אהה הכל טוב, לא באמת פחדתי שיגיע אליכם. מאוד פחדתי שיגיע לקלופ. אצלכם הכל לא יחזיק מעמד לאורך זמן. תראה את אנזו במקום להיות ה8 הכי טוב בעולם הוא אוכל מרור ממקטומיני מחצית שלמה.
תגיד הכל טוב חבר? עבר עליכם קיץ מעבר לציפיות וכמעט חצי עונה מעבר לציפיות. אני גם כמוך מאמין שהקבוצה שלי לא מספיק טובה לקחת אליפות מסיטי, אני גם אוהד קבוצת צמרת עם המון בעיות (מוזמן להיכנס לכל דיון עם מי שראה משחק וחצי שלנו ובעיקר מסתכל על המספרים) אבל אתה קצת מגזים עם הפסימיות. הכל בסדר, תהנה מאיך שהעונה זורמת, היה יכול להיות גרוע יותר.
ראיתי ציטוט שלו השבוע ש"אף אחד לא מאמין שניקח אליפות". כנראה שכחת עם איזה פאנבייס אתה מדבר פה. היינו פסימיים גם כשהובלנו את הליגה ב20 הפרש.
ההייפ על קאייסדו מזכיר לי את ההייפ על אופמקאנו. חיים בתקופה שכמה פסים מדויקים ומעט יח״צ סוגרים לך קריירה. הייתי משוכנע שמדובר בשילוב של קאנטה, מאקללה, ויירה וואן באסטן רק בזכות כמה סרטונים ורואות בקפה בפורום אייסוקר. אולי הוא עוד יהיה אחלה של רכש, אבל עליו בכיתי לכרית? נראה בינתיים פחות טוב מאנדו וזה מביך מאוד. אגב, גם אנזו.. שחקן טוב בכאוס הזה של צ׳לסי, אבל מתי העולם הסיק שמדובר בקשר הטוב בעולם בפוטנציה? בגלל מונדיאל מעולה וכמה משחקים בבנפיקה? לא יודע. מה עם גבארדיול? אמרו זה נסטה החדש. בנתיים ביילי שלשל לו על הראש ואם זה מגווייר כל הרשת באוויר.