הפרמייר ליג, מח' 16: דרבי במנצ'סטר, ליברפול VS. פולהאם, צ'לסי VS. ברנטפורד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏13/12/24.

1. oranfu Member

ברור שאנחנו לא בשיא.
    אין לנו ספסל, אין לנו חלוץ, אין לנו מגן שמאלי ומתעלמים מזה אבל סבלנו מהמון פציעות.
    מזלזלים בפציעה של ג'וטה כי הוא לא סלאח אבל היה צריך להספיק היום 20 דקות שלו בשביל להבין כמה הוא חשוב לנו.

אני חושב שאנחנו טובים, גם בעשר שחקנים היום משלב מאוד מוקדם, לחצנו ולחצנו ואם לא היו לנו שחקנים כאלה חסרי שיניים בחלק הקדמי גם היינו מנצחים.
    האם יספיק לתואר? לדעתי לא כי כאמור אין לנו חלוץ, אין מגן שמאלי ובאופן כללי אין עומק.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה רמת צ'לסי.
    אם הייתם מחליפים לי נונייז בחלוץ נורמלי, מביאים מגן שמאלי ברמה קשר ברמה ובלם ברמה, הייתי אופטימי.
    בלי כל אלה, לא יודע.
    חבל שיצרו לי את הציפיות ועכשיו עולים למשחקים כאילו יש מאבק אליפות, זה רק יוביל למפח נפש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. k_700 Member

דוראן זה הcameo של העולמות.

4. crazyjoedevola ליברפול באנגליה מכבי בישראל. היידה מכבי

תוצאה רעה מאוד לליברפול. וכשמתקרבים למשחקי חג המולד וינואר הארורים, בהם דומני 5 משחקי ליגה. זה הולך ומסתבך. חבל.
    אני מאמין בסגל הקיים.

5. crazyjoedevola ליברפול באנגליה מכבי בישראל. היידה מכבי

בוודאי שיש מאבק אליפות. .ועוד איך. די לקונן על ניצחונות

6. k_700 Member

אם אתה מאמין בסגל אז מה הבעיה? לכולם קשה וצפוף בכריסמיס ולליברפול אפילו יש משחק חסר.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אך ורק מבחינת התמונה הרחבה: היה מאוד חשוב לא להפסיד את המשחק הזה מבחינה מנטלית, 6 מארסנל עם משחק פחות, 5 מצ׳לסי ו9 מסיטי. מצבנו עדיין מצוין.

לגבי המשחק עצמו קודם כל אני חושב ששני הצהובים שפולהאם קיבלו בהתחלה היו שווים אדום, גם אם לא אדום בוהק (נניח שדיופ הלך לכדור ופריירה הזבל לא דרך בכוונה), אין מצב שהם יוצאים מ2 אלה ביחד אחד אחרי השני עם 11 שחקנים. בגול הראשון טרנט בזיון, כמו שהוא היה רוב המשחק. אנחנו במירוץ אליפות, אין מצב שדקה 10 אתה ככה עייף בהגנה כאילו אנחנו אחרי 120 דקות, הדברים האלה עולים בנקודות וגם אנדי בצד השני עם סגירה מזעזעת ובלעדיו יש מצב שאליסון עוד עוצר את זה. ואז מגיע האדום ופשוט עצוב מאוד על אנדי. איבוד עשתונות מצידו ולא בפעם הראשונה העונה, כנראה השחקן שעלה לנו בהכי הרבה נקודות עד כה.

משם היה בלאגן לבערך 20 דקות ואז סלוט אחרי כמה שינויים הצליח להעמיד אותנו בצורה שמאפשרת קצת שליטה בכדור, גם לתוך המחצית השנייה, אני חושב שבהינתן ה10 שחקנים נראנו דיי טוב. הרבה יצירתיות בפתרונות שהוא ניסה ותגובתיות, ניהול משחק מאוד חד שהיה מעניין ומורט עצבים לראות. הגול השני שספגנו עוד זריקת זין מפוארת של טרנט וסתם חרא של עבודה מצד קוואנזה וגומז, רכים מאוד. ובאמת חבל כי שמנו פה 2 גולים ויכולנו לשים עוד 1-2 בקלות עם יותר חדות וזה ב10 שחקנים.

