הפועל ת"א 2018/19 - האימפריה עוד תחזור

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jul 17, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Drama2 הסמל מעל הכל

יותר טוב מרפואה בכסף הזה לא תשיגו. חבל על הזמן.
    שיקחו את מימר, מאמן יותר נוח למנות במשחק הפוטבול מנג'ר המציאותי שלהם.

דר"א נמרוד קוסטיקה עדיין עוזר של רפואה ?

Mahranlala likes this.
  2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי רפואה גבר גבר. האמת לא מגיע לניסנובים שמאמן כזה יעבוד תחתיהם. עושים הכול להכשיל ולבזות אותו.

Mahranlala likes this.
  3. yakov_y YNWA

איזה מאמן זה בדיוק ?
    התקציב החמישי בגודלו בליגה ועוד לא הבטיח הישארות, יש לו העונה את התירוץ של עולה חדשה אבל הדרך מזעזעת, כדורגל הגנתי ורע ונפילה ברכש.

לא שיש בשוק מאמן טוב יותר אבל לא הפסד גדול אם קובי רפואה יעזוב, הבעיה הרצינית של הפועל ת״א הם המנג׳רים ניסנוב.
    אני צופה להפועל ת״א עונה קשה נוספת, עם לא מעט סיפורים הזויים וזה למרות שיש בסיס סגל נהדר, מאוזן ומחלקת נוער נהדרת (מתי היה דבר כזה להפועל ת״א ?).

Sir Alex Ferguson and Telkiyski like this.
  4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

התקציב לא מדד לכלום.
    בסיס נהדר ? אנחנו מדברים על דגני,גוטליב,ספורי,עבאד ודמארי. יכול גם להוסיף את לקס לרשימה. לאף אחד אין מקום בהרכב בחצי מקבוצות ליגת העל.
    רפואה מוציא 200% מהסגל שביום טוב אפשר להגיד עליו שהוא בינוני. המיקום שלכם בטבלה מייצג בדיוק את מה שהסגל שלכם שווה.

5. yakov_y YNWA

הסגל של הפועל ת״א לא פחות טוב מהסגל של בני יהודה והפועל חדרה.
    הפועל ת״א עם בסיס נהדר, זרים לא רעים ומושאלים צעירים שיימלאו את הסגל בעונה הבאה.

שחקן קישור וחלוץ יספיקו בקיץ, ספורי ועבאד בחצי השני של העונה נראים נהדר.

לבקוביץ׳
    פירסמן גוטליב דגני כהן
    קלאדומיר לקס רכש
    עבאד רכש ספורי

יש הרבה מושאלים שמדברים עליהם לטובה, ברשצקי אני אוהב אותו למרות כל הביקורת במכבי נתניה, רז נחמיאס בעונה טובה בר״ג, ראיתי את גיא בדש בלאומית השנה, טכניקה מעולה ברגל שמאל.

Last edited: May 2, 2019
  6. Telkiyski Member

יש לנו סגל שיכול לסיים 4 ויכול לסיים 11. אמרתי זאת בתחילת העונה.

ההתנהגות של צמד הטביבי וונאביז האלה מדכאת מאוד.
    לא חושב שרפואה כזה אליל, אבל הוא ממש לא הנקודה פה, אלא הם.

7. yakov_y YNWA

אין סגל של מקום 4, האחות מהעיר - מכבי חיפה - מכבי נתניה - ב״ש עם סגל טוב יותר.
    בני יהודה וחדרה זה 100 אחוז מאמן, כל מאמן אחר היה נופל שם.
    לא חושב שהפועל חיפה או ק״ש עם סגל פחות טוב מהפועל.

