הפרמייר ליג, מח' 14: פורסט תדהים גם את המוליכה? לסטר סיטי, מויס ינסה לנצח סוף סוף באולד טראפורד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏28/10/22.

1. oranfu Member

מה קלופ חושב בכלל לא מעניין.
    אם הוא חושב שצריך להחליף את כל הסגל זה משנה משהו?
    יתנו לו תקציב להחתים משהו יותר מנטע לביא כבוסמן?

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  2. alexshw Member

3. Scouser Member

איזו עונה מזעזעת. אין מה לומר. פגרת המונדיאל לא הולכת לעזור פה אם למישהו יש ספק, רק פירוק והרכבה של הסגל.
    אין שום סיכוי לטופ 4, והאמת זה פשוט לא מגיע למועדון. אסור לקבל פרס על חוסר רצון להצליח.

אגב, גומז עם טעות של גול כבר איזה משחק רביעי ברצף בליגה, לדעתי הוא גדול האוברייטדים בסגל. יש פה יותר הודעות נאצה נגד מאטיפ על מסירה שאמורה לשבור קווי הגנה שלא יצאה טוב מאשר הבישול של גומז לרודריגו אתמול.

Rushie אוהב/ת את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שניהם לא טובים, מה זה משנה?
    מי טוב העונה?
    איזה הרכב שלא תעשה יהיו לך שחקנים שמחרבנים ב11.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Ori8 Member

כל ההנחות על חוסר ההשקעה בסגל נכונות וברור לגמרי שלהכל יש השפעה ישירה על היכולת על הדשא בסופו של דבר, כמובן כמובן שגם לפציעות, אבל בסוף קבוצה שהייתה רחוקה שני משחקים מדאבל אדיר בעונה הקודמת ונראית כמו שהיא נראית עכשיו.. אין לזה הסבר מתקבל על הדעת.

אולי כי איבדנו את השחקן הכי טוב בקבוצה, זו הסיבה היחידה שאפשר להצביע עליה ישירות. אולי זה ממחיש עד כמה הוא היה אנדרייטד.

זו קריסה פשוט לא נתפסת. לא יאמן.

6. itzik.miro Member

ראיתי פה הרבה דיבורים על פוטר, אף אחד לא פירגן לדה זרבי עם הכנה מושלמת. לא פלא גם שברייטון נראתה נהדר במערך שמזוהה עם דה זרבי ולא עם מה שהוא ירש מפוטר.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Bianconeri אוהב/ת את זה.
  7. Raulito Madridista

בעונת 2012/13 אחרי הפסד 1:0 לסביליה בפיחואן במחזור הרביעי וארבע מ-12, ז'וזה מוריניו השתולל ואמר על ריאל מדריד: "אין לי קבוצה" וזה מה שאני מרגיש שקורה בליברפול. אותה נפילת מתח, שחזרה בקבוצה שלי גם ב-2017/18. יותר מדי פעמים היא נקלעת לפיגור כל כך מוקדם, תמיד מישהו שם לא מרוכז, אפילו וירג'יל ואן דייק. יש שם סוג של ייאוש. ובמשחקים רבים לדעתי היא לא מייצרת מספיק מצבי הבקעה נוחים. אפשר היה לנבא קושי במאבק אליפות צמוד, אולי, כמו בעונה שעברה אבל לא עונה קשה שכזאת. אני רק תוהה ביני לבין עצמי למשל מה היה קורה אם במועדון היו שמים את כל ז'וטונים על חוזה חדש לסאדיו מאנה, אם הדבר היה מתאפשר, בשכר שהוא רוצה, על אף שידוע שהוא קצת דעך בפן הפיזי - ולא על מוחמד סלאח. שהוא כן מבקיע לפעמים אבל לא סוחב את הקבוצה על הגב.

8. Rushie Member

בעונה שעברה רצנו עם מאטיפ לעונה של כמעט 4 תארים ועדיין בכל משחק היית רואה הודעות על כמה גומז (שלא שיחק איזה שנתיים באופן סדיר) עדיף עליו. כמה מגוחך זה נראה היום.
    בכל מקרה העונה הזאת מתה ולכן הייתי רץ כמה שיותר עם קונאטה, הוא העתיד בעמדה הזאת. כמובן מתוך תקווה שהכשירות שלו תיראה יותר כמו עונה קודמת ופחות כמו העונה.

לגבי מה שכתב אורי על מאנה, לא יודע אם הוא היה השחקן הטוב בקבוצה אבל אין ספק שהטרייד שעשינו בינו לבין דיאז+ נונייז זה צעד אחורה. מאנה היה שחקן שהוא ever-present בכל משחק מבחינת לחץ, תנועה, איומים. גם בתקופות פחות טובות. אצל דיאז ונונייז הפוטנציאל בהחלט גדול אבל הם עוד לא שם. ספציפית בהקשר הזה של ההתקפה הייתי אומר שאנחנו סובלים מחבלי לידה של חילופי דורות.

9. Andrei Kanchelskis Member

ליברפול המקרטעת ויורגן קלופ בפרט תופסים בצדק את מרבית הכותרות של המחזור(ולמעשה של כל העונה עד כה) אבל בלי שנשים יותר מדי לב הלהיט הגדול של הליגה כרגע זוהי ניוקאסל שמציגה כדורגל התקפי ומרשים ונמצאת כבר במקום הרביעי. אדי האו מוכיח לפחות לעת עתה שהוא אינו שיחזור של מארק יוז בסיטי בתחילת דרכם של הקטארים ושבהחלט יש לו מה לומר בקבוצת צמרת.

