הפרמייר ליג, מח' 13: מנצ'סטר VS. ליברפול - משחק עונה + משחק עונה של ניהול גרוע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏25/11/23.

1. די קאניו אגדה Member

מה היה מצוין במשחק האחרון במשחק הרגל שלו?
    מתי הביא לנו 3 נקודות באלופות?
    איזה משקל יש לטיקט הבכיר שלו שזה משחק הרגל??? הוא בעצם תותח ורק טן האח וההגנה אשמה שאין תרומה משמעותית ממשחק הרגל שלו נכון? (אתה צפוי ומשעמם )
    כמה פעמים הוא מסר עקום עם משחק הרגל האגדי שלו מאז שהוא אצלנו?
    מתי תפסיק להשוות אותו לשוער הכי טוב ששיחק אצלך עוד מהתקופה שקראו למועדון ניוטון הית'?
    אתה חושב שכולנו זה פוטבללובר הרגיש?

איש יקר ,תגמל מהפמליקאוvsסנטה קלרה.
    עונה הבאה באל אטיפאקvsאל שבאב תוכל לעודד את אנדרה הBOY.
    "שוער עם אופי ,לא מפחד מכלום"
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משה אוחיון הרג אותי עוד הוא כותב לך פוליטיקאי קורקט "אוננה ,השתפר אבל אני עדיין לא מרגיש בטוח איתו".
    איזה בטוח אפשר יהיה להרגיש איתו?
    זה אדוארד מנדי לעניים.
    גם מנדי נתן עונה בת זונה בצלסקי והיום הוא אוכל שווארמה בפלוס 90 מעלות חום.

אגב מותק ,השלשולים של אוננה זה בדיוק למה אתה לא תהיה בשמינית הגמר :)

2. k_700 Member

מה היה מצוין במשחק הרגל שלו מול אברטון?
    נתחיל מהנתון הכי פשוט, 8 מסירות ארוכות מדויקות. בלי לבדוק זה נתון שדה חאה היה מוציא במצטבר בחצי שנה בליגה.
    רוב המסירות הקצרות שלו גם היו מדויקות באחוז גבוה וגם היו נכונות לשחקנים הפנויים.
    סוף סוף היה לו את ה-6 שמסוגל לקבל נמוך את הכדור ולעשות איתו משהו.
    הוא לא תותח ולא נטען פה שהוא תותח, מי שקיצוני פה בדיון מבין שנינו זה אתה.
    להגנה העלובה שעומדת מולו מתחילת העונה יש השפעה גדולה גם לחוסר הנראות של משחק הרגל שלו.
    בסוף הוא יכול למסור 68 כדורים מדויקים במשחק אבל הם יגיעו לאריקסן נמוך, או למקטומיני באיזורים נמוכים או ללינדלוף, וארן, אוואנס, קשר אחורי שמשחק מגן שמאלי או קשר ימני בלי מוח שמשחק בשמאל.
    בוא נאשים אותו שהוא לא מבשל מספיק כי החלוץ שלו זה מארסיאל או מקטומיני.
    בעצם זה הסקשיון ששמור להאשמות שיש לנו כלפי ברונו שחייבים למכור בחינם כדי להעביר מסר ברור.

מה מאיינו עשה עם הכדור מאיזורים נמוכים?
    תוכל להתרשם פה:
    https://scontent.flas1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/405096506_10220452180128840_8679187137065317975_n.Xxx?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=kjFG5HIwkPEAX8QY350&_nc_ht=scontent.flas1-1.fna&oh=00_AfA0zVvWDxhllXF5J9vkF2-B0AjyJhdhZ8bskAvK8E-1zQ&oe=656B3A28

מתי אוננה הביא לך 3 נקודות באלופות?
    למשל פה:

אני כבר מכין את עצמי, בהודעה הבאה משה יגיד שאני גונב דעת והוא בכלל לא עצר את הפנדל הזה, הכדור פגש בו במקרה.
    אלה רמות הטיעונים.

אני אחדד, לא רואה את אוננה לעולם פוגש את ימי השיא של דה חאה פה.
    דה חאה מהשוערים הטובים ביותר שראיתי. אבל דה חאה של השנתיים האחרונות? הוא כבר היום טוב יותר והמגמה ברורה.
    דה חאה לקראת פרישה, אוננה בשנים היפות שלו.

אבל בסדר, סיכמנו כבר שהוא בטופ 20 שוערים בליגה(טוב טופ 21, נספור שוער מחליף אחד לפחות לפניו) ושמשה ימשיך לחפש אותו על כל מסירה אחת עקומה מ30 מסירות מדויקות כדי להעביר נקודה שהוא בכלל לא הכין בתחילת אוגוסט.

3. SoD Member

נראה לי שכששוער בחלק מהמשחקים ממש טוב ובחלק מהמשחקים עושה טעויות של ילד, זה נקרא שוער לא טוב. שוער קודם כל צריך להיות יציב, זה תנאי סף בסיסי (למרות שמהדיונים פה לפני שנה היה אפשר לחשוב שקודם כל לשוער זה משחק רגל)