אני רואה שהנטלאר לא רוצה להפסיק לכבוש, שלא יפסיק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . ברצינות שנייה, אייאקס פשוט הופכת טובה יותר משבוע לשבוע, רק שלא יפסק מול פ.ס.וו. שבוע הבא.
פרט מעניין למשחקי היום, כל קבוצות הבית ניצחו את המשחקים שלהן וגם שמרו על שער נקי. תוצאות: פיינורד רוטרדאם 0-3 אוטרכט כבשו לפיינורד: קאלו (41', 90') ו-קוייט (50'). אייאקס אמסטרדם 0-6 ספרטה רוטרדאם כבשו לאייאקס: נורדין בוקארי (5', 13'), תומאס ורמילן (53') והמשיח, קלאאס-יאן הנטלאר (40', 56', 62') RKC וולבייק 0-3 דן האאג כבשו ל-RKC: דה קולאר (29'), והשחקן עם השם הכי מצחיק שנתקלתי בו היום: ואן דיק (57', 73') טוונטה אנסחדה 0-2 הראקלס כבשו לקבוצה מאנסחדה: שארבל תומה (20'), פטריק גאריטסן (54')
נכח היום בארינה: מיסטר מארקו ואן באסטן.המאמן הלאומי,שראה את הצייד תופר עוד קבוצה. כל הדיבורים והפירסומים מצביעים על זה שקלאס יסע לגרמניה. אין באמת סיבה שלא. קלאס הוא אס ענק שיכול לעלות מהספסל. עוד נאמר היום ע"י דני בלינד שווסלי סניידר ימשיך להעדר גם מול פ.ס.וו וגם מול אינטר. הבית חולים הנייד של אייאקס חי ונושם(גריגרה,מיטאה,היטניחה,סניידר,גאלאשק). תקציר אייאקס-ספרטה,בהמשך.
כבר המצאת לזה שם? בית חולים נייד? איך לעזאזל סניידר ממשיך להיות פצוע.. הבן-אדם פצוע כבר יותר מחודש. היטינחה ימשיך להעדר כי הוא נפצע ל-6 שבועות, אז הוא לא יחזור בקרוב. אמנם השאלה לא מופנית אלי, אבל אני אענה עליה בכל זאת: לדעתי האישית, עדיין לא. הוא עדיין פחות טוב מ-רוד וקוייט שקצת יותר מבוגרים ממנו (על רובן אני לא מדבר, כי הוא לא בדיוק חלוץ חוד). הוא בסך הכל בן 22, וכבר מראה יכולת של מכונת שערים מדופלמת. הוא צריך לעלות מהספסל, אלא עם רוד או קוייט לא יוכלו לשחק, ואז אין שום בעייה שיעלה ב-11.
לא. הסיבה המרכזית היא שהוא חלוץ מטרה בלבד ב4-3-3. גם בהירנביין,גם באייאקס,וגם באולימפית ועכשיו בבוגרת(כמעט כל הקבוצות בהולנד משחקות 4-3-3 כמו גם הבנחרת.) קלאס הוא המרכזי בלבד. מן הסתם יש לך את רוד באמצע. אבל כמו שאמרתי פה,וכמו שהרבה הולנדים אומרים,אם רוד לא יגיע בכושר טוב למונדיאל,הם(ואני) מאוד מאוד היו רוצים לראות את קוייט במרכז. אבל העניין הוא שגם קוייט בניגוד לקלאס(ורוד) יכול לשחק בצד.הוא גם עושה את זה לא רע. בקיצור קלאס עומד כאן כאופציה שלישית,או במקרה מטורף קוייט יהיה בצד וקלאס באמצע..אבל זה כבר הזוי. ויש גם את מקאיי..... אבל אתה יודע מה,אני יותר מבטוח שואן באסטן יעדיף את קלאס על מקאיי באם יקרה מצב כזה.הוא פשוט מעדיף את הצעירים ואת האייאקסים.מקאיי לא זה ולא זה. בעיקרון,הכל תלוי בחלוץ קבוצתך האהודה. רוד טוב ובכושר טוב למונדיאל,הוא החלוץ המרכזי,קוויט ורובן בצדדים,וקלאס לא יראה הרכב,אבל אני מניח שהוא יהיה מחליף קבוע של הדקה ה80 כזה..אתה יודע.... רק אם רוד יגיע בכושר ירוד,או כל סיבה אחרת(פציעה אנעארף) אני יכול לחשוב על סיבה לשים את קלאס בהרכב,וגם זה בוא נגיד ככה סיכוי של לא יותר מסביר. אבל גם בהולנד יודעים,גם קלאס יודע,זמנו יגיע,והוא יצעיד את ההתקפה ההולנדית בשנים הבאות.אבל לא במונדיאל הזה.
