יהיה יותר טוב מסרי פלאח, וכל השחקנים שהוזכרו בהקשר של הפועל לא שונים בהרבה מריף מסיקה, מחמוד עבאס, עוביידה חטאב, אריאל לזמי, דרור ניר וכו'?
    2. בשביל שהפועל תתחיל מ-0 צריך לשפוך שם מיליונים.

הפועל עשתה היום שינויים בהנהלה: סחלי פוטר ובמקומו ייכנס ניר ענבר. מהלך מובן לגמרי ונכון שאומר שחג'ג' לוקח צעד אחורה. אבל למה פיטורי מורדי דדון? מנסים למצוא לוואליד באדיר תפקיד בקבוצה?

7. Hapoel_Tel_Aviv Member

@Ice Cream
    אני מסכים איתך שעדיין מוכרים ספינים, לכן אני באמת לא מאמין לזה עד שאני אראה את הדברים האלו קורים
    לא מסכים לגבי 2.

סחלי,דדון וכל המקורבים למינהם צריכים ללכת הביתה, אני לא יודע אם זה באמת סידור ג'וב לוואליד או משו אחר אבל כל עוד מורדי לא שם זה טוב, האיש אחראי להרבה בזיונות במועדון ולא יודע איך הוא נשאר.

8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאלטמן יש חוזה לעוד עונה במכבי.

ולגבי רייכרט:

לאחר ששוחח עם רייכרט בנוגע לעתידו, אמר קרוייף לאתר הרשמי: "אנו מכבדים ומעריכים מאוד את העובדה כי בן הסכים להחלטת המועדון בזמנו לצאת לתקופת השאלה. כולנו יודעים כמה קשה היתה ההחלטה מסיבות מובנות וברורות אך זה רק הגדיל את הכבוד וההערכה אותו אנו רוחשים כלפיו הן כשחקן והן כאדם בעל אישיות חזקה. אנו משוכנעים כי עתידו של בן נמצא במכבי ת"א ואנו מצפים מכל האוהדים לנהוג כמו השחקנים והצוות ולקבל אותו בחזרה בזרועות פתוחות".

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/15
  9. Raulito Madridista

טוב ש'הסאגה'(כנראה שלא הייתה כזו) עם בן רייכרט הסתיימה כמה שיותר מוקדם ולא המשיכו להחזיק אותנו באוויר כל הקיץ. קראתי איזה כתבה בספורט 2 עם ציטוט 'בן מת להוביל את הפועל ת"א' וחשבתי שאולי יש סיכוי קטן שיעדיף להיות שחקן מרכזי בקבוצה פחות טובה, אבל האמת שזה לא האופי שלו. הייתי אומר שכל 'הגורמים' בהנהלת הפועל 'רק שיקרו' לנו, אבל אני לא אתפלא אם אף-אחד שם לא באמת ידע מה ההסכם לגבי רייכרט. הפועל חייבת קשר מרכזי ברמה גבוהה. משה אוחיון נטול כושר משחק והוא לא עושה הגנה, על סאשה ויתרו וחבל ושי אבוטבול מתאים רק כגיבוי. אני מקווה שלא יביאו איזה זר בשני שקל או שלא יפילו את הנטל על אחד מהשחקנים הבולטים של הנוער(אם כי אני כן רוצה לראות 3-4 מהם מוקפצים לקבוצה הבוגרת). הפועל חייבת להתחיל להתניע עם החיזוק.

עדכון: מצאתי פה איזה ציטוט מעניין ב-ONE - רייכרט רוצה להישאר בהפועל. האמנם?
    גם ב-Ynet כתוב אותו הדבר, רייכרט - "הלב שלי נמצא בהפועל ת"א. הלינק פה
    - יהיה מעניין מחר בבוקר. במכבי טוענים שהפועל מפיצה שקרים ושולחים תגובות חריפות מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/15
  10. Ice Cream חסה

עם מה אתה לא מסכים? אם זה שיש לכם חובות לבנק דיסקונט, לטביב, להלוואת בעלים של ההוא, הלוואה ממשרד הכרטיסים הזה, פסקי בוררות ממשכורות שלא שילמו וכו'?

החוב לדיסקונט מגרד את ה-10 מיליון מלמטה, החוב לטביב (שעכשיו כבירי לוקח על עצמו?) זה 4.75. יש עוד בפסק הבוררות הזה 2.25 מיליון שקל שרמון (גם את זה כבירי ונגיד קריספין לוקחים על עצמם?) חייב לקופה של הפועל מהחובות של טביב. בשביל להתחיל מ-0 צריך לשפוך איזה 20 מיליון שקל, אחרת הסאגות האלה יחזרו כל שנה.

אפשר דוגמה לביזיונות שמורדי דדון אחראי עליהם?

11. Hapoel_Tel_Aviv Member

\

החובות לבנקים זה שטויות , זה פרוס על מיליון שקל כל שנה, הקבוצה יכולה לעמוד בזה.
    החוב למשרד הכרטיסים זה לא באמת חוב,הם נותנים מקדמות כל שנה ולקחו מקדמות של כמה שנים
    משרד הכרטיסים מקבל מהפועל הרבה מאוד כסף והוא לא יכול בלי הפועל כמו גם שהפועל לא יכולה בלי המשרד, יש הסכם לאיזה עשור איתם ועובדה שגם מכבי לא עוזבים אותם, השירות של לאן אגב השתפר בשנה האחרונה במעט.
    החובות של רמון לטביב הם חובות של רמון לטביב, בנוסף טביב חייב להפועל ת"א כסף וזה בטח יתקזז עם כל מיני העברות שנשמע עליהם בשנה הקרובה של שחקנים.

