הפועל תל אביב 2021/22: עם הפנים לצמרת, חושבים התקפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדש לך? לא רואה אותו מדגדג את אליאס או איינבינדר. עם אייזן כמחליף אפשר לחיות. לא אבדה גדולה להפועל.

2. alexshw Member

עדיין חושב אם לגשת לאצילי...

3. Telkiyski Member

שחקן לא טוב.

4. Raulito Madridista

- הופמייסטר פתח בהרכב לראשונה העונה נגד בית"ר ירושלים בבית והיה מצוין, אבל שוב, זו רק בית"ר. אני חושב שהוא גרזן לא רע בכלל והגנתית לא נופל לפחות משי אליאס. זה כן שחקן שנחוץ נגד הגדולות, הבעיה שיש שלושה משחקים כאלה בשנה. אפשר לוותר לעתים על איינבינדר ולשחק עם אליאס בעמדה קדמית יותר או עם שלומי אזולאי, אבל זה לא יקרה. אגב אני לא יודע מי לטענתך 'הילל' את הופמייסטר.
    - אומרים שמרקו יאנקוביץ' בדרך להפועל. אני מקווה שזה לא רכש על הראש של קובי והוא מאשר את העניין. בכל מקרה אני יותר ממקווה שהעסקה הזו תיפול. בגדול: אנחנו חייבים חלוץ, הקישור עמוס ואני מחזיק מאוד משלומי אזולאי הקשר (פתח העונה בשלושה משחקים בלבד, שניים מהם נגד מכבי חיפה והפועל באר שבע) על אף שתי הפציעות שעבר. בעונה שעברה היו לו 28 הופעות ליגה וזה בסדר, הוא לא ממש 'זכוכית'. מעבר לכך יש ילדים מוכשרים בנוער. זה לא שהחתימו פה איזה שחקן 'שובר שיוויון'. יאנקוביץ מוכשר אבל לרוב לא בא לו לשחק.

5. Telkiyski Member

הוא לא היה מצוין נגד ביטר. גם במשחק מולם בבלומפילד הוא הפסיד כל מאבק 50/50 שהיה לו

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  6. Raulito Madridista

זכותך לחשוב ככה, אני הייתי במשחק (לא בקטע מתנשא, כן? פשוט ישבתי כרגיל בשער 5 וזה הרושם שהיה לי) ולדעתי הוא היה אחד מהמצטיינים, גם לא מתעצל אלא לוחץ בלי סוף את שחקני היריבה. שוב, לא הפרזתי בגודל היכולת שלו ולא אמרתי שזה מבחן מספיק טוב (חשוב לציין גם שבית"ר מפתיחת העונה הייתה עמוסת בעיות אבל היא הגיעה לבלומפילד במצב שונה למשל מהמשחק בטדי) או שיש לו עונה גדולה. לדעתי הוא קשר אחורי לא רע בכלל בתור גיבוי. לפעמים הוא גם פחות פזיז משי אליאס שמקבל המון צהובים מטופשים (גם עידן ורד, עם שמונה בליגה, סתם אנקדוטה). קובי רפואה לא מחזיק ממנו כך שלא יהיה נוראי אם יעזוב.

אם כבר כתבת פה, דעתך על יאנקוביץ'? @Telkiyski

7. alexshw Member

אישטוון פישונט, דמיטרי מיכאילנקו, נסומבו מזואה, סמואל יבואה, הרמוני איקנדה, ליביו אנטל, קלאודמיר פריירה - כל הזרים האלה שיחקו גם בבית"ר וגם בהפועל ת"א. עכשיו מצטרף לרשימה גם מרקו יאנקוביץ'.
    *ארנסטס שטקוס חתם בבית"ר, אך עזב מבלי לשחק והיום הוא כמובן שוער הפועל ת"א.

8. DRORIKO Member

איפה יאנקוביץ׳ ואיפה כל השמות שנתת. לדעתי הסיבה היחידה שאנשים עוד מתרשמים ממנו זה כי הוא היה פעם בסריה א׳

