הפועל ת"א 2019/20 - איצטדיון חדש, מאמן חדש, בעיות ישנות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י חייל שוקולד, ‏17/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yakov_y YNWA

כבר כמה ימים שאני קורא שהפועל מעוניינת בניקו אולסק, בפורום השדים מחזיקים ממנו משום מה, בטח בגלל השער הגדול שלו.
    מוזמנים לקחת אותו בחינם.

2. alexshw Member

גם בפורום מכבי חיפה אוננו עליו עד לפני שנה בערך.

3. Raulito Madridista

מתוך קבוצת פייסבוק של אוהדי הפועל:

https://scontent.fsdv1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/79820303_2643814445714824_11420588623003648_n.Xxx?_nc_cat=100&_nc_ohc=H7j96N1ziAoAQk3k-nE3vrY_DWt-Pej6sv0DOFdGsApVv9kh73OGQlX8A&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&oh=548a55d779731a8bb5ce75694b595aeb&oe=5E723C30

הפועל תל אביב במקום השלישי בליגה בממוצע הקהל למשחקי בית עם 11,650 אוהדים למשחק. והמקום בטבלה, אגב: מקום שלישי מהסוף. מכבי חיפה ומכבי תל אביב מובילות (לאו דווקא בסדר הזה), האדומים מקדימים את בית"ר ירושלים והפועל באר שבע.

דיברנו מספיק מקצועית עד כמה הקבוצה הזו זבל (אני חושב שחייבים לרענן את הסגל ולא מצפה שיביאו שחקנים טובים - אין כסף, אין רצון, אין לנו כוח משיכה), לגבי הקהל - מצד אחד זה קצת משקר ומצד שני זה עדיין פספוס, האוהדים כל כך צמאים לכדורגל ולבלומפילד, עם קצת יותר תעוזה מצד ההנהלה - עוד שחקן רכש, מאמן נורמלי או להשאיר את קובי רפואה - והמספרים היו הרבה יותר טובים. למה זה משקר? כי שיחקנו כבר נגד שלוש קבוצות גדולות מתוך ארבע מצד אחד, ומצד שני לא היו לנו 'משחקי ביניים' כמו מ.ס אשדוד או הפועל חיפה, אירחנו בבית את החלשות כמו סקציה נס ציונה והפועל כפר סבא. הקהל לא אמר נואש אגב על אף החולשה כבר בגביע הטוטו. ואני התרגזתי כשאחרי השער הרביעי של מכבי נתניה הקהל שר בטירוף כאילו אין מחר - כמה שהבעלים אשמים והמאמן פתח בהרכב רע - גם לשחקנים יש אחריות.

ומילה אחת על כדורגל באמת - קלינגר חייב לשחק עם שני חלוצים, מה שיש, כל אחד ייתן מעט, אולי מישהו מהנוער ליד דמארי (כן, הוא), אם שמו איקס על קמארה, הייתי עולה עם השלישייה הבינונית שלנו באמצע ועם אלטמן מתחתיהם ולחשוב איך לשלב את בוזגלו כשיחזור. עידן כהן בצד ימין במקום אבו עביד.

4. Raulito Madridista

חלון ההעברות של ינואר אוטוטו על הפרק, בשנים עברו בהן ניצלנו מירידה הצליחו להביא איזה אלון תורג'מן ואפילו שלומי ארבייטמן שיבקיעו כמה שערים, ברור שהם לא היו השחקנים הכי דומיננטיים וזה חשוב. לא מצפה למצוא פה ארון שוינפלד שיכבוש שמינייה בחצי עונה, גם חמישה שערים מכל חלוץ זה משהו. אני רואה את החוד של בני יהודה עם מוחמד גדיר כשעל הספסל דור ג'אן ובן אז'ובל והם נראים לי גלאקטיקוס. ברור לכולם שיגיעו זרים בשקל, שחקנים חופשיים. מכבי לא תשחרר לנו אף אחד, למכבי חיפה יש סגל קצר, בית"ר גם כן לא תעשה לנו טובה.

מה אני רוצה לראות?
    * מהראן לאלה בקושי משחק בהפועל חיפה, הוא זקן, איבד מהמהירות, אולי הוא עוד חתול בשק, אבל חצי עונה הירואית באדום נראית לי אופציה חביבה, שווה בדיקה.
    * רועי גורדנה - איבד ממעמדו במ.ס אשדוד על אף סרט הקפטן, הוא שחקן בסגנון של בואטנג מבחינת טכניקה ויציאה קדימה אבל הוא גם טוב בפס האחרון ובעבר כבר שערים, הוא גם אוהב את הפועל וסוג של שחקן בית. אם גם גורדנה וגם בואטנג משחקים אפשרי שמאחוריהם יהיה נגר כמו לקס.
    * שי אליאס - יכול להיות גם הוא הקשר הנוסף. הוא מהיר, הוא טכני, יש לו קור רוח, הוא לא הולך על בטוח ואולי יש לנו אופצייה בחוזה להחזיר אותו?
    * הזבל של הפועל באר שבע - יכול להיות טוב לנו. ניב זריהן דריבליסט וזה נקודות נגד בית"ר בטדי. חנן ממן יודע למסור ואולי בקבוצה חדשה יתניע מחדש והוא צריך עוד ריגוש. ג'ימי מרין שחקן מהיר מאוד.

