הפלייאוף של אייקס, גם הגביע ההולנדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י David De Gea, ‏8/8/05.

1. adoo Member

אחי תדבר איתי לגבי הארוץ דחוףףףףףףףף

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

את הערוץ ההולנדי אתה לא יכול להשיג בכבלים. תנסה איפשהו באינטרנט..

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/06
  3. תונל Member

בלינד, וים יונק, איזה נוסטלגיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

חבל חבל שאין שידור נורמלי.

4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

חחח מהיום גם דניס ברגקאמפ הוא נוסטלגיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

מעניין יהיה לראות מה שחקני העבר של שתי הקבוצות עדיין מסוגלים לעשות בגילם המתקדם, באמת חבל שאין שידור נורמלי. אני מופתע שבאנגליה אין שידור.

אני רואה שכולם זוכרים לברגקאמפ את הגול המדהים בדקות האחרונות מול ארחנטינה במונדיאל 98'. אבל כולם שוכחים מי היה הגאון שבישל לו את השער הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

"יקר מדי בשביל ליברפול"

הAD יוצא בהכרזה וכתבה שמותירה רבים בהלם. לא רק הכותרת, אלא התוכן, שממנו נובע- קוייט בדרך לעוד עונה בפיינורד.

אף אחד לא האמין שהוא ישאר, אבל פיינרוד שוב מנסה למצוץ את הדם של הקבוצות האחרות ובכך הורסת לשחקן מצויין את ההתקדמות המיוחלת(עוד סיבה לשנוא מקקים...).

בכתבה מתרחש ראיון גם עם חבר בהנהלה שאומר שכרגע לא ליברפול ולא ניוקאסל במירוץ, אחרי שסירבו לשם את הסכום המפורז של פיינורד, 20 מיליון יורו. נאמר שהייתה הצעה של 8 מיליון + דודק + קרומפקאמפ, אבל גם היא נדחתה.

כרגע נראה שקוייט יתחיל את העונה בפיינורד.

כוסאוחתוק.

6. spurs Member

אוקיי תודה הרצליה עד המוות(על המידע ששאלתי בעמוד הקודם)
    אז מי סיים כסגן מלך העשרים העונה קוייט?

אגב מה ה11 הפותחים של אייאקס העונה?

7. F-Sider Member

אבל אל תשכח שואן ניסטלרוי גם נמכר בסכום דומה ואפילו קצת יותר גבוה, למישהו יש מושג איך קויט עצמו מגיב?

די דומה למה שהיה העונה, רק תוסיף את יאפ סתאם כנראה במקום גריגרה שצפוי לעזוב בעד 5 מיליון, וכנראה שפרז יצטרף לשלישית ההתקפה עם הנטלאר ואולי עם רוסאלס שהיתה לו סוף עונה מדהימה, בקישור קשה לדעת, כי דווידס ולנדזאט בסוף לא באו לארנה, וגם דפור בסימן שאלה, אז במקרה שלא יהיה חיזוק יכול להיות שפרז או רוג'ר יוטו לעמדה הזאת.

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קוייט היה הסגן של הנטלאר שנה שעברה,כן.

קשה לדעת. ביינתים זה מסתמן כ: סטקלנבורג, עמונלאסון,סתאם,וורמלן,הייטניחה/אגארורו: מאודרו,סניידר, רוג'ר/גברי/רכש: רוסאלס,הנטלאר,פרז.

4 שינויים פחות או יותר, זה לא ממש דומה.

9. F-Sider Member

אני ממש לא מבין מה תופסים מאוגרארו, הייתי מעדיף לראות את היטנחה שלאט לאט חוזר לעצמו בעמדת המגן הימני, לדעתי אוגרארו הובא רק כדי להעמיק את הספסל בגלל שטרבלסי עזב, אבל הוא לא יהיה מחליף הולם לטרבלסי.

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

רוזנברג אפילו לא בתמונה להרכב ראשון. חבל, מפוטנציאל להיות הדבר הבא של השבדים (ולבחור יש כישרון, רואים את זה, והוא לא אגואיסט כל כך כמו איברהימוביץ') הוא הופך להיות שחקן ספסל אצלנו. אני חושב שמגיע לו קצת יותר מזה.

11. F-Sider Member

אם כבר אתה מדבר על זה, מקבלים לאט לאט תמונה מי יצא החוצה? כי יש רוטציה גדולה שכוללת את מיטאה, באבל, חריסטאס ורוזנברג.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הבחור ללא ספק אחד האהובים, הוא גם הצהיר שמצידו להיות 10 שנים באייאקס( קונטרה לאמירה של זלאטן), ולמרות שתופקד ככנף העונה, דבר שלא עשה מעולם, ראו את המאמץ האדיר ואת הרצון שלו.

הוא יקבל דקות העונה..מחליף של הנטלאר(למרות שגם חריסטאס בתמונה) או אפילו כקיצוני פה ושם. אנחנו מדברים על עונה שלמה, ואנחנו זוכרים איך הייתה העונה שעברה מבחינת פציעות ותחלופה גדולה בהרכב( מישהו זוכר שרוזנברג פתח את העונה כחלוץ מטרה של אייאקס?) ככה שהכל יכול להיות.

מיטאה שחקן כנף.(אמור להיות מחליף ראשון שם). ועזוב, קודם שיצא ממיטת הטיפולים.

13. F-Sider Member

כן אני יודע... הכללתי את שלושת החלוצים שבהרכב, כי זה נראה לי מוזר יש הרבה חלוצים ושנה שעברה שיתפו את באבל ורוזנברג כשחקני כנף, ובוא לא נשכח גם את רוג'ר וקרון דלי, שאלתי אם מישהו כבר עושה דרכו החוצה.

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

קרון דלי רק חזר העונה מ-RKC, הוא לא בדרך החוצה, אבל קשה לי להאמין שהוא יתפוס את המקום בהרכב.

אני יודע שאייאקס רצתה מאוד להפטר מחריסטיאס בעונה שעברה, אבל אני לא יודע מה קורה עם זה עכשיו.

15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קירון דלי לא אמור להיות ברוטציה, דה מול אולי עוד איכשהו( פותח עכשיו נגד ארסנל).

שוב, אתה אולי קורא לזה אינפלציה, אבל צריך לזכור וללמוד מהעונה שעברה( מכת הפציעות..) ועומק זה לא דבר רע כל כך. כנ"ל תחרות על ההרכב.

כרגע, אין מישהו מהחלק ההתקפי שבדרך החוצה.

אייאקס מעלה במחצית הראשונה של משחק הראווה הרכב די משני, במחצית השנייה צפויים לעלות הוותיקים.
    סטקלנבורג: הייטניחה, סתאם, וורמלן, גריגרה: מאדורו, סניידר, וארטונגן: דה מול, הנטלאר ופרז.