מה האלטרנטיבות? אם אתה אומר לי למכור את מקטומיניי ובכסף להביא קשר צעיר שיכול להיות/להתפתח אצלנו לשחקן משמעותי (ויש כמה שמות מעניינים בשוק) אני בעד. אבל שלא יאנסו את המציאות שבגללו מאונט ואמאברט מציגים יכולת בינונית ומטה אצלנו. זה בדיוק כמו עם מגווייר. תמכתי במכירה שלו בקיץ כדי שוב להביא בלם צעיר שיכול להיות/להתפתח אצלנו לשחקן משמעותי. אבל כבר תקופה שהוא בסדר גמור, כמו מקטומיניי לצד החסרונות שלו הוא גם תורם לנו. ברור שמי ששואף לתארים צריך שחקנים טובים יותר, אבל הרבה פעמים הם הופכים שעיר לעזאזאל כדי להסיט את האש מאלה שבאמת האש מגיעה להם. איפה הביקורת להויילנד שעלה המון כסף בקיץ ונכון למחזור 15 הוא עם 0 בישולים ו 0 שערים בליגה (ועדין זוכה להגנה מאותו נביא שבאותה נשימה מזלזל בשערים של מקטומיניי וטוען שקיין לא היה עוזר לנו העונה, ברור, במקום 0 שערים ו 0 בישולים לא היה עוזר לנו חלוץ שכובש ומבשל)? איפה הביקורת למאונט שלמעט משחק אחד בגביע מציג יכולת עלובה אצלנו השנה והצליח לאבד את המקום בהרכב לארקיסן שאין לו רגליים ל-60 דקות ולפעמים גם ליותר מ-45 דקות? איפה הביקורת לאוננה שבלא מעט משחקים פשוט ריסק אותנו עם טעויות ששינו את כל המומנטום של המשחק? איפה הביקורת לראשפורד שנמצא בעונה עלובה ובלי ברונו שנותן לו פנדל גם הוא עם שער אחד אחרי 15 מחזורים כשהוא מהשחקנים ששיחקו אצלנו הכי הרבה העונה? איפה הביקורת לאמארבט שהיה כל כך מפוזר, נגר ולא איכותי בדקות ששיחק עד שירד לקצה הרוטציה וטן האח החליט בכל פעם לתת הזדמנות לצעירים או לקחת הימורים מאשר לפתוח איתו? מקטומיניי ומגוייר בינונים מאוד לפעמים גם מסורבלים משהו ולכן הם מטרה קלה לביקורת. אבל הם השנה לצד החסרונות גם תרמו לנו. בניגוד לאחרים שלא מקבלים ביקורת למרות שהחלק שלהם בכישלון השנה הוא גדול ומשמעותי הרבה יותר.
האלטרנטיבה היא אחת. ניהול חדש ובניית סגל בצורה מושכלת. וברור שכחלק מהבנייה הזו צריך למכור גם את מקטומיניי. לא תגיע לכלום עם שחקנים כאלה ובעצם עם 95% מהסגל הזה. הביקורת על הויילון ואוננה? רשמתי מעלה בנושא הזה לגבי השיקולים בבחירת שחקנים. מאונט? לא ראיתי פה אף אחד מתלהב ממנו. לפחות לא בין אלה שלא חסמתי אותם. רשפורד? בטוח דעתי עליו ידוע לך מזמן.
עד למאונט הלכת? לשחקן שפתח ב-4 משחקי ליגה? ״איבד את המקום שלו לאריקסן״. כאילו היה הגיון בהחלטה הזאת של טן האח או בכלל צורך. בכל פעם שמאונט נתן איזה חצי שעה או מחצית טובה טן האח המשיך להתעלם ממנו, כי אריקסן מתישהו נתן 20 דקות טובות מהספסל ואז קיבל חודש וחצי ריצה בהרכב עד שנפצע. זה טן האח השנה. ככה בדיוק מקטומיני רואה פה הרכב חצי שנה קדימה. נכנס מתישהו מחליף, הביא לו שני שערים בסוף משחק ב7.10 ומשם קנה לעצמו הרכב. מגווייר לא בלם רע, אני שנים אומר את זה. הפכו אותו לבלם הכי עלוב שהקבוצה הזאת ראתה מאז ומעולם כשברור לגמרי שכמחזירים לו את הבטחון הוא בלם הרבה יותר טוב מלינדלוף ובטח לא פחות טוב מוארן שקיבלנו מריאל מדריד. גם מקצוען אמיתי שתמיד מאמין ביכולת שלו להלחם על המקום שלו. הוא צריך לעזוב כי אין לו עתיד בקבוצה הזאת עם האוהדים האלה שבטעות הראשונה יחזרו לגמור אותו(טעויות של שחקנים אחרים בהגנה כמובן עוברים מתחת בהחרשה). לא בלם על, בטח בלם טוב שהיה יכול לעשות סגל בכל קבוצה בליגה הזאת. שיהיה לו בהצלחה, יכול להיות שחקן משמעותי בהרבה קבוצות בליגה, לא משהו שאני יכול להגיד על שני בלמים אחרים בסגל. מקטומיני מעולם לא היה טוב בתפקיד שלו, אפילו לא לחודש. ממה אנשים מתלהבים, שהוא משחק למעלה וכובש שערים? היו לו עונות