הפרמייר ליג, מח' 10: ארסנל קונטנדרית רצינית? ליברפול תחזור לתמונה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏7/10/22.

1. קשר שמאלי Member

לא מתרשם גם ממשחק ההתקפה של ליברפול. אולי היא כובשת מספיק שערים אבל זה נטו הברקות ויכולת אישית. היא לא מסוגלת לייצר שטף התקפי, היא לא כובשת מספיק מתי שהיא צריכה לכבוש. שום דבר לא מתפקד בקבוצה, זה לא רק משחק הגנה גרוע. לפני המשחק אתמול הייתי בטוח שהיא תסיים בטופ 4. אחרי שראית אותה אתמול, אני בכלל לא בטוח שהיא תסיים בטופ 4. אני נותן לה סיכוי לטופ 4 רק בגלל שיש לה את אחד משני המאמנים הטובים בעולם

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/22
  2. Clichy COYG

לקחו נקודות? מישהו מבטיח לכם שלא הייתם מפסידים כך או כך? אני מזכיר לך ש40 דק' מתוך 45 דק' במחצית השנייה בכלל לא בעטתם לשער. כן קופחתם אבל פרופורציה כי אי אפשר לדעת איך זה היה נגמר.

אגב לא ראיתי שמישהו ציין, אבל הנדרסון נחשד שזרק הערה גזענית כלפי גבריאל.

היודע אוהב/ת את זה.
  3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבין את החשש, אבל אין דבר כזה ריסטרט. וגם שיפור הדרגתי יכול להוביל להצלחה.
    לפעמים 2-3 שחקנים ושקט למאמן יכולים ליצור שינוי גדול. יונייטד רחוקה מאוד מסיטי, ורחוקה מלחזור להיות קבוצת טופ, אבל אולי(גם אם חצי במקרה) יש כיוון התקדמות נכון.

בניה נכונה ושקטה עוד יותר קשה באנגליה כי כששחקן עושה טעות(קאסמירו) אז הוא פלופ מסריח העולם זבל ואף אחד במנצ’סטר לא יודע כלום מהחיים, ואז חצי שעה אחרי הוא חוטף כדור ומבשל מהר(שוב קאסמירו), משהו שלא באמת קרה בקישור שלכם והוא הופך למלך, מדהים, השחקן הכי טוב שאי פעם נגע בכדור או הפליץ על כר הדשא.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Bianconeri
    אפשר להגיד גם שליברפול העונה לא קבוצה טובה וגם שהשיפוט דופק אותה.
    זה לא אחד או השני.
    אני חושב שאנחנו לא שווים מעבר למקום 6 העונה ויחד עם זאת אתמול נשדדנו.

ארסנל קבוצה יותר נמרצת, יותר טובה מאיתנו, ואתמול לא הראתה את זה בכלל.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו זבל אבל הטעויות אתמול קיצוניות בעיני.
    גם נגד פולהאם הרגשתי שנשדדנו.
    אני סה"כ מבקש להפסיד 5-0 בצורה הוגנת. לא מבין למה זה צריך תמיד להיות בחרטא כזאת. אולי ביום ראשון אקבל את זה ספורטיבי.

אם הנדרסון אמר משהו גזעני אז הוא יישב בחוץ כמו כל מי שאמר משהו גזעני לפניו.
    רק שלא יגיד שניגריטו זה שם חיבה בסנדרלנד.

Esomech, Scouser Tommy, Scouser ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. Clichy COYG

אין בעיה אבל להגיד בביטחון ש"גנבו לכם נקודות" שנשארו עוד 20 דק' לשחק ושגם ככה לא הייתם במשחק נשמע לי מוזר. אם היו גונבים לכם גול בתוספת הזמן הייתי מקבל את זה.

אגב אפשר תמונה לגבי נבדל בגול הראשון? כי עד עכשיו לא ראיתי.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

על גבריאל זה לא פנדל?
    גם אני מחכה לקווים בגול ה1. יש לי תמונה וזה נראה רע עבור סאקה. איך לא הראו לנו קווים בכלל?
    על תיאגו זה פנדל?

זה יותר מדי החלטות משמעותיות מאוד.

