הפרמייר ליג, מח' 16: ניוקאסל וצ'לסי נלחמות על טופ 4, לופטגי רוצה לשרוד ולהפריע לבן ארצו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י alexshw, ‏11/11/22.

1. DRORIKO Member

מה אתה משווה? סלאח זה בן אדם שהארכת לו חוזה ובנית עליו לשנים הבאות. פירמינו זה אחד שהמועדון ניסה להיפטר ממנו בקיץ, כל פעולה טובה שלו זה תחיית המתים. אני בוחן את סלאח לפי הסטנדרטים שהוא עצמו הציב בשנים הגדולות שלו, כרגע זה לא אותה סלאח מצטער.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  2. Rushie Member

גם היום לא היה רחוק שנסיים בתיקו ואולי אפילו בהפסד. אליסון הציל אותנו שם כמה פעמים עם הצלות חשובות. לפחות קיבלנו שער תוצרת אליוט את נונייז.
    היום אחרי עוד הופעה בסלואו-מושן של פאביניו פתאום חשבתי לעצמי שאולי הוא נראה כמו שהוא נראה כי הוא שומר רגליים למונדיאל.

3. cheddar Member

זה סלאח מספיק טוב, אז הוא לא בשיא אבל זה בסדר הוא עוזר בכל מקרה

4. k_700 Member

אתה הסכמת עם תגובה של מישהו שטען שהןא הכי חלש בהתקפה של ליברפול מתחילת העונה.
    ואז הסכמת שלא באמת עקבת והוספת סליחה רטרו אקטיבית.

ממישהו שכן ראה אותו מספיק העונה אני מעדכן אותך על כמות השערים שלו(כולל מול יריבות חזקות בליגה) בחודש האחרון ואתה מתחיל להכנס איתי לרזולוציות של ריינג׳רס קבוצת ליגה וואן ואייאקס יכולה להאבק על עליה ובעצם את פרמינו וסלאח אני לא שופט בצורה שווה כי פרמינו גופה וסלאח קיבל הארכת חוזה.

תחליט, אתה עושה מעצמך צחוק או מתעקש לעשות מעצמך צחוק?

5. DRORIKO Member

זה שאני לא עוקב בהדיקות לא אומר שאני לא רואה משחקים ב-כ-ל-ל. ראיתי פה ושם משחקים. בכולם הוא היה גרוע. עכשיו מילא רק אני הייתי אומר את זה אז אפשר להגיד שאין לי מושג, אבל אני רואה שיש פה עוד משתמשים שמסכימים איתי שהוא בירידה.

6. k_700 Member

יש פה משתמש עם אג׳נדה ברורה שמוחמד סלאח שחקן גרוע/לא שחקן הכרעה/צ׳וקר ועוד שלל מחמאות.
    הוא היחיד שהרים לך, הוא לא יזוז מהעמדה שלו לגבי סלאח גם אם סלאח יבקיע 45 שערים.

אגב, הוא באמת היה גרוע היום והחודשיים הראשונים שלו היו גרועים.
    הכי גרוע בהתקפה של ליברפול? אמירה קיצונית ומנותקת לאור החודש האחרון שלו שנראה טוב מאוד.

7. Scouser Member

הבעיה שלנו העונה היא לא ההתקפה. בסה"כ כמעט כל מי ששיחק באמת העונה נותן יכולת סבירה פלוס (ג׳וטה לא היה פקטור בכלל).
    הבעיות שלנו במקומות אחרים שחפרנו עליהם מספיק פה.

Sent from my LE2113 using Tapatalk

8. קשר שמאלי Member

אתה מתבלבל, מתי אמרתי שסלאח שחקן גרוע/לא שחקן הכרעה?יותר מזה? בעונה שעברה כתבתי פה שמלבד דה בריינה אין לסיטי שחקני הכרעה כמו סלאח ומאנה. אמרתי שהוא תאב בצע, ביכולת שלו אף פעם לא הטלתי ספק. העונה סלאח בינוני ומטה, הוא ממשיך בכושר מסוף העונה שעברה.

9. Clichy COYG

לא סגור מי זאת צ'לסי ומי ניוקאסל. הופעה עלובה של הקבוצה של פוטר (ביחד עם המשחק נגדנו ונגד יונייטד - יש מצב שבמצטבר הם בעטו 10 פעמים לשער?).

הפוליטיקאי מרקוס. אוהב/ת את זה.
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

דאייר מול סלאח מחזור שעבר - סאלח = מראדונה. מגווייר מול כל אחד (כשהוא עוד היה משחק) - כל אחד = מראדונה ומסי ביחד. אתה מדבר כאילו קודי לא אכל היום שלישייה מבורנמות', להמשיך?
    תמשיך לפמפם כאילו אתה מנצח דיונים כי אנשים אחרים לא יושבים 24/7 על הפורום כי יש להם תפקיד, חיים ואחריות בעולם הזה.

11. הפוליטיקאי מרקוס. Member

There is only one United.
    זקני ציון\בניו של היהודי זיס מהגרסא הגרמנית צריכים להתעורר.
    אחרת בקצב הזה יהיה פה שיטיV2 ואליפות הבאה יראו מתי שאני וזולה מהפורום נצא לפנסיה.

12. cheddar Member

צלסי בכושר של להיות שכנים של הקו האדום
    טוכל יכל להמשיך בכיף

Sent from my SM-G9900 using Tapatalk

13. SoD Member

ליגה מטורפת, 7 קבוצות ברמת שמינית גמר ליגת האלופות ומעלה מתמודדות על 4 כרטיסים.

14. Raulito Madridista

שלושה הפסדים ברציפות וחמישה משחקים ללא ניצחון - מתחילים להיות פה מספרים כמו בימים האחרונים של פראנק למפארד במועדון, לא? שוב אני אומר, אלא אם כן תומאס טוכל המאיס את עצמו על חדר ההלבשה - לא הייתה סיבה להזיז אותו, זה קרה מוקדם מדי. מה לעשות שמאמנים בקליבר הזה ראויים לקצת יותר זמן על סמך ההישגים שלהם. כמו שאת ז'וזה מוריניו לא היו מפטרים אחרי חמישייה בקלאסיקו וז'ולן לופטגי (כמובן שהקבוצה הייתה בכושר מזעזע) אכן קיבל בעיטה בתחת. אני רואה בצ'לסי פשוט סתם קבוצה ששפכה הרבה כסף בקיץ. וכן אני יודע שיש פצועים, לכל הקבוצות הגדולות יש היעדרויות. ווסלי פופואנה למשל פצוע? קטע..

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

העונה של צ'לסי היא הסערה המושלמת של סגל רע, פציעות, החלטות ניהוליות רעות וחוזקה יחסית של היריבות. קשה לי לראות מה יכול להשתנות ע"מ שהקבוצה הזו תתקרב למקום ברביעייה הראשונה.