דווקא רוד עכשיו בכושר לא משהו בכלל, מחר הוא צפוי שוב לשבת על הספסל מול..נכון, שוב וויגאן. רוד אף פעם לא משחק טוב, אבל הוא מכונת שערים כבירה. אין ספק שזמנו של האנטלר יגיע, אני ממש מתפעל ממנו. שבוע הבא נקרע אותכם אה?תכינו את התירוצים(פ.ס.ו מנצחת למרות שליטה של היריבה נשמע מוכר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ). בכל מקרה, תודה על התשובה, למדתי עכשיו עוד קצת על קלאס, כרגיל אתה נותן תשובה נהדרת שמראה את הידע שלך. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
הוא משחק כל כך מעט תחת ואן באסטן שפשוט שכחתי ממנו, אין דבר כזה לא סופר אותו. מאקיי חלוץ מצויין, הוא פשוט לא מקבל את ההזדמנויות שלו בנבחרת, הוא תמיד כינור שני ל-ואן ניסטלרוי.
בכושר הנוכחי רוי מקאיי לא יכול להיות חלק מהאורנג' טים, נקודה! אני מקווה שואן באסטן הולך לפי השכל הישר, במקרה הזה הנטלאר חייב להיות מוזמן במקומו. כמובן שכל דברי מתבססים ברגע נתון זה שמקאיי פשוט חושך! אם הוא יחזור לעצמו הוא בהחלט צריך להיות חלק מהנבחרת ההולנדית, הניסיון שלו יכול תמיד לסייע.
בסט,ריד מי ליפס,2-1 לאייאקס,צמד של הנטלאר מול אחד של פארפאן,וחבל שאני לא יוכל לחגוג עליך ועל לירן (ממחר אני בפולין ל8 ימים) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אז הנה,אתה בטוח יודע יותר טוב ממני מה קורה עם רוד עכשיו,ובאמת הבנתי שהמצב לא הכי אי אי אי.בסדר,תאמת,בנבחרת,רוד תמיד מתעלה על עצמו. אגב,אני מאמין שזה המונדיאל האחרון שלו.לא יהיה לי ספק שהוא יתן את הכל כדי אולי להביא את הגביע לאמסטרדם. דודי,כמו שאמרתי,ואן באסטן לא מת על מקאיי. ואני לא מבין על מה המהומה,כמו שלירן יעיד,אני רואה שלבחור יש נטיות מוזרות להעלם לפעמים. למרות שמן הסתם הוא עדיין חלוץ מצויין...
אני אעשה את העבודה במקומך, במקרה שהתחזית שלך תתגשם. אני יודע, אבל גם לפני ואן באסטן, מקאיי לא קיבל הרבה הזדמנויות. לא אמרתי שהוא צריך להתחיל לקבל אותן עכשיו כשיש לנו דור חלוצים מוכשר כמו היום, הוא היה צריך לקבל הזדמנות כשהחלוצים הראשיים שלנו היו פטריק קלויברט ופייר ואן הויידנק (או איך שלא רושמים את השם המעפן שלו).