הפועל תל אביב 2022/23: אחרי עוד עונה מאכזבת, האמריקאים מגיעים. רודרגיז חתם, גם מאמן חדש יש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏15/7/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. riquelme1 Member

אין מצב שזה לא הצתה, כתובות נאצה וקלטו במצלמות. או אוהדי מכבי או לה פמיליה בוודאות.

אוהד הפועל וימני בדעותי, אפילו די קיצוני, הפועל לא צריכה לעלות למגרש היום. בושה

2. Raulito Madridista

צריכים לעלות לשחק היום, זו לא החלטה שאנחנו יכולים לקבל לבד, עם כמה שזה מצער, מעבר לעניין ה-מתי לדחוף את המשחק הזה אם לא היום. מה ייתן לחכות עוד יום-יומיים. הכי חשוב שחס וחלילה אף אדם לא נפגע, שאף אפסנאי או מישהו מהמועדון או אפילו עובר אורח לא נכח במקום. אני לא יודע מי עשה את זה ולא רוצה ליפול לבורות. אבל ברור שאם זה קורה רגע לפני בית"ר ירושלים - הפועל תל אביב אז החשד הוא שמדובר באוהדי בית"ר. וגם מי שעשה את זה, בין אם הוא אוהד בית"ר ובין אם לאו - מודע לכך.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארגון שנמצא בתחילת דרכו, כדורגל ובית"ר לא ממש מעניין אותם אלא כל הסחלה שמסביב כי בניגוד לראשי לה פמיליה הם לא התחברו לבית"ר דרך הכדורגל והאהדה לקבוצה. מבחינתם בית"ר זה אלימות, גזענות ודרך להוציא את הפורקן. בגלל שהארגון נמצא בשת"פ עם אברמוב ופועל כדי להוציא מהיציע שירים מסוימים ופעולות שיגרמו לנזק כספי לקבוצה הם קמו כי מבחינתם הבלאגן ביציעים זאת הדרך והסיבה שלהם להגיע למגרשים.
    כל המודיעין על הרצפה, מעניין אם המשטרה תגדע את ראש הנחש כשהוא קטן או שתעלים עין ותיתן לו לגדול.

4. oranfu Member

חלאות.

5. Raulito Madridista

ההפסד הארור בטדי החזיר אותנו כמה צעדים אחורה ומבחינתי חיים סילבס איבד הרבה מהקרדיט. הזכרתי לעצמי שאלו אותם שחקנים חדלי אישים שניצחו רק שש פעמים השנה. הפועל במרחק חמש נקודות מהפועל קריית שמונה. המשחקים הקרובים: סקציה נס ציונה (בית), הפועל חיפה (חוץ), מכבי בני ריינה (בית), בני סכנין (חוץ).

הפועל תל אביב חייבת לשנות דיסקט לקראת המשחקים הקרובים. חייבים לשחק התקפי, להעיז, קבוצות יגיעו ויסגרו את המשחק, הלחץ עלינו. אין טעם לשחק עם חמישה שחקני הגנה, מה גם שאנחנו בכל מקרה סופגים. אפשר לוותר על דוד קלטינס. דן איינבינדר חשוב מאוד כי הוא מנהיג, דוחף קדימה ובעונה לא רעה בכלל. הייתי עולה עם אלן אוז'בולט קרוב לקייס גאנם, הישאם לאיוס בצד שמאל, וקשר מרכזי שלישי. אני מאוד מפחד מהפועל חיפה בסמי עופר, יש להם סגל יותר טוב פשוט, וגם סכנין בדוחא זה לא פיקניק. חייבים לנצח את נס ציונה אחרת זו התאבדות. שפעם אחת הבית יהיה בית ואיזה 10,000 אוהדים יעשו את שלהם.