בגולים שלנו מסירה ענקית של סלאח ויופי של סיומת של גאקפו, הגול השני עבודה טובה מאוד של נונייז וג׳וטה הוא ג׳וטה. כשהוא יהיה כשיר הוא ייתן את הגולים האלה, בואו נראה כמה זה יחזיק הפעם.

החזרות של הפצועים בהתקפה חשובות מאוד, גם אליוט בעיניי הראה דברים יפים בהינתן הסיטואציה, אולי קייזה ישחק בטעות. הבעיה שבתכלס מה שיותר דחוף זה ההגנה, כרגע צימיקאס זה המגן השמאלי הראשון שלנו ובמשחק כזה של טרנט גם בראדלי היה יכול לעזור. קונאטה זה גיים צ׳יינג׳ר מוחלט, יש שמועות שהפציעה פחות חמורה ממה שחשבו, מקווה שזה המצב.

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/24
    Esomech, oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  8. Sturridge Member

פאן פקט- ליברפול כרגע עם 13 ספיגות, שזה אומר שאם היא לא סופגת עוד כולה 23 משחקים היא שוברת את השיא של צ׳לסי.

יש מצב שזה שיא שלא יישבר לעולם. אלא אם כן הכדורגל ישלים סייקל שלם ונחזור מפפ וקלופ למוריניו וטוני פוליס.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי הוציאה כמה כסף שבה לה, שברה את השוק ושברה שיאים.
    ניוקאסל רוצה להיות צ'לסי ולא נותנים לה אפשרות בכלל, אולי הייתה שוברת את השיא שלך.

10. alexshw Member

מותר לה לספוג עוד שער אחד בשביל לשבור את השיא.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  11. די קאניו אגדה Member

צלסקי ההיא מסיימת את העונה עכשיו בלי לספוג.

12. Sturridge Member

סיטי לא קיימת? קבוצה שמוציאה עוד יותר ממה שצ’לסי הוציאה בזמנו ושברה בערך כל שיא מאז חוץ מזה (ורצף ניצחונות בית…).
    יונייטד לא מוציאה כסף? אנחנו בליגה של 20 עניות שלא מסוגלות להביא וויליאם גאלאס אחד?

קח את כל הכסף בעולם, לדעתי אתה לא בונה קבוצה שסופגת 14 שערים בעונה בכדורגל היום.

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/24
  13. golding מנהלים

פוטנציאלית שתי נקודות מכם אחרי היום ואתה כבר בבאנטר מוד. אהבתי.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נכון בדיוק בגלל מה שכתבת קודם, על הסייקל של הטרנדים בעולם הכדורגל. מאז גוארדיולה וקלופ הטרנד התקפי יותר, גוארדיולה הביא את הפוזשן על שטח קטן לקדמת הבמה, קלופ את הגגנפרסינג, וכרגע אנחנו על אותו טרג'קטורי כביכול כבר בערך 15 שנה. יהיה מעניין לראות לאן זה יילך מכאן, כשקלופ בצעד אחורה מהמגרשים וגוארדיולה נראה בדרך לשם בצעדי ענק.

כרגע אם סלוט ומארסקה הם האינדיקציה אז אנחנו הולכים לאותו כיוון כללי אבל עם שדרוגים, אני בעד. כמה שתקופות הבניטז/מוריניו/אנצ'לוטי המוקדם של כדורגל טקטי קשוח היו מרתקות ומרגשות, הכדורגל היום מהנה בהרבה לדעתי.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני סובל באותה מידה כמו פעם.