הפרמייר ליג, מח' 14: פורסט תדהים גם את המוליכה? לסטר סיטי, מויס ינסה לנצח סוף סוף באולד טראפורד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏28/10/22.

1. oranfu Member

כמובן שאין שום קשר בין עזרא לסטרלינג.
    "מעניין מה חושבים אוהדי צ'לסי"? כל הפורום האנגלי, פחות או יותר כולם, אומרים שסטרלינג היה שחקן גדול (אני רושם היה כי אולי יש לו ירידה, לא יודע) חוץ מזה שמתעקש שפפ הצליח למרות הסגל שלו ולא (הרבה) בזכותו.

2. k_700 Member

זה מסע ג׳יהאד נגד סטרלינג.
    לא משנה מה סטרלינג יעשה(אגב, לא ברור לי איך הוא יוצא היום ופוליסיץ׳ נשאר, מה פוליסיץ׳ עשה במשחק חוץ מלהחמיץ מול השער מצב של גול?), הוא ירד עליו. חסר כל קונטקסט לנעשה על המגרש או העמדה שלו.

ההחלטה הכפולה לשחק עם שני שחקני התקפה ווינג בקס הייתה רעה, המחצית השנייה הייתה מאוזנת יותר מבחינת צ׳לסי כי הם סידרו את הכלים כמו שהיה צריך לסדר וזה הוריד את ברייטון ללחוץ נמוך.
    עדיין יש פערי איכות, צ׳לסי פשוט לא קבוצה טובה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. קשר שמאלי Member

הוא עבר מהקבוצה הכי התקפית בעולם לקבוצה עם התקפה רגילה, פה הירידה. זו לא ירידה ביכולת האישית שלו. הוא בידיוק אותו שחקן שהוא היה. היה ברור שבצ'לסי המספרים שלו יירדו בצורה דרסטית. הוא יכול להיות שחקן משלים טוב בקבוצה התקפית שרצה טוב, שום דבר מעבר. בשום שלב בקריירה שלו הוא לא היה קרוב להיות שחקן גדול

והנה אוהד צ'לסי שדי מסכים איתי
    הפרמייר ליג, מח' 13: טן האח מחפש נקמה בפוטר, טוטנהאם וניוקאסל בקרב על טופ 4 | עמוד 14 | Asoccer.co.il - לאנשים שאוהבים כדורגל

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/22
    Raulito אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

הודעה אחר כך אותו ״אוהד צ׳לסי שדי מסכים איתך״, מסביר לך שהוא לא שותף לזלוזל בסטרלינג ושהוא חושב שלדעתו הוא לא מתאים לתפקיד שאליו הונחת בצ׳לסי כיוצר ראשי.
    טענה הגיונית. הנחיתו אותו בצ׳לסי להתקפהבלי כיוון, בלי איכות, בלי צורה וציפו ממנו להיות מושיע. אז מפתיע שהוא לא יכול להנדס הכל.
    תפוקה בסוף העונה של שחקן התקפה אחד מצוין הוא יתן, אבל להפיל את כל ההתקפה עליו ולקוות לתוצאות אחרות, זה לא יקרה ורובנו גם דיברנו על זה בהרחבה בקיץ.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

התכוונתי ירידה אולי בעונה שעברה, לא העונה.
    העונה הוא הגיע לקבוצה הגנתית ובלי שום כיוון בהתקפה.
    הוא שחקן מצוין, אבל הוא לא שחקן לבנות עליו התקפה.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת מזכיר מישהו.

לפעמים אנשים פשוט באים עם אג'נדה מהבית ונתפסים לשחקנים ומחפשים בציציות כדי לאשר את התאוריות שלהם ולהגיד (גם אם בלב) אמרתי לכם. אצלו זה סטרלינג והאג'נדה היא "כל השחקנים בסיטי חוץ מ2-3 הם אפסים -> פפ גאון כדורגל", אצלך זה ואן דייק והאג'נדה היא שכאילו איך אנשים מעזים להחזיק ממנו יותר מאשר מהבלם הפורטוגלי ששיווקת פה שנים.