5. alexshw Member

להביא את לאלה זה להמשיך עם הטעויות סטייל דמארי ובוזי. צריך להסתכל קדימה בכדורגל.
    כנראה שזה יקום או יפול על זרים. הזרים של הפועל ת"א באמת חלשים.
    דווקא פירסמן נתן אחלה עונה אשתקד. מה קרה לו? ספירובסקי בנבחרת מקדוניה. בכל זאת נבחרת כמעט שווה לנבחרת שלנו, או שאולי יותר טובה לפי הקמפיין הזה. למה הוא גרוע פתאום?
    יש גם עניין של התאקלמות ואווירה במועדון.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממן וחלוץ איכותי (סלבסטר?) יכולים לשנות את הקבוצה מקצה לקצה. זה בדיוק מה שחסר.

7. Telkiyski Member

סילבסטר? נראה שבמ.ס אין לו מקום.

8. Raulito Madridista

אתה רואה את החלק הקדמי של מ.ס אשדוד, בעצם הקישור ומעלה - שתי דרגות מעל הפועל תל אביב. גם שגיב יחזקאל שעל כל דריבל מוצלח ייאבד חמישה כדורים ולמרות שהוא משחק בהליכה. את סילבסטר היו צריכים להגיע בקיץ, אני לא אופטימי שהוא יגיע וגם אם יגיע, אולי נקווה רק לבאמת עניין של התאקלמות במועדון חדש.
    סטפן ספירובסקי כביכול קשר בונה, הוא נראה מאוד איטי וחסר קצב משחק, כבר אמרתי - בישול ענק במחזור הראשון ולאחר מכן בעיטה אחת למשקוף מקילומטר וזהו. אני לא חושב שהוא טוב על קלאודימיר שהוא בטירוף ושפת הגוף שלו אחרת ולא משנה למה הוא לא הצליח. אגב, לאחר שקלינגר עשה לו אבו-עלי אני לא רואה שיש לו עתיד בהפועל ת"א.

לגבי פירסמן - עצם זה שהוא נחשב למגן סביר בארץ רק מראה עד כמה הרמה פה פח. אין לו שכל, גם כששיחק טוב. הוא מרים טוב פעם בכמה משחקים ואמנם תוקף הרבה אבל מסוכן רק בכאילו זה לא מייצר מספיק מצבים. בתחילת העונה אימללו אותו כבלם, זה כן, והיה נראה שהוא איבד את החשק. העניין שיביאו מישהו גרוע יותר במקומו.

אפילו ערן לוי היה משאיר אותנו בליגה הוא שחקן של מספרים למרות שזה לדרדר את המועדון לזנות. חנן ממן למשל בניגוד אליו הוא רק חצי בפנסייה. מצד שני, המועדון גם ככה עמוק בבוץ מכל הבחינות.

9. DRORIKO Member

10. alexshw Member

הטענות לקלינגר פה לא ענייניות. חבל שאוהדים האלה מבזבזים עליו מאמץ. שימחו נגד הניהול של הבוכרים.

Mahranlala אוהב/ת את זה.
  11. Telkiyski Member

כל מחאה כלשהי שהמטרה שלה היא דמות מקצועית כלשהי במועדון זה בזבוז זמן ואנרגיה.

12. Mahranlala Member

היום צפוי מעין חרם. פלאשבק ל משחק הגביע ב-2012 מול יבנה בתקופת טביב.
    קל מאוד לעשות חרם על משחק גביע ולמרות שהתרומה הכלכלית שלהם מהמשחק הזה גם ככה זניחה (רק 45% הולכים אליהם)
    השאלה איך התאוצה הזאת במחאה תמשך ואיך
    ולאחר התלבטות קלה החלטתי לא להגיע.

מקצועית:
    שנה שעברה, עם קבוצה טובה יותר שלנו הגענו לטדי מול קטמון בתקופה רעה אם כי פחות מהיום. קטמון פתחו בסערה ועלו ל-1:0 מהיר, אחר כך הפועל השתלטה על המשחק ואופיר חיים השיג את מה שהיה הניצחון השני באותה עונה לא כולל גביע הטוטו.