6. Raulito Madridista

התלבטתי האם יש טעם לכתוב על הפועל תל אביב בכלל אחרי ההפסד להפועל חיפה, אבל בכל זאת: זה ממש סיוט, שתיגמר כבר העונה הזו. אם לא ננצח את בני ריינה בשבת - אלוהים ישמור. כל כך הרבה פעמים יכולנו להיות כבר בחוף מבטחים. וזה לא מנחם אותי שהפועל שיחקה לא רע, היא פשוט חטפה שער יפה משחקן איכותי כמו אלון תורג'מן - שחקן שאין לנו. השחקנים שלנו למעט דן איינבינדר כל כך רחרוחיים כאלה וחסרי אופי, אולי גם את הצעירים אי אפשר להאשים. הנחתי שעם חזרתו של הישאם לאיוס הפועל תהיה טובה יותר, אבל הוא חזר ממש רע למעט השער נגד בית"ר ירושלים. אני באמת מחכה כבר לשריקת הסיום של 22/23. מי יודע אם 23/24 תהיה יותר טובה. האמריקאים, מישהו?

7. Raulito Madridista

https://scontent.ftlv1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/344977973_938090410764580_2235627815387014601_n.Xxx?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=6KF7UfomyPMAX_MROkU&_nc_ht=scontent.ftlv1-1.fna&oh=00_AfDoixqcEe4xxSN9r_qtqJGQ68-LFvZwTGEao7_IrBkZOw&oe=645CC6F3

הנהלת הקבוצה הייתה צריכה להתחיל את היוזמה הזו כבר בשריקת הפתיחה לפלייאוף התחתון ועדיין: 13 אלף אדומים אתמול, הקהל של הפועל ת"א השאיר אותה בליגה או לפחות עשה את ה-2:2 הזה אחרי פיגור כפול ובעשרה שחקנים, מי היה מאמין. אחרי כמה דקות של הלם, אווירה מחשמלת כמובן. האבוקות ועצירת המשחק יעלו לנו בנקודה שעל תנאי ובצדק, יש עונש, אבל אני חושב שבלי זה לא היינו חוזרים למשחק. רגע שנזכור כי זה העשור האחרון שעבר עלינו. תמיד אמרתי שהקהל הוא רוח גבית מרגשת אבל הקהל לא יכול לתת גול. אתמול קייס גאנם הבקיע מכל הלב בנגיחה בזכות הקהל וגם השער העצמי המוזר.

- כמה שחקנים של הפועל תל אביב אתמול שאני לא רוצה להגיד את שמם - חתכו מהמשחק הבית בפתיחת המחצית השנייה. אולי היה להם חשוב לראות חבר'ה בים, לשבת בסצנה, לא יודע. בן ביטחון אחד מהם. זה מביש ומגעיל והם צריכים לסיים את הסיפור. אנטואן קונטה היה צריך להיות משוחרר כבר אתמול.

- מילה על רומראטו - אני אפילו לא יודע לנסח את שמו הפרטי. אני חושב שהוא לא מספיק טוב כשחקן זר. הוא נותן מעט מדי. אתמול הוא כמעט הבקיע וזה היה המשחק הכי טוב שלו באדום. לא אומר שצריך להשאיר אותו, אין ערך מוסף, אבל הוא עמד במבחן בסיטואציה קשה מאוד. ומעבר לכך תמיד היו לי מעט תלונות כלפיו פשוט כי תמיד הוא נתן את המאה אחוז בניגוד לפרימדונות שלנו.

- יהיה עוד מספיק זמן לדון את מי צריך לשחרר - חצי קבוצה, מי ראוי להישאר, כמה שחקנים באמת טובים יש לנו. אני מקווה שהמניעים של האמריקאים נכונים. הלוואי ועונת 2023/24 תהיה אחרת ולא יעבדו עלינו שוב.

8. DRORIKO Member

חחחחח

9. Melikson24 Member

קראתי את הראיון איתו וזה לא נראה מעודד מבחינת אוהדי הפועל ת"א.
    אם זה נראה, נשמע ומדבר כמו בוקסנבוים 2, אז כנראה שזה בוקסנבוים 2.

בכל מקרה ההתרשמות היא רק מהבחור ולא מהאמריקאים בכללי. נחכה לראות מי ינהל בפועל את העסק, מי המאמן, רכש וכו'.
    אין שום סיבה בעולם שהפועל ת"א לא תכוון ל4-6, עם הניסנובים ובלי הניסנובים.

10. DRORIKO Member

חחחחחחחחחח תאמינו לי מה היינו עושים בלי הפועל

11. alexshw Member

יש את האמונד ויש את הבחור הזה. אז מה חלוקת הסמכויות? נראה כאילו שניהם מנהלים מקצועיים.