10. oranfu Member

הקבוצה קרסה פיזית, זה לא עניין של שחקן אחד.
    בכל המשחקים שלנו העונה אנחנו רצים פחות מהיריבות, עושים פחות ספרינטים מהיריבות, מנצחים פחות מאבקים פיזיים מהיריבות.
    אני אזכיר שגם בסוף העונה שעברה הקבוצה כבר התחילה לשחק פחות טוב והיתה הרגשה שאנחנו על אדי הדלק האחרונים ולא מעט משחקים לקחנו בשיניים.

אנחנו אחת הקבוצות הכי מבוגרות בליגה (מקום 17 בליגה אם אני זוכר נכון) עם סגל שנסחט עד הקצה בשנים האחרונות.
    שחקנים נראים לא טוב, קלופ עושה טעויות, אבל עם הנתונים הפיזיים שציינתי למעלה פשוט אי אפשר להצליח וזה לא עניין מקצועי.

11. Raulito Madridista

@oranfu, השאלה אם זה לא מצב של קבוצה שנותנת את המינימום הנדרש ולא מבזבזת אנרגיות מיותרות בלו"ז אכזרי וכשיש כל כך הרבה תארים על הפרק (נניח ריאל מדריד של העונה בחלק מהזמן), או אכן קבוצה שמתחיל הסוף שלה. אני חושב שהעונה יש לא מעט משחקים שליברפול לא מייצרת מספיק מצבי הבקעה נוחים. דיברו כאן על לואיס דיאס - לדעתי שחקן מצוין שכמעט תמיד מציג את אותו הדבר מבחינת יצירת מצבים, דריבל, מהירות, עזרה לקבוצה, אבל אין מספיק מספרים. נונייס נראה לי שחקן לא באותו קליבר של קצב המשחק ומהירות גם אם קראתי שהוא שבר שיא ליגה בספרינט או משהו כזה. וגם עם המגרעות שיש ובואו נגיד שהנדרסון משחק כמעט תמיד בגלל כל מיני פציעות וכן הלאה - גם במצב הנוכחי ליברפול לא צריכה להפסיד בשני המשחקים האחרונים ויש לה פחות מ-50% הצלחה, זה גרוע מדי..

קחו את פירמינו למשל. אני לא משווה אותו לשחקן של 2018 או 2019 ואפילו לא לזה של 2020 כאשר נכתב כאן לראשונה לדעתי על הגרף היורד שלו. לדעתי בשלב מסוים הוא היה הפתעה נעימה העונה. גם אליוט משחק בסדר. לא הכל רע.

12. oranfu Member

אנחנו אתלטיק בילבאו שצריכים להיות מרוצים שניקו וויליאמס נראה כישרון טוב?
    כי זה מה שאתה רושם פה על אליוט...

כמו שהראיתי בדיון של ליברפול - הקבוצה הזאת מנצחת הכי מעט תיקולים בכל הליגה.
    בכל המשחקים אנחנו רצים פחות מהיריבות.
    אנחנו עושים את זה כשברור שהקבוצה נואשת.
    זה לא שמירת כוחות, זה קבוצה שכבר לא מסוגלת.

בשום מצב לא צריך להפסיד לפורסט ולידס? חד משמעית.
    אבל אלה לא משחקים בואקום, הקבוצה בקריסה.
    גם מנטאלית, שחקנים שמצפים להתמודד על אליפות פתאום מבינים שהם שורפים עוד שנה בלי תואר - מאבדים פוקוס ואמביציה.

הקבוצה כמעט הכי מבוגרת בליגה, הקבוצה הכי פחות פיזית בליגה, מועדון שלכולם (כמעט) ברור שהבעלים לא מעניין אותם להצליח על הדשא ושמים מקלות בגלגלים של הצוות המקצועי, מועדון שאין לקבוצה רופא כבר חודשים ולא טורחים למנות כזה (לא בהכרח קשור אבל אני מזכיר ששוב אנחנו עוברים עונה עם מכת פציעות רצינית וזה מראה כמה המועדון חובבן), מועדון שלכולם ברור שצריך השקעה משמעותית בסגל אבל אף אחד לא מאמין שתהיה כזאת...
    לא הכל רע, הכל איום ונורא.

13. superleeds Member

הי ! אני רואה כמה חברים עצבניים כאן? לא נורא!
    אכן ניצחון מטורף ומפתיע של לידס אך כך זה בכדורגל
    כנראה לידס יודעת להרים את המשחק מול קבוצות הגדולות. למרות שליברפול לא במיטבה זה היה הבדל עצום מהקבצוה שספגה 3 הפסדים ליריבים בינוניים.
    כמובן זה מציל את מרש מהגילוטינה לעת עתה אבל מוקדם מדי לומר אם יצליח להרים את הקבוצה באופן עקבי. בשבת אמור להיות משחק קל מול בורנמות

14. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח שיהיה קל מול בורנמות׳. אחרי שניים וחצי מחזורים גם אני הורדתי אותם ליגה, אבל הם עשו שינוי רציני מאז ונראים טוב מאוד ביחס לסגל הקיים.

אם אתם מארחים אני הולך אתכם, אבל בכל מקרה הולך להיות צמוד.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרי רשמתי לך כבר לפני שבוע שאתם מתרוממים מחזור הבא. אני צחקתי איתך נראה לך?
    לא הרמתם שום רמה. אנחנו קבוצה שבורה.

oranfu אוהב/ת את זה.