אני חושב שאם הייתי אוהד ארסנל הייתי שואל את עצמי למה לא שיחקתם יותר טוב וניצחתם אותנו נקי.
    מנ יו עשו את זה, ברייטון הגיעו למלא מצבים נגדנו באנפילד, גם אברטון שיחקו נגדנו כשווים.
    הייתם צריכים להראות יותר טוב.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

בוא, הם ניצחו אותכם לפני זה פעם אחת ב - 14 משחקים וגם זה לדעתי היה משחק חסר חשיבות עבורכם. אתה חושב שבאמת אכפת להם איך הם ניצחו פה?

Clichy אוהב/ת את זה.
  9. Sturridge Member

אי אפשר לדעת איך זה היה נגמר, אבל אם כל מה שארסנל עשתה במחצית השנייה זה לכבוש מפנדל שלא היה, אז בהחלט אפשר לנחש.

oranfu, LFC-Gerrard1 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להיות אכפת איך ניצחת במובן של 3 הנקודות אבל במובן של ההמשכיות ומה אתה באמת שווה העונה זה היה מבחן עבורם.
    עד כמה הם באמת טובים? התשובה אתמול לא משכנעת.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

ארסנל חשודה גם בגלל נתון שכזה

ובכללי ברור שסיטי יותר טובה ממנה, אבל לגבי משחק ספציפי אתמול עם כל הקוף על הגב, באמת לאוהדים שלהם לא ממש אכפת איך הם שיחקו.
    אם ארסנל מחרבנת זה לאורך תקופה רואים ולא בגלל משחק אחד. אז הם מתקשים לצאת ממנה גם. דוגמא אחרונה כמובן בעונה שעברה.

12. Clichy COYG

לנחש = לקבוע?
    במחצית השנייה כן היינו מסוכנים. הם לא עשו כלום.

13. Raulito Madridista

אל תפריעו לאותם אנשים להחזיק בדעה שלהם עד הסוף, זו לא בושה כמובן לומר 'טעיתי' אבל זה פוגע באגו. קאסמירו היה צריך להסתגל לקבוצה אחרת לגמריי בלי היררכיה ולליגה חדשה. אז כן הדקות הראשונות שלו אולי לא היו 'וואו'. היה צריך לשלב אותו מההתחלה כדי להקל עליו. הוא כבר היום, וגם אם הוא לא בשיאו כמו ב-2018 - בין שלושת הקשרים האחוריים הטובים בפרמיירליג. הבישול שלו אתמול הוא בונוס, הוא הבוס מאחורה. והוא גם לא נגר עד כדי כך. מקטומיניי משחק בקבוצה הזו כבר הרבה זמן, זה לא שהוא שנה ראשונה כאן. הוא שחקן סביר שכולם יודעים מהי התקרה שלו. אגב, התלונות שלי היו איך הוא מסופסל נגד מנצ'סטר סיטי, כן? קבוצה שטובה בחמש דרגות ממנצ'סטר יונייטד. אם הוא היה רואה ספסל נגד יריבה קטנה שתפחד ממנצ'סטר יונייטד והיו רוצים עוד קשר יצירתי נניח על המגרש אז בסדר. שמח בשביל רונאלדו על הגול ה-700 במועדונים, שהעונה הזו תהיה כמה שפחות משפילה מבחינתו.

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט אפשר להגיד את שניהם.
    רק צריך לוודא שלא בטעות הופכים את הראשון לתוצאה בעקבות השני, כי זה עיוות.

איזה פתרונות אתה היית מצפה מהמאמן שלך בשלב הזה? אני מרגיש שלא ראיתי מספיק תהיות על מה קלופ(לא המועדון) יכול לעשות במצב הנתון

15. Clichy COYG

הפוך גוטה.
    אתם קבוצה שמתיימרת (או לפחות התיימרה) להתמודד על אליפות - אתם צריכים לשאול את עצמכם איך אתם מחצית שלמה לא בועטים לשער ונתלים בטעויות שיפוט (שאכן היו) בשביל לקחת נק' במגרש שעד העונה הייתם רומסים אותנו נו מאטר וואט.

מחצית ראשונה היינו חושך, אבל אוברול במשחק ביחס לשנים קודמות יש שיפור (גם אם לא כזה שמשתקף מהמקום הנוכחי בטבלה). מהבחינה הזו אני בגדול מרוצה.