9. Raulito Madridista

פישונט בבית"ר היה מהזרים הגדולים שהגיעו לכאן בעוד בהפועל לפי מה שזכור לי הוא היה הרבה פחות טוב כולל איזו החמצה מקו השער במושבה בדאבל 2000 אם אני לא טועה. הזיכרון המתוק שלנו ממנו זה הגול נגד פארמה אחי מסירת האומן של בלילי; כנ"ל יבואה שעשה אצלנו 3/4 עונה מהסרטים, באמת הבקיע מכל מצב, עד הטרגדיה שאימו נפטרה והוא לא באמת הצליח להתאושש מזה. בבית"ר הוא כבש את שער הניצחון נגדנו בטדי וזהו. שחקן זר שהיה בבית"ר וממש רציתי לראות בהפועל, יעני שזה היה אפשרי - כריסטיאן אלברס, למרות שחיבבתי את עומרי קנדה וגם את השבוע-שבוע עם דני בונדר. ליביו אנטל היה אכזבה גדולה, הציגו אותו במחצית איזה משחק שלנו כשהוא ירד לכר הדשא, לא נתן כמעט כלום. קלאודימיר העיר אותנו אבל הגיע מעבר לשיא.

שיהיה בהצלחה ליאנקוביץ', אני עדיין חושב שזה רכש מיותר מאוד והדעה שלי עליו לא טובה. באמת שחוץ מ'מוכשר' ואולי טיפול חביב בכדור - אין לי שום דבר טוב להגיד.

10. alexshw Member

גם יבואה וגם פישונט היו יותר טובים בקדנציה ראשונה בארץ, מאשר בשנייה. עדיין פישונט שיחק טוב גם בהפועל ת"א, אבל לא היה כוכב כמו בבית"ר.
    פישונט היה עצום בבית"ר, בהפועל הוא היה טוב.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ננסה למצוא פה חוקיות אז ינקוביץ' אמור להיות טוב בהפועל.

alexshw אוהב/ת את זה.
  12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלאודמיר פריירה היה הבועט נייחים מטווח המטר - שניים מקו ה 16 הטוב בליגה הזו אי פעם.

13. Raulito Madridista

יבואה היה מדהים בעונת 2008/09 שלנו, השחקן הכי חשוב לדעתי יחד עם וינסנט אניימה וזה לא פשוט בזמן שהיו לנו שחקנים מאוד טובים באותה עונה כמו דגלאס דה סילבה, דימיטאר טלקיסקי (השאריות), בן לוז, גילי ורמוט, אביחי ידין, וואליד באדיר ועוד. הוא סיים עם 13 שערי ליגה, כולם עד המחזור ה-26 ו-12 מהם ב-17 המחזורים הראשונים. הוא היה צריך מצב אחד כדי להבקיע, אני זוכר בעיקר את הצמד המאוחר שלו בטדי וגם את המשחק בבלומפילד נגד בית"ר כשהוא בישל ל-לאלה. בבית"ר הוא היה גופה. לגבי פישונט, הייתי צעיר מדי אבל הוא כן הרגיש לי שחקן שאפשר לוותר עליו (בהפועל) ועל כן מיהרו לשחררו בקיץ 2002. בבית"ר הוא היה תורם הרבה יותר בפן ההתקפי. באמת שבזמנו הרגיש לי שאפשר לתת דקות לשחקנים אחרים ואפילו אבי תקווה שביקר אצלנו עונה.

14. Raulito Madridista

https://scontent.ftlv18-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273029540_10221492645449730_1427575250606327711_n.Xxx?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=N9tJWgTLPhsAX9dx6s7&tn=DFMHHBuu4QCr52Yv&_nc_ht=scontent.ftlv18-1.fna&oh=00_AT8AoDEJHxKqeJ_CFffO9_Y0fSqqZMHR3dKGyUJWAfgGXg&oe=620160FD

לא שזו טרגדיה, אבל (עוד) הוכחה קטנה, על קצה המזלג, למה המועדון הזה לא יגיע לשום דבר במשמרת של הניסנובים (מעבר לכך ששום שאיפה לשחק חלילה באירופה לא קיימת אצלם). אני יכולים לתת עונה טובה נניח ובקיץ הפיצוץ עם קובי רפואה יגיע כי הוא יעז לדרוש חיזוק או לשדרג את הסגל ובמקרה הרע יראה את השחקנים הסבירים שלנו מתפזרים. העונה בפוקס יצא לנו סגל לא רע, האיכותי ביותר לדעתי מאז 2013/14 (את 2016/17 פתחנו עם סגל טוב אבל התברר ש...), וקלינגר אמנם לא הפיק ממנו מספיק אבל הוא ראוי למחמאות בעיקר על שלומי אזולאי הקשר ופארליי רוסה, ובקיץ זה ייהרס. אפס שאפתנות מצד בעלי הבית, עד מתי?

15. alexshw Member

אזהרת צנציפר, אבל תיאורטית יכול לקרות עם הניסנובים -)

מצב נושא:
הנושא נעול.