12. Raulito Madridista

גם אני בזבזתי מהזמן שלי וקראתי כמעט את כל מה שנאמר בפודקאסט. זה לא נשמע מבטיח במיוחד. אבל עומר בוקסנבוים בהתחלה כן נשמע מבטיח וכולם יודעים לאן הגענו. הכי איכזב אותי שהוא הנמיך ציפיות בצורה כל כך מוגזמת. אולי בית"ר ירושלים תתחזק בעונה הבאה ומכבי נתניה קבוצה טובה, בסדר, אבל פלייאוף עליון זו בהכרח המטרה, וגם לא להתבזות בגביע. יש הרבה זבל בסגל אבל חלק מהצעירים כמו אל ים לדוגמא ואולי סתיו למקין ושחקני סגל סבירים כמו יהב גורפינקל אולי ישחקו טוב יותר לצד שחקנים קצת יותר טובים. בכל מקרה החבר'ה עושים רושם קצת יותר טוב לגבי כל "המסביב" של ציון עונת המאה. כל הלגאנס וזה. אם הניסנובים היו נשארים כלום לא היה קורה.

13. Raulito Madridista

כצפוי הפועל תל אביב הודיעה רשמית על פרידה מחיים סילבס. אני חושב שהפעם המועדון עשה את זה בצורה מכובדת בניגוד לבדרך כלל. אם הפועל הייתה נשארת בחרא של ההנהלה הנוכחית אז הייתי אומר 'נו, טוב, אולי כדאי שימשיך'. כי הוא באמת אחלה גבר, נתן מעצמו, לקח את האתגר במצב לא פשוט וייצב את הספינה השוקעת שסלובודאן דראפיץ' כמעט הוריד ליגה. מצד שני אנחנו בתקווה לעתיד טוב יותר, עם קבוצת צמרת פוטנציאלית או לפחות לנסות. סילבס קצת הגנתי מדי והכיוון הוא לצאת מהשבלונה. תודה רבה על מה שתרם בלי אפס ציניות. זה היה קשה אבל עמדנו במשימה.

14. Raulito Madridista

24 שנה לזכייה בגביע המדינה הראשון שלנו מזה 16 שנה, ניצחון מרגש על האלופה בית"ר ירושלים בדו-קרב פנדלים. "גרשון אל הכדור - שער! הגביע של הפועל תל אביב". ולאחר מכן שיר הגביע של שמעון. אותם גיבורים מעונת הדאבל ושחקנים שכה מזוהים עם הקבוצה: היהלום שלום תקווה שכבש את שער השיוויון, שביט אלימלך, וגם סלים טועמה שמרוב התרגשות החמיץ פנדל. הפועל הפכה לקבוצת גביע אדירה, ב-13 שנים כולל אותו הגמר היו לה שבע זכיות ושלוש מהן ברציפות: 1998-99, 1999-00, 2005-06, 2006-07, 2009-10, 2010-11, 2011-12. הגענו לגמר נוסף ב-2007/08 והפעם הפסדנו לבית"ר ירושלים והודחנו בחצי הגמר ב-2000/01. הפועל עד היום שנייה במספר הזכיות עם 16, עשר מהן מקום המדינה, תשעה הפסדים בגמר ושבעה מאז המדינה.

15. Raulito Madridista

עומרי אלטמן סיכם בהפועל תל אביב כפי שדווח בכמה אתרים לאחרונה. מי שהיה הקפטן של האדומים וכמעט זכה איתנו בגביע, הציג עונה מצוינת בלרנקה ועשוי לחזור לקדנצייה שלישית באדום.

מצד אחד הוא שחקן שמזוהה איתנו, הקהל מטורף עליו, בעיקר הילדודס. ואני יודע שאי אפשר לצפות מההנהלה החדשה לקיץ כמו ב-2008 עם גילי ורמוט וסמואל יבואה וכדומה. יש מיליון צעדים בדרך להיות קבוצת צמרת אמיתית שוב ולהיאבק על תארים. מצד שני אני לא ממש מתלהב משום מה. אלטמן טיפה אוברייטד. לא ממש חלוץ שני, לא ממש קשר כנף, לא בכל קבוצה יש את העמדה הזו, הילד כבר בן 29.

מצב נושא:
הנושא נעול.