חחח. כן,מחונן ונהדר ומרשים ותותח וענק. שיסדר לעצמו כורסא נוחה בסלון. תהיה לו זווית לא רעה לראות את הולנד.
מה זה משנה?!הסלנק יהיה חלוץ מטרה רביעי(ובמקרה נדיר שלישי.) אז אם מקאיי יהיה במקומו?מה זה כזה משנה? להפך,לשמור על הכבוד של אדון מקאיי עדיף שישאר בחוץ מאשר שיזרוק מגבות. וחוץ מזה,הסלנק אחרי עונה לא רעה בפ.ס.וו.
הם לא יהיו. ומקאיי לא צריך להיות בסגל,והוא לא שם.נקודה. (וואללה,אני מעדיף כישרונות צעירים בני 18-20 כמו באבל ומיירדינק,אף על פי שהם לא יגיעו למונדיאל,מאשר שחקן שבאיירן חותכת אותו בקיץ ואחרי עונה איומה ובן שלושים +). אתה בעצמך אמרת,זה הגביע העולמי. מגיעים לשם רק השחקנים שבכושר הטוב ביותר. זה הגביע העולמי. ומקאיי,מה לעשות,לא כזה. מי שנמצא בכושר הטוב ביותר צריך להיות,לא מי ש"סקורר גדול ומחונן" ומגיע אחרי עונה קטסטרופלית.
לדעתי יש בזה משהו אישי. מקאי גם בכושר גרוע יותר טוב מכל הבאבלים האלה עם כל הכבוד לזה שהם כישרונות בני 18-20 שגם ככה רק יחממו את הספסל. לא עדיף להשתמש במקאי מהספסל מאשר סתם לקחת ילדים שאה יודע בוודאות שהם לא יראו דקות דשא?
אז מי כן יראה דשא?! באבל והסלינק?! נו באמת..מקאי, אם הוא לא חלוץ פותח, אז בוודאות הוא צריך להיות החלוץ ראשון שעולה מהספסל.
טוב,אז אם אתה אומר את זה הדיון סגור. כי אני חי נושם מכיר את הליגה ואת הנבחרת,ואתה בא וחושב שמקאיי מחליף ראשון לרוד. זה נגמר. כל הולנד ואירופה יודעת שרוד החלוץ מטרה הפותח ראשון,וחלילה אם לא(פציעה וכו') קוייט הנהדר יזוז מהאגףלאמצע,וחלילה אם לא, קלאס יאן הנטלאר(33 שערים ב34 משחקים העונה,באיירן רוצה אותו כמחליף למקאיי ומוכנה לשלם 20 מיליון יורו לאיאקס.כל אירופה נותנת לו סופרטלטיבים,אני לא צריך להמשיך). אז כרגע יש פה 3 לפניו. ולהזכיר לך,ביורו האחרון הוא היה המחליף הראשון לרוד וקיבל פה ושם חצי שעה ועשרים דקות. אז כ3?!!?
עדיין עדיף שחלוץ כמו מקאי ישב ויחמם את הספסל ויוכנס למקרה הצורך מאשר באבל או הסלינק! ולגבי האנטלאר, עם כל הכבוד לכמות השערים שהוא כובש, זו עדיין ליגה הולנדית. אבל אין שום ספק לגבי הכישרון שלו.
מה קשור באבל ???באבל שחקן כנף!!אנחנו מדברים על מקאיי,חלוץ מטרה,ואני מסביר לך שגם אם הוא יוזמן הוא יהיה חלוץ שלישי ! אז למה אתה חושב שהוא יראה דקות? אני מסביר לך שגם שהוא היה מחליף ראשון לרוד הוא בקושי קיבל דקות,אז למה שהוא מחליף 3 אתה חושב שהוא יקבל? חח ליגה הולנדית?. אז בוא ואני יגיד לך- רוד ואן ניסטלרוי,ברקאמפ,קלייברט וכו'..וגם,כן, מרקו ואן באסטן, לא הגיעו למספרים של הנטלאר כשהם היו בליגה ההולנדית. ותראה לאן הם הגיעו. אז תאמין לי העתיד שלו ורוד,ואני לא רואה מי יוציא אותו מעמדת החלוץ המרכזי במונדיאל 2010. עדיף שיעשה עכשיו "טבילת אש" קטנה,פה ושם 10 דקות(ואפילו לא זו כמו שאמרתי..גם אם רוד חלילה לא יהיה כשיר או סתם ישחק חלש,קוייט יזוז לאמצע. לא חושב שעד כדי כך יש לואן באסטן ביצים לשים את הנטלאר כמחליף לרוד..ובצדק.).
אז לא במקום באבל, במקום הסלינק! ואם האנטלאר שובר את כל השיאים בהולנד זה מבטיח לו קריירה מפוארת בחו"ל?
אמממ....זה אומר שהוא בדרך הנכונה. ושעדיף שאחד כמוהו יקבל 10 דקות פה ושם ויעשה טבילת אש קטנה,שכן הוא חלוץ העתיד של הולנד,מאשר אחד גמור שעבר עונה רעה מאוד. נו סרגיי,אתה מבין שאתה עושה פה וויכוח סרק? הסלנק לא יקבל דקות נכון? אז נגיד,נו,מקאיי במקומו,מקאיי לא יקבל דקות נכון? אז מה זה כבר משנההההההההההה. סתם שיהיה רשום?מה כבר זה משנה לך?