הפרמיירליג - מחזור 35

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏26/4/13.

1. Bill Shankly Member

אין מה לעשות עם זה חוץ מלהודות באמת, שפארדיו יצא צבוע בקטע הזה. אני מקווה לא לראות עוד דברים כאלה כי זה מוציא מהטעם הטוב.

מסכים איתך שעדיף לקנות שחקנים מבחוץ כמעט תמיד, זה עצוב מאוד אם פארדיו מבין את זה רק עכשיו. הרי הוא מנג'ר בעל ניסיון רב במשחק... הוא אמור לדעת את הדברים האלה יותר טוב מהאוהד הממוצע.

איך אומרים? עדיף מאוחר מאשר אף פעם.

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/13
  2. golding מנהלים

הוא מגוחך, זו לא פעם ראשונה שהוא יוצא בהצהרות מופרכות ומתגלה כמגוחך. מה גם שהוא מאמן פשוט גרוע.

3. oranfu Member

בוריני תמיד חוגג ככה.
    CAPTAIN GERRARD הראה שבחתימה שלו יש תמונה של אגר חוגג ככה ולא מהיום ומהתמונה של ריינה נראה שזה דומה מאוד לחגיגה של בוריני שהבקיע היום שער בכורה בליגה אחרי שהיה פצוע כמעט כל העונה.
    אבל אל תיתנו לזה להפריע לכם אוהדי יונייטד, כמו שזה לא הפריע לONE ו WALLA.
    כמובן שגם אין לכם בעיה כשאברה צוןחק על המקרה, אבל לשחקני ליברפול אסור..
    לוקאס הקדיש את הניצחון לסוארז? גועל נפש. אני חושב שגם אותו אנחנו צריכים להעיף מהכדורגל האנגלי..

קוטיניו מתגלה כגניבה רצינית, סטארידג' חלוץ מוכשר מאוד, דאונינג זבל ואני משתגע איך הוא שוב ושוב משלים 90 דקות.

4. Mellow29 Kopite

איזה דיון הזוי. אם זה היה הפוך בטח שםמשתמש היה כותב לנו להתעסק בקבוצה שלנו ולהפסיק עם הקנאה ורגשי הנחיתות האלה. לא מאמין שמישהו יכול להיות אידיוט כ"כ ולכתוב שבוריני חגג את זה בהקדשה לסוארז. בדיקת עובדות מינימלית.
    אז כתבו בטוויטר לסוארז להיות חזק. שמעתי גם ציטוט של קבאני לפני יומיים שבו הוא אמר שמי שמכיר את סוארז באמת יודע איזה בן אדם זהב הוא. כמה משחקים בחוץ הוא צריך לקבל על זה?

פארדיו גם אמר בשנה שעברה על העזיבה של אנריקה שהספרדי עשה טעות ו"לא ראה את התמונה הגדולה", כשעזב למעודון גדול אבל ניוקאסל עדיין הקדימה אותנו בטבלה. יש מצב שהוא דווקא ראה את התמונה הגדולה במיוחד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

ידוע לכם אם הבורות המביכה הזו תפסה גם את התקשורת באנגליה?

6. שםמשתמש Member

"בורות מביכה", כאילו למישהו באנגליה או בארץ היה מושג מי זה בוריני או איך הוא חגג פעם ברומא, מלבד אולי מי שצופה בליגה האיטלקית. מסתבר שאנחנו אמורים להכיר את חגיגות השערים של כל שחקן אפשרי.

MELLOW, את כינויי החיבה שלך תשמור לאנשים אחרים. "בדיקת עובדות מינימלית"...שחקן לא מוכר במיוחד חוגג שער על ידי נשיכה של היד שנייה אחרי מה שהיה עם סוארז, ואתה חושב שמישהו באמת יבדוק אם הוא תמיד חוגג ככה או בכלל יחשוב על לעשות את זה. יש דבר אחד שאפשר להסיק מזה אם אתה לא מכיר אותו או את האופן בו הוא חוגג שערים. גם אתה היית חושב ככה. 3 שחקנים של ליברפול נושכים את היד, אחרי גולים, מה כבר אפשר להסיק מזה? (יש לציין שבהתחלה חשבתי שכולם עשו את זה, כי זה מה שהיה כתוב בתקשורת).

