הפועל תל אביב 2022/23: אחרי עוד עונה מאכזבת, האמריקאים מגיעים. רודרגיז חתם, גם מאמן חדש יש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/7/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

אחלה פוסט ותמיד טוב לראות דברים מהצד. הרשמים שלי: קודם כל זה לא חיים סילבס עם 'הפאטנט' של אלן אוז'בולט בכנף, זה התחיל אצל סלובודאן דראפיץ' ואפילו אצל קובי רפואה ואוהדי הפועל חיפה אמרו שאוז'בולט לא חלוץ חוד והוא זז הרבה הצידה. הוא נותן עונה סבירה, הרבה מהשערים שלו בפנדל ובעוד איזה משחק היריבה מסרה לו ממש את הכדור ורק שיבקיע. דן איינבינדר כובש פה ושם ומבשל וביחס לכלום שיש לנו זה טוב, הוא לא עומד בקצב הרצוי אבל אין לנו את הפריבילגיה לוותר עליו לדעתי. הזרים? אבו דוסו ליצן, פאבלו גונזאלס שלא פה כבר - שחקן שיודע להצטרף מאחור לא רע אבל זה גם כן על סמך מעט משחקים. רומארטו עושה את המינימום של קשר אחורי שזה לרוץ ולנסות. אני רק מצפה שנישאר בליגה כבר.

2. Raulito Madridista

ארבעת המשחקים הקרובים שלנו: מכבי בני ריינה (חוץ), הפועל חדרה (בית), עירוני קריית שמונה (חוץ), מ.ס אשדוד (בית). לאחר מכן יש כיף חיים בטדי נגד בית"ר ירושלים ומפגש עם מכבי חיפה. הפועל תל אביב חייבת להתחיל לנצח ולהוציא נקודות ועכשיו לא להגיע כאנדרדוג במשחקים האלה, לפחות שבע נקודות אנחנו חייבים. משחק ההגנה התייצב וזה אולי יהרוס אם נוריד שחקן הגנה אבל אין מנוס לדעתי ובטח כשהישאם לאיוס לא חוזר עדיין. מעלה את אל ים במקום רומארטו בשאר המשחקים. אגב אני טעיתי, הייתי משוכנע שאלן אוז'בולט החמיץ את ההחמצה המזעזעת אתמול ולא, זה היה השחקן החדש שאני מקווה שהוא שווה משהו.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל עם איזה 700 ניצחונות רצופים על האפס בטדי, באמת כיף חיים.

4. Raulito Madridista

כמו שהיה לנו רצף ארור בטדי מאז הדאבל פחות או יותר (אתה בטח זוכר את ה-0:1 של סמואל יבואה ב-2010/11, כשבית"ר ירושלים הייתה סופר-אנדרדוג נגד הפועל תל אביב), אז פחות או יותר יש עכשיו רצף קצת לא הגיוני. התכוונתי לקבוצות נגדן הפועל נחשבת לכל הפחות ב-50-50 ובטח לא פייבוריטית. לא חושב שאנחנו טובים מבית"ר היום. לגבי ההתקפה אין ספק בכלל. הטבלה מאוד צפופה אבל הפועל כרגע יותר בכיוון של 'הישרדות' ובלי ספיר קשתי, ובית"ר זה משחק על מקום 5-6. אגב לגבי אנטואן קונטה, אני חייב להגיד שצדקת. לא ראיתי שום דבר רע בחיזוק הזה בגרושים אבל גם במה שהוגדר כצ'אנס האחרון שלו הוא זרק זין.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי בשבת את מה שסילבס עשה למכבי ואת מה שקורצקי עשה לאבוקסיס, יקרה אותו דבר בטדי רק עם יחסי כוחות אחרים לגמרי.
    נבוא עם כל הקהל והווסאח ולא נבעט למסגרת פעם אחת ומצד שני יש מספיק שחקנים שיענישו את שחקני ההגנה החלשים שלנו. זה יהיה עוד ניצחון על האפס להפועל ואני לא עושה פה עמה, אם דראפיץ' התייר היה נשאר אצלכם הייתי חושב שזה משחק של כמה תקבלו אבל סילבס הוא בדיוק מה שאתם צריכים לחצי העונה הנוכחית כדי לשרוד בשקט ולהיראות כמו קבוצה וכתבתי את זה בזמן המינוי שלו(כולל שיהיה תיקו בדרבי).

6. Raulito Madridista

בטדי, בכושר של שתי הקבוצות, הפועל תל אביב יכולה ומותר לה והיא צריכה לשחק הגנתי, זה בסדר. אבל לפני זה יש לנו את כל הבני ריינה, הפועל תל אביב תצטרך ליזום וכאן אנחנו בבעייה. אני יודע שאתה למשל היית מאלה שקטלו הרבה את דן איינבינדר וזה בסדר, גם מקצועית אגב, לדעתי הוא בעונה לא רעה בכלל ואם הוא אחד המצטיינים שלנו זה אומר הרבה. אבל כשאתה פוגש את הפועל ממי אתה מפחד כבר כאוהד יריב? הישאם לאיוס פצוע מלא זמן ואולי יחזור. אלן אוז'בולט וקייס גאנם לא מסוגלים לעשות מהלך התקפי אחד שלם.

7. Melikson24 Member

חוסה רודריגס אמור לחתום.
    הוא הרבה יותר טוב ממה שיש כרגע אבל לא ברור למה מתעקשים אצלכם להעמיס את הסגל בעוד ועוד קשרים אחוריים במקום להביא שחקן על המשבצת של אזולאי הפנסיונר. רודריגס-איינבינדר-אזולאי זה הקישור הכי איטי בליגה.
    מקווה בשבילכם שזה החלון האחרון עם הניסנובים. חוץ מינואר ההוא שהביאו את אייבינדר ובן ביטון לא זוכר מתי היה אצלכם רכש נורמלי.

