הפרמייר ליג, מח' 1: האלופה בגשר, הזאבים באמירייטס, מקנה מארח את סלוט בבכורה משותפת בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/8/24.

1. oranfu Member

אם פריירה שחקן חשוב בפולהאם זה מראה בדיוק מה שווה הסגל שלהם.
    הוא רמזי ספורי רק בלי הקצרים במח ובלי הכישרון.

2. alexshw Member

שווה 10-12. זה עדיין רחוק מלא רמה של פרמייר ליג.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

היה שם פאלהינה זה למה הם היו 10-12.

ספויילר- הם יאבקו על הירידה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. MaxAaRons Member

יש להם סגל פח.
    אבל לסטר ואיפסוויץ זה בשר תותחים,היום לסטר או איפסוויץ אוכלת חמישיה באולד טראפורד.
    שבעלת האולד טראפורד היא הקבוצה עם הסגל השביעי או השמיני בטיבו בליגה כן?

בסוטון לא צפיתי מספיק ככה שאני לא יודע מה להגיד.

5. cheddar Member

טן האח הביא מעט הצגות אם בכלל, אז לא בטוח שאף אחד מקבל 5 שם

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו בשנתיים הקודמות, המחסור בחלוץ אצלנו זועק לשמיים.
    זה משחק שעם חלוץ איכותי שמקבל את הכדורים ברחבה במקום ברונו והמשחק נגמר עוד במחצית הראשונה.
    מספרים לי סיסמאות שחלוץ עם 20 - 25 שערי ליגה לא יכול לקדם אותי, כניראה שעם כל ההתפלספויות שוכחים שבסוף כדורגל הוא משחק פשוט וצריך לכבוש כדי לנצח.

מרטינז קצת הפחיד אותי היום עם הופעת החזרה שלו, הרגיש לי איטי יותר, עשה 3 טעויות גדולות, מקווה מאוד שזה חלודה ולא מעבר.

מאזראווי בהופעה טובה מאוד, במיוחד ביכולת לקדם את הכדור ולמסור תחת לחץ. אבל כמובן המבחן שלו יהיה להישאר כשיר לאורך זמן ובמבחנים ההגנתיים שיעמוד מולם בהמשך.

דה ליכט בדקות ששיחק ניצח את המאבקים והראה ניצוצות.

קאסמירו היום היה מצוין עד הדקות האחרונות שכבר התעייף. הוא כרגע הקשר האחורי היחידי שלנו וקריטי שנעזור לו כמה שאפשר, לא נשחק אותו יותר מידי ונדע לתת לו את המנוחה כשהוא צריך.

ראשפורד היה בסדר גמור היום, בעיקר מבחינת הגישה, ואם גראנצ׳ו כובש בסוף הוא גם מוסיף בישול שהוא כמו שער מבחינתי לאור הפרגון.

לא מבין את ההתעקשות של טן האח על ברונו כחלוץ מדומה. שחק איתו בעמדה שלו, גראנצ׳ו בשמאל, ראשפורד בחוד, מעקם את כל השיטה בשביל מאונט כאילו זה איזה דה בראונה.

יאאלה מקום 1 ליום אחד :lol:

yakov_y ו-avdz7 אוהבים את זה.
  7. k_700 Member

לא חושב שהוא מעקם את השיטה בשביל מאונט.
    הוא שיחק עם ברונו למעלה גם כשמאונט לא היה וניסה ואריציות שונות של חלוץ מדומה בקיץ גם כשברונו לא שיחק.
    זו כנראה האלטרנטיבה שלו כרגע לפציעה של חלוץ וזו גישה רעה, כנראה בהסתמך על הכמה הופעות מסוף העונה שעברה.