נתניה עם מאמן שעושה קדנציה גדולה אבל הסגל מצוין, לגמרי רואה אותנו עם הסגל הקיים מסיימים בפלייאוף העליון עם מאמנים אחרים.
    מכבי נתניה עם שוברי שיווין בקבוצה, בקיץ אמרתי שרק פירסמן פותח בהרכב שלנו, מאז ינואר אפשר לצרף את קלאודמיר וזהו.
    עמוס וכחלון טובים ומוכיחים יותר מלבקוביץ׳ וכהן (דגני עדיף כמגן על כחלון), על צמד הבלמים אין מה לדבר מבחינתי, קניקובסקי עדיף על קשרי הפועל ת״א למרות שההבדל כיום קטן, הפוטנציאל של קניקובסקי גדול מאוד.

המושאלים של הפועל עשו עונה מעולה, אני באמת חושב שהבסיס מצוין, עדיף להביא חלוץ אחד איכותי מאשר 4 שחקני רכש, אין טעם להחליף שחקן ממוצע באחר.
    חלוץ אחד איכותי שעליו יושקע הכסף (לוסיו נניח) ושמירת הסגל והמושאלים זאת המטרה, כל השאר בונוס.
    לדעתי יהיה קיץ רע, שחקנים טובים ייעזבו, יגיעו שוב שחקני רכש חלשים כמו בכל תקופת ניסנוב, הפכו את הקבוצה בכל חלון העברות כמעט עד עכשיו.

8. גלצ Member

לא מסכים לגבי בני יהודה. החלק ההתקפי שלה בסגל איכותי ביחס לקבוצות בליגת העל עם צ'יבוטה, סילבסטר חזיזה וסורו. אולי רק של ביתר ירושלים והפועל חיפה יותר מרשים מיזה מהפלייאוף התחתון.
    מסכים לגבי חדרה, זה מאמן וקצת לוסיו ופלומיין.

9. Raulito Madridista

בהפועל ת"א ממשיכים לחלק רמזים ושרון ניסנוב אמר: "אין אידיליה במועדון אבל צריך שתהיה". אני מאוד חושש שהפועל תמנה מאמן בובה וחסר ניסיון כמו אופיר חיים. מעבר לכך, בין כה למאמן אין יותר מדי השפעה במועדון, אז בואו נסתכל על סגל השחקנים: השוער, ההגנה והקישור האחורי טובים. במשחקים הקשים יותר אני מניח שנראה את ספורי, שחקן העונה שלי (הלוואי ויצמח עוד וייקח מנהיגות ויתחיל את העונה הבאה באותה הדרך), בכנף ימין כדי לעזור באמצע. מבחינת החלק הקדמי: ג'וזף גנדה יעזוב לחו"ל, רועי זקרי יעזוב ונישאר עם אחמד עאבד בגלל החוזה שלו. קשה לדבר על שחקני ליגה טובים כשאין לנו גרוש. מוטי ברשצקי יכול לחזור מהשאלה למשל אבל שאר המועמדים הם שחקנים מהליגות הנמוכות. אין לאף שחקן במכבי נתניה למשל סיבה להגיע אלינו או להעדיף אותנו על פני קבוצה אחרת. הלוואי והיינו רואים את דן ביטון אצלינו לדוגמא או אפילו דין דוד, אנחנו יכולים להבטיח להם דקות משחק בניגוד לקבוצות אחרות, אבל זה לא יקרה. דמארי מבחינתי יהיה חלוץ שני. שחקן שכן הייתי רוצה לראות: חן עזרא, אבל שיקצץ.

10. Drama2 הסמל מעל הכל

ג'וזף גנדה יעזוב לחו"ל ? מי רוצה לרכוש אותו ?
    לרועי זיקרי נגמר החוזה ?

דן ביטון ודין דוד זה לא ריאלי לכספים של הניסנובים.

11. Raulito Madridista

לפני שנתיים, 6.5.2017, הפועל סיימה בתיקו מאופס נגד אשקלון בבית המשחק ההזדמנות האחרונה לעיני מגרש מפוצץ, שני מחזורים לסוף, והבנתי שנגזר עלינו.