8. alexshw Member

הפועל ת"א לא מכבי חיפה אבל הוא די סתמי כזה. מאוד תלוי מאמן. בתכלס בכל הקריירה הוא הראה משהו רק אצל בכר שנתן לו משימות טקטיות חשובות.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

9. Raulito Madridista

לא מצאתי שום דבר מיוחד בחוסה רודריגס. הוא מניע כדור סבבה, או.קיי, יש לו ברזומה מכבי חיפה, מכבי תל אביב וגם ריאל מדריד אפילו. שחקן מנוסה כבר יש לנו - דן איינבינדר. השוער היה רכש מצוין, בלם בסוף לא הגיע והצטרף קשר כנף שאני לא יודע כמה זה הכרחי בזמן שהישאם לאיוס אמור לחזור להרכב ולהיות באנקר, ניב זריהן מחליף וגם ככה אלן אוז'בולט בכנף שמאל לצערי. גם החלוץ שהבאנו הוא צעיר ולא ממש ערובה להצלחה. לא מספיק התחזקנו (גם קשר אחורי אמיתי היה חסר לנו) ויהיה קשה מאוד לשרוד. אני מקווה שבקיץ לא יגידו שבן שהר מועמד להפועל תל אביב.

10. Raulito Madridista

https://images1.ynet.co.il/PicServer4/2015/02/03/5854750/585474901000100490412no.Xxx

אמנם לא כתבו שם בכתבה שום דבר חדש וזה לא ממש משנה לדעתי, אבל אתמול לפני שמונה שנים גילי ורמוט עבר למכבי תל אביב. הקריסה של הפועל תל אביב החלה הרבה לפניכן, אבל מאותו יום, וכמובן שזה קרה רגע אחרי הפסד כואב בדרבי, גם אם צפוי - אמרתי לעצמי שאני לעולם יותר לא מתחבר לשחקני כדורגל בארץ, זה שבר את הלב. מספר 14 של שלום תקווה, הדמעות בדאבל, שלוש קדנציות, כל כך הרבה אוהדים אהבו אותו והוא גם היה קפטן. אני משוכנע שוורמוט היה הקורבן בסיפור הזה ואולי אני בדעת מיעוט אבל עצוב לי שהוא לא סיים את הקריירה אצלנו. אוראל דגני לבית"ר? מבאס, לא יותר. עומרי אלטמן לא המשיך? כנ"ל. מעניין מתי בעתיד יהיה להפועל שחקן ברמה של ורמוט, "כוכב כדורגל" וכזה שישחק בקבוצה כל כך הרבה שנים ולא יעבור לשדות זרים.

11. matanbl22 Member

הסיבה היחידה שיש אוהדי הפועל תל אביב שלא כועסים על ורמוט כמו זהבי או טל בן חיים היא שהוא לא הצליח שם, אם היה סיפור הצלחה היה מקבל יחס של ערן זהבי.

12. Raulito Madridista

אני משוכנע שגילי ורמוט היה יותר קרוב להתנהגות של שמעון גרשון כלומר מצליח אבל מסתפק בזה, בעוד טל בן חיים היה יותר 'מתריס' שלא נדבר על ערן זהבי. אולי חלק מהכישלון של ורמוט גם היה פסיכולוגי. ולדעתי כל מי שמתעלם מזה שדחפו אותו לשם והציגו לו מצג של "אם לא תלך - הפועל תל אביב מתה כלכלית" - הוא 'משחק' עם העובדות. אני כן חושב שזהבי ירק לבאר ממנה שתה וזה עוד הרבה לפני האלימות מצד האוהדי או מקרה פואד שאני ממש 'מגנה' דברים כאלה.

13. Raulito Madridista

חיים סילבס מריץ אותנו להיות אלופי התיקו. כל משחק שלא מנצחים כמו נגד הפועל חדרה ובעיקר בני ריינה, "מתקזז" עם ההפתעה בדרבי ואותו 0:0 גברי בהחלט. אני חושב שהוא חייב קצת לשחרר את הרסן ולהיות יותר התקפי. הפעל תל אביב לא יכולה לשחק עם שלושה בלמים נגד קבוצות כאלה. קייס גאנם קצת חסר מזל אבל אנחנו לא נועזים מספיק. בכל עונה בתחתית היו כמה 0:1ים קשים ממצב נייח או גול שאתה מגרד איכשהו וכעת זה לא קורה. אי אפשר לתלות הכל בחזרתו של הישאם לאיוס.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קודם כל ברכות, אני מבין שהעסק עם האמריקאים סגור למעשה למרות כל הדיבורים האחרונים. עכשיו לא הבנתי כל כך מי הם, מה התקציב שהם עתידים להעמיד - ודבר אחד בכלל הזוי לי - מתן סימן־טוב לפי מה שרשום היום אמור אשכרה להיות הגורם המוביל בבניית הקבוצה בעונה הבאה. הבן אדם סוכן כדורסל (דני אבדיה) ובכלל איש שגדל על ברכי הכדור הכתום. איך פתאום הוא הולך לבנות קבוצת כדורגל מקצוענית? נשמע ממש מוזר.

15. AmitHPT Member

לפי מה שאני מכיר ניק האמונד הוא זה שאמור להיות אחראי על הצד המקצועי, מתן סימן טוב הוא חבר של מינצברג ונציג הבעלים בארץ

מצב נושא:
הנושא נעול.