אני מסכים לגבי סטרלינג כמובן. אבל, בוא. כל אחד והבליינדספוטס שלו. יש פה אנשים שפשוט פסולי דעה בנוגע לשחקנים מסוימים.

7. alexshw Member

הלוואי לפעמים.

8. k_700 Member

ואן דייק גרוע השנה.
    אני כתבתי לך שדיאז טוב ממנו עד העונה הזאת?
    ואגב רק למען הסר ספק אני אכתוב את זה בפעם ה800- ואן דייק בשיא> רובן דיאז הפורטוגלי שקיי700 מריץ מ2019 בשיא.
    מה לעשות, שואן דייק לא נראה טוב העונה. אולי יצא מזה אולי לא.

ֿ
    על מה לא הסכמתי מעולם? שואן דייק הוא הבלם הכי גדול שההיסטוריה הזאת ראתה כי כמה אוהדי ליברפול החליטו שזה התגלות הבריאה.

בכלל לנסות להצדיק בכל הכוח נפילה של מועדון בגלל שחקן אחד(או נפילה של התקפה שבכלל לא הייתה קיימת גם בשנה שעברה בגלל שחקן אחד), מגוחך ומחלק מהאנשים פה זה גם צפוי.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אנחנו כבר על אג'נדות, תגובות על גומז בעוד 1,2,3...

10. Ori8 Member

הוא באמת דומה לגומז אבל זה מאטיפ, לא להתבלבל

Sent from my iPhone using Tapatalk

ChelseaPensioner אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

אוי ואבוי פאביאן בארטז אוי ואבוי.
    איזה כדור נוראי. ספאלטי ירחם בשלישי?

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע טוב מאוד שאף אוהד ליברפול לא אמר שואן דייק הבלם הכי טוב בהיסטוריה. חלאס, זו גניבת דעת בסגנון ה"אמרו לי שליברפול הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה" שדחפו לנו פה אוהדי ריאל עונה שעברה.
    ואני לא חושב שהוא גרוע העונה אגב. היו לו משחקים פחות טובים לצד משחקים מצוינים. אבל עזוב, זה מיותר כי כמו שאמרתי, פסול דעה. כמו שאני לא מנסה יותר להגיד לאורן למה לדעתי הנדרסון הוא למעשה לא טופ 3 שחקנים הכי גרועים בליגה, עם כמה שאני מעריך אותו ככותב.

הרבה יותר מעניין לשאול מתי גומז יוצא כבר מההרכב וקונאטה נכנס. לא קונה "אליסון החליק", גומז לא ידע בכלל שרודריגו שם לדעתי.

13. Ori8 Member

שער שהוא 100 אחוז גומז ו-0 של אליסון ומי שיגיד אחרת הוא גנב דעת. מסירה רשלנית ואיומה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

itzik.miro ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. k_700 Member

היו פה הרבה דיונים על זה שהוא הטוב בהיסטוריה של הליגה(מבחינתי זה תקפות לטוב בהיסטוריה), אוהדי ליברפול זרקו את זה.
    הדיונים האלה נערכו כשהפיק שלו היה...שנתיים-3.

הוא לא גרוע העונה? בחייאת. אף אחד בהגנה שלך לא סביר אפילו. כל אחד יכול לתפוס משחק טוב ולתת רצף של 3 משחקים עלובים.
    קווארדונה, אוסימן הולכים לרקוד בשלישי, איך גיל אמר? תקווה לרוטציות.

15. k_700 Member

היו פה הרבה דיונים על זה שהוא הטוב בהיסטוריה של הליגה(מבחינתי זה תקפות לטוב בהיסטוריה), אוהדי ליברפול זרקו את זה.
    הדיונים האלה נערכו כשהפיק שלו היה...שנתיים-3.

הוא לא גרוע העונה? בחייאת. אף אחד בהגנה שלך לא סביר אפילו. כל אחד יכול לתפוס משחק טוב ולתת רצף של 3 משחקים עלובים.
    קווארדונה, אוסימן הולכים לרקוד בשלישי, איך גיל אמר? תקווה לרוטציות.