לליסנדרו הייתה טעות אחת בדיוק במשחק הזה בספרינט שהפסיד שם לאדאמה אחרי שטאטא את קאסמירו בהתחלה(ומי שניקה את הכדור היה מאזראווי).
    הוא הציל שם שער בטוח בחצי השני ובאופן כללי נראה טוב מאוד ליד מגווייר. שניהם בהופעה טובה, מגווייר לדעתי הטוב ביותר אצלינו היום ואחריו מאזראווי.

אותי מעצבן שאמאד יוצא בנטוראל אחרי שעה כי ככה הכנת את השחקנים שלך. כאילו אין התפתחות של המשחק ואין משמעות להופעה של השחקנים.
    ראשפורד נראה מעט יותר טוב כשזירקזי נכנס ואפשר לו להכנס לאמצע יותר או לשחק בלי הכדור.

לא יודע מה ההופעה היום אומרת בהקשר של הופעות בשנה שעברה. זו הייתה הופעה התקפית שלא ראינו ברוב העונה שעברה(גם הגנתית).
    החזקנו יותר בכדור מההופעה הממוצעת בשנה שעברה ויצרנו מצבים גם במחצית הראשונה.
    בשנה שעברה לא יצרת מצבים, בעטת כדורים למעלה בתקווה שהמגנים של היריבה יפספסו.

מקווה מאוד שההופעה המעודדת מאוד עם הכדור של מאזראווי תמשיך שם משהו שהוא מעבר להופעה נדירה כי אני לגמרי לא מחזיק מדאלוט.
    הוא אתלטי, הוא אוהב לכדרר אבל האובר בטחון שלו זה מתכון לאיבודי כדור ועל כל מסירה טובה בשליש האחרון הוא מחרבן 3-4 התקפות טובות.
    אוברייטד.

8. Raulito Madridista

אתמול באמת נהניתי קצת לראות את מנצ’סטר יונייטד חוץ מדבר אחד - אם לראול זה יפה השיער הקצר ולדעתי הארכת השיער הייתה קללה והביאה לבצורת שערים הרי שרוד ואן ניסטלרוי חייב להיות עם השיער הארוך והלוק של 2001. חשוב מאוד לפתוח בניצחון וזה לא הושג עם “יונייטד החדשה” כי שחקנים רבים נעדרו. מה שכן סימן שאלה גדול בכל זאת לגבי ההמשך.

הניצחון הושג ככה קצת בצורה שלומיאלית אך מרגשת וזה היה צריך לקרות יותר מוקדם. כמובן שחלוץ עם ברונו פרננדש על המגרש, הקפטן לקח על עצמו והגיע להמון מצבים עם הכניסה מאחורה. לא תמיד הרים את הראש ואולי התרגש, אבל היה מצוין. לא מזלזל גם בהארי מגווייר למשל, שחקן כל כך מושמץ שנתן הכל וביצע כמה עבודות יפות בהגנה - בזמן שראיתי את ג’וני אוונס אגב חשבתי שאני הוזה.

מבחינתי מרקוס ראשפורד לא מספיק מעורב וגרנאצ’ו חלוד, בדרך כלל כל הכדורים היו הולכים אליו וכעת הוא השתלב שוב מהספסל אבל אני מניח שיש תוכנית עבודה. מייסון מאונט היה וימשיך להיות שחקן סתמי (במועדון הזה) שלובש את החולצה מספר 7.

מה שכן קאסמירו - חשבו שהוא גמור, קטלו אותו בצדק כי היה כבד וכדומה. מתייחס למשחק אתמול נקודתית - איים על השער המון עם תשוקה אדירה והוא שחקן שיודע לבעוט מרחוק או מסוגל לכבוש בנגיחה, חילץ כדורים, הוביל, הזיז את הכדור, אתמול באמת שהוא היה אחלה ובעמדה שלטעמי לפחות לא מכוסה היטב - עשה את העבודה.