7. Mellow29 Kopite

התבלבלת. אני לא מצפה ממך להכיר את החגיגות של בוריני ואגר, אבל אם אתה מחליט להתייחס אל החגיגות הללו ולהאשים את השחקנים האלה במשהו בלתי ראוי אתה צריך לבדוק מה עומד מאחורי החגיגות האלה. אגב לא הבנתי איך זה הפך פתאום ל"3 שחקני ליברפול", הנדרסון וסטארידג' לא חגגו ככה. אגר ובוריני כן.

את כינויי החיבה אני לא מעניק לך, כיוון שאתה לא המשתמש הראשון או האחרון בפורום שכותב שטות. חבורת האידיוטים ב-one ו-וואלה מקבלים כסף כדי לכתוב את השטויות האלה ואני משער שגם ב"ידיעות אחרונות" במוסף הספורט הם ידאגו לכתוב שהשחקנים עשו מחווה לסוארז, ואנשים משלמים כסף כדי לקרוא את זה. אין מקום לחובבנות כזו בתקשורת, מה שכתוב בפורום לא מעניין אף אחד.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01896/borini_1896332c.Xxx
    חגיגת השערים שלו בולטת יותר מכל שחקן אחר עוד מימי סוונסי. השערים שלו ברומא (עם היד דמוי סכין בפה) הפכו אותו לשחקן בעל עניין בילנאומי, מקום בסגל ליורו והעברה משמעותית לקבוצה יריבה שלך. לכן, לקרוא את ההשמצות הללו על דבר שלא באמת קרה משעשע במיוחד. מעניין אותי רק האם גם התקשורת האנגלית נגררה לזה.

9. Mellow29 Kopite

בטוויטר קצת הסתלבטו על זה, אבל בתקשורת היותר רצינית והפחות רצינית אני לא רואה שמישהו חושב שזו מחווה לסוארז. אבל זה הגיוני, בוריני הגיע בהעברה בפרופיל די גבוה בקיץ, אז רוב כלי התקשורת והקוראים כבר מכירים את החגיגה הייחודית שלו.

10. golding מנהלים

אין על זה דבר בתקשורת האנגלית וכמו שMellow כבר אמר, אוהדי היריבות שתופסים על זה טרמפ קצת עושים מעצמם צחוק. אין שום בעיה עם כך שאתם לא אוהבים את ליברפול, אבל לפני שאתם משמיצים את שחקני המועדון לא כדאי לברר קצת?

11. Mellow29 Kopite

טוב, עדכון: המירור כן טוען שהחגיגה של בוריני מוקדשת לסוארז. בתחילת העונה הם פרסמו כתבה ענקית עליו, עם תמונה שלו חוגג עם היד בין השיניים והוא גם הסביר מה משמעות החגיגה. אותו מירור שתקף את סוארז אחרי שהוא נישק את הקעקוע עם השם של הבת שלו ואת טבעת הנישואין שכבש עם היד נגד מאנספילד...

12. שםמשתמש Member

אני אישית לא ראיתי בכלל את המשחק. ראיתי כתבות מהתקשורת כאן שטענו בחלקן שכל השחקנים (יענו כל מי שכבש) חגגו בצורה מסויימת בתור הקדשה לסוארז, אחרי זה ראיתי ציטוטים של שחקנים מהטוויטר שמזכירים את סוארז (שלפחות אחד מהציטוטים היה נכון)...אז לא הייתה לי סיבה לחשוב שזה לא נכון בהתחשב בתזמון של המשחק, ובגלל זה גם הגבתי. אני לא מכיר את אופן חגיגת השערים של בוריני ואגר. כנראה שזאת באמת הייתה טעות של התקשורת ושהחגיגות היו פרטניות ולא בשביל סוארז.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Martin Lipton ‏@MartinLipton 53m

Re Fabio Borini: Happy to confirm that now aware that was his normal celebration. Hope to see it many more times

מירור כבר הודה בטעות.

14. golding מנהלים

מדהים שהמירור בכלל חשבו לפרסם דבר כזה. ההתאחדות ראויה לתקשורת הזו וגם ההפך - רק חבל שזה פוגע בסוף באוהדי הכדורגל.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי בהתחלה שבליברפול הגזימו. אבל לאור העובדה שהחגיגה של בוריני היא לא משהו חדש ושאם ריינה היה רוצה להראות "נשיכה" בשביל סוארס הוא היה מן הסתם עושה את זה בצורה שאינה זהה לזו של בוריני, אני שם את העניין בצד.