הפרמייר ליג, מח' 1: האלופה בגשר, הזאבים באמירייטס, מקנה מארח את סלוט בבכורה משותפת בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/8/24.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זכורה לי שום התנבאות שלי כלפי אף שחקן. אני שופט לפי מה שאני רואה, לא מכריז על בינגואים או על פלופים לפני ששיחקו תקופה בקבוצה ובטח שלא נצמד בכל מחיר לאג'נדה.

בהחלט ייתכן שאנזו יראה טוב יותר בליגה אחרת או בסיטי (באמת, מאוד קשה להראות טוב בקבוצה הזו...) אבל בצ'לסי זה לא עובד עד כה, לא משנה איפה שיחק. ההתעקשות שלך להכניס לשיח את פאלמר דווקא מבליטה כמה שאנזו מאכזב לעומת פאלמר המבריק שמשחק באותה מסגרת לא מתפקדת ואת האיכות שלו אי אפשר לפספס.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. oranfu Member

אני לא גומר אותו, אני מדבר על זה שהוא פלופ עצום בצ'לסי.
    יהיה הצלחה בסיטי? פסז'? באיירן? אולי.
    אבל כמו שזה נראה בצ'לסי הוא נפילה אדירה והם צריכים לקוות שיבוא מישהו ויציל אותם ממנו כמו שעשו להם עם ארטטה.

לא שקאייסדו נראה טוב בינתיים, אבל נראה לי שהיה עדיף להם לשחק עם קאייסדו, לאביה ופאלמר בקישור.
    ספק גדול אם זה יכול לקרות כל עוד אנצו שם.

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאיסדו ולאביה היו טובים לטעמי היום. הרוויחו לא מעט כדורים שהלכו לאיבוד אצל אנזו ואנקונקו. הייתי נותן לזה צ'אנס כשאנקונקו או פאלמר מעליהם ב-10.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. golding מנהלים

על מה אנחנו מדברים? הבן אדם הקפטן שלנו לשלושת המחזורים הקרובים.

5. Sturridge Member

קאייסדו היה מצוין בכל פעם ששיחק בלי אנזו אבל זה מפריע לאג’נדה. הרי אחד הגאון מבנפיקה והשני הטמבל שבחר בצ׳לסי על קלופ.

לאביה צריך לשחק ליד קאייסדו, אנקוקו באמצע, אנזו יכול לשבת בבית עם פופאנה וסאנצ’ז.

6. k_700 Member

קאייסדן נתן כמה משחקים טובים בחצי השני של העונה בלי אנזו.
    היה מצויין בכל פעם כשהוא לא שיחק? הגזמה פרועה.
    הוא לא מצויין בצ׳לסי.

לא יודע איזה משחק ראיתם, לא ראיתי שום דבר טוב בהופעה של לאביה ובטח לא בשל קאייסדו.
    גם לואיס וגם קובאציץ עשו עליהם הופעת קריירה.

קובה ניגב שם את הרצפה עם קאייסדו בשער השני.

7. golding מנהלים

לאביה היה מצוין. כרגע הוא הראשון שפותח בהרכב. קאייסדו צריך להפסיק לחשוב שהוא יכול להוציא את עצמו מכל סיטואציה באמצעות הנתונים הפיזיים שלו. הוא לא קאנטה ובחיים לא יהיה, אז קצת שליטה עצמית לא תזיק לו.

לגבי אנזו, הוא נראה רע. קשה להתווכח עם זה. אני כן מוכן לתת לו זמן וחושב שפציעת ההרניה שלו פגעה בו. התקווה היא שהוא יצליח לשים אותה מאחוריו, מבחינה פיזית הוא לא אותו שחקן ששיחק פה בחצי שנה הראשונה שלו.

8. Esomech Member

אנזו צריך את חבל ההצלה הזה לא פחות מצ׳לסי.

אני מאוד מחזיק ממנו, אני חושב שהוא מנהל משחק בחסד.
    חכם מאוד, ראיית משחק מעולה, יכולת מסירה גבוה.
    אבל בתוך הבלאגן המקצועי בצ׳לסי. זה הולך לאיבוד, יותר מידי חוסר סדר על המגרש, וחוסר תוכנית משחק ויציבות.
    פעם משחקים איתו ככה ופעם ככה, קשה מאוד לפתח יציבות והמשכיות ככה, בעיני זה מאוד מושפע מזה.
    גם התפקיד של ה10 לא עושה לו חסד.
    6/8 היברידי שגם יתן לו קצת מרווח זה התפקיד האידיאלי שלו בעיניי.
    ובגלל הפרופיל של מארסקה, שאני מניח שאם צ׳לסי תמשיך לגמגם גם תחתיו, הוא יקבל את המכתב מהר. והמעגל ימשיך.
    הרבה לא מתפקדים בצלסי, אבל אני חושב שגם הציפייה ממנו לעומת קאייסדו לדוגמא שגם בקבוצה עם בלאגן יש לו תפקיד מוגדר מאוד שלא בהכרח ישתנה גם בסדר וגם בחוסר סדר, מציבה את אנזו תחת אור שלילי גדול יותר

אם לא יעזוב שם בקרוב או שיגיע לשם מישהו שיכניס קצת יציבות וסדר מבחינה מקצועית. הוא בדרך להיות פארדס 2.0.

השאלה זה כמה צ׳לסי תרצה עליו אם זה יגיע לשם, או יותר נכון כמה תיהיה מוכנה להפסיד. וכמה הוא יתגמש מבחינת חוזה, כי האורך שלו גם מהווה אישו מסויים, וזה כבר עניין של אופי, ששם באמת אי אפשר לדעת מה מניע אותו.