9. k_700 Member

חשבו שקאסמירו גמור, קטלו אותו על עונה מלאה עלובה וברוך השם אחרי שגם נתן משחקי הכנה עלובים הוא הצליח לתת משחק אחד טוב, איזה ליצנים שקטלו אותו על 50 ומשהו משחקים עלובים כשבסוף הוא הוכיח שהוא יכול לתת גם משחק אחד טוב אחרי רצף כזה.
    לקינוח הוא אפילו איים על השער וכמעט פגש את המסגרת.

הוא השחקן שאני הכי משקשק כרגע כשהוא עולה. אצל חלק משאר ההרכב יש סימני שאלה ובעיות כאלה ואחרות, הוא נראה כמו שחקן שמשחק בקצב של סעודיה.
    הלוואי והכל היה חלום והוא ישתה ממעין הנעורים ויצליח לחבר פה כמה חודשים נורמלים. קשה לי לראות את זה קורה.

10. MaxAaRons Member

למייסון מאונט אסור לראות דקת משחק.
    אין מינימום של תועלת מהאפס הזה.
    אמרתי בפתיחת העונה שהשחקן הזה לא טוב לשום עמדה בהרכב אפילו כמחליף.

אחד הרכשים הבזוים בהיסטוריה שלנו ,אני מניח שאם אנטוני נמכר במחיר האמיתי שלו שהוא היה שווה ב2022 (35-40 מיליון יורו)
    מאונט בשנת חוזה עולה 70 מיליון יורו +שכר של 400 אלף בשבוע זה בייפאר השיטסטורם הכי גדול שהיה במועדוננו העלוב.
    עקיצת המאה של צלסקי ימח שמם וזכרם.

EO11 אוהב/ת את זה.
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגוויר הגנתית היה טוב, אפילו טוב מאוד.
    הבעיה שהרבה פעמים הוא שידר לחץ כשהעיף כדור סתם ובלי כתובת ובעצם נתן לפולהאם במתנה את הכדור כדי שיתקפו.
    מוזר לי מאוד שאף קבוצה לא הלכה עליו, נכון שלקבוצה כמו שלנו שאמורה לשלוט וללחוץ ולשחק גבוה הוא לא מתאים, אבל בשנתיים האחרונות עברו בליגה בלמים פחות טובים ממנו בלא מעט כסף.
    לחצי קבוצות בליגה הוא יהיה שדרוג על הקיים.

12. one united Member

האמת,קצת ריחמתי על מגוויר אתמול, הוא חילץ לא מעט כדורים ויצא איתם קדימה מספר מטרים,אבללללללללל הקבוצה כל כך לא מאומנת שלא היה לו למי למסור ולהמשיך להניע את הכדור קדימה. הוא עושה הכי טוב שהוא יכול אבל באמת מוגבל מבחינה טכנית ומהירות. אני מקווה שבסוף הציוות מרטינז-דה ליכט יעבוד טוב.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם יורו אמור להשתלב בהמשך.
    כבלם רביעי הוא מצוין, ועדיף כמובן על אוונס, אבל השאלה האם אין אפשרות למכור אותו כדי לייצר כסף שיחזק אותך בעמדות נוספות שהם חשובות יותר מעמדת הבלם הרביעי ברוטציה.

14. oranfu Member

אבי נימני:
    זה מוזר שאיפסוויץ' לא עשו בכלל רכש הקיץ.

העובדות:
    איפסוויץ' הוציאו 80 מיליון יורו בקיץ.
    ליברפול הוציאו 0.

Raulito, Liverpool-Forever ו-alexshw אוהבים את זה.
  15. k_700 Member

דפקו שם השקעה על אומארי הצ׳ינסון באיפסוויץ.

אם מוכרים את מגוייר כדי לייצר כסף לעמדות אחרות תהיו בטוחים שאוואנס ישחק 25 משחקים העונה.
    צריך למכור את לינדלוף, מקטומיני, לנסות לחלוב משהו על סאנצ׳ו, להעיף את מג׳אברי.
    כשבתכלס יש כוונה לעוד 2 שחקנים שיעשו את הדרך ההפוכה, לקבוצה בקיץ הזה.