של 7 ו5 שערים מהקישור האחורי, לכבוש הוא יודע. אבל נראה לי שיש קשר ישיר בין זה שאתה לא מייצר בכלל פוזשן, נתפס כבר שנים בהגנת מתפרצת, לא מסוגל לקדם את המשחק בצורה יעילה לעובדה שהוא כמעט תמיד חלק מהקישור שלך. אין איך לטאטא עבודת קישור רעה, זו המראה של הכדורגל שלך. יודע לכבוש? אחלה שישחק איתו באמת חלוץ מחליף כל עוד לא החלון לא פתוח. רק שהוא לא, הוא משחק איתו 8 גבוה במגרש וככה נוצר חוסר האיזון שיש לנו כל השנה. העובדה שאמראבט סגר אתמול משחק גדול(בהרבה מקומות בחרו בו לmom) דווקא כשאנחנו לא מחזיקים בפוזשן ברוב המשחק והוא לגמרי הופקר באמצע, לא פחות ממדהימה. וגם עם הספסולים האינסופיים שלו אין שום הגיון. לא ניסה לבנות לו את הבטחון בשום שלב בעונה הזאת, לא קיבל שום ריצה בהרכב כקשר. אולי היה שם עניין של כשירות מפציעה שמנעה ממנו הכנה טובה לעונה כמו שאמר אתמול, אולי חוסר בטחון של טן האח ללכת עם משהו שהוא לא מכיר בתקופה שה כל קרס לו אולי שילוב של שניהם. ברור לגמרי שהיה צריך לשחק יותר לנוכח המצב ובטח שלא לנסות משחקים שלמים ב-6 את אריקסן או מקטומיני. אפשר לשים לב שטן האח מתנהל ככה מול כל הרכש והשחקנים החדשים שהגיעו הקיץ פרט לשוער. גם רגילון, נותן לו דקות טובות מהספסל או הופעות מצוינות בהרכב ואז נמחק מהרוטציה לגמרי מבלי קשר להופעות שלו עד לרמה שהוא העדיף קשר כמגן או מגן ימני בשמאל. תמיד אפשר לגנוב דעת, ״תראה קיי אפילו את דאלוט בשמאל הוא מעדיף על רגילון״ כאילו אין לנו זוג עיניים ולא ראינו כמה הפעולה הזאת מטורללת.
כתבתי, יש קשרים מעניינים ועם רף גבוה בהרבה מהסקוטי ואין לי בעיה למכור אותו בשביל לממן אותם. הבעיה שטן האח מסוגל בכסף עוד לרכוש את אמאראבט, או לזרוק אותו שוב בעיסקאות כמו אוננה ומאונט. לפני שבאים לכאלה שיש להם חסרונות אבל גם תרמו השנה (כמו גם מגווייר) הייתי מציע לחתוך את אלה שתרמו כלום ושום דבר השנה.
הוא לא צריך להשתמש בכסף של כל מכירה שהיא כדי לרכוש את אמראבט. הכסף כבר שם מן הסתם. בנוסף לזה עם הכניסה של רטקליף המצב מול הffp יהיה אחר מהקיץ האחרון.
באנו חושך לגרש! https://serving.photos.photobox.com/78809357e152936c3a95aca1b14b86d090cba68c1ff19dd363d24e3d02b88b06b87da25d.Xxx
דייץ׳ עושה עבודה גדולה באברטון. ממחזור 4 הכדורגל שם מאוזן על הגנה שכנראה לא הייתה להם מאז מוייס. בראנטווייט יסיים את הקיץ הקרוב באחת הגדולות.
אברטון מקום 17 ללא הורדת הנקודות היא מקום 10 עם 20 נקודות. האמת? זה גם מה שהיא שווה מקום 10-12 ,האוהד אברטון שהגיב פה במחזור הקודם אשכרה חשב שהם ירדו ליגה חחחח.... מותק של קבוצה למען האמת בניגוד לשנתיים הקודמות. בטח אתה מבסוט אה? אם רטקליף הזה והצוות שלו מאשרים את הרכישה ההזויה הזו,אני אומר לך בוודאות שאתה לא תראה שום התקדמות. אפילו ניוקאסל ואסטון וילה ימשיכו להשתין עליך בקשת. אין לשחקן הזה קשר לרמות האלו. רק הזוי כמוך חושב אחרת. ****מוזס אמר שהיה לו משחק טוב אתמול !
אתה עדיין בהכחשה שלא היה לו משחק טוב אתמול? חשבתי שהסייד אפקטס עוברים אחרי יום. תשתה תה עם לואיזה ושים קצת דבש אולי יעבור. אם לא נצטרך לעבור לגוגל מוגל, שזה שלב אחד לפני הצינורות. מה עם המאמן השלישי הכי טוב בעולם??? איפה משה? לא מפסיק להפסיד ובכל פעם עם הצד המעליב. קיבל את רומרו בחזרה, למה אני מריח את הריח גוף שלו כל כך צמוד בטבלה? אלופי חודש ספטמבר, ברגיל.
אתה מוזמן לקרוא את השרשור הזה כדי להבין את המהלכים שלו בהשתלטות על הקבוצה ואיך זה צריך להראות גם חשבונאית. קצת ארוך אבל הכי מדויק שאני נחשפתי אליו בינתיים.