הנה מה שכתבתי אז, והאמת: הנחתי שהיום יהיה יותר טוב (הפייסבוק הזכיר לי)

יכול להיות שזה נגמר...וזה סמלי שזה קורה בעונה בלי בית, עם חוב של מאה מיליון, בעונה כשהסמרטוטים האלה ביזו את הסמל בדרבי.
    אבל זה לא מעניין אם "ירדנו בצדק", גם במשחק היום נחנקנו מול קהל עצום שנתן הכל. זה לא מעניין כי זה שובר אותך.
    לא מחפש לייקים. רק לפרוק את החרא שאני מרגיש. כשדברים לא הסתדרו לי ברמה האישית הכדורגל תמיד היה מפלט.

זה אף פעם לא "רק כדורגל". כדורגל זה החיים שלך. הפועל זו הנשמה שלך. הקבוצה שגדלתי עליה. הכל עובר בראש - הפעם הראשונה בבלומפילד, ההצגות באירופה, הדרבים, התחתית, הדאבל בטדי שהייתי שם, ליגת האלופות. והיום...

כבר שלוש שנים אנחנו אומרים "לא יכול להיות יותר גרוע". ועובדה שכן. אתה לא יודע מה לעשות עם עצמך. לא מאמין. גרמתם לילדים קטנים לבכות. עצב הוא מקום שגדלים ממנו.

12. Mahranlala Member

הבעיה עם הניסנובים שהם על תקן הצילו את הפועל. אז כל החלטה שלהם צודק כקדושה בתקשורת.

Drama2 likes this.
  13. Raulito Madridista

אני לא חושב שזה שייך אבל מה שכן הם מקורבים למעריב. הייתי שלם איתם גם בעונה בליגה הלאומית ואפילו הייתי מרוצה מהסגל שבנו העונה. אבל זה שהצילו את הפועל לא אומר שכרגע הם לא מזיקים ועזבו את הכיס הקצר - יאללה נשארנו בליגה בכל זאת - אל תתערבו לרפואה מעבר למקובל ואל תעשו לו את המוות. מעבר לכך יש את עניין מחירי המנויים ועוד. הפועל לא יכולה רק לחפש אחרי כשרונות באלף יורו והיא לא יכולה לבזות את המועדון ולוותר על שחקן זר לשם המענק.

14. Drama2 הסמל מעל הכל

לוותר על שחקן זר לשם המענק זו דווקא לא החלטה עד כדי כך רעה. הבעיה שתראו איזה זרים משחקים אצלכם, בשביל זה אתם צריכים את המענק ?
    מאוד הייתי רוצה לדעת מה תקציב (שכר) הזרים שלכם בעונה הזו.
    אני לא אתפלא לדקה אם הוא פחות מזה של מכבי פ"ת, אשכר'ה יותר גרוע מהלוזונים. זה מביך ברמות.

15. Raulito Madridista

זו החלטה גרועה כי אפשר היה להביא שחקן טוב יותר ממוליץ' לדוגמא (המהלך הכי טוב שלו בהפועל היה הגול נגד מכבי במדי בני יהודה) כשבזמן שכל הליגה פה צמודה, אולי שחקן טוב מולאסקיס שהגיע אחרי פגרה ארוכה, פציעה אם אני לא טועה וליגה לא רצינית - היה עוזר לנו להגיע לפלייאוף העליון, קצת שאפתנות לא תזיק. אני לא זוכר מה גובה המשכורות בהפועל, זה פורסם לא מזמן. בואטנג מרוויח גרושים יחסית וגם פירסמן. לגבי גנדה, מדבר בעיקר לפי כתבות שקראתי, ליגות בדרגה 2-3, לא אמרתי שהוא הולך לרומא להחליף את זנוליו. חזר לשחק העונה בערך מאמצע דצמבר ולא ממש תרם, למרות שכן קיבל הזדמנויות. הערכתי אותו יותר בתחילת הדרך, היה מגיע למצבים, בין שחקן כנף לחלוץ שני, אבל היום בצד ימין נראה כמו שחקן של תרגיל אחר.

Thread Status:
Not open for further replies.