שוב, לנייג'ל יש עדיין כמה בעיות במשחק שלו, שאם היה נשאר בהולנד קצת יותר זמן, אולי היה משפר את המשחק שלו ואז קבוצה גדולה יותר הייתה רוצה אותו, אבל ככה זה עם שחקן שרוצה לעשות טעויות כמו אנדי ואן דר מיידה. סניידר לנצח!!
מצב ההגנה שלנו בכי רע. טרבלסי באליפות אפריקה.השבוע וארמלן נפצע,גריגרה גם חזר ושוב נפצי השבוע,ואסקודה עזב להזכירכם. ועם הכושר של נילסה המצויין של אוטרכט לא נראה לי שזה הולך להיות פיקניק. היטינחה ומאדורו ישחקו בהגנה,אך מי יצטרף אליהם? עמנואלסון היה נהדר בתור קשר אבל גם בתור מגן הוא מתפקד מצויין. בכלל זורקים פה שמות של "הבטחות גדולות" שרובם לא כאלו,אם יש מישהו באייאקס שהוא כן כזה ולא קוראים לו סניידר או הנטלאר,זה עמנואלסון. בל נשכח שגם סניידר פצוע ויעדר משני המשחקים הקרובים(אוטרכט בראשון והירנביין בגביע ברביעי). יהיה מעניין,ונקווה שיהיה טוב.
והנה עוד ידיעה חדשה ומפתיעה מעכשיו. עוד שחקן עוזב את אייאקס,והפעם זהו תומאס גאלשק. למרות שזה היה נראה שחוזהו יוארך,הקבוצה והשחקן לא הגיעו לעמק השווה בכל הנוגע לתנאים,וככל הנראה השחקן יעזוב את אייאקס בסיום חוזהו בסוף העונה. דווקא אני מאוד מאוכזב מההחלטה הזאת. נכון,גאלשק לא ילד והוא בן 33 עוד מעט. הוא גם לא מהקשרים המבריקים,אבל באייאקס שבנוייה בעיקר על ילדים,חובה שיהיה גם איזשהו איזון,וגאלאשק היה אחד מהאיזונים אלה שתרם הרבה מניסיונו ומנהיגותו בקבוצה. חבל..
לא יאומן... הקבוצה מתפרקת חלק חלק... חבל שגם הקפטן יעזוב בגלל סיום החוזה בסוף העונה. לדעתי, ההנהלה לא עושה את כל המאמצים האפשריים להשאיר את השחקנים במועדון. אני בטוח שאם הם יוותרו קצת לשחקן, הוא יסכים להשאר.
מהפכה זאת מילה יותר יפה. עם כל הכבוד דודי,הסגל הזה מלבד סניידר כמובן כולו נכשל כישלון טוטאלי בשנתיים האחרונות. הניקוי פסח הזה הוא בסדר גמור,ולא הייתי קורא לזה בכלל התפרקות.
ובכל זאת, מהפכה לא עושים ביום אחד. עם כל הכבוד לסניידר, עדיין הוא לא יכול להחזיק את כל הקבוצה על הגב שלו. אני מאמין שאם הוא לא יעזוב אחרי הקיץ, הוא יקבל את הסרט. לא צריך לפרק את הקבוצה מכל הסגל. אנחנו לא יכולים לבנות את כל הקבוצה על הנוער, עם כל הכבוד למחלקת הנוער שלנו (ויש לי הרבה כבוד למחלקת נוער שהוציאה מתוכה את גדולי השחקנים ההולנדים לאורך השנים). עוד דבר אחד אם כל הסגל נכשל, אז איך ווסלי לא נכשל?
טוב, בית מוקדמות יורו 2008: http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/06/flag/lg2/NED.Xxx הולנד הגרילה את: רומניה, בולגריה, סלובקיה, אלבניה, בלארוס, לוקסמבורג. לא בית קשה במיוחד, אבל רומניה תעשה לנו בעיות. נסתכל על הצד החיובי, לא קיבלנו את צ'כיה. http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/06/t/teams/tf/ned.Xxx הגרילו שוב את רומניה, האורנג'.
בית נוח ומצויין להולנדים. אבל קודם יש לנו מונדיאל על הראש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
אני מקפיץ את ההודעה של דודי למען אלו שלא ראו.. וחשבתם שהיום הזה יעבור בלי עוד איזה משהו נוסח אייאקס?טעיתם. אבל דווקא הפעם זה שחקן שרוצה לבוא אליה,או יותר נכון,לחזור אליה. השם קאנו מצלצל לכם מוכר?. אז כן,החלוץ שהחל את דרכו באייאקס וכעת משחק בווסט ברומיץ האנגלית הודה שהוא רוצה לחזור לארינה. כבר בקיץ היו דיבורים על חזרה אבל עקב בעיות כספיות העסקה לא יצאה לפועל. ושבו בנים אל גבולם?
מי צריך אותו??? מילא לפרנק אנחנו זקוקים למחלקת הנוער, אבל לפתוח מחלקה גריאטרית? זה כמו להחזיר את קלויברט, אוברמארס, גרונקיאר ושאר החבר'ס משנות ה-90 העליזות לשחק בקבוצה הראשונה.
אלקמאר מביסה בקלות את רודה 1-4 ונצמדת לפ.ס.וו(לפחות עד יום ראשון). שוטה ארבלרדזה השחקן שאינו נגמר כבש שלושער(2, 39, 53) והוסיגמס הוסיף עוד אחד (48). ויוט השווה זמנית(18). המחמאות לAZ.
טוב יש לנו שתי תוצאות סגורות להיום: RBC רוזנדאל ממשיכה להפסיד, הפעם זה להירנביין. ארנולד ברוגינק (נכון שהתגעגתם אליו?) העלה את הלבבות ליתרון כבר בדקה ה-31'. את השני כבש פיטר הנסון אחרי 84 דקות של משחק. ווילם II - ניימכן במשחק הזה התוצאה היא תיקו 2-2. ווילם הספיקה להוביל 2-0 עד המחצית (מוסא דמבל 8', פרנק ואן מוסלסלד 25'), אך ניימכן הצליחה להוציא נקודה אחת מהמשחק הזה בזכות צמד שערים של דיוויד ג'ונס (76' ופנדל בדקהה-84') המשחק בין ספרטה רוטרדאם לטוונטה עדיין משוחק, כאשר התוצאה שם היא 1-0 לקבוצה הקטנה של רוטרדאם.
פ.ס.וו בדרך לניצחון בהאג.כרגע זה 0-2 משערים של קוקו ופארפאן. עוד משחק אנמי,ציני ומגעיל של האלופה. ואן חאל,עשה איתנו חסד, קח להם את התואר כבר. ועכשיו זה רשמי,בלינד השתגע. ורמלן עולה היום לא הכי כשיר בעולם,אבל זה כלום לעומת המחליף של סניידר בעמדת הקשר. אז קוראים לו......קלאס יאן הנטלאר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx שמתופקד כקשר!!!בלינד,רחמים עלינו. הרכב אייאקס למשחק שיחל בעוד מספר דקות... Stekelenburg Heitinga - Maduro - Vermaelen - Juanfran Galasek - Huntelaar - Lindenbergh Rosales - Charisteas - Rosenberg כן,מיותר לציין שאף על פי היכולת הנהדרת של עמנואלסון הוא עדיין לא פותח. במה כבר פשענו....