גם אז חשבו שקטמון מגיעה פייבוריטית. למרות שהשנה הסגל גרוע יותר ולמרות כל ההפתעות עדיין אני חושב שאנחנו צריכים לעבור.
    בנתיים מודיעים שדמארי (שוב) חולה יחד עם עידן כהן.

אם נעבור נקבל סכנין חוץ.

Raulito אוהב/ת את זה.
  13. Raulito Madridista

תראה את ההרכב של הפועל היום, אוהדים צחקו עליהם בפייסבוק שהם כותבים באנגלית, אני הגבתי שזה הרכב של ליגה א'. תראה מצד אחד אני בעד המחאה הזו ומצד שני אם הקהל יחליט שהוא מיואש ונשבר לו מהקבוצה - זה מתכון לירידת ליגה ואני לא רוצה לעבור את זה שוב, רוצה לומר: גם אם דור רומנו עצוב מהחיים וגם מהפועל - אני אחזור כמו פנתר כנראה בפלייאוף התחתון כשכל משחק יהיה על החיים ועל המוות וכך היה גם בעונת הירידה.

ואלה שמות: יואב ג'ראפי, עבדי פרחאת (איאד אבו עביד, 20), אוראל דגני, רז שלמה, מרווין פירסמן, עמנואל בואטנג, שי אייזן, רז כהן, אור אינברום, מוטי ברשצקי עומרי אלטמן.

אגב, כל דיון שמגיע לטביב, מבחינתי שתי שאלות צריכות להישאל: א) מה שבא אחריו טוב יותר? ב) עד כמה הטענה שהוא גנב מיליונים מהקופה נכונה.
    מחאה שהייתה באימון או משהו כזה - זה טוב וזה במקום וגם קלינגר עצמו יודע שעם כמה שהביזיון בנתניה לדעתי רשום על שמו - הוא לא הכתובת אלא ההנהלה והבעלים. אבל האולטראס שלנו מטומטמים ונהנים מהמצב של 'ללכת עם הקבוצה באש ובמים' ואחרי ה-0:4 של נתניה, מיד עם ספיגת השער הרביעי שמעתי דווקא את הקהל של הפועל מעודד בטירוף.

14. Raulito Madridista

המשחק נגד מ.ס אשדוד במחזור השני היה הטוב ביותר שלנו העונה. היו דקות שדווקא 1:2 אדום היה באוויר. בוזגלו כבש שער ו"הבריש" שם בין הרגליים ונראה סבבה לגמרי, גם אלטמן ואינברום היו בסדר, ואיכשהו ספגנו פעמיים. לא שאם היינו מנצחים שם אז 'פלייאוף עליון קל', רק נזכרתי בזה. התלבטות גדולה לקהל לקראת המשחק מחר - ללכת עם הראש - > צריך למחות, ניצחון מעפן בגביע לא יוציא את המועדון הרקוב הזה מהבוץ, או עם הלב - >משחק קריטי, באמת 'משחק על החיים'.

אתה מסתכל על ההרכב של מ.ס אשדוד והם עולים עלינו בכל פרמטר מהקישור והלאה - שלומי אזולאי (ורועי גורדנה גם כשהוא שחקן ספסל היום), דין דוד ועוד ועוד. אגב, רשימת הנעדרים שלנו פסיכית, ניר קלינגר אמר את זה במסיבת העיתונאים - סה"כ 13 שחקנים בחוץ, המון חולים. אמנם ירין פרץ פצוע כל הזמן ועל בוזגלו כבר אף אחד לא מדבר, אבל אלטמן, עידן כהן, דמארי, אינברום שיעבור מבחן כשירות, פירסמן שמושעה, הוא אמר שהוא מקווה שיהיו לנו שלושה מחליפים על הספסל.

15. Raulito Madridista

קלינגר אמר אתמול וצדק שבינואר צריך ש"כל מטאטא יהפוך למטה קסמים". אני מקווה שמהיום הראשון שלו הוא כבר סימן שחקני רכש בתקציב מוגבל. אני קצת חושש משחקנים זרים ואולי עדיף כאלה שמכירים את הליגה - לאשדוד יש מאגר טוב ושיביאו לנו מישהו (וגם את גורדנה). זו תהיה מלחמת עולם וכבר נכשלנו ב-2017.

לדעתי למרות הכל בוזגלו יכול להיות קריטי כשיהיה בריא. ברור שהוא 50% במקרה הטוב, ועדיין - הוא לוקח אחריות, הוא מנוסה, לדעתי הוא כן רעב ורוצה להצליח, שחקנים מסתכלים עליו וזה לא שיש לנו משהו טוב יותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.