9. k_700 Member

פרט לגוסטו ופאלמר כל הכשרונות הגדולים שלך לא התרוממו בשנתיים האלה, כולל קאייסדו.

זה קודם כל כשל מערכתי שהחל בבנייה, המחירים הפומפוזיים, בכמות השחקנים, בתחלופת המאמנים ואיתם כל צוות הניהול בבת אחת.
    זה לא מקום שמשחקים בו כדורגל.

פאלמר בהחלט מראה סימני גדלות אחרים על זה שהצליח להצטיין אבל כמו כל דבר טוב במערכות כאלה בלי דרך, קשה לראות גם אותו שומר על אותה הרמה לאורך זמן.
    אומר לך את זה מישהו עם נסיון בתחום הזה.

כמובן אם יתן עונה רעה הןא לא יהפוך פתאום לפלופ, אפס או שחקן שלא קשור לרמות האלה.
    כל שחקן צריך מערכת נורמלית עם רמת אימון נורמלית כדי להצליח לאורך זמן.
    כשכל התנאים מסביב לא מתקיימים אתה לא תצליח על פני תקופת זמן ארוכה מספיק(ועונה אחת זה בטח לא פרק זמן ארוך מספיק).

היום גם פאלמר לא היה במשחק לשנייה.
    מקווה בשבילכם שזה סתם הופעה רעה במשחק תחילת עונה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/24
  10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שצ'לסי היא מקום שקשה מאוד להצליח בו. בתוך הכאוס הזה, אנזו הוא Untouchable מהרגע שהגיע ומהבודדים שמשחק בכל משחק כשהוא כשיר והוא נראה רע. הוא לא מקבל את ההנחות שאני נותן לשחקנים שמשחקים פעם-כן-שלוש-פעמים-לא-פעם-אחת-רבע-שעה.

גם קאיסדו, אגב. רע, למרות שהצליח לחבר חודש-חודשיים סבירים בסוף העונה שעברה.

--

פאלמר היה טוב היום כשהפוזשנים עברו דרכו. זה קרה מעט מדי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. GRANDE LAZIO Member

צ'לסי חייבת את אוסימן.
    הוא על המדף ואין לה בעיה להוציא עכשיו איזה מאה לא כולל משכורת
    אין לקבוצה הזו הווה ולא עתיד עם ג'קסון, הוא פחות או יותר 0 שלא מתאים למועדון כמו צ'לסי.
    היום ראיתי את הקישור מזיז כדור מצד לצד, מחכה לתנועה ממנו, למצוא אותו בעמדה נוחה. הבנאדם לא יודע א ב עבודה של חלוץ.
    לדעתי עדיף להם כבר לבנות על ארמנדו ברוחה.
    לוקאקו שחקן סגל מנודה וג'קסון פותח.. יא אללה :D

12. k_700 Member

הוא צריך להיות מטומטם ענק כדי לבחור להגיע לצ׳לסי בדיוק כשפריז חייבת חלוץ כי גונזאלו מת.

13. yonmu Member

למיטב זכרוני אנזו הוא שחקן הרכב בולט בארגנטינה שלקחה מונדיאל וקופה.
    למיטב זכרוני קוקורייה הוא שחקן הרכב מוצלח בספרד שלקחה יורו.
    אז נכון, טורניר בינלאומי זה בסך הכל רצף משחקים קצר בסגנון שונה מאוד מהנורמה של כדורגל מועדונים באירופה, ובכל זאת.
    התמודדות פרסונלית אפשר לראות שם, השתתפות במשחק קבוצתי אפשר לראות שם.
    נ.ב. גם האברץ של ארסנל הוא לא הפלופ של צ'לסי. אמנם לא החלוץ שהייתי בוחר לרוץ איתו לאליפות, אבל בכלל לא שחקן בדיחה.

בקיצור: צ'לסי של השנים האחרונות היא לא אינדיקטור לכלום.
    גם טרי ואסיין ולמפארד ודרוגבה היו נכשלים או נשלחים להשאלה או נמכרים בשביל להביא רכש נוסף.
    כששחקן יכשל בצ'לסי שפותחת עונה עם סגל שפוי ומאמן מנוסה ושיטה-היררכיה ברורה - אז יהיה אפשר לזלזל בו.
    בינתיים נראה עשרות (?) שחקנים שלא היו טובים מספיק לצ'לסי ונמכרו מתפקדים בחוץ טוב יותר מהרכש שצ'לסי הביאה כדי להחליף אותם.

Roma ו-k_700 אוהבים את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוקורייה נראה כמו גמד שמנסה להתמודד מול ענק בלי שום סיכוי חוץ מלתפוס בחולצה שלו ולנסות לגנוב איזה פאול בלי שVAR יעניש אותו.
    תגיד שאף אחד לא יכול להתמודד עם האלאנד, האחריות של המאמן לעלות עם מגן שמאלי יותר פיזי.
    זה נראה מביך מה שהוא מנסה לעשות שם.
    ראינו את זה גם בגול וגם בעוד מקרה שהמזל של קוקורייה היה שהאלאנד יצא עם זה עם פאול על שחקן אחר.

מה שקוקורייה אנזו והאברץ עושים בטורנירי נוק אאוט מקריים לא מעניין. יש לנו עשרות מחזורים של פרמייר ליג שזאת הרמה המתבקשת וכולנו רואים מה הם שווים בדיוק.

Scouser Tommy ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

טורנירי נבחרות בינלאומיים הם לא אינדיקטור לרמה של שחקן.
    בטח כשכמו שגיל ציין, יש לנו עשרות על גבי עשרות של הפעות של השחקנים האלה בליגה בשביל להתרשם מהם.

Sir Alex Ferguson, EO11 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.