הלוואות בעלים - אכן עניין מסובך, בעיקר שניגשים למפעלים אירופאים כמו UEFA שקולטת את הקומבינה, אבל פה בארץ זה לא נחשב כחוב אלא כהלוואה והעניין הזה הוא מאוד מסובך כמו שאמרתי אבל אף אחד לא יודע בכמה מיליונים מדובר, קשה לי להאמין שה עשרות, וזה לא מה שמונע מהבקרה לאשר לנו תקציב.

לפי מה שאני מבין אחרי כל המכירות והקיצוצים של השנה הגרעון ירד לפחות מ10 מיליון שקל, בטח שלא מיליונים.

הדלפות, ייצוג בזיוני בבית הדין, בימים של הגמרים בר"ג דאג לחלוקה הזויה של כרטיסים, היה אשם גם בקביעת מחירי הכרטיסים בעונת האלופות, אנשים טוענים שהוא הפעיל לחץ על מאמנים כדי לשלב את שי אבוטבול בהרכב, טעויות עם פקסים ורישומים, "אורח חיים לא כל כך מקצועני". (פחות מפריע כי זה כל אחד למעשה בארץ כנארה, אחרי שאני רואה תמונה שלו ושל כמה שחקנים חוגגים אחרי הפסד במועדון עם שתייה ולפני משחק ועוד הרבה דברים אחרים.)
    פסקי בוררות, הרבה פעמים מגישים פסקי בוררות בכל מיני קבוצויות ולא תמיד הסכום שמוגש הוא זה שחייבים (תשאל את טביב), קצב לפני איזה כמה שנים תבע את הפועל על 8 מיליון שקל ועל זה התבסס רמון והוא נדחה.

פסקי בוררות, הרבה פעמים מגישים פסקי בוררות בכל מיני קבוצויות ולא תמיד הסכום שמוגש הוא זה שחייבים (תשאל את טביב), קצב לפני איזה כמה שנים תבע את הפועל על 8 מיליון שקל ועל זה התבסס רמון והוא נדחה.

12. Telkiyski Member

אני מאמין לסיפור עם בן רייכרט שמעדיך להישאר בהפועל.
    ההשערה שלי היא שאדון קרויף יעשה כל שביכולתו כדי שרייכרט לא יהיה שחקן הפועל תל אביב.
    בטח בסוף הוא ישאיל אותו לאיזו מכבי פ"ת. בכל מקרה כרגע במכבי הוא די מחוק לדעתי.

אבל את התגובה האירופית של הנהלת מכבי עם ה"דרעקטוריון".
    מועדון לתפארת.

13. Hapoel_Tel_Aviv Member

לא מאמין לזה, סתם ניסיון מסריח של גורמים בהנהלה שלנו לגרום לריב בניהם.

14. Telkiyski Member

לדעתי אין סיכוי שאין בסיפור הזה לפחות חצי אמת.
    גם צנציפר וגם וואן פרסמו את זה.
    אם זה לא היה נכון רייכרט כבר מזמן היה דואג להעביר לתקשורת מסרים שהוא מכחיש בתוקף את הנאמר, הרי הוא כבר לא שחקן הפועל והוא לא צריך לשחק בבלומפילד ביום שבת, הוא יכול גם להגיד עכשיו שהוא מת לחזור לקרית שלום. הוא לא עושה את זה.

אולי אני טועה ומחר הוא יכחיש או משהו בסגנון אבל לדעתי זה נכון.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

או שהוא פשוט סותם את הפה, כי זה מובן מאליו שהוא שחקן מכבי תל אביב. מתי בשלוש השנים האחרונות העבירו אנשים ממכבי מסרים לתקשורת בצורה הזו?
    גם ציטוט ה"דרעקטוריון" נשמע מונפץ. זה ניסוח קופמני שהפך לשפה בערוץ הספורט.

צריך המון חוצפה כדי להתלונן על זה שקרויף "יעשה כל שביכולתו כדי שרייכרט לא יהיה שחקן הפועל תל אביב". הבחור מעולם לא היה שחקן הפועל תל אביב והוא שחקן של מכבי תל אביב בשנה האחרונה ולשנים הקרובות.

בדיוק כמו שפורסם שהוא מת להישאר בהפועל, גם פורסם בעבר שהוא אמר לשחקני מכבי שהוא הולך לקייטנה. סיכוי סביר שלשני הדברים אין בסיס. 70% בערך מהידיעות בתקשורת הספורט בישראל מונפצות, אפילו יותר מזה כשמדובר במכבי תל אביב, ואני לא רואה סיבה להאמין לפרובוקטור כמו צנציפר או אתר הזוי כמו וואן, אלא אם כמו במקרה הזה זה מתיישר עם התפיסה שלך.

מצב נושא:
הנושא נעול.